Úgylátom az előző hozzászólásom elveszett. Ennyi adat kevés a pontos beazonosításhoz, de kerestem egy közelítő rajzot. A 3lábú csatlakozón keresztül tudod elindítani a ventillátort.
Nekem a digit klíma panelje meg gyanítom a kompjútere szokott néha áram alatt maradni, kb. félévente egyszer-egyszer, na az egyik ilyennél nullázta az akksit műszaki előtt... :)
Csak az akksi lehúzás segít rajta, másképp nem kapcsol ki ilyenkor. Működni amúgy működik ha elindítom az autót, de nem áll le. De mondjuk amíg ilyen ritkán csinálja, nem nagyon tudok vele mit kezdeni.
Ilyenkor elvileg 1 percig kell világítania, ez az ún. hazakísérő fény funkció. Arra való, hogy ha sötétben érkezel meg valahova, leállítod, bezárod a kocsit, világítson még, ameddig bemész a bejáraton.
Normális az, hogy ha leállítom az autót, kiveszem a kulcsot majd megvillantom a fényszórókat akkor égve marad villanás után? Esetleg rápróbálnátok, hogy nektek is így van-e? Ha utána még egyszer villantok akkor elalszik.
Tegnap reggelre lemerült az akksim, és azt gyanítom emiatt, bár nem rémlik hogy hozzá értem volna a kapcsolóhoz vagy pedig a riasztó bekapcsolásakor égett volna a fényszóró.
Én olvasom, de hülye vagyok hozzá, plusz sensodriveos az autóm, így nagyon nem zárogatom a váltót :)
A váltókar cikkszámát megmondhatom, de lehet egy szimpla ragasztó ott tartaná, és nem kell cserélni.
Plurielhez: a sima C3-asban ha jól rémlik, a hátsó csomagtartó zár elektromos, lehet a Plurielben is. Lehet biztosíték, vezetékszakadás, és a computert sem zárnám ki mint laikus. Ha a tetőt is elektromos retesz fogja, úgy főleg gyanús a dolog.
Sziasztok!Citroen C3 Pluriellel kapcsolatban lenne kérdésem.A tető nem nyílik ki,ahogy elfordítom a nyitógombot hallani lehet egy kattanást,de nem csinál semmit.Ezzel egyidejűleg jelentkezett a probléma a csomagtartóval is,azt sem tudtom kívűlről kinyitni,belülről a kalaptartó felől ha benyúltam akkor ki lehetett,de mostmár onnan sem.Valakinek lenne véleménye,ötlete mi lehet a gond?Merre induljak??Köszönöm előre is!
Érdeklődnék ,hogy mitől van az ha lekapcsolom a gyújtást nem kapok visszajelző hangot a rajtha hagyott fényszóróról, benne hagyott kulcsról ?? 2003 c3 1.1. Előre is köszönöm a válaszokat.
Mire kiderült mi a gond, addigra nekem is annyiban állt meg majdnem :D
Amúgy a bontott mozgatócucc 30ezer volt szereléssel + rohadt nagy sajnálattal. Ráadásul úgy, hogy nem ő b.szták el előtte. 100ezer km óta jó, kopp-kopp.
szia. Álló helyzetben amikor kattog,feküdj alá és próbáld behatárolni honnét jön a kattogás,mive alló helyzetben lehet hogy a kipufogó rendszer kattog,zörög lehet hogy beleér valahol a kasztniba. Nekem elinduláskor nyikorog mert a kipufogó tűzkarikám megkopott ki kellene már cserélnem,de előbb a lengökarszilentet cserélem,mert ropog,katog.