Keresés

Részletes keresés

Hacsek Creative Commons License 1999.11.09 0 0 273
Már bocsánat, tosh nem utalt rá, hogy a tanárnőt stírölték vagy osztálytársnőt.
Nekem (sajna) nem volt olyan minőségű tanárnőm, aki miatt érdemes lett volna ficánkolni (meg gerontofil sem voltam soha).
Előzmény: evad (272)
evad Creative Commons License 1999.11.09 0 0 272
Tényleg szegényes a fantáziád.
Mihez, mihez? Hát a táblán szereplő fontos órai anyagokhoz. Na.

Tosh, kedves!
1ébként oly jó lenne tudni, kire gondolsz...

Előzmény: Hacsek (271)
Hacsek Creative Commons License 1999.11.09 0 0 271
Nem értem, tosh (biztos szegényes a fantáziám)!
Milyen látványhoz lehetett jutni a széktologatás által?
Előzmény: tosh (270)
tosh Creative Commons License 1999.11.09 0 0 270
csak hogy elmondjam:
nekunk is voltak nok az evfolyamainkon.
jo nok is voltak...hajjaj...az orai szektologatasokrol is erdemese lenne beszelni (marmint tologatas azert hogy meg lehessen kukkantani, ami eppen fel volt testileg kinalva aznap...volt is sok rohoges, amikor egy-ket dipotaska felborult, mert mindenki csak masra koncentralt a tologatas/helyezkedes miatt). Szezso, a mozizas egy dolog, nalunk olyan is nem egy volt, aki felmaszott a zuhanyzokat elvalaszto falra, es onnan kukucskalt, ahogy masfel meterrel a FAL tuloldalan vonul a nep, nem kosztumben (vagy geppuskaval). ez szerintem olyan igazi pubertaskori jo szokas es termeszetes kivancsisag. :)
Hacsek Creative Commons License 1999.11.08 0 0 269
Szezso!
Persze, a Réka. Namost nekem vele nemigen volt dolgom (meg esélyem), legfeljebb egy kicsi a pécsváradi építőtáborban.
Volt viszont az osztályotokból olyan leány, akit nem kellett volna kukkolnom, mert volt hozzá szerencsém közelebbről is.
Előzmény: Szezso (268)
Szezso Creative Commons License 1999.11.08 0 0 268
Hacsek! Ha olyan jól ismertél minden nőt az osztályunkban, akkor nem is lehet kérdés, hogy ki volt a legnépszerűbb. De azért volt még pár lány, aki ha feltűnt, egymást lökdöstük el a kulcslyuktól.Miért, csak nálunk volt divat, hogy tornaóra után a fiúk egy része "mozizott"?
Mindenesetre igy már sokkal jobban érzem megam, hogy nem csak én vélekedtem igy G.J.-ről.Bár nálunk is volt egy srác, aki csak Jancsi bácsinak hívta és még negyedik után is áradozott róla. Hát ...
karlsruhe Creative Commons License 1999.11.08 0 0 267
Szevasztok!

A Glatznak volt egy nagy mondasa a mi idonkben, a ballagasi Treff-szamban tobbszor is elojott:

"En egy brutalis axioma vagyok"

de -szvsz- igazandibol egy fasz volt.

karlsruhe

Előzmény: Szezso (264)
evad Creative Commons License 1999.11.08 0 0 266
Nem rossz ötlet!
És kakaaóscsigát eszünk tejjel az alasgori konyhában?
Tényleg, vajon hová vihették Ságvári et. mellszobrát?
Előzmény: Hacsek (263)
Hacsek Creative Commons License 1999.11.08 0 0 265
Szezso!
Ne hergelj! Kit kukkoltál?

Különben Glatzhoz a régi mondás:
"Aki tudja, csinálja.
Aki nem tudja csinálni, az tanítja.
Aki tanítani sem tud, az a tornatanár."
Janóbá egyszerre próbálkozott mindhárommal.

Előzmény: Szezso (264)
Szezso Creative Commons License 1999.11.08 0 0 264
Örülök, hogy a sok kosárlabdás igy dicséri a Glatzot. Nekem csak rossz vagy nevetséges élményem van róla, talán mert már akkor sem voltam az a kifejezett sportember. De az általa adott intőt még ma is szívesen emlegetem: egyszer elkapott hármunkat a lányok öltözője előtt kukkolva és ezt rögtön be is írta az ellenőrzőbe. Otthon a család meg gratulált, hogy már nagyfiú lettem. Lehet, hogy jó edző volt, ezt nem vitatom, de agyilag nem volt egy nagy lumen.
Hacsek Creative Commons License 1999.11.08 0 0 263
Örömmel látom, hogy fellendült a topic!
Nem volt hiábavaló a fáradozás.

Azért azt felvetném, hogy esetleg csinálhatnánk egy spéci osztálytalálkozót mi magunknak.
(Hogy a suliba a leírtak alapján beengednek minket, az nem valószínű, de az lenne az igazi)

Előzmény: blueye (262)
blueye Creative Commons License 1999.11.08 0 0 262
Sziasztok, merre vannak a "napközbeni" hozzászólók?
Üdv nagypapi, lám-lám milyen sokan netelünk ebből az évfolyamból. Örülök, hogy egyetértesz Sziloffal kapcsolatban, így enni év távlatából teljesen másképp látok mindent vele kapcsolatban is. S ez igaz a Glatz T. úrra (mert hogy így hívtuk) - ebben is osztom véleményed, csak nem értem miért kérsz tőlem bocsánatot. Neki olyan hatása volt rám (ha ezt tudná - hallaná!!), hogy a mai napig hetente 2x kosarazok és így kerültem egy szuper kis baráti társaságba, amiben csak az a közös, hogy mindenki szeret játszani (nem tud, de szeret, mint én). Kicsit off volt, de azt hiszem ez is a Trefort hatása volt rám.
Lénárdról csak annyit, hogy egy kicsit az a zeset, mint a Szilof, attól mert vki jól tanítja a bioszt, nem lesz vki jó szervező, stb., hogy jó igazgató legyen.
Az pedig, hogy a Szilof miért a lányokat feleltette mindig számomra elég egyértelmű, de ha kell hozzá segítség megsúgom :O))
nagypapi Creative Commons License 1999.11.07 0 0 261
Ezt már én sem hagyhatom szó nélkül!
Ha tényleg lesz osztálytalálkozó, nekem is szóljatok. Igaz, én csak 4 évig jártam Szilof osztályába, de legfeljebb a találkozó feléről eljövök :-)))

Nem vagyok egy stréber - soha nem is voltam -, de meg kell védenem néhány tanárt:
Szilárd Gábort nem tartottam jó ofőnek, de a matekot jól tanította. Szegény MJ, TÁ, mindig őket feleltette. Mai napig nem tudom az okát (persze én ezt akkor egy cseppet sem bántam).

Máthé Pali bácsi volt a legjobb tanárunk. Nem felejtem el: mikor 1956-hoz értünk, azt mondta, hogy ő erről nem mond semmit, kérdezze meg mindenki a szüleit. Nem nagyon lehetett még 1987-ben ennél "objektívebben" magyarázni.

Lénárd csak egy évig tanított, nem is akárhogyan. Nem tudom elképzelni, hogy rossz igazgató lett volna (főleg a Hontihoz képest). Egyszer kistanár tartott órát (Lénárd G. hátsó padból sasolt), és mi túl hangosak voltunk. Óra után "külvárosi strici bandának" nevezte az osztályt.

Evad, mi bajod van neked a Glatz-cal? Tesi tanárnak elég kemény volt, kosáredzőnek még keményebb, de mégis csak sikerült neki elérnie, hogy a tanárok közül ő szerepeljen legtöbbet a tanárok közül ebben a topicban. Igen színes egyéniség volt (van), nemcsak a Csobod Évával folytatott viszonya miatt.
A diákjait azonban szerette (már úgy "egészségesen"), de megpróbálta mindenkiből a maximumot kihozni. És a kosárlabda: minden évben egy szedett-vedett társaságból (bocs blueye) csinált egy olyan csapatot, aki a sportiskolák csapataival is felvette a versenyt.
Volt egy (ill. több) rossz szokása: sokaknak adott gúnynevet, de nem rosszindulatból. (Ugye nem ezért haragszol rá, evad, ha jól emlékszem --márpedig jól - Te sem úsztad meg)

Apropó, ha már a tornatanároknál tartunk, tudtok valamit a Demeter Viliről?

ui.:
Bocs, ha hibát vétek, de új vagyok még a törzsasztalnál

Előzmény: evad (256)
blueye Creative Commons License 1999.11.06 0 0 260
Szia Szezso
Nem biztos, hogy az ofőn múlt minden. Mi is már 11 éve érettségiztünk, ofő: Szilárd, aki mat.-ot szerintem jól belenevelte az emberekbe, de mint ofő nem volt az igazi (szerintem ezt többen tanúsítani fogják -> evad?). Inkább egy jó mag kellett az osztályba, olyan központtal, mint pl. a T. Ági. Én mais legalább az osztály felével min. havi egyszer beszélek, pedig mindannyian nagyon más módon élünk. Nem beszélve arról, hogy nem csak ít évente találkozunk, hanem spontán is, pl. ha vki új házba kíltízik, vagy bármi más apropóból. Azt hiszem erre egy kicsit büszke is vagyok, de az biztos, hogy jó érzés találkozni velük.
Előzmény: Szezso (259)
Szezso Creative Commons License 1999.11.06 0 0 259
Nálunk nemhogy párok, de még barátok is alig maradtak. Persze mi már 15 éve érettek (?) vagyunk. Az oszttalin sokan még azon is csodálkoztak, hogy én még mindig napi kapcsolatban vagyok egy volt osztálytárssal-baráttal. Szóval jó kis osztály voltunk, a ofő méltó neveltjei. Kozmánénak hívták, ritka egy alak volt.
blueye Creative Commons License 1999.11.05 0 0 258
Hol lennék, hát dolgozom... s a WAP még nem az igazi a W900-nál, úgyhogy napközben ritkán vagyok net-en, gondolom Ti gép mellett dolgoztok. evad: Tényleg Slivo volt... Bá-val én is egyszer ittam versenyt T.-roffon, szerintem én nyertem. Látod mások is vannak abból az időből (Tosh...)
A.A.: találkoztam vele az Arany J. utcánál, akkor egy biztosítónál számolt kockázatot... nem igazán volt jégkorongozó alkat, úgyhogy azt hiszem nem ő váltott szakmát az OTP fiókok felé.
Más: nálunk igen sok pár alakult gimiben, de ha jól emléxem más évfolyamokban is, sőt a nálunk lévő párok a mai napig együtt is vannak (3 x 2 ember a 36-ból szerintem nem semmi), persze kivéve engem, de én már csak ilyen vagyok... Ilyen irányú tap. más osztályokból?
evad Creative Commons License 1999.11.05 0 0 257
Elhúztam.
Majd 7végén benézek.
Addig is, minden jót. Ugye.
evad Creative Commons License 1999.11.05 0 0 256
OFF
tosh!
Viszontmélt szendeltem.
Kéretik nem szórakozni.
Etika is van a világon.
ON
Szerintem már mindenki hazament.

kékszem, hol vagy?
pedig már alakult az osztálytalálkozó!

tosh Creative Commons License 1999.11.05 0 0 255
elvtarsak, ne tespedjunk, mel ment, inkognito (meg) maradt, igy poen.
evad Creative Commons License 1999.11.05 0 0 254
Istenem, ha tudnám, hogy ki is tosh...
OFF
tosh! Küldök egy mélt. Jó?
ON
A SejHaj... télleg ölég rossz poén volt, dehát péntek du. van.
Hacsek Creative Commons License 1999.11.05 0 0 253
Nem lehet, Szezso. Kegyelet is van a világon.
Viszont az osztálytársnőd személye érdekelne.
Előzmény: Szezso (251)
tosh Creative Commons License 1999.11.05 0 0 252
SejHaj.

na ez humortalan volt.

en TOBB AA-t is ismerek, de egyikuk sem volt AZ.

Szezso Creative Commons License 1999.11.05 0 0 251
Hacsek! Én fiú vagyok, az osztálytársnőm meg lány. Szóval semmi izgalmas. De ez is elég volt neki. Pár hétre rá még a tanáriba is behivatott minket, az évfolyamban volt 3-4, hozzánk hasonlóan stabil pár, velük együtt.Na ott is megkaptuk a hegyibeszédet, különösen a küszöbön álló szalagavatóra való tekintettel. Ez 1984-ben történt, negyedikesek voltunk.
Hacsek! Ha már az összes monogrammomat leleplezted a nyilvánossá előtt, az SH-t is írd már ki, mert így nekem nem ugrik be.
Előzmény: Hacsek (237)
Hacsek Creative Commons License 1999.11.05 0 0 250
Télleg? Járt ilyen nevű a Trefortba?
Szegényke, most elég sz@r lehet neki!
Előzmény: evad (248)
tosh Creative Commons License 1999.11.05 0 0 249
evad,

jujj, bocs, istenem, ne, pedig du. van es aludtam is sokat. illllyet kihagyni, pedig a labda magas volt es jol fel is adtad.

well, nem tudom. de a kerdes jogos. ismer(t)em jol, kozgaz volt neki sokaig, azon belul is a kozgaz-szak (tehat nem a gazdalkodasi). aztan kepszunet...valami osztondij talan...de tobb nem ugrik be.

viszont hallottam egy tortenetet, hogy bizonyos osztalybulin bizonyos ember(ek)nek a szemebe maro dolgokat logybolt (alkoholt?)...tehat a viszki nem allt tole tavol. de errol majd mesel blueye, ugye?

evad, te jo vagy, bocs ezert az ertetlensegert (ala 243)

tosh

evad Creative Commons License 1999.11.05 0 0 248
Jó.
Akkor.
Mi lehet azzal az Ambrus Attilával, a Szilof osztályába járt 80-88 között.
kékszem csak tudja.
Hacsek Creative Commons License 1999.11.05 0 0 247
Mér, lehet vele valami?
Előzmény: evad (246)
evad Creative Commons License 1999.11.05 0 0 246
De.
Még egyszer.
Ha már „A” (mármint osztály), és ha már pia, akkor mi lehet a „Viszkissel” (A.A.)?
Előzmény: tosh (245)
tosh Creative Commons License 1999.11.05 0 0 245
nem tom, de nem volt trefortos :)
evad Creative Commons License 1999.11.05 0 0 244
Ha már A, és ha már pia.
Télleg. Mi lehet a „Viszkissel”?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!