Keresés

Részletes keresés

LeifEriksson Creative Commons License 2001.03.01 0 0 9717
Különben is a hülye cég mehet a ......-ba

Ahogy mondád, még jóóóval Kartács elött volt, hogy Magdibanyus Mono szemére merte vetni hogy ha nem jár be dógozni, repül mint macska szarni.

Erre MonoTits (ez az alakítás nagy volt a színésznő részéről) ajkát lebiggyesztve (!) közlé hogy "Neeem is olyan jó állás ez"
(elég szar hely lehet ahol diploma előtt felvesznek, adnak gépet, nagy fizut, miegymás.......)

Előzmény: bullseye (9711)
bullseye Creative Commons License 2001.03.01 0 0 9716
Miért téged is?
És akarsz beszélni róla? :)
Előzmény: tejbegrrr (9715)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.03.01 0 0 9715
A mai nap legnagyobb ( talán egyetlen ) öröme az első valószerű fordulat Cicc egész mostanáig káprázatos karriertörténetében. Ez a kirúgatás egészen életszagú fordulat, de úgy egyébként is hálás vagyok érte a dögöljön meg a szomszéd tehene ( lova? ) eszmeiségének jegyében... :-)))
bullseye Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9714
Ja, mint Mahmut a porcelánboltban :)
na, akkor tuti visszakapt Áki a két, ha csak úgy odaad havernak 2-500000 forintot...
Előzmény: Laja73 (9713)
Laja73 Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9713
Szerintem sem a legjobb ötlet, de beírni főleg. Esetleg egy link.
Előzmény: bullseye (9711)
cyber.greg Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9712
Bazz, alig három órája néztem, és még a februári volt...!
Előzmény: Mahmut (9710)
bullseye Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9711
Hát, nemtom itten mi a divat, de én nem szeretem, ha minden poént lelőnek.

Amúgy Mono jól hiosztizett: És miattatok rúgtak ki! Nem nem az az ok, hogy hetekig nem járt be MÁR KARTÁCS ELŐTT SEM, hanem, hoyg megszületett...

Mahmut Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9710
ELMESÉLEM NEKTEK A MÁRCIUSI TARTALMAT:

Katát erőszakkal elviszik a pszichológushoz. Egy idő után ismét visszanyeri egyensúlyát...
Barátságuk megpecsételéséül Dani, Imre, Tilda tetováltatni akarják magukat. Imre az utolsó percben visszalép, Tilda hagyja és Dani karját is tetoválják.Amikor Tilda sebe begyullad, megijed, hogy újra vissza kell mennie a szüleihez, ezért orvoshoz sem megy...
András új lakásba költözik.Amikor Zsuzsa a válásról beszél és ráadásul egy másik férfival is látja, András elveszíti a türelmét, de nagyon...
Ákos eljátsza Misinek a jó tündért és kölcsön ad neki egy PC-re, amikor az végre munkát talál, mint fordító.
Mónika partyján feltűnik Ádám,aki Misi jó ismerősének tűnik. Balázs szeretne jó kapcsolatot kiépíteni Ádám barátaihoz. Eszter és Misi elfogadják a hétvégi bécsi partyra szóló meghívást.De a hétvége bajokkal teli: Misi és Ádám nagyon összevesznek, Balázs semmilyen kapcsolatot nem tud kialakítani és Ádám is eltűnik.A hazafelé úton pedig még egy csomagot is ellopnak. József papa hozza őket haza Ausztriából...
Miklósnak nehézségei vannak a cégnél,a műkincsekből származó mocskos pénzt nem tudja tisztára mosni. Nóra, az ügyvédje és szerelme,a bátyja és a barátai a tervei ellen fordulnak sőt megkisérlik leváltani.A jó úton maradáshoz eladja a bisztrót Claudiának...

ELNÉZÉST A GYENGE STÍLUSÉRT, DE ÁLMOS VAGYOK!
BYE

LeifEriksson Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9709
Legmélyebb egyetértésem!!

A nők különben is tömegesen mennek át hisztis picsába (MonoTits, Nyafkata)

HOZZÁK VISSZA ZITÁT ÉS HISZTIKRISZTIT!!!!

Előzmény: bullseye (9701)
Laja73 Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9708
Ja, nyilván a lakásban bújkáló vajdasági menekültek, illetve a titokban kifejlődő új családtagok megfigyelésére - mindezen információkat természetesen egyből lőni a szerverre, hogy pletykaanyus végre belehalhasson abba, amitől mindig is rettegett: nem övé lesz a pole position az infosztádán :)

Előzmény: tejbegrrr (9707)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9707
Ja, meg műhold! :-)))
Előzmény: fmsahs2 (9706)
fmsahs2 Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9706
A mai részt tényleg eléggé elöntötte az a bizonyos... Viszont sok okosságot tudhattunk meg ismét belőle
Pl. hogy új proci kell a gépbe, meg szerver is kell otthonra (????!!!!) meg hogy a Danika állandóan a gép előtt ül, és ezért lesz ilyenolyan stbstb.
Előzmény: tejbegrrr (9702)
cyber.greg Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9705
Latinul?
Szerintem elég volt azt magyarul, úgyis négyrét hajtogatta.
Előzmény: bullseye (9704)
bullseye Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9704
seráfütty, csak azon aggódtam, hoyg poénkodunk itt le-fel, azt a szereplő közbe kórházban...

Ja, lehet tippelni, mit írt a doki a receptre latinul. gondolom azt, hogy aki ezt odaadja annak zubbonyt izibe.

Előzmény: Törölt nick (9703)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9703
Hát ezek szerint nem az, viszont nem is terhes... A fene se érti már, hogy kavarják össze az egésézét. Pedig a csoporttársam, aki nagy BK fan megesküdött, hogy az, és most mégsem az. Szégyelem magam a buta liba miatt, hogy így felültetett és dezinformáltalak benneteket. Ezentúl nem adok a pletykákra, csak a véleményemet közlöm.
Előzmény: bullseye (9700)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9702
A mai részt tényleg eléggé elöntötte az a bizonyos... Viszont sok okosságot tudhattunk meg ismét belőle, pl. hogy csak nőkkel és gyerekekkel ne kezdjen az, aki jót akar magának. Előbbiek ugye kiszívják az ember agyát :-), no meg még Nyúlszájnak is volt valami baja velük ( érthetetlenek, vagy mi ), a kölykök meg Körte szerint egyenesen KATAsztrófálisak... :-))) És ha végignézünk a díszes társaságon ( Zsu, Cicc, Szaszún, Anyus, Nyafka, Démon, Rambó sat. ), akkor mindez akár meg igaznak is tűnhet...
bullseye Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9701
"A bulinak van kedve Mónizni" ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Hol egy shotgun amikor igazán kéne?!
bullseye Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9700
De kikefélt égő volt! Andrew 10-est slő, zsuzsának, zsuzsa meg Magdinak
Asszem Katát nem kéne fejberúgni, túl van már azon a szinten, inkább követ a nyakába és a folyóba vele. (wazze, ráköszön valaki iskolatársa, akkor biztos beszélt anyuval és vetetni akar) Magdit is utána, ne hiányozzon a tütyülimüytüli unkácskája. Orvost nem is értem, ilyen türelem... tiszta Vészhelyzet.
Szilvike rulez, antipátia első látásra. Viszont remekül beválasztja Mihókot (hiába, Verebes is megmondta a nők imádjáka buzi/impotens fazonokat, mert majd ŐK MEGMUTATJÁK). Láttátok azt a fogsort? A cápák tuti irígyek rá.

MacPhisto:
A szőke télleg jó volt innen hátulról, de az én szőkém anno jobb vót...

TanGó: Ne idehelj má' wazze, most Kaka leukémiás a storyline-ban, vagy Roni????

bullseye Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9699
ne sztasd már szegénykémet, azt még nem tanulta!!!
Előzmény: Laja73 (9681)
LeifEriksson Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9698
FeminiSzilvi rászáll Mishe-re, visszabillentendö, Nyafkatát végre fejberúgják, a Szarkeverő Pécsi Démon is helyre lett téve
RULEZ!!
disp Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9697
Azthittem Busz Metro Villamos
Előzmény: nekrofil (9682)
nyusszancs Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9696
plíííííííz részletesen a mai részt. komolyan kiderült? komolyan hazajött? komolyan mi törtéééént!! a családban nem lehet bízni mert nem figyelnek a finomságokra. valaki könyörüljön meg rajtaaaaam. nemláttaaaaaaaam. csók
nekrofil Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9695
JAja, a doki jol nyomta. De imi akkorat kopott,mint egy lama.
Előzmény: fmsahs2 (9694)
fmsahs2 Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9694
Ja ja, én is kiszúrtam, meg hogy elhajtotta már király volt hehe. Meg mikor Anyus mongya: Dehát én az anyósjelölt vagyok ! És a doki azzal a "hátnemhóttfaszmindegy?" hangsúllyal mondja hogy "jó". Nagyon ott volt !
Előzmény: _Ember_ (9685)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9693
Nem tetszik, és remélem nem lett Móni leszbikus míg vidéken járt.
Előzmény: nekrofil (9692)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9692
velemenyek az uj macarol. (monibnoje)
Előzmény: MacPhisto (9689)
Oresztész Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9691
RÚGJUK FEJBE MONOTICC-T!
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9690
Ja! és két hét múlva nagyon fogok figyelni, mert a Szalonból (bah) ígéretes kis statiszta távozott! (hátulról az volt legalábbis)
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9689
Küldjék csak Dr. MacPhistohoz Kakát, egy-két fejberugás-sorozattal majd helyrerakom a pszichéjét (Busztert is megvizsgálom szívesen, vetkőzzön kérem...), ha Kaka fejével végeztünk, ajánlom mozgalmunk figyelmébe MonoMellt, akit azonnal fejbe kell rúgni!!!

A barátnője viszont jól megmondta PontyBalinak, kár hogy egyből idegesítően bulizni akar...Hammer Misit ő fogja visszabillenteni a heteromozgalomba, ahogy látom. Még egy kedves célzás volt, hogy Radiátor Mihály 3x olyan okos mint a többi férfi, lásd a széleskörben terjesztett hazugságot a melegek intellektusáról.

Na most megyek, benyomok egy Lúzer-féle BMV rántottát (Barom Marha Vagyok).

Végre egy jó rész!

Wassup Creative Commons License 2001.02.28 0 0 9688
BMV Bor meg vodka =)
Előzmény: Laja73 (9684)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!