Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5666
Az elvben igazad van maximálisan. Ezt nem is vitatom, de akkor is jobb lenne nem véleményezni ezt.
Előzmény: FoxiMaxiClone (5660)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5665
Én speciel nem iszok.
De ha esetleg vmi csodafolytán mégis, akkor tuti nem ülök be a bal 1 be.

De mondom, mind1 hogy ivott vagy sem.
Túl kemény dolog ez ahhoz, hogy itt vki is elitélje.
Amennyiben életben marad, akkor meglesz az ő keresztje a mi okoskodásunk nélkül is.

Előzmény: FoxiMaxiClone (5657)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5664
mesélj csak milyen provokátor hova kellett betelefonálni, meg egyebek...

perme lemaradt...

Előzmény: csogu (5662)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5663
Nem vesztem én össze senkivel, ha összeveszek, akkor nem vagyok ilyen mérsékelten kimért:)
Előzmény: tomajer (5656)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5662
Nézd, én arra kaptam fel a vízet, hogy az miatt kérdeztem, hogy nappalos vagy-e, mert azt szerettem volna kifejteni, hogy más éjszaka és más nappal.
Erre te itt elkezdted, hogy na ez a nappalosáz tipikus éjszaka mentalitás.

Ennyi.
Szerintem akkor is tragédia, ha ivott é s akkor is ha nem.
Meghalt eddig egy ember, és 3 küzd az életéért.
Tiszteletben kellene ezt tartani szerintem.
Itt most nem taxisról, éjszakásról, napalosról van szó, hanem simán "csak" emberekről:(

Ne légy olyan, mint az a tegnapi betelefonáló, fizetett provokátor hölgyemény.

Előzmény: FoxiMaxiClone (5655)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5661
dehogynem... tudnék nálunk is neveket mondani...
nem rád gondoltam :)))
Előzmény: tomajer (5659)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5660
bocs felületesen olvastam el mikor írtad de megtaláltam...

de ez a beírásod sajnos engem igazol az alkohollal kapcsolatban...

nem irigylem az emberet és nem azért mert ülni fog, hanem a lelkiismerte miatt... de mivel szemét vok feltenném a kérdést, hol volt a lelkiismerete, amikor ittasan a kocsiba ült!???

és most csak 1 közhely... a részegek Istene megvédte őt (per pill), de a hölgyet nem...

és ne mondja el nekem senki, hogy nem 1-2-3-4 ezer forintja ha ivott, hogy hazavigyék!!
el nem tudom képzelni, hogy a 2000nél ne lett volna olyan kollega, aki akár hitelbe, akár barátságból hazavitte volna őket... szal ez megint csak nem a pénzen múlott hanem a hozzáálláson... ja és ismernünk kellene a saját határainkat... én tom, ha sokat iszok, ami eddig 2x fordult elő, hívtam egy másik cégtől 1 kocsit és haza mentem vele... mert nem a jogsi elvétele a büntetés, hanem ez...

na nem bőszítem tovább a társaságot...

Előzmény: góré001 (5658)
tomajer Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5659
Igen, sajnos ez /baráti társ./ rossz irányba fordítja a dolgokat:-(
Én idáig bizonygattam, hogy taxis, reggel biztos, hogy nem indul el úgy dolgozni, hogy iszik!!!
Előzmény: FoxiMaxiClone (5657)
góré001 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5658
elöször is ne beszélj ilyen csúnyán!!
leirtam ki a halott sajnos
akollega pedig alkohol befolyáltságú volt!!
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5657
palikám, ha a "baráti társaság" jelzőt használod, akkor miért kezd el nekem az agyamban ezerrel villogni, a valahol lejjebb említett alkohol!?

Lehet ennyire geci vagyok???
De nekem egy baráti eséről hazatartva tuti ittam volna... most itt mind1 mennyit... és azt hiszem a többiek is megittak volna ilyen társaságban 1-2 sört...

De majd elválik a dolog...
Azt szabad kérdezni ki halt meg, mert csak annyit találtam a sajtóban, hogy egy 34 éves hölgy...

Neked tuti több a rálátásod...

Előzmény: góré001 (5653)
tomajer Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5656
Nnahhh!

Kicsit nem figyelek rátok:-(

Hogy lehet ezen összeveszni:-(
Adjunk egy pár napot a híreknek, és a szervezetüknek, aztán ki lehet elemezni, hogy mi történt!

Előzmény: FoxiMaxiClone (5655)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5655
valakinek már csak a zászló... ne add fel a gipsz az segít ;ĐĐ
Előzmény: csogu (5648)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5654
Nah, szép:(((((((((((

Előzmény: góré001 (5653)
góré001 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5653
kérlek benneteket ne marakodjatok más nyomorán meg pláne nem kellene még nektek is össze veszni!!

a kollega barátnője halt meg és ők meg intenzíven vannak /baráti társaság/élethalál közőtt van!!

csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5652
Reagálnék de minek, csak időpazarlás, inkább megyek a gyerekekkel játszani, mert vége az ovinak.

Csak annyit még. (hogy miért nem tudom megállni, hogy ne írjak....??)

JÁRTAM OTT ÉS LÁTTAM AZ EREDMÉNYT IS!!! De hát én csak "látatlanban" nyilatkozok, ugye???

Azoknak, akik ezeknek az elemzését tanulják, ÉVEKIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!, több hetükbe tellik, amíg kimondják, hogy mi is történt.

De TE arra kolbászoltál és élből vágod.

Ó, TE ISTEN!!!!!!!

NA LÉPTEM:))))

Tényleg szétszedi a nappalosok idegeit a forgalom és ő vigyáz, a dugóban állva, az utasára és Raffel Pityukát kötelezi, hogy kösse be magát.

Ó mennyire kezdő vagyok én hozzád.

Pfújj, most szégyellem is magam:))))

Előzmény: FoxiMaxiClone (5649)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5651
az csak a gördeszkásokra vonatkozik :)))
Előzmény: Fáradt Vándor (5641)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5650
Te szerencsétlen.

Előzmény: FoxiMaxiClone (5649)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5649
erősen látogatott? ide írjak még 100 topikot, amit minumum dupla ennyien látogatnak??

Látom, a sorok közötti olvasás nem az erőséged:)

Szerintem meg utálom a célozgatásokat és ezért a konkrét dolgokra válaszolok... ezért mert nem veszem fel a "sorok közötti" dolgokat nem biztos, hogy én vagyok a hibás, nem pedig az aki képtelen face-to-face leírni valamit... hanem csak "utalni tud rá"

"látatlanban???
ki mondta hogy nem voltam ott?"

Aha, vagyis te vezettél, vagyis te érezted azt amit a KOLLÉGA, vagyis csak következtetsz és te is, pont te, aki szintén kolléga vagy ítélkezel azonnal.
Szomorú.

Szerintem meg az a szomoró, hogy megpróbálsz szavakat adni a számba, olyan dolgokat mondatni velem, amit nem mondtam... de leírom, hogy taxis IQval is fel tudd fogni!! GYK: (GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT!): JÁRTAM OTT ÉS LÁTTAM AZ EREDMÉNYT IS!!! De hát én csak "látatlanban" nyilatkozok, ugye???

Te láttad bármelyik mozzanatát is a dolognak???
Szerintem nem... de ha akarsz akkor megcáfolsz... csakhogy akkor azt már régen megtetted volna...

"Most kérlek tisztázzuk, te taxis vagy??"

Szerintem ezt telejesen mind1... de ha vissza olvasod az utolsó 4-5 beírásom és nem jöttél még rá, akkor csak sajnálni tudlak... szegénységi bizi kiállítva neked!

"Ha 50nel mész BEKÖTVE, mert ugyan nekünk nem is kell, de az utasnak kötelező az öv!!!, akkor szerintem kizárt egy ilyen tragédia... errős az esetről beszélünk!! nem arról hogy jobbról valakibe belehajt egy kamion...

Mert olyan nem kivitelezhető dolgokat írsz, hogy a hajam leteszem"

Mi nem kivitelezhető??? Az hogy te nem szoktál rászólni az utasra, hogy kösse be magát?? Megint csak a te felelősséged... vagy arra gondolsz nem jöhet jobbról soha kamion?? pláne röhejes... és pont az ilyen értetlenek miatt írtam le, hogy most az adott szituról beszélek és nem másról... és SOROK KÖZÖTT OLVASVA csak egy példa volt... na mind1...

Az meg hogy valakit lenappalosozol tipikos éjszakás hozzáállás és a hangsúlyodból megint csak némi "előítélet" csendül ki...

na részemről a veled való beszélgetés befejezve...

további szép napot neked!

Előzmény: csogu (5639)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5648
Szerintem azért kattanunk erre a témára érzékenyebben, mert áll a zászló rendesen:(((
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5647
Így van, az ő állapota is életveszélyessé vált reggelre.
Így nem szabadna ilyen képpen beszélni, még akkor is ha hibázott.

1 hiba 1 élet???

Nagyon drága ár:((((((((

Előzmény: góré001 (5644)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5646
Ez magától értetődik, még ha a felelősségét firtatjuk se kiívánjuk a halálát természetesen... épp elég baj lesz neki ezzel együttélni...
Előzmény: góré001 (5644)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5645
Nem a sebességet vitatom, hanem hogy okoskodunk itt. MI akik 3-4 óra múlva 100-al repesztünk, de csak azért annyival, mert még erős akkor a forgalom.
Előzmény: FoxiMaxiClone (5640)
góré001 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5644
sziasztok srácok!!

bár most baromira nem érek rá mégis olvasgatva benneteket néhány sort.
hagyni kéne ezt a csunya témát mert sajnos erre megint nem lehetünk büszkék ,ráadásul a kollégánk ,bárhogyan is bármit is tett most küzd az életéért!

Kérlek benneteket inkább szorítsatok érte!!

GÓRÉ001.

csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5643
Már ahol 70 az engedélyezett!!!:))

Lehel piac pl:)

Előzmény: Fáradt Vándor (5641)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5642
Egyébként én elég sokszor (100-as nagyságrendben) ültem már a J1-en taxiban, és elég sok hajmeresztő dolgot tapasztaltam, de mégsem éreztem magam veszélyben egy percig sem... és nem hiszem hogy ennyiszer szerencsém lett volna, hanem vsz a taxis tudta, hogy mit thet még meg a KRESZ áthágásával, DE az én testi épségem megőrzésével...
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5641
Mér mennék én éjszaka 50-nel a Vácin mikor 70-nel is lehet? ;-)
Előzmény: csogu (5638)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5640
hát ha láttad volna azt a kocsi szétnyilva itt ott kidurrant légzsákokkal tudnád... aszem itt mindannyian látunk már millió balesetet és az "eredményét", ahhoz hogy 99%os biztonsággal meg tudjuk állapítani egy kocsi sérüléséből kb mennyivel is ment...
Előzmény: csogu (5633)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5639
erősen látogatott? ide írjak még 100 topikot, amit minumum dupla ennyien látogatnak??

Látom, a sorok közötti olvasás nem az erőséged:)

látatlanban???
ki mondta hogy nem voltam ott?

Aha, vagyis te vezettél, vagyis te érezted azt amit a KOLLÉGA, vagyis csak következtetsz és te is, pont te, aki szintén kolléga vagy ítélkezel azonnal.
Szomorú.

Ha 50nel mész BEKÖTVE, mert ugyan nekünk nem is kell, de az utasnak kötelező az öv!!!, akkor szerintem kizárt egy ilyen tragédia... errős az esetről beszélünk!! nem arról hogy jobbról valakibe belehajt egy kamion...

Most kérlek tisztázzuk, te taxis vagy??

Mert olyan nem kivitelezhető dolgokat írsz, hogy a hajam leteszem.

Előzmény: FoxiMaxiClone (5636)
csogu Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5638
Biztos nem tartotta be a kreszt, mert hülyeség és agyon szabályozott vmi, amivel megpróbálják tompítani a felelőséget arró, hogy rosszak az utak.

próbáld ki, menj éjszaka a Vácin 50 km/h-val tuti lesz 1-2 érdekes élményed:)

Előzmény: Fáradt Vándor (5634)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.28 0 0 5637
NA ez az, éppen erről beszélek... viszont ha tényleg piás volt, és tényleg szabálytalan, akkor természetesen én sem kelek a védelmére...
Előzmény: csogu (5635)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!