Taxisok és utasok: beszélgetőtopic cégekről, dolgozókról és kollégákról, vezetőkről és (meg)vezetettekről, egymásról és másról - konkrétan bármiről, de politikamentesen.
Én speciel nem iszok.
De ha esetleg vmi csodafolytán mégis, akkor tuti nem ülök be a bal 1 be.
De mondom, mind1 hogy ivott vagy sem.
Túl kemény dolog ez ahhoz, hogy itt vki is elitélje.
Amennyiben életben marad, akkor meglesz az ő keresztje a mi okoskodásunk nélkül is.
Nézd, én arra kaptam fel a vízet, hogy az miatt kérdeztem, hogy nappalos vagy-e, mert azt szerettem volna kifejteni, hogy más éjszaka és más nappal.
Erre te itt elkezdted, hogy na ez a nappalosáz tipikus éjszaka mentalitás.
Ennyi.
Szerintem akkor is tragédia, ha ivott é s akkor is ha nem.
Meghalt eddig egy ember, és 3 küzd az életéért.
Tiszteletben kellene ezt tartani szerintem.
Itt most nem taxisról, éjszakásról, napalosról van szó, hanem simán "csak" emberekről:(
Ne légy olyan, mint az a tegnapi betelefonáló, fizetett provokátor hölgyemény.
bocs felületesen olvastam el mikor írtad de megtaláltam...
de ez a beírásod sajnos engem igazol az alkohollal kapcsolatban...
nem irigylem az emberet és nem azért mert ülni fog, hanem a lelkiismerte miatt... de mivel szemét vok feltenném a kérdést, hol volt a lelkiismerete, amikor ittasan a kocsiba ült!???
és most csak 1 közhely... a részegek Istene megvédte őt (per pill), de a hölgyet nem...
és ne mondja el nekem senki, hogy nem 1-2-3-4 ezer forintja ha ivott, hogy hazavigyék!!
el nem tudom képzelni, hogy a 2000nél ne lett volna olyan kollega, aki akár hitelbe, akár barátságból hazavitte volna őket... szal ez megint csak nem a pénzen múlott hanem a hozzáálláson... ja és ismernünk kellene a saját határainkat... én tom, ha sokat iszok, ami eddig 2x fordult elő, hívtam egy másik cégtől 1 kocsit és haza mentem vele... mert nem a jogsi elvétele a büntetés, hanem ez...
Igen, sajnos ez /baráti társ./ rossz irányba fordítja a dolgokat:-(
Én idáig bizonygattam, hogy taxis, reggel biztos, hogy nem indul el úgy dolgozni, hogy iszik!!!
palikám, ha a "baráti társaság" jelzőt használod, akkor miért kezd el nekem az agyamban ezerrel villogni, a valahol lejjebb említett alkohol!?
Lehet ennyire geci vagyok???
De nekem egy baráti eséről hazatartva tuti ittam volna... most itt mind1 mennyit... és azt hiszem a többiek is megittak volna ilyen társaságban 1-2 sört...
De majd elválik a dolog...
Azt szabad kérdezni ki halt meg, mert csak annyit találtam a sajtóban, hogy egy 34 éves hölgy...
erősen látogatott? ide írjak még 100 topikot, amit minumum dupla ennyien látogatnak??
Látom, a sorok közötti olvasás nem az erőséged:)
Szerintem meg utálom a célozgatásokat és ezért a konkrét dolgokra válaszolok... ezért mert nem veszem fel a "sorok közötti" dolgokat nem biztos, hogy én vagyok a hibás, nem pedig az aki képtelen face-to-face leírni valamit... hanem csak "utalni tud rá"
"látatlanban???
ki mondta hogy nem voltam ott?"
Aha, vagyis te vezettél, vagyis te érezted azt amit a KOLLÉGA, vagyis csak következtetsz és te is, pont te, aki szintén kolléga vagy ítélkezel azonnal.
Szomorú.
Szerintem meg az a szomoró, hogy megpróbálsz szavakat adni a számba, olyan dolgokat mondatni velem, amit nem mondtam... de leírom, hogy taxis IQval is fel tudd fogni!! GYK: (GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT!): JÁRTAM OTT ÉS LÁTTAM AZ EREDMÉNYT IS!!! De hát én csak "látatlanban" nyilatkozok, ugye???
Te láttad bármelyik mozzanatát is a dolognak???
Szerintem nem... de ha akarsz akkor megcáfolsz... csakhogy akkor azt már régen megtetted volna...
"Most kérlek tisztázzuk, te taxis vagy??"
Szerintem ezt telejesen mind1... de ha vissza olvasod az utolsó 4-5 beírásom és nem jöttél még rá, akkor csak sajnálni tudlak... szegénységi bizi kiállítva neked!
"Ha 50nel mész BEKÖTVE, mert ugyan nekünk nem is kell, de az utasnak kötelező az öv!!!, akkor szerintem kizárt egy ilyen tragédia... errős az esetről beszélünk!! nem arról hogy jobbról valakibe belehajt egy kamion...
Mert olyan nem kivitelezhető dolgokat írsz, hogy a hajam leteszem"
Mi nem kivitelezhető??? Az hogy te nem szoktál rászólni az utasra, hogy kösse be magát?? Megint csak a te felelősséged... vagy arra gondolsz nem jöhet jobbról soha kamion?? pláne röhejes... és pont az ilyen értetlenek miatt írtam le, hogy most az adott szituról beszélek és nem másról... és SOROK KÖZÖTT OLVASVA csak egy példa volt... na mind1...
Az meg hogy valakit lenappalosozol tipikos éjszakás hozzáállás és a hangsúlyodból megint csak némi "előítélet" csendül ki...
na részemről a veled való beszélgetés befejezve...
bár most baromira nem érek rá mégis olvasgatva benneteket néhány sort.
hagyni kéne ezt a csunya témát mert sajnos erre megint nem lehetünk büszkék ,ráadásul a kollégánk ,bárhogyan is bármit is tett most küzd az életéért!
Egyébként én elég sokszor (100-as nagyságrendben) ültem már a J1-en taxiban, és elég sok hajmeresztő dolgot tapasztaltam, de mégsem éreztem magam veszélyben egy percig sem... és nem hiszem hogy ennyiszer szerencsém lett volna, hanem vsz a taxis tudta, hogy mit thet még meg a KRESZ áthágásával, DE az én testi épségem megőrzésével...
hát ha láttad volna azt a kocsi szétnyilva itt ott kidurrant légzsákokkal tudnád... aszem itt mindannyian látunk már millió balesetet és az "eredményét", ahhoz hogy 99%os biztonsággal meg tudjuk állapítani egy kocsi sérüléséből kb mennyivel is ment...
erősen látogatott? ide írjak még 100 topikot, amit minumum dupla ennyien látogatnak??
Látom, a sorok közötti olvasás nem az erőséged:)
látatlanban???
ki mondta hogy nem voltam ott?
Aha, vagyis te vezettél, vagyis te érezted azt amit a KOLLÉGA, vagyis csak következtetsz és te is, pont te, aki szintén kolléga vagy ítélkezel azonnal.
Szomorú.
Ha 50nel mész BEKÖTVE, mert ugyan nekünk nem is kell, de az utasnak kötelező az öv!!!, akkor szerintem kizárt egy ilyen tragédia... errős az esetről beszélünk!! nem arról hogy jobbról valakibe belehajt egy kamion...
Most kérlek tisztázzuk, te taxis vagy??
Mert olyan nem kivitelezhető dolgokat írsz, hogy a hajam leteszem.