Keresés

Részletes keresés

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.19 -2 0 40097

Szeggény hisztinek fogalma nincs, mi az OXFAM...

 

:(((

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.19 -2 1 40096

Qurrva Unalmas mááá !!

 

:(((

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 -3 3 40095

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.19 -2 0 40094

Szegény Hülye Hiszti szótagojja a neveket a hülye lakájoknak...

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 -4 2 40093

A Fidesz-KDNP tájékoztató kampányt indít a baloldal oltásellenes akciója miatt.

 

A Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít a baloldal elbizonytalanító oltásellenes akciójáról - jelentette be Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek megküldött videóüzenetében.

A kormánypárti politikus azzal indokolta a tájékoztató kampány elindítását, hogy az elmúlt napokban megerősítést nyert,

A BALOLDAL NEM HAJLANDÓ FELHAGYNI AZ OLTÁSELLENES KAMPÁNNYAL.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 -4 2 40092

Formálódik a baloldal kampányközpontja a jövő évi országgyűlési választásokra

 

A BALOLDAL 2022-ES VÁLASZTÁSI KAMPÁNYA VÁRHATÓAN TELJES MÉRTÉKBEN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁRA FOG ÉPÍTENI

 

Újabb nyomokra bukkant a Magyar Nemzet a Gyurcsány–Bajnai-adatbizniszben. Ahogy arról lapunk szerdai száma beszámolt, a két volt miniszterelnök emberei választási célú adatgyűjtésbe kezdtek. Ennek érdekében külföldi cégeket is létrehoztak, az egyikben pedig a Soros-hálózat egy ismert adatguruja is feltűnt. Az adatbiznisz feltérképezése során három észt vállalkozást találtunk, amelyek közül az egyik már az EP-választások és az önkormányzati választások negyedévében is száz-száz milliós bevételt termelt. A DK mellett a miskolci ellenzék révén is választópolgárok adatai kerültek ez utóbbi céghez.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 -4 2 40091

Szijjártó Péter: Magyarország elvárja, hogy Ukrajna tiszteletben tartsa a magyar közösség jogait (Videó!)

 

Magyarország abban érdekelt, hogy Ukrajna erős, stabil és demokratikus ország legyen, kiáll területi egysége és önállósága mellett, ugyanakkor elvárja, hogy tartsa tiszteletben a nemzeti közösségek, köztük a magyar közösség jogait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos, informális, videókapcsolaton keresztül tartott ülését követően.

 

Szijjártó Péter a Facebook-oldalán közzétett videójában emlékeztetett: Ukrajnában az elmúlt esztendőkben folyamatosan megsértették a magyar közösség jogait a kultúra, a média, közigazgatás és az oktatás területén egyaránt. Közölte: a tanácskozás során arra kérte az ülésbe bekapcsolódó Dmitro Kuleba ukrán külügyminisztert, hogy tartsák tiszteletben a kisebbségi jogokat, és kerüljék a magyar nemzeti közösség olyan módon történő beállítását, mint amely közösség bármifajta veszélyt jelenthetne Ukrajna területi integritására. Kijelentette: a kárpátaljai magyarság mindig számíthat az anyaország, a magyar kormány támogatására.

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.19 -2 0 40090

888

 

Gyurcsány

Bajnai

Soros-Hálózat

 

Faszkalapok !!!!

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.19 -2 0 40089

Hiszti

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 -4 2 40088

A Patrióták kétszázötvenezer forinttal támogatják az árván maradt gyerekek megsegítésére létrehozott alapítványt.

A Patrióták kétszázötvenezer forint összegű adománnyal támogatja a Regőczi István Alapítványt, amelyet Áder János köztársasági elnök és felesége a világjárvány miatt árván maradt gyerekek megsegítésére hoz létre – írja honlapján az egyesület. Az árvamentő regnumos papról, a kommunista önkényuralom idején üldözött Regőczi Istvánról elnevezett alapítvány annak a több száz magyar gyereknek a támogatására jön létre, akik a koronavírus miatt vesztették el szüleiket.

A Patrióták szerint az árvák javára életre hívott alapítvány a napi politika felett álló, emberbaráti kezdeményezés, amelyet civil szervezetként – saját lehetőségeikhez mérten – kétszázötvenezer forinttal ők is támogatnak. Honlapjukon azt írják: egyesületünk a támogatást az Elrabolt Hungária című képes album, a trianoni évforduló emlékkötetének bevételeiből biztosítja (www.elrabolthungaria.hu).

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 -4 2 40087

Ördög Ügyvédje: svájci bankszámlája van Czeglédynek?

A Fővárosi Főügyészség a PestiSrácok.hu megkeresésére megerősítette, hogy az úgynevezett “Ördög Ügyvédje” ügyben, amelyben személyes adatokkal való visszaélés miatt folytat eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda, nem csak a svájci, hanem az Amerikai Egyesült Államok igazságügyi hatóságaihoz is jogsegélykérelemmel fordultak. A PestiSrácok.hu úgy tudja, ennek oka az, hogy az Ördög Ügyvédje blog tárhelyének felkutatása és a finanszírozott hirdetések kapcsán a pénz útja vezette a nyomozókat az USA-ba, illetve Svájcba. Amerikában találták meg a blog szerverét, svájci pedig az a bankszámla, amiről a Facebookon hirdetett posztokat kifizették. Ahogy arról korábban beszámoltunk, két személyt is meggyanúsítottak személyes adattal való visszaéléssel, egyikük Czeglédy Csaba, aki ezt meg is erősítette saját közösségi oldalán.

 

Újra közeledik egy választás és a közelmúltban újra hallatott magáról az Ördög Ügyvédje – amivel újfent megmutatta, állítólagos nagy leleplezései semmi más, mint politikai akciók, kampányokra időzítve. Már az önmagában sokat elmond, hogy az Ördög Ügyvédje egyetlen pillanatig nem vállalta fel névvel saját akcióját, ráadásul nem csak névtelenül vádaskodik, hanem igyekszik úgy elbújni az akció mögött, hogy bárkiről bármit büntetlenül állíthasson, büntetőjogilag ne legyen felelősségre vonható.

dewree2 Creative Commons License 2021.04.19 -2 0 40086
samurai77 Creative Commons License 2021.04.19 -2 2 40085

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.19 -2 0 40084
samurai77 Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 40083

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 -4 2 40082

Gyurcsány pártja azonnal vonja vissza a parlamenti határozati javaslatot, amelyben az oltás felfüggesztését kérik, mert bizalmatlanságot keltenek a vakcinákkal szemben és emberek életét sodorják veszélybe”

 

Gyurcsány pártja a vakcinák ellen gyűjtött aláírásokat és most is az oltás ellen kampányol – áll a közleményben, mellyel a DK fekete zászlós felhívására reagáltak, melyet a párt azután tett közzé, hogy elhunyt a koronavírus 25 ezredik áldozata Magyarországon.

 

 

Gyurcsány pártja most is az oltás ellen kampányol

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.19 -2 1 40081

Remélem Bayer +védi a gaz Nyugat és a V4-es csehek által +vádolt szovjet/tadzsik/moldáv turistákat... 

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.18 -2 0 40080
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.18 -4 2 40079

Gyanútlan állampolgárokat zaklat az MSZP-s kötődésű Ezalényeg.hu

 

Az újságíró szakmát járatja le és gyanútlan állampolgárokat zaklat az Ezalényeg.hu portál – jelenti ki közleményében a Magyar Nemzeti Médiaszövetség. Az MSZP-hez köthető orgánum közvélemény-kutatás céljának álcájával hív fel embereket, azonban irányított kérdései semmi mást nem szolgálnak, mint a baloldali kampányolást. Ráadásul a módszer nagyon erőszakos és manipulatív. Amint azt a Magyar Nemzetnek nyilatkozó ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője elmondta, a kérdező már a kérdés feltevésében is erős állításokat fogalmaz meg, tehát ha akarnék, sem tudnék ellentmondani a kérdező álláspontjának.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség szerint ezekkel a hangulatkeltő eszközökkel operáló, irányított válaszlehetőséggel a hírportál minden jel szerint az ellenzéki szavazók politikai véleménybuborékába kíván betörni, s abból a körből igyekszik egyrészt olvasókat toborozni, másrészt személyes adatokat gyűjteni. Mint írják, az eljárás erkölcstelen, zavarja és sérti az embereket, ráadásul rossz fényt vet a sajtónak és a médiának azokra a szakembereire, akik tisztában vannak a saját hivatásukra vonatkozó etikai és jogi szabályokkal.

samurai77 Creative Commons License 2021.04.18 -3 2 40078

 

 

Hadházy Ákos · A járvány hivatalosan elismert áldozatainak száma ma meghaladta a 25 ezret. Ez olyan, mintha eltűnt volna Kazincbarcika vagy a budapesti I. kerület teljes lakossága.

Nem olyan régen még a miniszterelnök azt mondta, hogy a halottak számában lehet mérni a védekezés sikerességét – igaz, akkor még viszonylag kevés volt az elhunyt.

A kormányzati propaganda ma már igyekszik tudomást sem venni a halottakról, hiszen ők nem illeszkednek a sikerpropagandába, de 25 ezer család gyászol, szerte az országban.
Mi viszont nem feledkezhetünk meg ezekről az elhunytakról és a családjaikról.

Néhány napja kezdeményeztem egy emlékhely felállítását Budapesten, ami az áldozatok mellett az egészségügyben dolgozók hősiessége előtt is tisztelegne.

A megvalósítás természetesen a járvány utáni időkre marad, de hamarosan kiírunk egy ötletpályázatot.

A megvalósítást közadakozásból szeretném megoldani, nem közpénzből – hiszem, hogy néhány nap alatt össze lehet gyűjteni az ehhez szükséges összeget.
Vigyázzanak magukra és segítsék a gyászolókat!

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.18 -6 2 40077

Jobbik, a féregnyúlvány.

Ne vessenek meg érte, de el szoktam olvasni a Jobbik pártközlemé­nyeit. Lehet, mazochista vagyok, bár az is igaz, ha papíralapon jönnének e szövegek, csak csipesszel mernék hozzájuk érni. A Jobbik alapállása ugyanis – lényegében megalakulása óta –: a gyűlölet. Korábban a zsidókat, a cigányokat, a homoszexuálisokat gyűlölték, na meg persze Gyurcsány Ferencet, most meg éppen Orbán Viktort, s mindenki mást is, akinek a Fideszhez, a kormányhoz bármi köze is van.

samurai77 Creative Commons License 2021.04.17 -3 2 40076

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.17 -4 2 40075

Gőgös Zoltán volt szocialista politikus szerint is hatásos a kínai vakcina.

Úgy tűnik, a visszavonult baloldali politikusok józanabbak, mint akik még aktívak. A hangulatkeltő ellenzéki felszólalókkal szemben Gőgös Zoltán volt MSZP-s országgyűlési képviselő úgy véli, a kínai vakcina véd, és hasznos azt kérni.

Magyar Nemzet cikkében azt írja: a Covid–19-vírus elleni oltás ellen kampányoltak az elmúlt fél évben a baloldali pártok; ennek a tiltakozásnak a része volt az, hogy az év elején a baloldali képviselők egy határozati javaslatot akartak átverni az Országgyűlésen, amely megakadályozta volna a keletről beszerzett vakcinák használatát. A kínai oltóanyaggal kapcsolatban kifejezetten azt terjesztették, hogy hatástalan.

tabok Creative Commons License 2021.04.17 -2 0 40074

Te, meg itt.

Előzmény: martinaxe7 (40073)
martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.17 -2 2 40073

Stefka & Schmitt elvtársak boomerlázadnak a Prostitv-n

samurai77 Creative Commons License 2021.04.17 -3 2 40072

martinaxe7 Creative Commons License 2021.04.16 -3 2 40071

238 kell (?) a kerekítéshez

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.16 -6 2 40070

Jó látni, ahogy a talajukat vesztett libernyákok rákattantak a paláverre, megszállottan hallgatják és úgy várják a Kőrösi testvéreket, mint a messiást. Kell is, hogy kupálódjanak. mert nem maradt más nekik, mint a parlamentbe rikácsoló Szabó Tímea, Vadai, Bangóné és a krumplis Jakab.

Örülök neki, amiért fülelik a magyar emberek véleményét. Bízom is benne, hogy előtör belőlük a magyar hazafias érzés és elutasítják a bevándoroltatott tömegek invázióját, a közbiztonság végzetes leromlását, az adók meredek emelkedését, valamint a családtámogatások eltörlését  és az LMBTQ őrület térnyerését.

 

 

Ezt a megállapítást, napról napra visszaigazolják.

Előzmény: Törölt nick (39908)
bassus Creative Commons License 2021.04.16 -1 0 40069

25 ezer halott"

és Gábor ezt helyesen soknak tartotta?

 

Előzmény: martinaxe7 (40038)
Matiz416 Creative Commons License 2021.04.16 -1 1 40068

Jóval kezdenek, nagyon karakán doki, letakarítja a Mátyás kaparókat.

Előzmény: martinaxe7 (40066)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!