A szubjektív véleményem a következő : szerintem a matrica nem a "hozzáadott értékről" szól, hanem az időről, amit tud :) Aki látja a matricát az autón az eldönti, hogy ettől az autótól jó ez az eredmény vagy sem.
Ki dont? En azt mondanam, hogy legyen 13 a hatar. Mire meglesznek a matricak, addigra Szilvi is nyugodtan kiragaszthat egyet szerintem... :-) Ja es mondom ezt ugy, hogy sort of erintett vagyok, mert a Totyi talan 14-re meg betolhato lenne, de 13-ra mar biztos nem...
Sztem valahogy mashogy kellene megkozeliteni. pl szilvi skodajana 14es nagyon szep, a 13 is szabien, a 12 posen. de egy 14es egy e36m3on mar mi a francnak mikor az szeriaban olyan. sajna ezt valahogy ugy kell megoldani hogy szubjektiv dontes alapjan Te kapsz, Te meg nem... vagy reszelj meg egy kicsit...
Genya, még a 15ért is dolgozni kell majd a családi ótóval :)))
(((Egyébként én külön választanám ezt az összetartozás dolgot ettől a matricától...vagy legalábbis attól, hogy nincs 14secen belüli autóm én még szeretek eljárni versenyekre, és kedvelem a társaságot...remélem ez nem baj.)))
Csak írva godolkodom, hiába jó alap az én autóm speciel, egy 13-as idő viszont a gyárihoz képest 2-3 sec javulást eredményez, amit lényegesnek mondanék...
Na, ezért jó kérdés ez :) Ha jól értem a népet, a lényeg az, hogy mindkét szempontot képviseljük. "Összetartozunk és ott vagyunk elől" (kicsit nyálas ez a szöveg, de a Sanya mondta valahogy így ;))) ) Szóval a lényeg, hogy nem kékledekkel meg spoilerekkel szarozik a csapat, hanem itt autók épülnek, és talán ezzel is elkülönülünk a többiektől... Szóval jól válasszuk meg azt a bizonyos felső ClubX határt.
Nekem a design személy szerint tetszik. Az hogy legyen-e Club14.. Talán döntsenek erről azok, akik érintettek benne. De ha mindeképpen voksolnom kéne, azt mondom, ne legyen, csak 13-tól 9-ig... nem gecerájságból, csak én így érzem, most, 2006ban.
Szerintem le is zárhatjuk a szavazást, eldőlt, hogy 1/4ET nyomtatott timeslip alapján (ha valamilyen technikai problem miatt nincs timeslip, akkor is érvényesek azok az idők ahol amúgy lenne timeslip), és a domain is rendben.
A design-t kéne meg eldönteni, csináljam-e meg a többi időre is? 13, 12, 11, 10, 9 ? Esetleg 14 is legyen? Mi a vélemény?
Méretre én kb 80mm körülire mondanám, de vektorgrafikusan rajzoltam, akármekkora lehet