Ma egesz nap a Live A Bercy-t hallgattam, este gyorsan meg is neztem:-)
Viszont a klipekkel teli videokazettam a mult heten elhalalozott
Igaz, mar elegge rossz allapotban volt, de a szalag most egy gyorscseveles kozben lelte halalat... muszaj megvennem mielobb a Music Videos DVD-ket, assz'em:(
Rendicsek!
Amúgy, ma este a TF1-en NRJ Music Awards! Igaz, Mylene Farmer - a legfrissebb infók szerint - nem lesz ott, de hátha mégis ér minket valami meglepetés...
http://nrjawards.tf1.fr/home.php?plug=1&part=tf1
Szívesen átdobom neked egy CD-re a két keresett számot, esetleg némi körítéssel, ha rámbízod a válogatást. Vagy van még valami, amit konkrétan keresel?
Más... (... bár, igazábol ide is köthető...)
Tényleg kéne már egy topic-tali... Vagy nem?
en eddig nem kulonosebben kedveltem a We'll Never Die-t, de ma a (regi) remix album volt a discman-emben es nagyon ramjott, hogy az emlitett dalokbol is kell roviditett verziokat szereznem
szl a we'll never die-hoz csak egy elso albumra van szuksegem, mig a my soul is slashed-ert teged kell majd megkornyekezni... :-)
Semmi baj, hogy neked a hátsó gondolataidat is megpiszkálta Mylene Farmer, de szerintem itt inkább a zenei munkásságáról beszélgetünk, nem pedig a testiségéről... Legalábbis, nem ilyen vulgáris formában... Vagy tévednék?
Van a My soul is slashed-nek is sima kislemez változata (Single Mix), mely 1993 novemberében jelent meg.
A We'll never die csak Kanadában jelent meg kislemezen, 1986-ban, egyébként, a Cendres de Lune című albumon található. (Nekem az egyik kedvenc számom...)
a My soul is slashed c. dalnak (azaz az angol nyelvu Que Mon Coeur Lache-nak) van-e ugyanolyan album verzioja, mint a francia eredetinek? Vagy angolul csak a remix albumra keszult el?
Es a We'll Never Die-bol van-e album verzio, vagy csak a hosszu remix szinten a regebbi remix-albumrol?
Gondolom Giorgio ezekre is tudja a helyes valaszt...legalabbis ra tippelnek:-)))
Az igazság az hogy én azt se tudtam hogy néz ki ez a csaj! Csak 1 számát ismertem de amikor hallottam arra gondoltam, hogy hú de megtekerném! Ez beteges? Remélem nem :) Most ezt a 2 képet láttam a topikban és annyira nem jók, de azért símán belevenném a háremembe! Vannak róla jobb képek?
Én speciell a www.grammy.ru oldalról szetem le egy rakat klippet. Kicsit lassan de jön. Megszámoltam 13 db. A pontos cím: http://www.grammy.ru/_paging/17/gn/Clips/