Keresés

Részletes keresés

Zombie Creative Commons License 2003.11.12 0 0 352
talan nem mindenkinek trivialis :)
Előzmény: zs_t (351)
zs_t Creative Commons License 2003.11.12 0 0 351
nem mondod! ;)
Előzmény: Zombie (350)
Zombie Creative Commons License 2003.11.12 0 0 350
"1989 óta áldozok az őrület oltárain"

ez amugy tenyleg szar szoveg, de hadd magyarazzam meg, az Altars of Madness volt az elso Morbid Angel album 1989-ben.

Előzmény: zs_t (349)
zs_t Creative Commons License 2003.11.12 0 0 349
A következőkhöz inkább nem fűznék kommentárt...

MHH No.102
Morbid Angel - Formulas Fatal To The Flesh
lemezkritika by Milán Péter:

"Ezt a zenét hallva tényleg elhiszem, hogy a szörnyistenek repesztik alattam a kontinentális talapzatot, hogy őrjöngve vessék rá magukat az emberiségre. A FFTTF az ultimatív death metal album. Minden egyes dobütés a nagy ősök szívdobbanása, gitárszóló a vérük áramlása, hörgés a dühük megnyilvánulása. 1989 óta áldozok az őrület oltárain és fogok is mindörökké..."

MHH No.145
Dream Evil - Dragonslayer
lemezkritika by Cselőtei László

"Azt hiszem, nem szégyen kijelenteni, hogy nem nagyon vágyom többre egy metal zenekar esetében, mint amit a Dream Evil csinál. Hogy teljesen őszinte legyek, a rockzenében utálom az agyas nyavalygást, a világmegfejtő szövegeket, az álértelmiségi hozzáállást. Nekem az okoz élvezetet, ha röfögnek a riffek, sodor a tempó, szárnyalnak a monumentális énektémák és sírnak a szólógitárok, ha feloldódhatok a hangfalakból sugárzó erőben! Ezt a lemezt és ezzel együtt a Heavy Metalt tessék komolyan venni! Long Live Heavy Fuckin' Metal!!!"

mike portnoy Creative Commons License 2003.11.12 0 0 348
Nagyon szeretem a rock zenét, de a 'rocker' klisétől próbálom olyan távol tartani magam, emannyire csak lehet. Elnézést. Ja, és vámpír sem vagyok.
Előzmény: SleepingSoul (347)
SleepingSoul Creative Commons License 2003.11.12 0 0 347
...olyan gonoszak vagytok, nem értem miért kell a sokat tapasztalt, lelkisérült 15 éveseken nevetni... ;)
Kevin Moore Creative Commons License 2003.11.12 0 0 346
Kiváncsi vagyok milyen kurvákat irt a kiccsaj a sok birka közt! Vagy lehet hogy ő az önmagunkat kínáló birkákat becézte "kurváknak"? :o)
Előzmény: mike portnoy (345)
mike portnoy Creative Commons License 2003.11.11 0 0 345
Jártam Taktakenézen anno biciklitúrán. Az össz élményem az volt, hogy nem tudtunk továbbmenni az úton egy baszott nagy csorda miatt. Jó hely volt, khmmm....
Előzmény: Kevin Moore (344)
Kevin Moore Creative Commons License 2003.11.11 0 0 344
"kár, hogy meghalt ez a topic."

Hát akkor most reinkarnáljuk! :o)
Egypár a mostani metálhaminyamiból:
SMN-levelezne:

"21 éves rockercsaj levelezne 16-30 év közötti rockerekkel, punkokkal. Nem nem számít. Kedv: Maiden, TCS, Ossian, Akela, Majka papa, Antikörper stb. Hobbi:gitározás, bulizás, haverkodás, kazigyüjtés és a Kurvák irtása. Cím:Rockerina, 3924, Taktakenéz, Hunyadi u. 3"

No comment.

"Üdvözlet Sötétség gyermekei! 20 esztendős vampire vagyok, aki sem helyét, sem társát nem találja e fagyott, érzelmek nélküli világban. Magamról: érzőszívű, őszinte, kicsit depressziós vagyok. Zeném a legsötétebb dark-goth-black. Az élet keményre és hidegre edzette a szívem, de egy 18 év feletti, bp-i vagy környéki, sötét lelkivilágú vampire nőnek kinyitnám lelkem legrejtettebb kapuit is. Ha hasonlóan érett gondolkodású és a világ szennyétől szenvedő démoni leányzó vagy és társra vágysz írj!"

Ez is kicsit többet nézte a Kárhozottak Királynőjét a kelleténél!

Vegyes:

"Keresem azt a fekete angyalt akit akit szept. 18-án láttam a Vágóhíd - Ráckeve héven. Fekete hajad és szemed volt, és fekete cuccokban voltál, rajta egy piros-fehér csíkos póló. A barátnőiddel voltál, ha jól láttam, ittál egy Cherry Coke-ot..."

Hú bazeg ez a Serikók ez nem sámli! :o)))

és végül:

"Sziasztok! Üdv minden metalosnak és rockernek! Linkin Parkosok figyelem! (Most akkor kihez idézni a mondandóját? A rockerekhez vagy a Linkin Parkosokhoz?) Fan Clubunk várja rajongók jelentkezését, aki szereti a nu metalt mindenképpen írjon! Felb. válaszborítékot küldjetek! Cím: Lakatos Eszter, 2347 Bugyi, Ürbői út 6"

A hivatalos Bugyi-i Linkin Park fanklub várja a jelentkezőket. :o) Vagy ezzel a 2347 db bugyijára gondolt a kedves? :o)

Lehet hogy van még, majd nézegetem.
Meg majd előveszem a régieket is, van egy csomó! :o)
Írjatok tik is!

Espé Creative Commons License 2003.11.07 0 0 343
Te még élsz?
Előzmény: won graven (342)
won graven Creative Commons License 2003.11.06 0 0 342
Pedig téma mindig van bőven. :)))
ebolacola Creative Commons License 2003.10.19 0 0 341
kár, hogy meghalt ez a topic.
Artension Creative Commons License 2003.05.01 0 0 340
Pedig téma mindig van bőven. :)))
ebolacola Creative Commons License 2003.05.01 0 0 339
kár, hogy meghalt ez a topic.
Toth Andras Creative Commons License 2002.10.16 0 0 338
:)
Bazz!
a metalmaker.net-et fel kene javitani! Kene SMN hirdetes generalo, meg Ossian dalszovegiro!
Előzmény: Supernovablaster (337)
Supernovablaster Creative Commons License 2002.10.16 0 0 337
Valóban, hiszen a pókol az ige, tehát nem kell nagybetűvel írni. Sötétek ezek a mai metálosok...
Előzmény: Toth Andras (336)
Toth Andras Creative Commons License 2002.10.16 0 0 336
Mit talaltam! Mit talaltam!
SMN rovat forumon!
Forras: www.heavymetal.hu => forum => tarskereso sotet lelkeknek

"[...]
De ennek vége már
Vár a Fekete Madár
Én a Pókol mélyén leszek,
de ti majd egymást ölitek emberek...
[...]"

A Pókol kulonosen szorakoztato belole :)

Artension Creative Commons License 2002.05.07 0 0 335
Mondjuk én a magam részéről szeretem az Ossiant, de ez a levél akkor is nagyon súlyos volt. Meg az egész Fanzine rovat úgy általában, főleg Domina. :))) Volt vagy 3 hirdetése a Súgd meg-ben.

Az nem tudom, volt-e már, amikor KBP írt a Megadeth koncertről és még a számokat sem tudta. Leírta, hogy ez volt meg az nem volt, erre a köv. számban egy olvasó jól kiosztotta. Ezek után meg még odaírják KBP neve alá, hogy "külsős szakíró". :)))

Szerintetek felvarrók készítését, logók hímzését (klf. ruhadarabokra: póló, pulcsi, sapek- persze nem ingyen) meg lehet hirdetni a Súgd megben?

Toth Andras Creative Commons License 2002.05.06 0 0 334
Bezzeg, ha ivott volna meg egy kicsit, a szinpadrol arado szeretet elnyomta volna a gaz LAKOk nyomorgasat es egyutt tomboltak volna (immar a kisnyugdijasokkal kiegeszulve) az Acelsziven ("Olyan maszmeg es ugy hagyd el, hogy semmelyik nove!")
Előzmény: won graven (332)
AmethanA Creative Commons License 2002.05.06 0 0 333
:-DDD Melyiket??? :)))
Van méééééég, van még jó, má múltkoriból is akartam idézni, hajrá:))
Előzmény: won graven (332)
won graven Creative Commons License 2002.05.06 0 0 332
Na ébresztő:

"Csak egy valamitől ment el a hangulat: amikor Paksi bejelentette, hogy tízkor be kell fejezni a pörgést, a környék lakóinak megzavarása miatt. Nem akarom elhinni, hogy azok a nyomorult lakók nem bírják egy évben csak egyetlenegyszer elviselni, ha véletlenül kicsit tovább tartanak a fenomenális gitárszólók, tovább hallható Paksi Endre szívből jövő éneklése?"
(MHH No.144 72.o.)

AmethanA Creative Commons License 2002.02.17 0 0 331
Nem a zenei interjú felépítése a gond, hanem a zenészek által adott válaszok. Igaz, volt már egy-két kellemes csalódásom, de akadt jócskán kellemetlen is. Olyan sötétek bírnak néha lenni hazánk " nagyjai", az új üdvöskék meg pláne. Persze azért a külföldi emberkék is tudnak néha hatalmas baromságokat előadni:)
Előzmény: Alternative Thor (330)
mike portnoy Creative Commons License 2002.02.16 0 0 329
Nem butuska, hanem szar. Tartalmatlan.
Előzmény: AmethanA (328)
AmethanA Creative Commons License 2002.02.15 0 0 328
Naigen. Meg akadnak olyan butuska interjúk, hogy csak lesek. Elméletileg értelmes és felmagasztalt zenekaroktól. Nem írok nevet, de az utóbbiban is volt egy hazánk nagy reménysége, amitől a falra másztam: "Ebben a számban elképzelem, milyen lenne, ha a barátnőm nem lenne velem..." Hogy lehet így fogalmazni???? Rémes.
Előzmény: Nostradamus79 (327)
Nostradamus79 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 327
Szerintem nem annyira a levelezési rovat, mint a cikkek az érdekesek fikázásilag. Tárgyi tévedések, önellentmondások tömkelegét lehet észrevenni, ha az ember a régebbi Hammereket is lapozgatja.
De a szakterminológia is nagyon ütős tud lenni. megadallamos, übrmuzsikus, KÖ-TE-LE-ZŐ! és társai. Nem cikkben volt ugyan, de a hirdetésekben mindig szerepelt a S.Ú.L.Y. BT neve is! :-))) Ez tényleg súlyos!!! Ennél már csak a "piercingelt puncik" a jobbak, amire "gerjedhet a rocker"! :-))))))))))))
Toth Andras Creative Commons License 2002.02.11 0 0 326
Mondjuk elesen elottem van a kep, ahogy Lajcsi bekonferalja az est egyetlen posztumusz fellepojet, begorditik a koporsot allitva egy mikrofon allvanyhoz, benyomjak a gombot, a banda jatszik a hatterben, versenytancosok a rozsaszinkodben oldalrol be... :))
Előzmény: AmethanA (323)
Toth Andras Creative Commons License 2002.02.11 0 0 325
Hmm, mar nem emlekszem, hogy ki talalta ki ezt a trefat, de akarki is volt, nem vagyok melto arra, hogy akar a ruhajat is megerintsem :))
Előzmény: BahnScorper (324)
BahnScorper Creative Commons License 2002.02.11 0 0 324
Ja, egy koncert erejéig újra összeáll Zámbó Jimmy... :-P
Előzmény: Toth Andras (322)
AmethanA Creative Commons License 2002.02.08 0 0 323
Hmmm ... Ez kissé morbid volt.
De tetszik:))
Előzmény: Toth Andras (322)
Toth Andras Creative Commons License 2002.02.08 0 0 322
Jimmy kaphatott volna posztumusz dijat, ha mar nincsen posztumusz fellepes... Erted, haknizni egy hulla is tud, kiallitjak a koporsojat, mikrofonallvany es szol... :) Mint amikor a Monty Pythonban az Oscar-jelolteket felolvassa('k) a nehai Sir John akarkinek a hamvai :))
Előzmény: Nausea (321)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!