Tudom hogy erzel,a sogornomek is hivtak joparszor,mert hezital hogy beoltassa a gyerekeket v. ne......
Mumtaz-kodosbe jo lenne-augusztusban lattam 1 szlovak B2-es vekit abban volt a kodosben is...ill. a gyari attetszo lampaba is(nem gyari projectoros)xenon,de olyan kurva jol belove,hogy abszolut nem vakitott....
Igen. Az oldalamon részleteztem a csere menetét. Eladó lesz az Angel Eyes. A xenonok valószínűleg maradnak, Mivel azokat lehetetlen nagy árveszteség nélkül eladni. Meg gondolkoztam azon, hogy át teszem majd őket refinek, vagy ködlámpának.
A magasságállító motorokból kétfajta volt. Volt a Carello, és volt a Valeo gyártmányú lámpatestekbe való. Csak a pici bütyök méretében különböznek. Ezért kellett az enyémeket picit megcsiszolni, mivel nekem eredetileg Carello fényszóróim voltak.
Mondom,hogy az volt es a tobbi itt levo masik 5-6 dolgozonak is...... Az a baj tulsagosan folfujtak a lufit.... Lasd kergemarhakor,madarinfluenza......-ezekrol mar nem hallani semmit,pedig ugyancsak vilagjarvanyt emlegettek..... :-( Nem bagatelizalom el,de tulsagosan elferditenek dolgokat.... Itt azt mondta a doki 5-6 nap es ha nem labal ki belole akkor korhaz,de az emlitett "bogyok" megtettek hatasukat......-ugye en meg vele lakom es nem kaptam el,mint masok....Millio egyszaz vendegunk van az evben a vilag minden reszerol-es pont 1 ilyen kolok hozta ide is hozzank anno....-szuleivel nyaralt elotte az Usaban es Mexicoban.....-ahol elkaphatta.
A kérdésemre nem válaszoltál. Azt szeretném tudni, hogy biztosan és bizonyítottan kiderült és a laboratoríumi vizsgálatok bizonyították e, hogy H1N1 volt????? Mert ha H1 N1 volt akkor a párod egy csodálatosan szuper immunrendszerrel rendelkezik ami pont a hatásmechanizmus ellenében működik.
A H1N1 egy különlegesen virulens törzse okozta 1918 márciusa és 1920 májusa közt a spanyolnáthapandémiát, amely az emberiség történetének egyik legpusztítóbb járványa volt: világszerte 50-100 millió embert ölt meg.
A vírus azért volt olyan pusztító, mert az emberi szervezetben az immunrendszer túlzott reakcióját váltotta ki, az úgynevezett citokin vihart. Az immunrendszer citokinok (jelzőmolekulák) tömegét bocsátotta a tüdőszöveteibe, emiatt fehérvérsejtek özönlöttek oda, károsítva a tüdőszöveteket és vizenyőt okozva, ami megakadályozta a légzést. Más pandémiáktól eltérően, amelyek főképp az öregekkel és a gyerekekkel végeztek, a spanyolnátha nagy számban végzett fiatal felnőttekkel, akiknek erős volt az immunrendszere és ezért erős védekező reakciót produkált.
Tudod csak bizonyos apróságokban különbözik a Spanyolnáthától. És most is meglehet cseszni az erős immunrendszert önmagában. Fontos ezért a pontos tájékoztatás.
^ Az Országos Epidemiológiai Központ honlapja az új A(H1N1) vírusról
Volt dokinal és vettek tőle nyál és vérmintát......
A tünetek uazok,mint a normál influenzánál,csak nagyban függ ugye mennyire erős a szervezeted.....+ugye itt adták a külön erre kifejlesztett tamiflu nevezetű gyógyszert....
Nekem felesegem elkapta augusztusban(ugye a Uk. a 2.-dik legfertozottebb orszag) es kb. 5 nap alatt kilabalt....-Mindenki azon csodalkozott en miert nem kaptam el.... Aztan meg vagy 6-an itt dolgozok,de mindenki 5-6 nap alatt ateset.... Itt nem kell fizetni semmit az oltasert,de a varolista eleg hosszas-igy ejtettem... Erre valo gyogyszer itt a "tamiflu".....
Tudom a téma off, de talán egy kis segítség a Röfináthával kapcsolatban.
Mivel végre el akartam dönteni mi a francot csináljak ezért a baráti körömben közvéleményt kutattam ma délután. Sok orvos ismerőssel rendelkezem.
Az orvos barátaim többsége úgy 60% beoltatta magát, a családjával együtt.
A mellékhatásokról nem tudok semmit mondani, mert a beoltattok között nem volt senkinek. A kockázatot úgy itélem meg, hogy nagyobb a be nem oltás esetén. majd beszámolok Hétfő lessz az első nap amikor beoltatom magam. Azért fogok írni ide, hogy aki tanácstalan az könnyebben döntsön.
A kombi az enyém. A kerek lámpákat én le akarom cserélni és inkább B2-es fényszóróit betenni helyette. Betehető B1-be szó nélkül, B2-be csatlakozó átalakítással, vagy sima saruk berakásával.
A 4 ajtos fekete veki kié??? Pontt olyat kerestem mikor vettem az enyém,egyáltalán fekete ,vagy nem jol látom a képen??? Végül csak 5 ajtóssat találtam - gázzal. Jok a kombi kerek lámpái,azt hol lehet szerezni? Beszerelhetö mindegyikbe??
Gondoltam rá, hogy beugrok a talira, de inkább egy fedett beállót barkácsoltam otthon. Jó lesz télen, mert az egyik gépes kiszorul a garázsból.
Node amit írni akartam, hébe-hóba megfordul néhány autó a kezem alatt, legutóbb egy új BMW (naaagy rajongója vagyok). Visszaülve a Vecibe azt kell mondjam hogy ez egy qrva jó autó! Ok, nem ugrik úgy mint a bömbi (+40LE), nem fekszik _annyira_ a kanyarban, és sajna nem hátsókerekes. De ez a Veci most lesz 10 éves, és ahogy rugózik, amilyen szépen suhan 150-nél is, és hogy egyáltalán összemérhető egy 7-8-szor akkora értékű új autóval... Sok-sok lényegesen rosszabb új autót árulnak manapság. Szóval asszem marad még jóideig. :) Kár hogy a legújabb B Veci 2002-es... Kéne ebből is Klasszik. :)