Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5756
Bocs, ez utóbbi nagyon általánosítás volt, elnézést... szóval jópár taxis...
Előzmény: Fáradt Vándor (5755)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5755
>a saját kocsim (mert az is van) a saját lakhelyem kerületi önkormányzatánál se kapok a lakásom elé 1 kocsira se engedélyt! míg más kap?? érdekes nem???

Az... egyébként mire fel nem adnak??

>egyébként a taxik nem a parkolókban szoktak várakozni fizetős helyen

de, majd készítek róla pár lesifotót... ha meg éppen nem, akkor meg tök szabálytalanul, másodikként satöbbi.

Előzmény: FoxiMaxiClone (5754)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5754
abban az esetben ha fizetős parkolóban áll ja... én befizettem már a drosztpénzt még is ki vagyok zárva az általam "követelt" szolgáltatásból!! és megtettem a magam oldaláról a "kötelességeket" most az önkormányzat teljesítse az ő dolgait!

egyénként a taxik nem a parkolókban szoktat várakozni fizetős helyen... ha meg igen, akkor ő is dobjon be ez kétségtelen...

de akkor hagy kérdezzek vissza!

a saját kocsim (mert az is van) a saját lakhelyem kerületi önkormányzatánál se kapok a lakásom elé 1 kocsira se engedélyt! míg más kap?? érdekes nem???

Előzmény: Fáradt Vándor (5752)
Monte Cristo Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5753
Csak annyi különbségel hogy én nem azért állok meg valahol hogy elmenjek vásárolni vagy ügyintézni, hanem akárcsak a BKV(akinek nem kell fizetni a megállókért, mi is a tömegközlekedés része vagyunk egy AB határozat szerint)dolgozni... És ez a drosztdíj nem jelenti azt, hogy ha én megálok fizetési övezetbe, pl. vásárolni vagy ügyintézni nem kell parkolási díjat fizetnem, ahogy Demszki próbálja beállitani a közvélemény szemébe.
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5752
Nem mondom, hogy nem jogszabály, de nem hiszem, hogy ezt a jogszabályt pont az általam lentebb említett taxisoknak kéne védeniük, akik nap mint nap megszegik... ez nem b@$zogatás akar lenni, csak próbálok konzekvens maradni, tehát ha egy taxis közterületen várakozik, igenis dobja be ő is a pénzecskéjét a "félkarú rablóba"...
Előzmény: FoxiMaxiClone (5750)
fancsali Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5751
ebben maximálisan egyetértek

régen hallottam: nincs lehetetlen, csak tehetetlen, én most mégis ez utóbbi miatt vagyok elkeskenyedve, nem nagyon látom át a káoszt, de ahogy visszaolvastam más se, reménynek sugara se ér mostanság minket, marad a viccelődés, meg egymás csesztetése

ez van

további jókat, menem kell, mert most telcsiztek, hogy Soroksár Hősök terén van szabad hely a droszton, rohanok:((((((((((((((((((((

Előzmény: Fáradt Vándor (5749)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5750
attól még hogy nekem sem tetszik... attól a torvény törvény a jogszabály meg jogszabály és szerintem józan paraszti ésszel logikus is...
Előzmény: Fáradt Vándor (5747)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5749
Humorizálunk, humorizálunk, de nincsen ebben semmi vicces valójában...
Előzmény: fancsali (5748)
fancsali Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5748
köszönöm
itt meg is állnék, ezt hozzáteszem a drosztkáháténak félretett pénzhez, így viszont jövőhónapban bátran nézhetek a villanyszámlás szemébe

taps
taps

hajlongás

Előzmény: Fáradt Vándor (5747)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5747
>gondolom a főváros.

Ön nyert, itt a második kérdés tízezerért :-)

Ez a duma egyébként, hogy a kocsihoz nem jár közterület, pont egy taxis szájából hangzik számomra abszolút hiteltelennek a lentebb leírtak miatt...

Előzmény: fancsali (5746)
fancsali Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5746
gondolom a főváros

aztán mégse tud a Demszky a másramutogatáson kívül semmi érdemlegeset mondani az utak állapotáról, a közlekedési anomáliákról lassan bármiről...

az előző meg a mostani kormány, meg aki majd utánuk jön, mind hibás

azon agyaltam valamelyik nap, miközben vadul szlalomoztam a lyukak között, hogy az aparátus (főkefe) emberei lyukfoltozás helyet snapszeroznak, vagy sakkoznak-e, a telephelyen álló gépek percenként veszítenek értékükből, a lyukak száma nő, meg a nagyságuk is, vajon nem ez a lehető legdrágább megoldás?
de hát majd benyújtják a számlát, aztán fizetünk mindannyian

polgármester

ez egy szép szó, van tartalma

cipészmester

ez is szép szó, gondolom ilyen hozzáállás mellett szegény cipészmester éhenhalna, demszki viszont szépen gömbölyödik, ahogy a tévében láttam, sugárzik a jólét, az európai kisímult arc, zavarjuk el Brüsszelbe, hátha ott kiderül hamar, hogy mire alkalmas, gondolom, ott az ilyen mentalítással nem lehet hosszan lavírozni a zavarosban

Előzmény: Fáradt Vándor (5743)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5745
Pedig taxiban örökös J1-en ülő vagyok, kivéve Londonban :-)
Előzmény: fancsali (5744)
fancsali Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5744
erre mondják, hogy egy hullámhosszon vagyunk?:)))))

sajnálom a sterbuckot, meg a másikat a stewie wonder (asszem), kár hogy le se sajnálnak már bennünket, viszont örülök, hogy neked még van ránk energiád

Előzmény: Fáradt Vándor (5738)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5743
>Én parkolási társulásokról tudok, akik vígan elvannak...

ÉS szerinted ki a parkolási társulások többségi tulajdonosa???

Előzmény: fancsali (5741)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5742
Ja az más kérdés... mazochisták fizessenek csak ;-)
Előzmény: FoxiMaxiClone (5739)
fancsali Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5741
Szasztok!

A parkoltatásból kaszált milliárdok se a fővároshoz folynak be, de ha valaki tudja a frankót meséljen.
Én parkolási társulásokról tudok, akik vígan elvannak, viszont azt nem nagyon értem, hogy a nagykörúton kivüli részeket miért nyilvánítják parkolóövezetnek, hiszen amikor évekkel ezelőtt indult ez a rendszer a belvárosban, az volt a magyarázat, hogy a parkolódíj arra serkenti az autóst, hogy minél előbb húzza el a csíkot.
Most hogy írom, s közben halkan gondolkodom, ha emlékeztek még, hasonló szitu volt anno, hiszen azon höbörögtünk, hogy ameddig nincs parkolóház, nincs elegendő parkoló ne kaszálják az autósokat, mint most a drosztoknál, nincs elég, ne kaszáljanak, aztán mi lett a vége, jó kis cégek, mint nálunk, jó kis köhötö, jól fizetett állásokkal, jaj nem is gondolkodom erről, mert megfájdul a fejem

Előzmény: Fáradt Vándor (5735)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5740
Teszem megvásárolta a Bestof taxi mondjuk a Kárpát utcai sorának helyeit? Megvásárolta az a pár taxis azokat a helyeket a rakparti lehajtókon, ahol néha el sem lehet tőlük férni normálisan? Megvásárolta a taxis azt a helyet, ahová beáll másodiknak, lehetetlenné téve ezzel a forgalmat?
Előzmény: Fáradt Vándor (5737)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5739
naja :))

ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK

ehhh a hazudós fajtámat :)))

Előzmény: Fáradt Vándor (5737)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5738
Merthogy gyakorlatilag ez analóg a ti drosztkálváriátokkal...
Előzmény: FoxiMaxiClone (5736)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5737
ÉS te taxival, szabad akaratodból?
Előzmény: FoxiMaxiClone (5736)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5736
abban igaza is van!! a kocsival nem vásároltál közterületet!!
Előzmény: Fáradt Vándor (5735)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5735
OFF: Ugyan teljesen nem ide tartozik, de gondolom a taxisok egy jó részét érinti az, hogy Demszky a kerületi lakosok számára kiadott ingyenes parkolási lehetőséget is meg akarja szüntetni... ha már fikázunk...
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5734
jól keresnek ők azzal!! ha te kiesel 2-3 napra az neki 25ezer kiesés bérleti oldalon, de javításin szokkal többet akaszt a biztosítón jobb ha tőlem tudod!!

Sőt hadd mondjam, hogy mikor törtem még soha nem fizettem önrészt... gondolod a máltai szeretetszolgálat adja bele? ;Đ
hát nem...

egyébként a törés csak nekem szopás, mert csak én nem keresek az alatt az idő alatt ;ĐĐ

és nem is vagyok kismalac!! ;ĐĐ
vagy mégis??
DE NEM!!
DE DE DE :)))

Előzmény: tomajer (5729)
csogu Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5733
Én is lépek melózni, mert muszáj.....:o)
Előzmény: tomajer (5732)
tomajer Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5732
Vannak segítői! pl: rusznaki:-)))

Nna hisztizzetek tovább nékülem, mene dógozóba:-)

Előzmény: csogu (5731)
csogu Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5731
Demszki: "A taxisok csak ki akarnak bújni a kozterületért fizetendő díj alől, így nincs igazuk"

Ez egyedűl ennyiiiiiiire hülye, vagy vannak segítői is??????????????

Előzmény: FoxiMaxiClone (5728)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5730
géró hallod-e!

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=9670

itt az a linek amit mondte írt, de itt a blikk arról regél, hogy az emebr taxit hívott és nem emléxik kik voltak vele a kocsiban!

taxit hívott??? tegnap az esti híradó azt mondta a taxis cége szerinet, azt ember már nem dolgozott... nem tom ez igaz-e, de ha dolgozott annak nyoma kellene lennie a számítógépbengépben...

ha pedig igaz ez, akkor, hogy lehetett a jobb elsőn a kollega barátnője és hátul az utasok? ;ĐĐ
mondjuk láttam már ilyen pár éve 1-2 embernél főleg az utcáró dolgozó éjszakás főtaxisoknál folt ez szokás :))) barátnőt be a j1be at utast meg hátra azt mehetünk :)))

Szóval szerintem itt van pár ellentmondás...

hogy látod ezt a dolgot, mi drága palikánk? :))

tomajer Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5729
Egy ember akkor fogja "kifejteni" a problémáját, ha látja, hogy kiváncsiak vagyunk rá.
Te ugye sajnos nem úgy nézel ki! / olyan vagy, mint az "agresszív kismalac":-)))/
Keress rá, ha gondolod:-)))

ui: Ha meg tudod, hogy olvassa a Sanyi, akkor ne ajánlgatsd, hogy tördeled az autóit:-)))

Előzmény: FoxiMaxiClone (5727)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5728
délben láttam a kincstárin a dolgot énis :)))

Demszki leszerepelt nagyon!!!

Azt mondja a riport!

"A taxisok hatályon kívül szeretnék helyeztetni a rendeletet, mert a 7000 teaxira csak 1200 hely van..."

Demszki: "A taxisok csak ki akarnak bújni a kozterületért fizetendő díj alől, így nincs igazuk"

Ez aztán a csúsztatás és mellébeszélés ;ĐĐ

Akkor én jövő héten, elküldhetem a demszkit anyukájába, mert 2 hete vizsgáztam, tehát a pénze be van vizetve, de a kötelességét, hogy eltakarítsa a maszek kocsikat a drosztokról nem teljesíti!! Arról már nem is írok litániát, hogy mi az, hogy engem köteleznek, egy olyan "szolgáltatás!!!!" fizetésére, amit nem is akarok igénybe venni... és azt hiszem a többség se szándékozik drosztolgatni...

Április eleje óta, csak 1x láttam, hogy a kamaránál (krisztina 99) 3 taxi áll a droszton!! de azok is úgy álltak, hogy a közepin két maszek autó... a kollegák se drosztolta, mert nem ültek a kocsiban... valószínűsítem csak az igazolásért mentek, hogy le tudják a kocsit vizsgáztatni...

Mindenesetre a demonstrációval egy időben, lehetne fogni egy önkormányzati jegyzőt, vagy egy közjegyzőt és kalapból kihúzva 3 kerületet és végigjárni velük a kerületi drosztokat és jegyzőkönyveztetni, hogy hány helyre is van lehetőség beállni a maszek kocsiktól...

Majd eljárást indíttatni a drosztkezelő kht ellen, mert ha én köteles vagyok beállni, akkor ő köteles biztosítani e lehetőséget, mivel nem a két szép szememért csinálja... hanem keményen fizetek is érte... és ezt minden nap elsütni és a jegyzői díjat is beleírni a perköltségbe... hadd szokják... és minde ezt addig csinálni, míg tönkre nem megy bele a mélyen megtisztelt kht...

rögtön hatályon kívül tudná helyezni a rendeletet...

Előzmény: tomajer (5720)
FoxiMaxiClone Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5727
persze én mindig kötözködöm :)))

akkor elmondom én neked!!
Baja egy város!! :-))
ha pedig akarta volna már régen kifejti :))

szerintem is 99% hogy lettis, de nem csak a letti vett az est taxitól kocsit ;Đ szal nem teljesen biztos...

Tom, hogy sanyi is olvassa, mert említettem már neki én is... és mivel őt is érintik "valahol" azt itteni törénések szerintem ez el is várható :)))

Előzmény: tomajer (5725)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!