Taxisok és utasok: beszélgetőtopic cégekről, dolgozókról és kollégákról, vezetőkről és (meg)vezetettekről, egymásról és másról - konkrétan bármiről, de politikamentesen.
>a saját kocsim (mert az is van) a saját lakhelyem kerületi önkormányzatánál se kapok a lakásom elé 1 kocsira se engedélyt! míg más kap?? érdekes nem???
Az... egyébként mire fel nem adnak??
>egyébként a taxik nem a parkolókban szoktak várakozni fizetős helyen
de, majd készítek róla pár lesifotót... ha meg éppen nem, akkor meg tök szabálytalanul, másodikként satöbbi.
abban az esetben ha fizetős parkolóban áll ja... én befizettem már a drosztpénzt még is ki vagyok zárva az általam "követelt" szolgáltatásból!! és megtettem a magam oldaláról a "kötelességeket" most az önkormányzat teljesítse az ő dolgait!
egyénként a taxik nem a parkolókban szoktat várakozni fizetős helyen... ha meg igen, akkor ő is dobjon be ez kétségtelen...
de akkor hagy kérdezzek vissza!
a saját kocsim (mert az is van) a saját lakhelyem kerületi önkormányzatánál se kapok a lakásom elé 1 kocsira se engedélyt! míg más kap?? érdekes nem???
Csak annyi különbségel hogy én nem azért állok meg valahol hogy elmenjek vásárolni vagy ügyintézni, hanem akárcsak a BKV(akinek nem kell fizetni a megállókért, mi is a tömegközlekedés része vagyunk egy AB határozat szerint)dolgozni... És ez a drosztdíj nem jelenti azt, hogy ha én megálok fizetési övezetbe, pl. vásárolni vagy ügyintézni nem kell parkolási díjat fizetnem, ahogy Demszki próbálja beállitani a közvélemény szemébe.
Nem mondom, hogy nem jogszabály, de nem hiszem, hogy ezt a jogszabályt pont az általam lentebb említett taxisoknak kéne védeniük, akik nap mint nap megszegik... ez nem b@$zogatás akar lenni, csak próbálok konzekvens maradni, tehát ha egy taxis közterületen várakozik, igenis dobja be ő is a pénzecskéjét a "félkarú rablóba"...
régen hallottam: nincs lehetetlen, csak tehetetlen, én most mégis ez utóbbi miatt vagyok elkeskenyedve, nem nagyon látom át a káoszt, de ahogy visszaolvastam más se, reménynek sugara se ér mostanság minket, marad a viccelődés, meg egymás csesztetése
ez van
további jókat, menem kell, mert most telcsiztek, hogy Soroksár Hősök terén van szabad hely a droszton, rohanok:((((((((((((((((((((
aztán mégse tud a Demszky a másramutogatáson kívül semmi érdemlegeset mondani az utak állapotáról, a közlekedési anomáliákról lassan bármiről...
az előző meg a mostani kormány, meg aki majd utánuk jön, mind hibás
azon agyaltam valamelyik nap, miközben vadul szlalomoztam a lyukak között, hogy az aparátus (főkefe) emberei lyukfoltozás helyet snapszeroznak, vagy sakkoznak-e, a telephelyen álló gépek percenként veszítenek értékükből, a lyukak száma nő, meg a nagyságuk is, vajon nem ez a lehető legdrágább megoldás?
de hát majd benyújtják a számlát, aztán fizetünk mindannyian
polgármester
ez egy szép szó, van tartalma
cipészmester
ez is szép szó, gondolom ilyen hozzáállás mellett szegény cipészmester éhenhalna, demszki viszont szépen gömbölyödik, ahogy a tévében láttam, sugárzik a jólét, az európai kisímult arc, zavarjuk el Brüsszelbe, hátha ott kiderül hamar, hogy mire alkalmas, gondolom, ott az ilyen mentalítással nem lehet hosszan lavírozni a zavarosban
erre mondják, hogy egy hullámhosszon vagyunk?:)))))
sajnálom a sterbuckot, meg a másikat a stewie wonder (asszem), kár hogy le se sajnálnak már bennünket, viszont örülök, hogy neked még van ránk energiád
A parkoltatásból kaszált milliárdok se a fővároshoz folynak be, de ha valaki tudja a frankót meséljen.
Én parkolási társulásokról tudok, akik vígan elvannak, viszont azt nem nagyon értem, hogy a nagykörúton kivüli részeket miért nyilvánítják parkolóövezetnek, hiszen amikor évekkel ezelőtt indult ez a rendszer a belvárosban, az volt a magyarázat, hogy a parkolódíj arra serkenti az autóst, hogy minél előbb húzza el a csíkot.
Most hogy írom, s közben halkan gondolkodom, ha emlékeztek még, hasonló szitu volt anno, hiszen azon höbörögtünk, hogy ameddig nincs parkolóház, nincs elegendő parkoló ne kaszálják az autósokat, mint most a drosztoknál, nincs elég, ne kaszáljanak, aztán mi lett a vége, jó kis cégek, mint nálunk, jó kis köhötö, jól fizetett állásokkal, jaj nem is gondolkodom erről, mert megfájdul a fejem
Teszem megvásárolta a Bestof taxi mondjuk a Kárpát utcai sorának helyeit? Megvásárolta az a pár taxis azokat a helyeket a rakparti lehajtókon, ahol néha el sem lehet tőlük férni normálisan? Megvásárolta a taxis azt a helyet, ahová beáll másodiknak, lehetetlenné téve ezzel a forgalmat?
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
ÉN DROSZTOLNI AKAROK
OFF: Ugyan teljesen nem ide tartozik, de gondolom a taxisok egy jó részét érinti az, hogy Demszky a kerületi lakosok számára kiadott ingyenes parkolási lehetőséget is meg akarja szüntetni... ha már fikázunk...
jól keresnek ők azzal!! ha te kiesel 2-3 napra az neki 25ezer kiesés bérleti oldalon, de javításin szokkal többet akaszt a biztosítón jobb ha tőlem tudod!!
Sőt hadd mondjam, hogy mikor törtem még soha nem fizettem önrészt... gondolod a máltai szeretetszolgálat adja bele? ;Đ
hát nem...
egyébként a törés csak nekem szopás, mert csak én nem keresek az alatt az idő alatt ;ĐĐ
és nem is vagyok kismalac!! ;ĐĐ
vagy mégis??
DE NEM!!
DE DE DE :)))
itt az a linek amit mondte írt, de itt a blikk arról regél, hogy az emebr taxit hívott és nem emléxik kik voltak vele a kocsiban!
taxit hívott??? tegnap az esti híradó azt mondta a taxis cége szerinet, azt ember már nem dolgozott... nem tom ez igaz-e, de ha dolgozott annak nyoma kellene lennie a számítógépbengépben...
ha pedig igaz ez, akkor, hogy lehetett a jobb elsőn a kollega barátnője és hátul az utasok? ;ĐĐ
mondjuk láttam már ilyen pár éve 1-2 embernél főleg az utcáró dolgozó éjszakás főtaxisoknál folt ez szokás :))) barátnőt be a j1be at utast meg hátra azt mehetünk :)))
Egy ember akkor fogja "kifejteni" a problémáját, ha látja, hogy kiváncsiak vagyunk rá.
Te ugye sajnos nem úgy nézel ki! / olyan vagy, mint az "agresszív kismalac":-)))/
Keress rá, ha gondolod:-)))
ui: Ha meg tudod, hogy olvassa a Sanyi, akkor ne ajánlgatsd, hogy tördeled az autóit:-)))
"A taxisok hatályon kívül szeretnék helyeztetni a rendeletet, mert a 7000 teaxira csak 1200 hely van..."
Demszki: "A taxisok csak ki akarnak bújni a kozterületért fizetendő díj alől, így nincs igazuk"
Ez aztán a csúsztatás és mellébeszélés ;ĐĐ
Akkor én jövő héten, elküldhetem a demszkit anyukájába, mert 2 hete vizsgáztam, tehát a pénze be van vizetve, de a kötelességét, hogy eltakarítsa a maszek kocsikat a drosztokról nem teljesíti!! Arról már nem is írok litániát, hogy mi az, hogy engem köteleznek, egy olyan "szolgáltatás!!!!" fizetésére, amit nem is akarok igénybe venni... és azt hiszem a többség se szándékozik drosztolgatni...
Április eleje óta, csak 1x láttam, hogy a kamaránál (krisztina 99) 3 taxi áll a droszton!! de azok is úgy álltak, hogy a közepin két maszek autó... a kollegák se drosztolta, mert nem ültek a kocsiban... valószínűsítem csak az igazolásért mentek, hogy le tudják a kocsit vizsgáztatni...
Mindenesetre a demonstrációval egy időben, lehetne fogni egy önkormányzati jegyzőt, vagy egy közjegyzőt és kalapból kihúzva 3 kerületet és végigjárni velük a kerületi drosztokat és jegyzőkönyveztetni, hogy hány helyre is van lehetőség beállni a maszek kocsiktól...
Majd eljárást indíttatni a drosztkezelő kht ellen, mert ha én köteles vagyok beállni, akkor ő köteles biztosítani e lehetőséget, mivel nem a két szép szememért csinálja... hanem keményen fizetek is érte... és ezt minden nap elsütni és a jegyzői díjat is beleírni a perköltségbe... hadd szokják... és minde ezt addig csinálni, míg tönkre nem megy bele a mélyen megtisztelt kht...
rögtön hatályon kívül tudná helyezni a rendeletet...