2001-es B2-nek számít. 37000 Ft lenne a lámpák ára, de ez B1-es csatival rendelkezik, bár a gyári csati helyettesítésével beszerelhető B2-be, mert azon kívül mindenben megegyezik a eredetileg B2-es lámpákkal.
2001-es B2-nek számít. 37000 lenne a lámpák ára, de ez B1-es csatival rendelkezik, bár a gyári csati helyettesítésével beszerelhető B2-be, mert azon kívül mindenben megegyezik a eredetileg B2-es lámpákkal.
Október 10-én az M3 autópálya Hajdú-Bihar megyei szakaszán egy BMW vezetője 130 km/h sebesség helyett 283 km/h sebességgel száguldott. Őt szintén 300 ezer forinta bírságolták.
Heló volna egy kis problémám van egy 1.6 16v ami egy két hónapja kétezres fordulat körül elkezdi rázni a kasznit kormányt, kicserélték a motortartó bakokat de a probléma nem lett orvosolva volt már valakinek ilyen problémája előre is köszönöm a segítséget
Jól néznek ki a lámpáid,4 golfban láttam egyszer. Táhát beszerelhető az én verdámba,egy kis átalakitással. B2 esnek számit a 2001 es novemberi járgány?? Ha majd egyszer sikerül küldök majd képeket a vectrámrol, már probáltam , de hiába. Ja és mennyiért válnál meg a lámpáktól,egyáltalán eladnád??
Az a karbon folia hol van a verdán?? Lehet hogy hüje kérdés,de nem értem. Nekem a B2 en a hátso kilincs felett van valami foliaszerüség az ablak szélén,az lehet az ???
Pont az előbb rendeltem alkatresz.eu-ról 2 új ködlámpát. Kiváncsiságból megnéztem mennyi most a Valeo B2es lámpa. Majdnem 10k-val több (darabja!) mint anno mikor én vettem őket... (1 éve)
Igen, és ráadásul a projektoros lámpák nem képesek annyi fényt kibocsájtani mint a hagyományos foncsoros lámpák. A B2es lámpának sima halogénnel is nagyon jó fényereje van, hát mit művelhet az xenonnal... Vakitani pedig nem fog, hiszen a foncsor ugyanoda vetiti a fényt , izzótól függetlenül. Max amiatt lehet rosszabb a szembejövőnek hogy a H7es izzónak van egy kis kalap a tetején, ami meggátolja hogy szemből ne lásd ahogy izzik benne a szál. Míg a xenonnál ugyebár nincs ilyen.
Tudom, hogy a B2 fényszóróban jó a xenon, mert a foncsor szórja megfelelő irányba a fényt. A B1-nél viszont az üveg formálja a fényt és sokat szanaszét szór, ezért zavarja a szembe jövőket. Ha akkor nem vezetnek meg a B2-vel, akkor a büdös életbe nem veszek angel eye-t. Bár örültem a projektor miatt.