Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Felajánlóknak köszönhetően a Békéscsabára 19-én induló busz teljesen ingyenes abban esetben ha összejön legalább 40-45 szurkoló. Jelenleg 38-an vagyunk!! :)
Ezért tehát mindenki mozgósítsa magát és családját, hogy a helyszínen tudjuk buzdítani a fiúkat! A busz indulása még megbeszélés tárgya,de valószínűleg 15kor indulunk a pályától. Jelentkezés: Osvald István 0620-9510512 Osvald Alexandra 0620-9563990
A magyar foci addig nem lesz sehol, amíg "csinálják".
A mostani elnök és ezért persze a stábja is szerepzavaros. "Csinálja", miközben az ő feladata pl. a feltételek megteremtése, a versenyszabályok betartatása, a versenyegyenlőség védelme lenne. Például.
Szerintem az alapötlet jó ,jól látják ,hogy az új stadi egy lehetőség. Amiatt hogy már időben elkezdik a marketinget (de utálom ezt a szót) biztosan lesz valami eredménye. A jó focit nehéz elérni ,hiszen 12 csapat nem lehet egyszerre bajnok. Azt kell elérni ,hogy eredményességtől függetlenül több néző legyen. Magukénak érezzék a helyiek a csapatot.
Talán a mi 10 pontunk nagyobb része a kontrajátékunk gyengeségében ill hiányában keresendő. Ezért örömteli ,hogy mintha az utóbbi pár fordulóban megcsillant volna valami ebben a tekintetben is.
Ha az általában náluk megjelenő ezer alatti néző neki biztató emelkedés, akkor hülyébb mint első látásra gondoltam. Mikor több van az nem a Honvéd érdeme. Értelmetlen plakátokkal teleszórni a várost is, ahogy csinálták néhány éve, mert mindenki tesz rá. Jó foci kéne, de az meg nincs. Úgy, hogy nem költ rá csak a tao-ból megmenthető pénzt költi a csapatra, nem is lesz. A foci, nem egy cukorka, amit el lehet adni, ha erőteljesen reklámozom. Igaz, ő azt is eléggé elbaltázta.
Ezért gondoltam úgy,h "per pillanat", aztán ez változhat. Az más kérdés,h sztem is ezzel a játékosállománnyal nekik is vagy 10 ponttal több kellene ,h legyen, de talán nekünk is.
Nemzetközi tapasztalat mutatja, szurkolók sokkal nagyobb számban látogatnak ki mérkőzésekre egy új stadionba, ahol a körülmények, a kiszolgálás, és minden más új és jobb, mint a régi, évtizedekkel ezelőtt épített stadionban. Csakhogy mi nem akarjuk megvárni, amíg kb. 2 év múlva megnyitjuk új stadionunkat. Marketing szakembereink keményen dolgoznak a Honvéd nézőszámának emelésén. Az elmúlt két évben a trend bizakodásra adott okot, de nézőszámunk még messze nincs megfelelő szinten. Első lépésként szurkolóink megduplázását tűztük ki célnak. Bátor cél, de nem lehetetlen. Jó ötleteink vannak, és ahogy a kispestiek tapasztalták, az általunk tervezett promóciók is ülnek. Vannak ötleteink, de talán nem mindig a legjobbak, az egyedüliek. Tudom, hogy naponta több ezren olvassák ezt a blogot. Hátha van valakinek még valami nyerő gondolata. Szívesen veszünk minden pozitív javaslatot. Marketingigazgatónk, aki a dudas@bhfc.hu email címen található meg, minden javaslatot elolvas, és ha kivitelezhetőnek tartja, megvalósítja. Minden használható javaslatot külön meg is köszönünk. Hagy halljuk azokat, akik mindig panaszkodnak, hogy az ő jó gondolataik nem jutnak el a menedzsmenthez. Tessék billentyűt ragadni!
Abszolút helytálló a hsz-d nem lehet vitatni, ugyanakkor egy kicsit önbecsapásnak tartom, hogy ha nekünk is 25 pontunk van és a csútkásoknak is, akkor a négy-ötévente változó MLSZ agyas doktrinák miatti megelőzésük, csak egy nagyon ingatag helyzet, egy rohadt döntetlennel változhat, vereségünk esetén!
Mindenesetre örülök neki, hogy állandóan a stoplámpánkat kell tisztogatni, hogy jól láthassák a balesetek elkerülése végett!
Gyerekkorom óta a kedvenc tantárgyam volt a történelem - ezen belül a Fáy utca népeinek hiteles története - de ezt a sorodat olvasva most már véglegesen döntöttem a történelem mellett!
Ha valamit tényként közlök, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy elismerem a csútiak játékospolitikáját - valóban tök igazad van, hogy egy akadémiában egy két öreg zsoldosnak kellene összefognia a magyar tehetségeket -
Sőt a szakmai munkájukról is meg van a véleményem, mert ezzel a kerettel 8-10 ponttal több kellene hogy legyen mint nekünk!
Tehát valamit nagyon rosszul csinál a szakmai crew náluk!
Na, kíváncsiságból rákerestem, és akikre nem is emlékeztem: Grgic, Dinjar, Karol Mészáros, Pajevic... húbazmeg, ez a felcsúti utánpótlás futószalagon termeli a tehetségeket! :)
Legalább 6-7 játékosuk sokkal jobb, tapasztaltabb mint a mieink,
Ha belegondolunk, valahol elég durva, hogy egy akadémia csapatában tapasztaltak a focisták, nem? :)
Castillionra, Kelicre, Pauljevicre, Csurkora meg a Lopára gondolom, mindnyájan emlékszünk az elmúlt évek utánpótlás válogatottaiból, az meg kész csoda, hogy az ifikorú Polonkai ilyen szépen teljesít az első osztályban :)
Pontosabban,h ő szivesebben látna vidéki csapatot a fővárosi helyett!
Ki a f@szt érdekel,h ő mit látna! Ezen a szinten nem lehet ilyen,h elárulja az 2értzelmeit! De megkérdezném tőle,h biztos egy olyan nagy hagyományokkal, és több ezres nézői és utánpótláskorú labdarugói háttérrel rendelkező csapatot,mint a Kisvárda, vagy a Mezőcsát ? ..mert ha pl egy Nyir1re, Pécsre, Kmétre gondol azokat pont ő tette taccsra!