Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Én nem őt láttam hanem Pavlovot, de meg lennék lepve h ő értette. Legalábbis amit hallottam a cipője színével kapcsolatban.
Továbbra is tartom, ha most Preklet a célpont, akkor jól tette h bemutatott, és én meg továbbra is szeretném Vasas mezben látni, ahogy Borit, Szatyit, Grúzt...
Én meg pont nem az kaptam a meccsen, amire számítottam. Abban bíztam, hogy ha nem is szép játékkal, de nagy hajtással, alázattal, elveszett labdát nem ismerve valahogy csak benyomjuk őket. Sajnos ebből semmi nem látszott. Kiesés ellen küzdő csapat vagyunk, és ha jól emlékszem, még csak egy sárgát sem kaptunk. Hiányzott a tűz.
Szégyenteljes volt az első félidő. Ez mi volt ? Ki fog ezzel elszámolni ?
A második félidőben ki találta ki az edzői stábból, hogy Debreczeni legyen a balhátvéd ? Fantasztikus húzás volt. Ahogy Korcsmár középpályára állítása is.
Ez a meccs 110%-ban az edzői stábon ment el.
Totya, hát látod Te ezt ? Ilyen gyenge Vasast, nagyon régen láttam...
Sajnos pont azt kaptam a meccstől, amit vártam. Igazán még csak azt se mondhatom, hogy görcsösen játszottunk, mert nem játszottunk egyáltalán. A pálya szélét nem tudjuk kihasználni, középen nincsen semmi mozgás, a középpályánk súlytalan.
Müller egy tévedés, Ristevski előre játékban nulla (gondolom ezért vitte vissza a védősorba; de ennyire még ott sem lehet valaki fogalmatlan a játék alapjaiból), támadóink rosszak, Preklet nem (sem...) első osztályú.
De ettől még van két másik csapat, akik szerintem semmivel sem jobbak, mint mi, tehát elég egyszerű a képlet, van két meccs, ahol igazolhatjuk, hogy első osztályúak vagyunk.
Gyorsan túl kell lépni a main és kedden nem szabad kikapni.
Michael Oenning (Vasas): Megérdemelten nyert a Diósgyőr, gratulálok az ellenfelünknek. Sajnos az egész mérkőzésen a fontos pillanatokban rossz döntéseket hoztunk. Nem tudunk mást tenni, le kell rázni magunkról ezt a meccset, kedden egy másik arcunkat akarjuk mutatni Békéscsabán. A most elkövetett hibákból tanulni kell. Még mindig a mi kezünkben van a sorsunk. A Diósgyőr emberhátrányban okosan játszott, kivitte a támadóit szélre, jól kontrázott. Sajnos a második félidő elején gólt kaptunk, 0-2-nél volt egy óriási helyzetünk, amit elrontottunk, majd az ellenfél újra betalált. Ezen a napon semmi nem sikerült.
A rossz döntések meghozatalában a Mesteré a pálma. Szünetben átálltunk három védős rendszerre, ami elvileg, emberelőnyben indokolt is lehetne, na de a mi védőinkkel? Ha a három védőből a két szélső Preki és Debő ???
Persze, hogy kivitték a támadókat a szélre.
Nem tudom, Szivacskit miért kellett lehozni (hacsak nem sérült mrg ő is...)
Oenning nincs képben az ellenfél játékosainak képességeit illetően sem, mondjuk, ez már Debrecenben is kiderült, amikor öt támadóval kezdtünk.
Azért bosszantó, mert másképp is alakulhatott volna, ha nem hagyjuk magunkat szétkontrázni, még ezzel az idegesítően rossz játékkal is annyi helyzetünk volt, mint már nagyon régen.
Hát 9 pontot hoztak rajtunk és a három meccsen volt 8 kapuralövésük... Egy rakás szar a csapatuk, a 3 meccsen összesen 25 percet sem fociztak/domináltak! Gyűlölöm ezeket az anitfutballt játszó csapatokat. Ha focizunk és mégis kiesünk, szarok rá.
Az is igaz, mi toronymagasan most játszottunk ellenük a legxarabbul, mert ezt antinak sem nevezhetem.
Lehet nálunk is edzőcsere kellene? Tóth Andrást a kispadra! :P Na jó, majd köv bajnokságra alapoktól legyen ő, de ez az edző (vagy más) döntse el bent akarunk maradni, vagy kiakarunk esni. Most mit akarunk?
Egy olyan csapatban, ahol hétről hétre játszik egy német harmadosztályú játékos, egy anticsatár - Novák - egy fiatal csatár aki egy félidő után lépni sem tud - Ádámka - ahol a Balkánról összevásárolt kutyaütők helyet kaphatnak, ott biztos helye lehet egy Preklet típusú versenyzőnek!
Ha azt nézem,hogy jelenleg mi kaptuk a legtöbb gólt,mi szereztük a második legkevesebbet továbbá nekünk van a legtöbb vereségünk,akkor aligha lehet kérdéses,hogy ez a csapat nem való az nb1-be.