Olyat lehet kérni, hogy legyen "támogató" matrica? Sokan vagyunk szerintem akik együtt kelünk fekszünk az itt írogató drag őrűltekkel, én személy szerint üdvözölnék egy idő nélküli tag matricát, ami mellé adott esetben egy tagság is beleférne a clubx oldalon, valamilyen megkülönböztetéssel, és szigorú szűréssel természetesen, hogy ne carstyling legyen a vége a dolognak.
Magam helyzetéből kiindulva, az előző autómmal esélyes lettem volna egy 14-es matricára, de a következő autómmal valószínű nem, és mivel a reszeléshez nem értek, és ha véletlenül olyan autót veszek majd ami tud egy 14-es időt, részemről az lenne a befektetett egyszeri összeg, és nem szégyelleném kirakni az autóra.
Esetleg gondoltatok-e arra, hogy úgymond "szavazással" dőljön el, hogy kinek adunk ilyen matricát - s nem kötnénk mért futamidőhöz. Persze attól még megmaradna a 14,13 stb... osztályozás. Elvégre az a matrinya az autó képességeit hivatott mutatni, nem pedig a ráfordított munka mennyiségét.
Lehet fals meres, es ha a leirt szabaly az szabaly, akkor egy felremert kispolszki is kaphatna 12-es matricat.
Legyen 1% a cel.
Tehat kell legalabb egy 12-es ido, illetve egy masik eremdeny, ami az elsotol max. 1%-kal rosszabb, vagy annal jobb.
-12.92-nek jo megerosito eredmeny a 13.04. Jar a 12-es matrica. -Ha van egy 12.4 es egy 12.9 akkor a 12.9-nek jo par a 12.4. Jar a 12-es matrica.
(12 csak pelda, barmely masik szam lehet)
Es persze egy versenyennapon kell ezt elerni.
Lehet elsore szuknek tunik az 1%, de gondoljatok arra, hogy nem a "csak egyszer volt Budan kutyavasar" tipusu autokon kellene X-es matrincat latni, nem?
>ekem az átlátszó hordozófelület nem tetszik igazán
A hordozofolia nem marad a feluleten, csak a felrakashoz kell. Csak a feher resz ragad az ablakra, ill ha valaki mashova akarja akkor lehet nem-inverzet is vagni.
Koszi, igy mar vilagos. Az Audi vegulis biztos kikapott volna a Corsatol, igy ha a kovetkezo versenyen potoljatok a dijazast, akkor semmi gond nem lett a tevedesbol.
Nem. Személy szerint elvetem ezt az ötletet :) Egyszerű szabályszerűség kell. Aztán jövőre megint változnak a kategóriák, vagy bármi... Egy komolyabb autón a gyengébb szám eleve nem játszhat, hisz önmaga paródiája lenne SZVSZ
A presoppos keverés csak annyiban játszik szerepet, hogy aki itt rezidens, az nagyjából presoppon is rezidens, és az élboly a versenyeken pedig kisebb-nagyobb eltérésekkel pont ezekből a rezidensekből kerülnek ki....
Ettől tök független lehet PRSHP matrica is :DDDDD Tervezzek? :))))))))
Erre is van ötletem. Ne kelljen két mérés, ez megintcsak adhat okot félreértésre, vagy bármire.... De esetleg lehetne Egy olyan cucc, hogy külön megjeleníteni egy amolyan megerősítésfélét. Máshogy fogalmazva, a site-on látszódna, hogy meg van-e erősítve a jog az adott számra. Ha fut egy olyan időt, ami egy meghatározott +/- százalékban megfelel az előzőnek, akkor megerősítette...
14-es matrica természetesen 14,000-tól 14,999999-ig érvényes, bocsi.
sirk: részemről egyáltalán nem vagyok megsértve! :) Csak a prshppal való keverést nem értettem, de ha ez független tőle, akkor aztán pláne nincs kérdésem. Úgy csináljátok ahogy jól esik, nem nagyon hinném, hogy az elkövetkezendő 3 évben lenne autóm ami 14es időt megy, hacsak nem nyerek a lotton, tehát részemről abszolút tárgytalan a dolog a jelek szerint. :)
"Matricák: 14-13-12-11-10-9 Jogosultság: 14 alatti idő, nyomtatott timeslip-pel, és azzal megegyező adatok a verseny honlapján" Ez 15 alatti idő akar lenni, ugye..mármint a 14es?!
ami viszont okos igy hogy legalább 2 idöt(az esetleges fals mérés miatt) fel kell mutatnia a rábán hogy kapjon matricát,igy ellenörizhető a hitelessége a dolognak,és kamu verda sem tud igy bekerülni semmi szin alatt!