Sajnos a következő meccseket már nem adják online tg4-n, úgy láttam a műsorból. Azt hallottam, hogy a sopcast.com -on néha lehet snookert látni, de ma délután nem találtam egy csatornát se, ami adná. Ha Ronnie így folytatja, holnap estére már nem sok frame marad nekünk a döntőből, bár szerintem Ding kemény ellenfél lesz. Azért ez a mai 6:0 is hihetetlen jó volt :)
Holnap Ronnie-nak fogok szurkolni:) És tekintve, hogy eddig akinek csak szurkoltam, az mind veszített, hát..... de azért nagyon nagyon nem szeretném, ha Ding nyerne... nem tudom miért:)
Szokták néha mondani, hogy unalmas, ha valaki mindig mindent lelök. Ronnie most valami ilyesmit csinált, de számomra nagyon üdítő látvány volt, régen csináltak már ilyet a tv-kamerák előtt. Ha holnap is hozza ezt a formáját, akkor mindegy, ki lesz az ellenfele.
Jó ez a kép, nem is annyira elmegyógyos:) Na jó, az;-P
Tényleg jó dolog, hogy van honlap, szerintem majd küldök is a srácnak pár képet, hogy bővíthesse a galériát. A walesiül része kivételesen helyes, mert a nyelv az a walesi. Viszont nem folyamatosan beszél, hanem folyékonyan. Ha folyamatosan beszélne, az súlyos lenne:)
a snookert játszhatják-e vakok is csörgő golyókkal
ez most komoly?:DDDDDDDDDDDDDDD
Egyébként most újra Ronnie ellen szurkolok, és nem azért, mert utálom őt, hanem mert az összes kedvencem kiesett már, és csak Dale maradt:( (Nem mintha sok esélyt látnék arra, hogy megverheti Ronnie-t.) Annak viszont nagyon örülök, hogy Lee megverte Murphy-t, és remélem, el fog jutni a döntőbe.
ráadásul a livescoring is össze-vissza írogat mindent. a rendes livescoring szerint 0-0 és Dale van asztalnál, a GSC szerint két 60 fölötti breakkel 1-0 Ronnienak. nevetséges, nem értem hogy ha eddig tudták közvetíteni akkor most mért nem?
Na az a kérdés tényleg durva volt... A srác meg full komolyan kérdezte...:-)) Elmebeteg... Huhh, jó kis kép:-)) Olyan mintha egy elmegyógyintézet tablóján szerepelne a kép az "ilyen volt mielött idejött" képaláírás felett...:-)))) Egyébként nekem is ő a kedvencem.
Egyetértek veled kedves Kymry, szerintem sem nagy szám ez a honlap, egyetlen érdeme, hogy létezik. De azért az szép dolog, hogy valaki vette a fáradtságot, s megcsinálta, mégha főleg fordításból is áll.
Az, hogy walesiül beszél, valószínűleg nem is helyes. Nem vagyok tájékozott a témában, de megérzésem szerint ezt nem így hívják, mint ahogy az írek sem írül beszélnek, hanem gael nyelven, már persze aki még tud. De lehet, hogy tévedek.
Igen, olyan, mint a kisdedóvóban, mikor azt hiszik a gyerekek, hogy az óvónéni meg az óvóbácsi a leghatalmasabb emberek a világon. Ők is így vannak vele, mikor hallgatják az Első Nagy K.L.-t vagy KGL-t. Elájulnak, hogy hű ha, ezek mennyit tudnak. A legjobb az a kérdés volt az Eurosport fórumán, hogy a snookert játszhatják-e vakok is csörgő golyókkal.
Akkor már én is berakok egy képet a kedvencemről, Sullivanről. Olyan rajta, mint egy idióta, de szerintem nagyon jópofa kép, s a zsenik már csak ilyenek...
Jujjj, köszi szépen, megnéztem:) Hát, az oldal minősége is pont olyan, mint a fórumé, szerintem a www.stevenssnooker.com -nak a fordítása, ráadásul pár helyen még hibás is:) Mondjuk a "folyamatosan beszél walesiül" fordításon jót röhögtem, de valahogy nem tudtam elképzelni, hogy Mattynek egész nap be nem áll a szája, és walesiül hörög:)) Viszont a galéria nem rossz, bár a képek többsége megvan már nekem is. A fórum még eléggé kihalt (persze az a csajos nyáladzás, ami a hivatalos fórumon megy sem semmi, még láncnovellát is írtak róla meg Hunterről;-P). Szerintem aki még nem látott külföldi közvetítést, az nem nagyon tudja levenni, hogy a magyar mennyire xar, mert nincs összehasonlítási alapja. Na jó, biztos érzi, hogy lehetne ettől jobban is közvetíteni, csak valsz nem tudja, hogy hogyan.
És ha már ott jártam a honlapon, be is teszek egy képet, amit ott találtam, és nekem eddig nem volt meg.
Egyrészt ez a kép akkora LOL:) Másrészt sok-sok ilyet szeretnék látni:) Ezek ketten bármikor jöhetnek.
Megkapták ők a vb alatt rendesen a magukét azért... Bár most tényleg nem, igaz akkor is inkább KGL-nek szóltak a kritikák. Nemhiába nem olvasott be dolgokat akkor a fórumról... Volt ott egy pár nyomdafestéket sem tűrő hsz ha jól emlékszem...
Most nézegettem az Eurosport snookeres fórumát, ahol találtam egy honlapot Matthew Stevensről, amit egy lelkes magyar srác készített. Mivel úgy tudom, te nagyon kedveled Matthew-t, gondoltam talán örülsz neki. A link: http://www.matthew-stevens.atw.hu/
Egyébként az volt a benyomásom az ottani fórumról, hogy többnyire kretének írogatnak be, s meg vannak elégedve a közvetítéssel, legalábbis egy kifogást sem olvastam. Hát ide jutottunk, már a szar sem keserű...
[off] (eurosport kép internetes angol hanggal) Szerintem nézz körül, valahogyan biztos tud file-ba menteni (tv-ből felvenni) a te kártyád is. Én Linuxon csinálom mencoder/mplayer-rel (van Windows-os verziója is, http://mplayerhq.hu):
Sok minden lehet ám. Lehet olyan problémája, amiről nem beszél az ember. Azért még nem kell leírni, most így jött össze, és kész. Ez még csak az első verseny, a vb-ig még formába jöhet:) Meg sokkal előbb is:)