Keresés

Részletes keresés

Duspok Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129532

Szvsz nyugodtan vigyen sört is az ember. Különben pont a sör kifejezetten nem olcsó Ho-ban. Mindent megkapsz de azért külön el kell menni. Az a kisebbik gond. Van idő  a nyaraláson. Nem? Másfelől szépen felejtősek az akciós árak. Ha valaki laza és van miből lazának lenni az azért gyorsan több tízezres különbséget halmozhat egy átlagos egyhetes nyaraláson pusztán a van minden Ho-ban kijelentéssel. Tehát ha fér a kocsiba érdemesebb innen pakolni. Vettem már 0,5l vizet 6 kunáért példaként említve. Persze ez semmi a magyarnak. Egyszer nyaral. Nem is említve a feleslegesen váltott valutát, amin megint nehéz hasznot realizálni... Bocs ha madzsar voltam. Engem tanítottak spórolásra még az őskorban.

Előzmény: homerx (129509)
homerx Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129531

szia ildiko,

 

en kb ugy tervezem az egy honap mulva esedekes nyaralasom, hogy a ruhazaton kivul semmit nem szeretnek levinni. ugysem ferne be a 3-reszes szekreny melle :) egyetertel gyeda kollegaval. fiataloknak romantika, de en is mar kenyelmes vagyok. ha nagyon ugy alakulna, semmi kifogasom nem lenne a satrazas ellen, de inkabb nem. nalunk a gyerekek meg nem probaltak, vagy ha igen, akkor haz mellett, szoval nem olyan igazi onellato modon. szeretnem, ha azt is kiprobalnak, mert van neki egyfajta ize, romantikaja. ahoz kepest, hogy en kozepiskola 2, 3 eveben onalloan satraztam a ndk-ban, meg itthon sokfele, a gyerkocoket ez nem igazan erdekli. talan el vannak kenyelmesedve.

visszaterve a konkret nyaralasra. ha nem talalok majd valamit az appartmanban, akkor majd kreativan megoldjuk. az tutter, hogy reggelente halpiacra szeretnek menni, remelem losinjban van :)

Előzmény: ersekildiko (129528)
fekvőrendőr Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129530

A következő Aldi akcióból az összerakható asztalt nagyon ajánlom, nekünk ilyen van évek óta.

 

A következő ajánlatom, mintha a szovjet tojásrántotta receptje lenne: "Lopj hat tojást..."

Szóval az önkiszolgálókban használt műanyagkosár. Tárolásra és anyagmozgatásra kiváló, és az edények mosogatóba-ból szálításánál nélkülözhetetlen. (ha rákaptak az ízére, lehet többet is "szerezni" jól használható)

 

Egy kétszemélyes vastag gumimatracot /vendégágy/ fel tudok ajánlani, mi évek óta nem használjuk, csak áll a garázsban. (hacsak egy egér...)

Előzmény: ersekildiko (129520)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129529

Tudom.de mint mondtam nálam elmúlt a vágy a sátrazás után.Nagyon kényelmes lettem.70 felé már megengedheti az ember magának.Amúgy szerettem sátrazni de utoljára 10 éve sátraztam.Mégegyszer mondom senkit nem szólok meg mert ő azt szereti.Megvan a varázsa.Gyerekeknek meg élmény.

Előzmény: ersekildiko (129528)
ersekildiko Creative Commons License 2015.05.31 0 1 129528

Homerx! Ha jobban belegondolsz nem olyan sok cucc ez, a sátor, az asztal, a székek, és talán AZS által javasolt csúszó-mászó riasztó az, amit egy apartmanos ezek közül nem visz magával. Mert oda is rengeteg cuccot viszünk (még ha nem is egy háromajtós szekrényit :)). Ennek tökéletes példája, amikor egy tavaszi ausztriai hosszú hétvégére a "legfontosabb" holmikat tartalmazó tömött hátizsákom otthon maradt és csak a helyszínen derült ki. Először hitetlenkedés, majd kétségbeesés, később beletörődés, hogy pótolni kell a hiányt (vásárlás), végül kibekkelés ezek nélkül, mivel esély sem volt arra, hogy eljutok egy üzletbe.

 

Gyeda! azért a mai sátrakból már nem négykézláb másznak ki és a legtöbb kempingben nincs sor a WC-nél. Sok-sok pozitívum mellett én egyet emelnék ki, míg egy apartmanban teljes mértékben lehetséges, hogy akár két hétig a szűk családon kívül senkivel se állj szóba, addig egy kempingben ez elképzelhetetlen. Az elidegenedés egyik legjobb ellenszere.

Előzmény: homerx (129526)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129527

Nincs jobb érzés reggelente négykézláb mászva felkelni és sorba állni a budinál.Én szerettem sátrazni és sátraztam is .Viszont akkor fiatal voltam és romantikusnak tűnt.Ma a fene enne meg ha sátraznom kellene.Koromnál fogva már kényelemhez szoktam.Kényelmes ágy, légkondi,kiülni a teraszra, bambulni a tengert és hűtőből elővenni a hideg Karlovačko-t. Olyan apartmanokban szállunk meg ahol  5 m  a tenger.

Senki ne vegye magára amit írtam.Személyes vélemény ami az én személyes hozzá állásomat mutatja a kempingezéshez.

homerx Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129526

es igy ennyi cuggal megeri egy hetre elmenni nyaralni? mert ha egy honapra, akkor elhiszem. de gyakorlatilag koltoztetni kell a fel lakast. regen, a 80-as evekben sokat kempingeztem, de azert nem igy felszerelkezve. az igaz, hogy akkoriban meg fiatalabbak voltunk. ez a sok felsorolt cucc nem fer be egy auto csomagtartojaba. megerkezes utan fel nap kipakolas, a vegen fel nap osszepakolas. na, mindegy, kinek mihez van kedze, nem akarom megszegni, kellemes nyaralast :)

korabban irta valaki, hogy napi 3 etkezes etteremben. en sem etkezem igy. egy appartmanban ugyanugy meg lehet mindent csinalni, mint egy kempingfozon. csak mondjuk kenyelmesebben, mondjuk egy vihar alkalmaval sem kell konzervre _fanyalodni_. :) ja, es igen, ha mar elmegyek odaig, akkor legalabb estenkent tengeri _bizbaszokat_ szeretnek enni. sot, hajnalonkent szeretnek kimenni a halpiacra, hatha akad valami finomsag mondjuk reggelire, amit a gyerkocok(hehe, 17, 21 evesek) nem igazan kultivalnak, nekik az ovis rantottat kell csinalni :)

Előzmény: hul (129522)
homerx Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129525

halvany lilam sincs, hogy milyen arak vannak .hr-ben, majd egy honap mulva meglatom :) de nem hiszem, hogy itthonrol kellene vinni a krumplit meg az egyeb elelmiszert. nalunk a zasszony amugy is bepakolja a 3-reszes szekrenyt, oda mar egy asvanyviz se ferne be :)

Előzmény: Rezsee (129511)
hul Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129524

Bezzeg a hosszabbító-dugnivalóról hallgatsz! :-)

Előzmény: H_G (129523)
H_G Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129523

"Persze a személyes bekapandó -ha van- sem hagyandó otthon."

 

Azt hittem, azt nem is lehetséges otthon hagyni :DD

Előzmény: hul (129522)
hul Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129522

Aki valaha megélt pl. egy adriai vihart, nyáron, melegben, csak kb. egy délutáni,esti "kivitelben" (a fém is törik, igaz Fekvőrendőr??) szóval a tapasztalat arra vezet, a rögzítések kulcsfontosságuak. Plussz kötelek, valami erős, amivel szükség esetén lehet biztosítani a sátrat. A játékszer cövekek meg semmire se jók, kizárólag homokba, eleve a köves talajba be sem verhetők. És hogy mivel? Tudjátok hányszor adtam kölcsön egy valódi kalapácsot a frissen érkezőknek? Egy kővel nem lehet beverni semmit, legfeljebb a saját fejünket, miért hagytuk otthon az eszközöket. 

Az elektromos kapcsolódáshoz megfelelő csatlakozók is kellenek, nem elég az otthoni hosszabbítót bepakolni. Ha van hűtőd, van elektromos tűzhelyed, de akarsz még tölteni pl. telefont, laptopot használni vagy bármi mást, érdemes elosztókat berakni, mert a tapasztalat az, sose elég, ami van. Mindig 2 teló, vagy több és más eszközök...ráadásul sose ott kellene, ahol a hűtő van bedugva . Egy fény nem elég, kell kinn és estére benn, amit ott le is lehet kapcsolni. Ezen túl  1-2 elemlámpa pl. is jó. 

Megj. az első nap, kifeszített állapotában szoktam impregnálni a sátrat, mert így a legjobb és egyszerű. Ha viszek impregnálót...

Szárítókötél. Na nem terveztek nagymosást, de van fürdőruci és törülköző, valami mindig szárad, ha van hova feltenni. Jó néhány csipesz is, hogy ne fújja el a szellő. Más: valamit mindig teszek a sátor bejárathoz, ne hordjuk be a csuvát, de hasznos egy kis kefe/seprű, ha mégis, meg bontásnál belülről és aztán kívülről letisztítani csomagolás előtt. 

Hosszan lehetne sorolni, a napolajtól a csípésre kenhető krémig, a parton jó valamire leülni és nem a gyékény meg a törülköző a finom... a strandcipő hasznos, nemcsak sünterhes helyeken, hanem a köves partokon is. Homokban is, szerintem, hacsak nem tisztított Rimini part a helyszin. Gyógyszerben kötöző és szén az alap, esetleg egy lázcsillapító, vész esetére. Persze a személyes bekapandó -ha van- sem hagyandó otthon. A pipere is személyes, a hajszárító erős túlzás -gondolom én magamra nézve, de a lányaimnak egymilliárd haja van és béke időben is 20 perc a szárításuk... persze csak ha olyanná lesz az idő, vagy estére, nagy hajnál nem hülyeség.

Mozaikok... jó egy lista, előre és több nekifutással, aztán nem eldobni, mert idővel kiegészül, az biztos:-)

 

Előzmény: ersekildiko (129520)
Rezsee Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129521

Na, a végén még összeáll a dolog! :-) Az önfelfújósból én csak a bazi vastagot láttam, kb.50-55 cm, otthon kiváló, de egy átlagos sátor hálófülkéjébe nem fog beférni! Szerintem a 20-25 cm körüli pumpával felfújható verzió használható! Van hozzá elektromos is! Kell még egy kb. 30 m-es 220V-os hosszabbító kábel.

Előzmény: ersekildiko (129520)
ersekildiko Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129520

Köszönöm, a cövek nem biztos, hogy eszünkbe jut.

  1. a sátor nagy és jó minőségű,
  2. van alá egy nagyszerű alátét is,
  3. székeket "találtunk",
  4. "ágy" lehetne jövő héten az Aldiból (akciós lesz az önfelfújó),
  5. van 12/230-as hűtőbox (kiválóan hűt)
  6. van "mindenre jó" elektromos vok
  7. van kicsi fűtő ventillátor
  8. takarók/párnák/hálózsákok vannak
  9. fejlámpáik vannak, de gondolom kéne egy kp.-i világítás is.
  10. biztosan jó lenne az asztal (ha lesz :) ) és a székek alá/fölé valami
  11. talán kéne a sátor elé és belülre lábtörlő/szőnyeg
  12. remek ötlet a tál (én a tálcát és az asztalterítőt javasoltam, jót vigyorogtak rajta)
Előzmény: hul (129519)
hul Creative Commons License 2015.05.31 0 0 129519

Voltak itt fenn listák korábban, mint felszerelés ajánlás... rengeteg apróság lehet jó, a mindenféle lámpáktól kezdve egy mosogató tálig, meg rendes cövektől (amit a köves talajba is be lehet verni és tart is...nem alsóörsi homokban) :-)  

Konkrétan asztalok pl. a Decathlonban beszerezhetőek, persze valamire le is kell ülni! Alvóhely évtizedes tapasztalattal mondom az önfelfújós matrac bevált és nem kell hegymászó zsebkendőre hajtogatható 40 e forintost venni.Lepedő, kispárna (fontos!!!). Mindenképp tennék ponyvát a sátor alá...

Apróság? Vágódeszka, jó kések. Konzervnyitó. Ma már tépőzárasak a konzervek, de ha nem Ho.ban égen földön nem lehet(ett egyik évben) nyitót kapni. 

A legfontosabb apróság a plasztikkártya...

 

Előzmény: ersekildiko (129518)
ersekildiko Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129518

köszönöm, hogy ennyien gondolkodtatok (helyettünk :) ), azért annyira nem zöldfülűek, sátraztak mindketten gyerekkorukban eleget, meg később is, csak akkor jó volt, minden nélkül is.

Azóta leltárt készítettünk és kiderült elég sok minden van, és ami van az jó minőség is :)Ami nincs:

  1. Asztal
  2. Alvóhely
  3. és még néhány apróság

Ami a legjobb, egyre nagyobb a kedv is :).

 

Ha bármi jó ötlet lenne, csak mondjátok azonnal felkerül a beszerezendők listájára!

 

 

AZS Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129517

pszt, még az is bőven jó ;-)

Előzmény: fvcc (129516)
fvcc Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129516

másfeles Kelt 0,99

 

Már vagy másfél hónapja annyi. Majd nyáron felemelik az "életszívonalat" 1,30-1,50-re. (és ráírják, hogy leárazva 1,80-ról)

Előzmény: AZS (129515)
AZS Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129515

viszi a sort, meg eztmegazt itthonrol

 

nem, olyat nem olvasol
olyat olvasol, hogy pl. Szlovákiából viszi a sört

tegnapi konkrét tapasztalat: másfeles Kelt 0,99, dobozos Zlaty 0,42, dobozos Staropramen 0,44
az azért még a magyar árakhoz képest is durván jó, a 15 kuna/korsóhoz képest meg pláne...

Előzmény: homerx (129509)
Rezsee Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129514

,, (nem vicc) egy kisméretű trünci (fűtőventillátor)"

3 vagy 4 éve omisi mini kempingben voltunk, még maradtunk volna keddig, de óriási szerencsénkre szombaton délelőtt összemálháztunk még szárazon, aztán haza, végig szakadó esőben. Aztán iszonyatos rossz idő, eső, hideg, heteken keresztül! Az indulásunk napján érkezett egy fiatal lengyel pár, karon ülő kisgyerekkel, sátorozni...Nem tudom volt-e hősugárzójuk, bár félek akkor, ott, az sem mentette volna meg őket! Azóta is sokszor eszembe jutnak, remélem legalább egy apartmant találtak hirtelenjében! :-(

 

Előzmény: AZS (129512)
H_G Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129513

Mi nem szoktunk vinni alapanyagokat, nem is tudnánk, minthogy vonattal/repülővel/busszal megyünk, de én tudok főzni kempinggáz-főzőn. (Áramot nem veszünk a sátorhelyhez, de persze ahol van, a közös hűtőt értékeljük.) Gyakorlat kell hozzá.

Előzmény: Rezsee (129511)
AZS Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129512

- én minden sátor férőhelykapacitását elosztom kettővel, akkor jó (oké, 2 felnőtt  + 1 gyerek verzióra talán elég a négyszemélyes is)
- alvás: 5 centi vastag szivacs, összetekerve-összeszorítva meglepően kis helyre is befér (régi nadrágszíj, vagy kisebb spanifer hasznos dolgok)
- mászó rovarok elleni spray, olyan, amivel a sátorhelyet állítás előtt telibe, utána meg körbefújva tényleg távol tart mindent
- ha vesznek áramot is, akkor egy 12/230-ról működő hűtőtáska

- (nem vicc) egy kisméretű trünci (fűtőventillátor)

Előzmény: ersekildiko (129504)
Rezsee Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129511

Ha tudsz olvasni, akkor láthatod, hogy én is pontosan az egy (talán) hirtelen ötletként felmerült kempingezés lehetséges buktatóit ecseteltem! Annak meg külön örülök, hogy neked nem jelent problémát harmad, negyed, akárhányad magaddal a napi 3-szori éttermi étkezés! Azért talán nem sci-fi, hogy ebben a nagyszerű országban ez nem mindenkinek egyértelmű! Megnézném 100 rutinos kempingező közül hány nem visz itthonról semmi alapanyagot, bármit. Szerintem meglepődnél...

Előzmény: homerx (129509)
monobombola Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129510

Kisgyerekkel a legjobb hely az Rab és ott is a Lopar- San Marino kemping.  Ami mellette szól: tiszta mosdók, kis főző konyhák, sok-sok gyerek. Mert bárhogyan is gondoljuk minden korosztály a sajátjai között érzi jól magát. ( mikor barátom neje körülnézett és látta a " kabriókat és a pénzt", megkérdezte: Ezek minek jönnek ide? Kis idő múlva a sok kis koszlidérc hangosan, zajosan, tömeget játszott - akkor megértette. A gyerekekért. Nincs kommunikációs gond, gondtalanok, felszabadultak és....)

Az én sátram még 1992-ből való. Nekem jó. Kép mellékelve. Mint lentebb említettem, érdemes körülnézni. Most mentettem le egy kemping POI-t a GPS-re (POI plaza.com) és ott is találsz ahol eddig nem is gondoltad. A Google+ szolgáltatása egy térkép és kellően nagyítva kiír minden kempinget, bz.kutat, stb.. Utcaképen pedig megnézheted, hová is mennél.

Cres és Losinj nagyon szép. Hazafelé azért a kompra várni kell. Mondjuk délelőtt 10-től délután négyig, ha belefér.

Mondjuk ez egy augusztus 20. "tömegnyomor"☺ a Povilei kempingben. Mert Krk-n voltunk sokszor, de tavaly pont elegem is lett belőle.

Előzmény: ersekildiko (129504)
homerx Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129509

mit kellene betarazni, minek? nem a 70-es evekben vagyunk, hogy a lecsot ittnonrol vigyuk, mert .hr-ben nincs lecso. oda nem azert megyunk egy. ketto. feneketlen tekno. laikus ne induljon mar satrazni tudas nelkul, mert szopni fog. full olcson fog helyben szallast talalni. megeri a kockazat a szerencsetlenkedessel? ez mar ildikonak szol. hanyszor jartal arra?

(neha olvasgatok ilyen hsz-eket, hogy viszi a sort, meg eztmegazt itthonrol. micsodaaaaaaa? maaagit? nooomalis?)

Előzmény: Rezsee (129508)
Rezsee Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129508

Előre bocsátom én is imádom a kempingezést, talán idén is összejön, de voltunk már persze apartmanban is!

Semmiképp nem elrettenteni akarlak, mégis inkább az átgondolni valókat emelném ki!

Ha alapból nem utasítják el ezt a létformát az már fél siker. Mi az ami megvan és mit kell megvenni? Ha sok dolgot, akkor egy évre vetítve nem lesz olcsó az apartmanhoz képest, tehát érdemes hosszú távon tervezni.

Kell egy jó sátor, ha lehet nem a legolcsóbb Tesco-s, akkor inkább egy rutinos kempingező ,,levetett" jó állapotú sátra. Fekvő alkalmatosság kényes pont! Sima matrac nem igazán jó, ahogy a centis polifoam sem. Mi kb. 30 cm vastag matracot (vendégágy) használtunk. Kapható mindenhol, elfogadható áron. Hátránya, ha egyik mozdul, akkor a másik is! :-) Van aki a kb. 3-4 cm vastag önfelfújós matracra esküszik. Mi aludtunk már vastag szivacsos napozó ágyon is, az úgyis velünk van, nekem teljesen megfelel, persze ehhez sátor méret is kell, hogy beférjen.

Aztán az étkezés!

Ha főzni akarnak, kell valami főzőlap (rezsó, indukciós lap stb) pár edény, evőeszköz. Tányér lehet eldobható is, filléres dolog, nem kell elmosni. Evőeszköz stb. Ami hiányozni fog ha nincs), az a hűtő! Sok helyen lehet bérelni hűtő boxot kb. 1.000-1.500 Ft-ért/nap! Nem ismerem, mert nekünk van egy kicsi, azt vinni szoktuk!

Italt hűteni, tejet, maradék felvágottat, vajat berakni pont elég! Sokat dob az ember komfort érzetén.

Viszont nem tudsz úgy betárazni félkész élelmiszerekből, mint egy apartmanban nagy hűtővel, fagyasztóval.

Reggelit meg lehet oldani finom pékárukkal, ebéd, vacsi is lehet étteremben, pénz kérdése az egész.

Persze van még sok apróság amit vinni kell, ebbe nem mennék bele.

Apartmanokat meg nézegetni kell! Szerintem 3 főre lehet találni még most is 50-60 euróért cirka. Tudod? Ne a gugli által feldobott első oldalon, inkább itt ajánlott linkeken, vagy direktben rákeresve egy-egy településre. Mi találtunk július második felében Losinjon kényszerből keresve apartmant pici alkuval 50-ért, 4 főre, de lehet csak szerencsénk volt. Helyben foglalás azért mindig necces, bár sokan jöttek ki belőle jól.

Hogy kempinget is ajánljak: Losinjon talán a Rapoca és a Lopari, esetleg Cres-en a Kovacine, Pula alatt voltunk a pomer-i ben nekem bejött, nem ipari és Kamenjak egy köpésre van!!!!!!!!! :-)))

Jó lehet még az AZS által favorizált Punta Povile, Novi Vinodolski alatt, olcsó, szép helyen van.

Mindenesetre alaposan rágjátok át mindkét verziót, mindkettőnek megvannak az előnyei, hátrányai, nekem a víz közelsége mindennél többet ér, ezért imádom a kempinget, de ,,túléltem" a kicsit távolabbi apartmant is!

Előzmény: ersekildiko (129507)
ersekildiko Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129507

Azért annyira nem rutintalanok, mert gyerekként mindketten sokat sátraztak a szülőkkel :) Természetesen azt is tudjuk, hogy egy kempingezés nem feltétlenül olcsóbb az apartmanozásnál, de annál az apartmannál, amelyik természeti környezetben, a tengerparton fekszik mindenképpen kevesebbe kerül és ugye a legtöbb kemping ilyen. Az unokám egy bevállalós kiscsaj, ő imádná a kempinget az biztos!

A helyszíni kereséstől én mindenképp óvtam őket (lehet, hogy feleslegesen), én nehezen tudom elképzelni, hogy több órányi autózás után, 35 fokban ez élvezetes lehet. (Mi két éve Boszniában sehol sem találtunk helyet, végül tök sötétben keltünk át a hegyeken, nagyon nem volt jó :( )

Előzmény: H_G (129506)
H_G Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129506

(Én imádom a sátrazást, de ahhoz ennél azért több rutin kell, mielőtt gyerekkel is megpróbálja az ember. És a legfőbb előnye nem az olcsóság, HR-ban nem.)

H_G Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129505

Keressenek apartmant a helyszínen, nagyon sok nincs fenn a neten.

 

Előzmény: ersekildiko (129504)
ersekildiko Creative Commons License 2015.05.30 0 0 129504

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni.
A lányomék nyaralási időpontja csak mostanra vált biztossá. Hosszú idő óta az első év lenne, hogy egyszerre tudják kivenni két hétnyi szabadságukat (aug.) a férjével, így végre mindhárman (van egy 7 éves kislányuk) együtt nyaralhatnának. A terv 4-5 nap Szlovénia, majd 10 nap a tenger (ebből logikusan Isztria, Kvarner, esetleg Észak-Dalmácia következne). Sajnos több száz oldal "átnyálazása" után az derült ki, hogy elfogadható apartmant (esetleg szállodai szobát) 100 EUR/éj  alatt nem találnak hármójuknak. Ezt én (és ők is) irreálisnak találom, ezért egyre jobban "vonzódnak" a sátorozáshoz, amihez egy viszonylag jó sátron kívül semmijük sincs :) Rutinos kempingezőktől kérdezném:

 

  • Mik azok az alapvető dolgok, amiket mindenképpen meg kéne venniük, hogy viszonylag komfortosan legyenek
  • Léteznek-e olyan kempingek, ahol van "közös" konyha (anno voltak ilyenek)
  • Kitaláltak-e már (biztosan, csak mi nem ismerjük) valami "kényelmes" alvóhelyet (sátorba)
  • Esetleg tudnátok-e ajánlani valami helyes kempinget (csendes, nyugodt, gyerekbarát, semmiképp sem ipari tömegnyomor) A hely Savudrijától-Zadarig, beleértve akár Krk-t, a Losinj szigeteket vagy Crest.

Bármilyen ötletnek, jó tanácsnak, linknek nagyon örülnénk! Előre is köszönjük!

Pézsé66 Creative Commons License 2015.05.29 0 0 129503

Kösz a tájékoztatást.

 

Előzmény: Pilsner76 (129308)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!