Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
nem gondoltam, hogy ez mint kérdés egyáltalán felmerül.... félreértések elkerülése végett, a gyűlések résztvevőjeként magamra is gondoltam... de legalább vicces hülyék vagyunk, az is valami. vagy csak magunk számára vicces. de ki nem szarja le. :)))))
Há' mondani kell neki, hogy "Ódd meg kisfijam, máskülönben ott fogsz megdögleni a bótban! Amivel még mindig sokkal jobban jársz, mintha a cuccok nélkül jönnél haza.".
szerintem se növi ki. :) én is a férjem agyára megyek az ilyenekkel. :) szóval olyan mintha magamat látnám, és azt szokták mondani, ha magadat látod az mennyire idegesít, meg az idegesít aki olyan mint te, blabla, de nem, mert engem roppantul szórakoztat, és imádom. :))))
az én kölyköm is ilyen! szóval nem fogja kinőni! :P olyan yó egy kis káröröm ... amikor háromszor, de mindig más szavakkal kell mekkérdezni, mire jön a válasz, mert addig mellébeszél, és azt hiszi, megfelelte a kérdést. ;) :D
próbáld ide-oda lassan mozgatni és figyelni merrefelé mozdul kicsit. nekem más tanácsom nincs.
amúgy minek akarod lecsavarni?
megyek főzni. ha már bevásároltattam kicsifiammal. és aki volt olyan okos, hogy a telefonba hangosan felolvasta a bankkártya pin-kódomat, amit felírtam neki, ha esetleg kellene, hogy ez mi és miért írtam fel neki :DDDD komolyan mondom, legközelebb ráírom a kártyámra, úgyis mindegy. :DD szórakoztat ez a gyerek. :)))))) mint egy szétszórt lükepók. :)))))) bezzeg ami neki fontos azt nagyon jól fejben tudja tartani.