A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tehat egy M/C Sonnar3.5/135 carl zeiss jena ddr 10000312 annyi h par porszem latszik benne
Egy Quarz DS8M made in ussr Dobozabban minden tartozekal
egy bera 2 filmel elohivoval vagoval
egy Exa jhagee dresden
egy flexaret automat
egy rheinmetal de ez most egy boltban kivan rakva meg van egy de azt meg nemlatam talan holnap ideer. Itt h lehet kepet felteni?
Üdv volna par regi gepem exa flexaret berra rheinmetal egy guarc regi kamera mind mukoduk szep allapotban jah es egy kifogastalan carl zeiss objektiv aki erdekel vagy tud segiteni az reagaljon koszonom
Eladó a volt Szovjetunióban készült kameracsomag (Budapesten személyes megtekintés és átvétel):
KIJEV (Киев)-4-(3-as változat) fényképezőgép (gyártási szám: 6513291) és JUPITER (ЮПИТЕР)-8M 2/50 objektív (gyártási szám: 6522155). Működőképes állapotban és korának megfelelő esztétikai állapotban, tartozékkal (bőrtok).
FED (ФЭƊ) 3 fényképezőgép (gyártási szám: 6767457) és ФЭƊ И-61Л/Д 2,8/55 objektív (gyártási szám: 8478492) működőképes állapotban és kitűnő esztétikai állapotban tartozékokkal (bőrtok, objektívsapka).
FED (ФЭƊ) 2 fényképezőgép (gyártási szám: 5646869) és ФЭƊ И-61 2,8/55 objektív (gyártási szám: 6669933) a gépváz működőképes állapotban az objektív szűrőmenete benyomódva, korának megfelelő esztétikai állapotban tartozékkal (bőrtok).
KIJEV (Киев)-4-(4-es változat) fényképezőgép (gyártási szám: 7522567) és JUPITER (ЮПИТЕР)-8M 2/50 objektív (gyártási szám: 7539802). Működőképes állapotban és korának megfelelő esztétikai állapotban, tartozékkal (bőrtok), a példány különlegessége?, hogy 1/1250s a legrövidebb záridő (mint a 3-as változaton), kívülről viszont már 4-es változat (késleltető és felírat)!
Kb fél-háromnegyed éve vett tőlem valaki egy Kodak Retina I. -et. Az árát átutalta, telefonon pedig megbeszéltük, hogy eljön érte valamikor, ne postázzam.
A Retinát akkor szépen beraktam egy dobozba, a baj az, hogy azóta is itt van.
Az illető idősebb úr, csak telefonon beszéltünk, én éppen egy kis műtétre készülődtem. Semmiféle elérhetőségét nem tudom, de úgy rémlik hogy olvassa ezt, és a távmérős fórumot is. Ha magára ismer, keressen meg, régóta várja a gépe.
(Tudom melyik városban lakik, kinek szánta a gépet és amikor beszéltünk, szóba került néhány téma, azokról könnyen be tudom azonosítani. Szóval a vicceket kerüljük, kérem. :) )
Köszönöm, ezt már én is láttam. De mivel még kezdő vagyok laborálás téren és anyagilag nem állok a helyzet magaslatán, így ezért keresek használt, esetleg feleslegessé vált példányokat olcsóbban. :)
Tudom, hogy ez fényképező gép börze, de nem találtam külön laborálási adok-veszek topikot, így szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek eladó előhívó tankja? Spirállal és minden szükséges felszerelésével együtt. Köszönöm előre a válaszokat! :)