köszi! de nekem nincs bankkártyám,meg bankszámlám se. közben megjött a visszaig. email és kaptam pár id számot. gondolom azzal kell menni az unicreditbe
Bankkártyád érvényesítésére. 400 Ft+1 egységnyit von le abból a valutából, amire állítottad a számlát (1 Ft, 1 dollár stb.) A 400 Ft-ot utána beszámolja vásárlásnál, azt visszakapod gyakorlatilag.
40 fontért szeretnék vásárolni.mennyivel vigyek többet az unicreditbe ? azt hallottam,hogy a vásárlás ingyenes. a 400ft-ot nekem is le fogja vonni ? azt mire vonják le amúgy ?
Esetleg valaki nem tudja a megoldást arra,hogyan lehet láthatóvá tenni a netbankon a paypal regisztráló kódot.K&H-nál egyszerűen nem lehet látni...Van PP utánna két szám és ennyi...
Igazoló e-mail még nem jött,de a bank kivonatomon már látszik a levonás(pénteken).Elvileg hétfőn este regisztráltam paypal-ra.Azóta hiába várom az emailt.
Nekem K&H-nál már könyveltként mutatja a 400Ft-ot,mint vásárlás kereskedőnél!Az e-mailem vipmail.hu-s,lehet nem a leg megfelelőbb,mert oda a paypal-tol csak egysze jött mail.
Ha este,vagy hétvégén fizetsz kártyával,akkor csak zárolják az összeget a számládon,később kerül végleges feldolgozásra a tranzakció,és akkor lesz látható a részletek között a kód.(elvileg)
A Gmail meg elég érdekes dolgokat tud produkálni,nálam rendszeresen elmaradtak a pénzmozgásra utaló emilek,de a reklámok és más értesítések mindig megjöttek.
ahogy regeltem és megpróbáltam belépni,egyből ezt írta ki : This account has been permanently locked with a $0.00 USD balance. All information associated with this account has been blocked from the PayPal system and cannot be registered with another account.
Tegnap előtt regisztráltam paypalra,majd mivel nem jött e-mail tegnap ismét próbáltam a kártyámat kapcsolni a számlához.Nem tudom,hogy miért de nem jön semmi viszajelzés.E-mail nem jött,de ma sem csatolta a kártyámat és a 400Ft-os sem vonja. Ez egyedi probléma lehet,vagy ennyire nem igyekszik a paypal?
sziasztok ! most regisztráltam a paypal-ra, de egyből zárolta is a számlámat. az email címemre pedig nem jött a regisztációról visszaigazoló email. ennyire szar ez a rendszer ?