Keresés

Részletes keresés

ati86 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 403
Szia!
Tény, hogy a végét nagyon elkapkodták. A parti végére ezt már nem kellett volna berakni, hanem azt, hogy megjön Bobby, s közli, olyan információk birtokában van, ami keresztülhúzhatja Parmalee számításait.... és a kép kimerevedik.
Én is nagyobb harcra számítottam, de az, hogy semmiféle magyarázat nincs Wes oldaláról, csak eltűnik, a többiektől bocsánatot sem kér.... ez tényleg túlzás.
Igazad van, kissé összecsapták a tegnapi részt. Viszont a vége fordulatosra sikeredett, de ehhez szerintem túl gyors volt.
Előzmény: encián (401)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.07.25 0 0 402
Na meg a szuper hazugságvizsgálót hogyan csapta be?

Elvileg erre az a magyarázat, hogy egy ideig tényleg azt képzelte magáról, hogy ő Jock.
Előzmény: Mazsola0070 (399)
encián Creative Commons License 2009.07.25 0 0 401
Nagy csalódás volt számomra ez a rész. Olyannyira, hogy nem is tudok róla most bővebben beszélni.
Előzmény: ati86 (398)
ati86 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 400
Szia!

Az tény, hogy meglehetősen gyorsra sikerült a befejezés. Így végképp nem értem én sem Parmalee indítékait. Elmondja Ellie-nek, hogy nem ő az, de előtte több hét óta tartó bonyodalmat okoz a családnak, s mégis úgy éreztem, meg van győződve arról a férfi, hogy ő Jock. Még April Stevensnek is csak olyan dolgokat mesél meglehetősen mámoros állapotban, amiről csak Jock tudhatott, s nem esett ki a szerepéből.
Szerintem az lehetett, hogy Wesnek eszébe jutott, ki is valójában, s bevallotta Ellie-nek, hiszen tisztelte a nőt. Vagy csak egyszerű csaló, akinek végül nem volt bátorsága már ennyire átejteni Ellie-t. Utóbbit nem hinném. Kategorikusan legalábbis biztosan nem.

De ott van a hazugságvizsgáló. Tény, hogy be lehet csapni, de ha ő elvileg abban a tudatban volt, hogy ő Jock, ne feledjük, ő is súlyosan megsérült, s kómába esett, abban a tudatállapotában képes lehetett azt hinni, hogy ő Jock. S mivel a zuhanás előtt nem sokkal mesélte el Jock a történetét, így valószínű, Parmalee fejében ez rögzült, s úgymond ez tudatosult benne. Így nem csoda, ha a hazugságvizsgáló igaznak gondolta, amit mondott, hiszen ő maga volt meggyőződve Jock voltáról.

A röntgenfelvétel alapvetően nem perdöntő bizonyíték, ezt tudta ő is, ezért egyezett bele a hazugságvizsgálatba. Attól, hogy nagyjából ugyanolyan sérülései vannak, még nem biztos valóban, hogy Jock. Ráadásul együtt zuhantak, tehát hasonló sérülést szerezhetett ő is.
A vércsoport sem perdönő bizonyíték.

Mindenesetre, úgy érzem, vissza akarták hozni Jockot az életbe Wesszel, de az már olyan hihetetlen lett volna a nézők számára, hogy a Barbecue partyn gyorsan leleplezték.

Wes szerintem alapvetően nem volt rosszindulatú, lehet, hogy a parti előtt ugrott be neki valami. Ne feledjük, amnéziában szenvedett hosszú-hosszú ideig. Elvileg idővel pedig visszatérhetnek emlékek, amellyel rekonstruálni tudja az ember a múlt történéseit.

Nekem amúgy az szúrt először szemet, mikor Wes "Jock" Parmalee tárgyalni akart Jeremy Wendellel. Jock soha nem tárgyalt a Ewing Olajtársaság eladásáról, főleg nem Wendellel, a West Star hiénájával.
Előzmény: Mazsola0070 (399)
Mazsola0070 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 399

Kicsit erőltetett szál volt ez a Wes Parmelee sztori, vajon majd mindenre lesz magyarázat? Vagy lehet, hogy ezt meg a Ellie álmodta, mert unja már a Claytont?:)

 

Jött a semmiből és eltűnt a semmibe....

 

Bobby meg 5 perc alatt kiderítette, amit korábban a szuper CIA-s magánnyomozó hetek alatt nem tudott.....

 

Odáig Ok., hogy az igazi Jocktól megtudhatott mindent a Ewing családról (bár ilyen részletességgel, hogy 1937-ben Jock milyen színű virágot adott Ellienek, szerintem lázálmában nem beszél senki), meg megszerezte a személyes holmijait, de hogyan tudott azonos vércsoportot és röntgenleleteket produkálni???

 

Na meg a szuper hazugságvizsgálót hogyan csapta be? (Tudom, az nem kizárt, de arra külön felkészítik a delikvenseket....)

ati86 Creative Commons License 2009.07.24 0 0 398
Jó rész volt. Holnap összefoglalom az epizódot.
Előzmény: encián (397)
encián Creative Commons License 2009.07.24 0 0 397
Nagyon kíváncsi vagyok a mai részre, aztán 2 nap szünet...
Előzmény: ati86 (396)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 396
234. rész - A régi problémák visszatérnek
Rendezte: Leonard Katzman

Jockey:már-már lefújná a szaud-arábiai akciót, mikor B.D. Colhun közli vele, hogy a gépezet már beindult, s semmit sem tehet ellene. Ezért felkeresi a CIA egyik emberét, akinek pénzért cserébe információval szolgálna Colhun akciójáról, megmentve ezzel persze a saját bőrét. Anyjával összetűzésbe kerül, mikor megmondja neki, döntse el, ki lakjon Southforkban, ugyanis ők nem hiszik el, hogy Wes az apjuk, s kész akár távozni is a ranchről. Felesége egy kis videós bemutatót tart neki Mandy felkarolásáról hálószobájában. A férfi meglepődik. Bobbyt támogatja a dél-amerikai útban. April Stevensszel folytat megbeszélést, de inkább csak elbeszélnek egymás mellett, mert aggasztja a Colhun-ügy. Jeremy figyelmezteti Jockeyt arra az időre, mikor már ő ül a Ewing székbe.

Bobby: ő is megtenné, hogy elhagyja Soutforkot. De mielőtt ez bekövetkezne, elindul Dél-Amerikába, hogy Wes Parmalee után szimatoljon. Az út előtt meglátogatja Jenna az irodájában, aki ráborítva minden átkát, neki esik, s kéri Bobbyt, hagyja őt és a gyereket békén. Bobby értetlenül áll a helyzet előtt. Bobby ellátogat Rayhez, aki felajánlja segítségét neki, de végül kijelenti, egymaga vág a kutatásba. Pamelával való kapcsolatára látszólag nem hat ki túlzottan a gyerekprobléma. Nyomozása kezdetét veszi, s készségesen segítenek neki elsősorban a Jock iránt érzett tiszteletből.

Samantha: felfedi kilétét Mandy előtt. Bevallja neki, hogy ő karolta fel, ő tette világsztárrá a nőt, mindezt azért, hogy megkímélje Jockeytól, s aljas terveitől. Mandy kissé meglepődve hallgatja az asszonyt, de ugyanakkor becsüli is a nőt, amiért őszinte volt hozzá, s átérzi, milyen lehet Jockeyval a házasélet. Samantha Mandy elvételével áll bosszút Jockeyn, s végül a két nő viszonylagos békében válik el egymástól.

Pamela: Jamie-vel találkozik, aki a Cliffel való afférja ellenére is szeretné megmenteni férjét a csődtől, s felajánlja segítségét. Pamela később testvérével tárgyal, s kiköti, soha többé nem ad neki egy fillért sem, mert testvére önző és kapzsi, senki sem érdekli, s mindenkit megvet, aki nem olyan, mint ő. Ha viszont megkapja a Barnes-Wentworth 25%-át, hajlandó a továbbiakban is Cliffet pénzzel támogatni. Megbánja tettét Jennával kapcsolatban, s bevallja Bobbynak, mit tett, de férje, megértve annak érzelmi töltetű cselekedetét, fátylat borít az ügyre.

Cliff: Pamelával elmegy ebédelni, mikor az különös üzleti ajánlatot tesz. Első pillanatban természetesen majd felrobban, majd végiggondolja Pamela nagyon is ésszerűnek tűnő ajánlatát. Felkeresi Jamie, hogy segítsen rajta, de Cliff arrogáns módon elutasítja, s kijelenti, nem kíváncsi egyetlen egy nő véleményére sem üzleti ügyekben.

Ellie: óriási lelki teher nehezedik rá. Imádja Claytont, de Parmalee léte sem hagyja nyugodni. Leszögezi, az ő döntése lesz, mi fog a házban történni, ebbe senki nem szólhat bele. Találkozik Claytonnak, akinek végre kiönti szívét, s meghatja férje ennyire önzetlen szeretete. Este Wes egy lovaskocsizással várja, s már vacsorázni vinné őt, mikor az hirtelen megcsókolja az asszonyt.

Clayton: Raynél lakik, bár a magány terhére van. Felajánlja segítségét Bobbynak a nyomozásban, de Bobby egyedül akar menni. Később ellátogat hozzá Ellie, akivel kedvesen elbeszélget, s megemlíti neki, azonnal visszaköltözik Southforkba, ha mellette döntött. Ellie-t nyomasztja a szabad választás terhe.

Donna és Ray: Washingtonban beszélget Dave-vel s elmondja neki, valóban szereti Rayt, de ő mint gyermeke anyját várná haza, nem mint feleségét. Dave próbálja nyugtatni az asszonyt. Befektetőkkel tárgyal, akik a szokásos pletykákra felülve bombázzák kérdésekkel, kijelentésekkel, melyet próbál diplomatikusan elhárítani, s megoldást találni rájuk.
Ray egyre többet találkozgat Jennával, s elmondja neki, szívesen segít neki bármikor bármiben, ha a nő úgy érzi. Felajánlja segítségét ő is Bobbynak, de a férfi hajthatatlan és makacs. Egyedül vág útnak Dél-Amerikába.

Jenna: keményen nekiesik Bobbynak, amiért Pamela azzal a megdöbbentő kéréssel fordult hozzá. Ordítva mondja neki, megtartja a gyereket, de soha nem akarja látni Bobbyt, sem úgy, mint volt szerelmét, sem úgy, mint gyermeke apját. Később kissé lehiggad, mikor közli vele Ray, hogy a Ewing fiúk nagy bajban vannak.
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 395
Szia!
Előzmény: encián (394)
encián Creative Commons License 2009.07.23 0 0 394

Örülök Neked! ... hogy ebben a korosztályban is látják az értékesebb dolgokat. Őszintén mondom.:-)

Most megyek nézni, holnap megbeszéljük, szia!:-)

Előzmény: ati86 (393)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 393
Örülök, hogy ezt gondolod!
Ez azért nem egy szenny sorozat, másról én sem írogatnék.
Előzmény: encián (391)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 392
Ezért kell nézni, hogy megtudd!:)
Előzmény: Törölt nick (390)
encián Creative Commons License 2009.07.23 0 0 391

Ati! le a kalappal előtted, nagyon jó megfigyelő vagy, ennyi lényeglátással nálad idősebbek sem nagyon rendelkeznek.:-)

Clayton egy igazi úriember, Jock sem piskóta, de ő egy kicsit "lópokrócosabb".

Kiváncsian várom a történéseket, egyébként még az én korosztályomnak is sokat lehet belelőle tanulni.

Előzmény: ati86 (389)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.23 0 0 390
Érdekes...én néztem annak idején, már nem emlékszem, mekkora voltam, de nem túl idős:) (most vagyok 32,, számolj vissza). VAn, amire nagyon pontosan emlékszem, van, amire egyáltalán nem. Érdekes, ez teéjesen kiesett, hogy Jock visszatér, nem is tudom, tényleg igazat mond-e.
Előzmény: ati86 (389)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 389
Encián!
Igen, igazad van, kétség nem fér hozzá, hogy ezek nagyon jó részek. Nyilván Ellie mama is, Jock halála után 6 évvel, már nem csak rajta gondolkodik. Talált egy férfit (Claytont), akit nagyon szeret, s akivel eltöltheti idősebb napjait. Ez azt jelenti, hogy valamiképpen betöltötte azt az űrt, ami mint férj hagyott Jock maga után. Ellie amúgy leszögezte; élete egy szegletét senki más nem töltheti be, csak Jock. Férje, és gyermekei apja volt.
Clayton karakánságában vetekszik Jockkal, erre nagyon figyeltek a készítők, de lágyabb is, mint előző férje. Talán nem annyira vaskalapos, bár Clayton is meglehetősen konzervatív.
Emlékszem, mikor Ellie a konyhát szétverve döbbent rá, hogy férje már sosem tér vissza. Ezt mondta: Mit csináltál, Jock?..... Ez kegyetlenség.... És végül megemészti. De nagyon hosszú út vezetett el odáig.
A folytatást nem árulom el, de érdemes lesz nézni, nagyon jó részek ezek.
Előzmény: encián (388)
encián Creative Commons License 2009.07.23 0 0 388

Köszi szépen!:-) Ha tűvel kell magamat szurkálni, akkor azt teszem, hogy az utolsó 10 perceket is lássam.

Azon kívűl, hogy baromi izgalmas helyzeteket indukál Wess minden tette, ez kell a figyelem fenntartására - egy dolog kicsit zavar: ha tényleg ő az, aki - én elhiszem -, akkor mint férj, mint apa, mint nagyapa nem lehet annyira önző, hogy mindenkit kiebrudáljon mindenből. Bosszúszomjas sem lehetne, hiszem a család mindent megtett, hogy megtalálja, meg is gyászolták annak rendje és módja szerint, Ellinek sem tehet szemrehányást, hogy újra férjhez ment... Kiváncsi vagyok a fejleményekre. (Tűk kikészítve.)

 

Előzmény: ati86 (387)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 387
Röviden, lényegre törően: Wes bejelenti, hogy ő Jock, így csak ő jogosult arra, hogy üzletet kössenek vele. Továbbá aláveti magát egy hazugságvizsgálatnak is, amit a Ewing testvérek kérnek.

Hosszabban: Punk épp felkéri Ellie-t, hogy adja át az 1986. évi Jock Ewing-emlékdíjat, mikor megjelenik Wes Parmalee, s közli a közönséggel, hogy nincs szükség ilyen díjra, ugyanis Jock nem halt meg, előttük áll. A vállalkozók természetesen meglepődnek, Jeremy meg agyal. Kifejti az idős úr, hogy ő Jock Ewing, nem akarta, hogy a dolgok idáig fajuljanak, de már nincs más választása. Összegzi mindazt az eljárássorozatot, amit megköveteltek tőle. Átment a vérvizsgálaton, a sebész is azt mondta, hogy ugyanolyan sérülései vannak, mint Jocknak, sőt még Punk is bevallja, hogy minden olyan bizalmas információ birtokában van, amit csak Jock tudhatott
Ezek után kijelenti, joggal tarthat igényt a vállalatra, hiszen minden vizsgálat azt mutatja, hogy Jock valóban él, és az ő.
Ekkor mondja a vállalkozók szemébe, hogy ha Ewingokkal akarnak üzletet kötni, azt csakis rajta keresztül tegyék, mert ő a Ewing Olajtársaság elnöke.

Ekkor érkezik a siserehad...(Clayton, Jockey, Bobby) hozzáteszem, Bobbyék sérelme, vívódása jogos.
Előzmény: encián (386)
encián Creative Commons License 2009.07.23 0 0 386

Kedves ati! Mit mondott Wess az olajvállalkozók bálján, mert sajnos azt a 10 percet bealudtam. Tudd be a koromnak.:-))))

Előzmény: ati86 (385)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 385
Most megy a Ewingok háborúja.
Előzmény: ati86 (384)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 384
Oké!:)
Előzmény: Törölt nick (382)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 383
233. rész - A bizonyíték
Rendezte: Michael Preece

Jockey: próbavizsgálatot tartanak Jockeyn a hazugságvizsgálóval. Az eredmény jónak mondható, olyan eredmények jönnek ki, amire számítanak. Gőzerővel dolgozik azon, hogy Parmalee megbukjon a vizsgálaton, s már-már ünnepli győzelmét. Anyját kérdi, Clayton miért költözött el, szerinte ez olyan, mintha megfutamodna. Mandy komoly állásajánlatot kap távol Dallastól, de hogy ezt elfogadhassa, Jockeyval beszélni akar. Első találkájuk helyszínét, a dallasi stadiont választja a beszélgetésre. Mandy könnyek közepette meséli a hírt, miközben Jockey is elérzékenyül, s látszik rajta, nem pont erre számított. Jockey elmondja Mandynek, mindig is tudhatta, hogy nem lesz képes felrúgni a házasságát. Mandy ezt teljesen tisztán látva, elbúcsúzik Jockeytól, aki magához képest kissé megilletődik. Az első olyan szerető Jockey életében, aki őt hagyja faképnél, s nem fordítva.

Bobby: Harve-ot bízzák meg a jogi procedúra levezénylésével. Wes meglepő eredménye megdöbbenti, a hazugságvizsgálón átmegy. Smithfield figyelmezteti Bobbyt, hogy bár, ők úgy hiszik, Wes egy csaló, a bizonyítékoknak megfelelt, s a törvény szerint joggal tarthat igényt az olajtársaságra. A fivérek kutyaszorítóban vannak. Később megjelenik Wes az irodájukban, s közli, kész üzleti tárgyalásokat folytatni Jeremy Wendellel a Ewing Olajtársaság jövőjét illetően. Eközben Pamelával tervezgetik a jövőt, de a nő fejéből sehogysem megy ki Jenna terhességének gondolata.

Samantha: ő irányítja a háttérből a szálakat Mandy eltávolításához. Mindent megtesz, hogy a producer elvigye messze Dallasból. Megmutatja Pamelának az üzletét, s először nem hisz a szemének a nő. Díjazza, amiért Samantha vége értelmes életcélt talált magának, s nem az alkohol mámorába menekül.

Pamela: megnézi Samantha új butikját, de gondolatai Bobby gyereke körül forognak. Felkeresi Jennát, s közli vele, szívesen örökbe fogadná a gyermekét Bobbyval. Jenna megdöbben, s elhajtja Pamelát a házából, amiért szinte üzleti ajánlatot mert tenni egy gyermekre. Pamela később megbánja tettét.

Cliff: egyre inkább aggasztja a jockos-ügy, ezért minden pénzét, amit a 10%-os ügybe ölt, vissza akarja szerezni. Olajkútjainál is probléma van, s mikor Jamie éppen segíteni szeretne rajta, feldúltan nekiesik, s kizavarja az irodájából. Jamie már a költözésre gondol ekkor. Aprillel nem hajlandó üzletről tárgyalni, érezvén vesztét, s szeretne minél jobban kikeveredni ebből a kényes kapcsolatból.

Ellie: megviseli Clayton elköltözése. Kéri Rayt, hogy menjen el Parmalee-ért, s hozza el hozzá Soutforkba, hogy beszélhessenek. Meglátogatja Wes Parmalee, akitől azt kéri, lépjen ki az életükből, mert óriási felfordulást okozott. Igazat ad Ellie-nek abban, hogy Clayton remek férfi, de ő is megküzd Ellie kegyeiért, ha már a "volt férje", s gyermekei apja. Ellie időt kér, hogy átgondolhassa a dolgokat. Leteremti Jockeyt, amiért az magánéletébe próbált beleavatkozni.

Clayton: elköltözik Soutforkból egy időre, míg nem rendeződnek a viszonyok. Ellie addig átgondolhatja, mit akar kezdeni ezután. Rayjel tartja a kapcsolatot, aki megkéri őt, költözzön addig hozzá, míg ez a kínos ügy nem rendeződik.

Ray és Donna: közvetítőszerepet vállal Ellie és Wes Parmalee között. Mikor Wesszel találkozik, közli vele, hogy ha a harcban támogatni kell valakit, az Clayton lesz.
Donnával továbbra is aggasztó a kapcsolata. Washingtonba készül ismét. özben Jennával igen jól érzik magukat, s megígéri, segédkezne a gyereknevelésben, ha megtartja a porontyot.

Jenna: meglepi Pamela ajánlata, s elküldi, hogy soha többé ne merjen ilyen megalázó ajánlatot adni neki. A gyerek megtartása mellett dönt, s Charlie-val való kapcsolata is rendeződni látszik, olyannyira, hogy anya és lánya pizzázni mennek.
Előzmény: ati86 (378)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.23 0 0 382
ennél nagyobbat soha ne tévedj:))
Előzmény: ati86 (381)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 381
Igen, igazad van.
Előzmény: Törölt nick (380)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.23 0 0 380
Donna ott volt a bálon, nem? Még meg is kérdezték tőle, mi a gond. Hát az volt a drágám baja, hogy még senki nem kérte fel táncolni...
Előzmény: ati86 (378)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 379
Rendezte: Leonard Katzman:)
Előzmény: ati86 (378)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 378
232. rész - Ki mit akar az olajvállalkozók bálján?
Rendezte: Michael Preece

Jockey: meg akar szakítani mindenféle kapcsolatot Frank Hornerrel, aki a Ewing Olajtársaság anyagi problémái miatt már nem hajlandó több pénzt utalni a Ewing fivéreknek. Ezért mással kezd üzletelni, s Bobbyval garanciát vállalnak arra, hogy visszakapja a kölcsönt. A CIA egyik alkalmazottja figyelmezteti Jockeyt, hogy látták Colhunnal, s az ember nagyon veszélyes, ezért nem ajánlják neki, hogy üzleteljen vele. Ha ugyanis Colhun akciójával hírbe hozzák, lecsukhatják. Találkozik Mandyvel az Olajvállalkozók bálján, aki egy producerrel jelenik meg. Egyre távolabb kerülnek egymástól, Mandyt egyre jobb filmes ajánlatokkal kecsegtetik, amelyek közül egyik sem szól Dallasba. Wes bejelentése a bálon megrázza Jockeyt.

Bobby: Továbbra is foglalkoztatja a Jennától való kisgyermek, de a nő hallani sem akar Bobbyról. Segédkezik Jockeynak új üzleti partnerek keresésében, hogy megmentsék a céget a csődtől. Pamelát győzködi, hogy minden probléma meg fog oldódni, úgyis, hogy Jenna várandós tőle. Közben kimutatják, hogy Wesnek ugyanolyan sérülései vannak, mint apjának, s mélyen megdöbbenti a különleges egybeesés. Wes bejelenti, hogy ő Jock, így csak ő jogosult arra, hogy üzletet kössenek vele. Továbbá aláveti magát egy hazugságvizsgálatnak is, amit a Ewing testvérek kérnek.

Samantha: divatcégét filmrendezők keresik fel, akik Mandyt szeretnék szerződtetni egy filmben. Samantha nem zárkózik el az ötlettől, s mindent elkövet, hogy lányt egyre messzebb helyeztesse Dallastól.

Pamela: Bobby próbálja nyugtatni a gyerek miatt, aki csöppet sem tud ettől megnyugodni. Bobby becsületessége az, ami miatt elfogadja a helyzetet.

Cliff: Aprillel üzletel Jack részéről, de a néhai Jock Ewing feltűnése elbizonytalanítja az üzletet illetően, s már-már visszakozna. Jackkel tárgyal, aki továbbra is hajthatatlan. Ráadásul visszakövetelné tőle azt a pénzt, amit foglalóként (ajándék) adott neki. Cliff feldúltan távozik a bárból, s Jamie-vel való szakítása sem rázza meg különösebben.

Ellie: aggasztja a Parmalee-ügy, de nem tud dönteni abban, kivel is áll szemben. Ez kihat Claytonnal való kapcsolatára is. A bálon való bejelentés mélyen megrázza, de szólni sem tud ellene.

Clayton: Parmalee feltűnése szétzilálja a családot, s már Ellie-vel való kapcsolatát is nyíltan érinti. Végül megtalálja őket a Szépművészeti Múzeumban. Az Olajvállalkozók bálján súlyosan megfenyegeti West. Ha valóban Jock, akkor Ellie-ért nagy megmérettetésre számíthat, de ha hazudik, felkeresi, s megöli.

Ray és Donna: Próbál tanácsokat adni Jennának a babát illetően, de a nő magában bízik csak. Elviszi Jennát korcsolyázni is. Beszélgetései Donnával már nem olyan ingerültek, de túlzottan nem is közelednek egymáshoz. Nem vesz rész a bálon.
Donnát lekötik a washingtoni teendők, s az Olajvállalkozók báljára sem látogat el.

Jenna: a kisbaba kérdése foglalkoztatja, s erősen hajlik a megtartás felé. Ray elviszi korcsolyázni a várandós anyát.
Előzmény: ati86 (369)
encián Creative Commons License 2009.07.22 0 0 377

Náladnál alaposabban én sem tudnám összefoglalni egy-egy rész tartalmát, köszi a gondoskodást.

Több, mint dupla annyi idős vagyok, mint Te, dehát ez állapot, nem érdem.

Jockey figurája  - és nem mellékesen magyar hangja! - annyira telitalálat, hogy néha azon kapom magam, neki szurkolok, pedig olyan szenya dolgai vannak, ami minden jó érzésű embernél kiveri  a biztosítékot.

Előzmény: ati86 (376)
ati86 Creative Commons License 2009.07.22 0 0 376
Igen, ebben lehet valami. Én még gyerek voltam, mikor Magyarországon főműsoridőben ment a sorozat, így csak nagyjából maradtak meg emlékfoszlányok a sorozatból. Én Jockra pl. nem is emlékeztem. Aprilre már igen, s nekem Clayton volt Ellie igazi férje. Most újranézve viszont Jock volt talán a hamisítatlan Ellie férj.
Jockeyt én már csak így láttam, megkopaszodva ezüstös hajjal, paróka nélkül, az első évadokat nem is láttam, csak tavaly óta, mikor a Story műsorra tűzte a sorozatot. Ahhoz képest nagyon szembeötlő a változás rajta.
Gondolom, nálam idősebb vagy, én 22 éves vagyok.
Az összefoglalókat, amiatt, amit mondtál, érdemes olvasgatni. De nyugodtan tegyetek kiegészítést, ha valamit figyelmen kívül hagytam.
Előzmény: encián (375)
encián Creative Commons License 2009.07.22 0 0 375

Én annak idején, amikor ment a sorozat, nem nagyon néztem.

Most viszont, hogy újra vetítik, kifejezetten élvezem, csak néha előfordul, hogy kimarad egy-egy epizód, ami viszont fontos a további történet szempontjából. Most lettek szerintem nálunk aktuálisak a figurák és "elintézési módok" - nem menedzser iskolába kell járni, elég, ha Dallast néz az ember.:-)

Előzmény: ati86 (374)
ati86 Creative Commons License 2009.07.22 0 0 374
Szívesen!
Ha az ember teheti, érdemes néznie ezeket a részeket. Szerintem irtó izgalmasak, s végre újra visszatértek a hamisítatlan recepthez. (Ellie térnyerése, koripálya mint kultikus helyszín a Dallasban, Jockey kiújult ellenszenve Pam iránt, az aljas üzleti húzások, stb)
Már nem is tudom, hányan fordultak meg a jégpályán az elmúlt 8 év alatt.
Allan Beam - Lucy
Bobby - Pamela
Ray - Jenna
Clayton - Samantha
Jockey-Samantha:)))))) csak viccnek
Előzmény: encián (373)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!