Keresés

Részletes keresés

sensei47 Creative Commons License 2011.01.25 0 0 3294

Megszúrtak egy nevelőt Budapesten
2011. január 25. 04:48

  MNO - NL
Ollóval megszúrta a nevelőjét egy 17 éves fiú a fővárosban hétfő késő este – közölte a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel.

Berlusz Móni Creative Commons License 2011.01.24 0 0 3293

 

Botrány az iskolában: arcul ütötte tanárát egy 14 éves diák

 

Megütött egy diák egy pedagógust a lenti Móricz Zsigmond Egységes Gyógypedagógiai Intézményben. Az eset még a múlt héten történt, a 14 éves tanuló az arcán csapta meg a tanárnőt.

 


Minderről egy olvasónk értesítette szerkesztőségünket, de érdeklődésünkre az iskola igazgatója, Kulcsár István is megerősítette a történteket. Elmondása szerint az érintett diák egy Lentihez közeli településen él olyan családi környezetben, amelynek körülményei hozzájárulhattak súlyos cselekménye elkövetéséhez. Az intézményvezető a történtek miatt feljelentést tett a rendőrségen, s mint mondotta, az események pontos feltárása előtt ennél részletesebben nem kíván nyilatkozni.

 

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Salamon Róbert alezredes a feljelentés tényét megerősítve annyit mondott: az ügyben a lenti rendőrkapitányságon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

borzimorzi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 3292

Jellemző, hogy már mindenünnen levették a cikket, csak a tiltott helyen lehet megtekinteni. Ajjaj, az a bizonyos szőnyeg már igencsak dimbes-dombos a sok alája sepert szeméttől...

b

Előzmény: Törölt nick (3287)
borzimorzi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 3291

Remélem, hogy Hoffmann Rózsa végre bevezeti, hogy a deviáns viselkedésű gyereket annak rendje és módja szerint ki lehet csapni, és nem az őt kicsapó iskola dolga, hogy őneki új iskolát találjon, hanem a szülőjéé. Ameddig nem talál és nincsen iskolalátogatás, addig nincsen csp sem. Egyébként meg a kötelező iskoláztatás korhatárát leszállítani nem 17-re, hanem 16-ra, aztán onnantól kezdve mehet dolgozni mindenki, aki az iskolában nem tudta megbecsülni magát.

 

Természetesen körül kell bástyázni az intézkedést, pl azzal, amit írtam már itt-ott.  Nem egyből kicsapni - kivéve, ha Btk.-s az ügy -, hanem 10. alkalommal. A megelőző 9: szaktanári figyelmeztető, intő, rovó; osztályfőnöki figyelmeztető, intő, rovó; igazgatói figyelmeztető, intő, rovó. Természetesen egységes számítógépes nyilvántartás (biztonsági másolattal), amelyet az iskola vezet, és amely az ellenőrző "elvesztése" esetén irányadó.  A 10. alkalommal már nem lehet azzal érvelni, hogy azééé, meee... Nyilvánvaló, hogy miket csinált a devike, és az is, hogy ezek után nem maradhat az intézményben. Lehet a bőre színe pink, hupikék, vagy neonzöld.

 

b

borzimorzi Creative Commons License 2010.12.07 0 0 3290

Öntudatosak a tiniterroristák: 

"A Cozma-gyilkossággal fenyegetik őket, hogy ők is így járnak majd. „ Ne pofázz nekem, a te anyád tart el, te is el fogsz majd! - ordítják."

 

Hajjaj!

 

b

borzimorzi Creative Commons License 2010.12.07 0 0 3289

Na ja.

 

És ahogy belülről látják:

 

 

"Maga a pokol, amit ki kell állni a gyerekeknek a cigányoktól"

A patinás régi iskola történetét olvasva különösen borzasztó, mivé válik, hogy megy tönkre egy hajdan méltán híres intézmény. Elviselhetetlen légkör uralkodik a székesfehérvári Szent István Szakközépiskolában. A nagy múltú intézményben az elmúlt tanévben[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: horex (3288)
horex Creative Commons License 2010.12.07 0 0 3288

A helyzetet roma mentorokkal próbálták enyhíteni, de az egyik mentort az iskola előtt megütötték."

 

Jaaaj, az ombucman aszonta nem szabad a fiatalokat letartóztatni.

Esetleg megsinyli a lelkük és később nem lesznek hasznos tagjai a társadalomnak?

Off

Egy gondok jól pofánvágta azt  akét tizenévest aki egy autista kislányt dobáltak hógolyóval

A gondnok rájuk szólt, a fiuk nyilván elküldték a picsába, erre a gondnok pofonvgta őket

Gondnok már nem dolgozik ott persze

Igy nem lesz semmiféle fegyelmezés soha

Nincs semmi elrettentő büntetés

 

by horex

Előzmény: Törölt nick (3287)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.07 0 0 3287

Rendőröknek kell fenntartani a rendet egy fehérvári szakiskolában

2010. december 7., kedd 16:47 | 27 perce frissítve

Rendőröknek kell járőrözniük egy székesfehérvári szakképző iskolánál, mert a felzárkóztató osztály diákjai közül néhányan rendkívül agresszívak a tanárokkal és egymással is összeverekedtek. A helyzetet roma mentorokkal próbálták enyhíteni, de az egyik mentort az iskola előtt megütötték.

Rendőri ellenőrzés, az egyenruhások "visszatérő jelenléte" vált szükségessé a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola és Kollégium Szent István Szakképző Iskolájában - közölte a rendőrség.

A rendőri jelenlétet a fenntartó önkormányzat és az intézmény vezetésének kérésére átmenetileg, s addig biztosítja a városi rendőrkapitányság, amíg a helyzet azt szükségessé teszi - mondta Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az iskola vezetése azért kért segítséget az intézmény fenntartójától, mert "az iskolában vannak olyan jelenségek, amelyek pedagógiai eszközökkel nem megoldhatók", s amelyeket a novemberben munkába állt roma mentorok sem tudtak kezelni - mondta el a szakképző iskola igazgatója.

hirdetés

 

A Fejér Megyei Hírlap [1] hétfőn azt írta: a felzárkoztató osztályban néhány tanuló rendkívül agresszív a tanárokkal. A helyzetet roma mentorokkal próbálták enyhíteni, akikkel elégedett is az iskola vezetése, de az egyik mentort is inzultus érte.

A lap szerint egy idegen fiatalember jelent meg az iskolában és az egyik lánnyal akart beszélni. A mentor kiutasította és kikísérte az iskolából. Kint hárman vették körül és az egyik megütötte. Mire az ügyeletes tanár kiért, a három fiatalember autón elmenekült. Az iskola feljelentést tett.

Az intézménybe - ahol úgynevezett felzárkóztató osztályok is vannak - 900 fiatal jár, közülük 20-25 okoz problémát - tette hozzá Ábrahám Norbert.

Tájékoztatása szerint az átmeneti rendőri jelenlétet követően az önkormányzattal együttműködve, jövőre iskolai biztonsági szolgálat felállítását tervezik.

A múlt héten a Szent István Szakképző Iskola hat növendéke ellen garázdaság miatt büntetőeljárás, egy ellen a rendőri intézkedés akadályozása miatti szabálysértési eljárás indult, a fiatalok ugyanis az intézményben összeverekedtek - mondta el a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

sensei47 Creative Commons License 2010.12.02 0 0 3286
sensei47 Creative Commons License 2010.10.13 0 0 3282
=========================
Felfüggesztettet kapott a tanárverő
2010. október 13. 17:43

MNO - WA
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a szarvasi bíróság azt a férfit, aki két pedagógust bántalmazott szeptember közepén – közölte a rendőrség szerdán.

Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az apa szeptember 16-án délután, a tanítás vége előtt ment be az általános iskolába, ahonnan el akarta vinni három gyermekét, ezt azonban az intézmény szabályzata értelmében csak előzetes írásbeli kérelem és igazgatói engedély alapján tehette volna meg.

Az iskola egyik tanára erre felhívta a figyelmét, és megpróbálta megakadályozni az apát abban, hogy gyermekeivel távozzon az iskolából. Ekkor a férfi ellökte a tanárnőt, és el akarta hagyni az iskolát, az igazgató azonban becsukta az intézmény bejárati ajtaját, mire az apa őt is félrelökte. Időközben megérkeztek a városi rendőrkapitányság járőrei, akik a lökdösődő férfit előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Szombati Andrea elmondta, hogy a bíróság a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt egy év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.
(MTI)
=========================
borzimorzi Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3281
Na, jó, hát ez beszámíthatatlan.
Csót:
b
Előzmény: sensei47 (3280)
sensei47 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3280
========================================
Különleges bánásmód: fojtogatta tanárát a 12 éves lány
2010. szeptember 16. 05:29

MNO - NL
Tanárára támadt egy 12 éves lány a nyíracsádi iskolában. A tanórán először csak szidalmazta, majd fojtogatta is az 53 éves pedagógust a gyerek, akiből az váltotta ki a mérhetetlen indulatot, hogy a tanára rászólt a hiányos felszerelése miatt – írja a Haon.hu.

Ezt követően a lány káromkodások közepette megpróbálta elhagyni a tantermet, de ezt a tanár nem engedte meg. „Egy lakásotthonban élő, magatartás-zavaros, gyógyszeres kezelésre szoruló kislányról van szó, akivel a támadás után az orvos annyit tudott csinálni, hogy növelte a gyógyszeradagját” – mondta el a Napló érdeklődésére Vereb Csaba iskolaigazgató. Hozzátette: a gyerek orvosi papírján az olvasható, hogy közösségbe mehet, azonban „különleges elbánásban” kell, hogy részesüljön.

Arra a kérdésre, hogy a „különleges elbánás” kifejezés pontosan mit takar, az intézményvezető nem tudott válaszolni. Azt viszont elmondta, hogy a kislány gyámja már eljuttatta hozzá azt a kérelmet, miszerint a gyerek a jövőben magántanuló lehessen. Az igazgató most megvizsgálja, hogy erre helyben van-e mód, és minden körülményt mérlegelve hamarosan döntés születik. Az ügyben egyébként közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság.

(haon.hu)
========================================
borzimorzi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3279
Egyetértünk.

Csót:
b
Előzmény: Vulpes Macrotis (3276)
Babco Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3278

Hányan voltak "gyerekek" és hány tanár volt velük?

 

Vulpes Macrotis Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3277
Budapest, tudjuk, hogy kb merre csövültek, egy nagy sugarú körben meg lehetne nézni a szállodákat, hátha megtudunk valamit a rongálásról. Talán még a rendőrség is kint lehetett, de lehet, hogy csak afféle "diákzsibaly" volt, ami miatt kibacták őket a hotelből az ott dolgozók.
Előzmény: sensei47 (3273)
Vulpes Macrotis Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3276
Teljesen egyetértek veled. Mivel tudjukkirkől van szó, így a felvetésed több, mint valószínű. Sajnos a média és a bérrettegők társasága szépen úgy fogja beállítani, hogy piszok szemét rohadt tanár meg akarta a HHH csajokat...izé...szeretgetni. Egy réges régi vicc jut eszembe: Mi a különbség a pedofil és a pedagógus között? Hogy a pedofil szereti a gyerekeket. Tehát a tanár nem lehetett pedo :) Viszont az látszik a telefonon, ha új fájl került fel rá, méghozzá a megérkezés ideje fog a timestamp-ben szerepelni. Meg kéne nézni, hogy melyik nap és hánykor került fel rá a kérdéses videó (ha van-e egyáltalán ilyen). Érdekes lenne, ha kiderülne, hogy a verés napján (mondjuk) délben, a verés előtt 1-2 órával, vagy ami még érdekesebb lenne, a verés UTÁNI időben, netalán napokban...
Előzmény: borzimorzi (3272)
Vulpes Macrotis Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3275
Eeep, elírtam! Nem pedopornó, hanem buzipornó!
Előzmény: Vulpes Macrotis (3271)
borzimorzi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3274
Reményeidet osztom. Ahogy azonban elnézem, nincs olyan TV vagy más sajtótermék, amelyik megtenné. Tartok tőle, hogy ettől legfeljebb egy bizonyos tiltott portál látogatottsága fog majd nőni.

Ne legyen igazam! Menjen utána a manem, a népszabó, a köztévé a mosóporos kettes, a retek vagy bármelyik. Hajrá!

Csót:
b
Előzmény: sensei47 (3273)
sensei47 Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3273
Nagyon remélem hogy valamelyik oknyomozó riporter utánamegy ennek az ügynek, kideríti hogy melyik szállodát amortizálták le, egyáltalán hogyan kerültek ide, stb...
Előzmény: borzimorzi (3272)
borzimorzi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3272
Semmiből sem jött le nekik. Lehet, azt sem tudják, mit jelent a szó, csak valamelyiküknek korábban már sikerült a pedofília hamis vádjával tönkretennie valami rendes tanárember családját és reputációját. Vagy együtt volt a javítóban olyannal, aki elmesélte, hogy neki már sikerült. Az eddigi sajtóhírek szerint az ominózus videón valami nő akciózott egy állattal. Arról nincs hír, hogy az állat kétlábú volt-e, esetleg négylábú, netán több. (ÁÁÁ!) Ez per definitionem zoofilia, a pedifíliához köze nincs. Még akkor sem, ha valaki kölyökkorú állatot használ ilyen játékokhoz. Nőgyógyász haver szerint, ha ez bűncselekmény lenne, akkor a pincsikutyás öregasszonyok felét le lehetne sittelni.

Ami a rájuk nyitást illeti, te mit csinálnál, ha a szállodában 6-8 lány sikítozna egy olyan fürdőből, ahol elvileg csak az adott fürdőszobához tartozó szobában lakó 2 lány lehetne? Nyilván bemégy, nem? Elvégre egy gyilkos is rájuk támadhatott, vagy gejzírré változhatott a WC, vagy bármi. Ezek alighanem némi zajjal lehettek, miközben leamortizálták a szállodát, nem gondolod?

Komoly összegben merek rá fogadni, hogy miután a randalírozásuk miatt kidobták őket a szállodából, a legrafkósabbak elhatározták, hogy ők pedig nem fognak a viselkedésükkel kiérdemelt parki padon aludni, hanem inkább kirabolják a tanárt, és az ő pénzéből majd szállodába mennek. A tervük nem jött be, mert vagy nem volt a pénze a táskájában, vagy nem volt elég. Emiatt inkább a mobilját vették el, az pénzzé tehető. Ezt azonban észrevette a tanár, és szóvá is tette. Na, ekkor estek neki.

Következő lépésben ki kellett találni a mesét arról, hogy ők csak gyógyszert akartak, és a tanár meg pedofil, ezért verték meg. A mesét alátámasztandó pedig fel lehet tölteni a telóra valami ocsmányságot bármelyik netkávézóban vagy valamelyik kölyök saját adathordozójáról.

Mellesleg az összeverésre még a pedofília sem lenne elégséges ok, hiszen, ha hozzájuk nem közeledett ilyen módon, akkor semmi okuk nincsen ilyen viselkedésre. Ilyen alapon a nyílt utcán lehetne verni a melegeket, hiszen "velünk ugyan nem kezdett ki, de mi lesz, ha"? Már csak egy lépés innét, hogy mindenkit potenciális gyilkosnak tekintsünk, és az általuk elkövetendő jövendőbeli gyilkosságok prevenciója céljából népirtásba kezdjünk. Őrület.

Semmiféle gyanú, még a legundorítóbb dolgok tekintetében felmerült gyanú sem lehet elég ahhoz, hogy valakinek csapatostul nekiessenek, és agyba-főbe verjék. Sőt, az egyik barbárnak a lábujja sérült meg a cikk szerint. Gondolom, a gaz tanár az orrával direkt lábujjon vághatta szegénykét , mi?

Azt egyelőre senki nem vizsgálta, hogy egyáltalán volt-e pornográf felvétel azon a telón. Ha ténylegesen volt, akkor mikor került oda? Az odakerülésének időpontjában nem a gyerekeknél - akarom mondani, fiatalkorú bűnözőknél - volt-e már az a telefon?

Fogalmam sincs, hová lehetne őket "visszapostázni", mert az anyjukba már nem férnek, oda nem gyömöszölheted vissza egyiket se.

Csót:
b

Előzmény: Vulpes Macrotis (3271)
Vulpes Macrotis Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3271
Én azt nem értem, hogy miből jött le nekik a pedofilia? A videók (amik valószínűleg nem is a tanár sajátja) pedofilpornó és animofil buli keveréke volt. Az, hogy a cigányok azt mondják, hogy rájuk nyitott a tanár, kétséges.
Tuti valami sántit a dologban. Remélhetőleg ezeket a kis rohadtakat is visszapostázza a francia kormány oda, ahonnan jöttek.
Előzmény: Babco (3270)
Babco Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3270

Ja, az utóbbi tekintetében meg egyáltalán nem biztos, hogy a pornófelvételeket nem azt követően töltötték-e fel, hogy a tanár észrevette a lopást, szóvá is tette, majd megverték.

 

Igen, ez bennem is felmerült, ezért írtam hogy elképzelhető hogy megszivatták.

Előzmény: borzimorzi (3265)
dhpage Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3269
na én onnantól inkább ebben a verzióban hiszek, mióta írták, hogy a szállodából is kirúgták őket.

egyébként ezek nem a szigetre jöttek? csak mert iskolás kirándulás ritkán szokott aluljáróban alvással végződni...
Előzmény: Törölt nick (3267)
dhpage Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3268
:))
Előzmény: Törölt nick (3264)
ötvenafele Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3266
ez az egy nagyjából elég is... nincs új a nap alatt
Előzmény: Törölt nick (3262)
borzimorzi Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3265
Circulus viciosus.

Egyetlen kultúrember sem szívesen megy olyan barbár kölykök közé, akik szétverik a szállodát, beletúrnak a más táskájába, mikor pedig már meg lett nekik mondva,hogy nincsen ott fájdalomcsillapító gyógyszer - pláne nem olyan, amire szeszt lehetne fogyasztani kábítási céllal -, aztán ellopják a telefonját stb. Pláne nem tanári fizetésért.

Eredmény: az megy az ilyenek közé, aki vagy annyira ergya, hogy sehol sem kell és be kell érnie az alacsony fizetéssel, vagy szexuálisan aberrált.

Ja, az utóbbi tekintetében meg egyáltalán nem biztos, hogy a pornófelvételeket nem azt követően töltötték-e fel, hogy a tanár észrevette a lopást, szóvá is tette, majd megverték. Akkor ugyanis a gyerekeknek utólag kellett valami ürügy a brutalitásukra, hát gyorsan feltöltöttek pár pornóképet valaki másnak a kütyüjéről, csak mivel pedofilt nem találtak, zoofilt.

Csót:
b
Előzmény: Babco (3263)
Babco Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3263

Lenne némi kárörvendésre való ok ;-), ha kiderülne, hogy a tanár valami libbantkékharisnya integrációmániás küldetéstudatból vállalta el a feladatot...

 

Áááá, azok nem szoktak ilyet, csak messziről megmondják, hogy te egy genyó rasszista vagy és integráld a szegény HHH gyerekeket a TE gyerekeid közé. De nem lenne rossz ötlet az összes jogvédőt kötelezően beosztani egy ilyen munkára.

Kezdhetnénk mondjuk a TASZ munkatársaival.

 

Nem tudom, ott kicsodák-micsodák vállalnak be ilyen - előre tudhatóan - balhés társaságot...

 

1. szerencsétlen lúzer akinek kell a pénz

2. hátsó szándékkal (pl. kiskorúak közelében lenni, kihasználni az alkalmat)

Előzmény: Törölt nick (3260)
dhpage Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3261
voltak fotók, ebből azért lehet tippelni... ;)

http://nol.hu/mozaik/francia_diakok_vertek_meg_tanarukat_budapesten
Előzmény: Törölt nick (3257)
sensei47 Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3259
Tényleg! Majdnem kiment a fejemből, nagyon köszönöm a figyelemfölhívást! :-))
Előzmény: Törölt nick (3255)
Babco Creative Commons License 2010.08.18 0 0 3258

Nem láttam.... de jó a képzelőerőm. :-) Bizonyára helyes szöszke kis svéd bevándorlók lehettek.

 

Amúgy a tanár szerepe nem tiszta nekem: vagy ártatlan és szivatni próbálták a kölkök, vagy azt is olyan fából faragták mint a balhés társaságot.

 

A vandál kis köcsögök gyerekek szerepe egyértelmű: 1. balhéztak a hotelban, nem véletlenül bacták ki őket, 2. miért nyúltak be a tanár táskájába, az nem indok hogy nem adott nekik gyógyszert 3. ha már belenyúltak, hogy is találhatták meg a mobilon a fotókat, elvégre gyógyszert kerestek.

Előzmény: Törölt nick (3257)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!