Audi S4 2.2-20V turbo quattro, 1992. októberi, sajnos fullos (automata is), RECARO vaj-bőrbelső, digitklíma, légzsák, rolók stb.minden. Az autó tökéletes műszaki állapotban van, talán a fékekre kell majd a közeljövőben költeni. ATC-nél mért 280Le - 420Nm. Másik hibája, hogy tűzpiros, de ha megszokod tetszik. 17" alufelnivel új 235 gumikkal.
Nevetséges ára: 1.800.000,- Ft.
( tényleg nagyon jó, a kasztnija is az átlagnál jóval szebb, eddig senki nem mondta még róla, hogy valaha össze volt-e törve, pedig sokan látták már az autót)
Barátomé az autó, és lelkes ajánlásomat élvezi!
Eladó egy Opel Corsa 1.4-es, 1998-as évjárat, 51.000km, fehér színű, első tulajdonostól. Az autó az édesanyámé, de jelenleg én járok vele, nekem viszont 2 hét múlva céges autóm lesz...Rendkívül megkímélt állapotban van a kicsike, ha valaki szeretné megtekinteni, csak írjon nekem a kuzo@freemail.hu címre.
Az autóban van egy pár extra, ezek a következők:
-szervókormány,
-vezetőoldali légzsák
-riasztó
-központi zár
-indításgátló
-gyári CAR300-as rádiómagnó
-színre fújt lökhárítók
-hátsó fejtámlák
Az autó irányára: 1.570.000,-
Még mindig eladók az új cd-táraim:
- Kenwood KDC-467 29.000,- Ft.
- Kenwood KDC-717 35.000,- Ft.
Legújabb modell, komplett, cseregarival.
Jók a régi Kenwood rádiókhoz is!
HYNDAI PORTER H-100 kisteherautó, platós, 1995-ös,
szervizelés után, friss műszakival és zöldkártyával
olcsón eladó, tulajdonostó.
Szervokormány, elektromos ablakok, stb.
3 személyes, "B" kategóriával is vezethető.
Irányár: 1.099M Ft.
Ez a hirdetés copyzott szövege volt.
Hozzátenném, ha segítesz elsdni, az 1M Ft feletti rész fele a tied.
Ha utánanézel elég jó az ár, mert ezek az autók 1,2-1,5M Ft között mennek.
130?
nem draga egy kicsit?
a 4 felni 100k a 4 gumi 64k, minusz minimum 10% kedv a teljes garnituranal, tehat vadiujan boltbol max 140-150k-ert el lehet hozni....
valami jobb ar?:))
a dob univerzalis, csak volt vmin..
Ha érdekel valakit: van egy eladó Trabi kombi.
Kétütemű, 1990-es, de régi műszerfallal.Motorja gyári állapotú. (Volt javítva, de nincs benne semmi felújított, túlméretes cucc, hanem bontóból eredeti). Gyújtása elektronikus. (Hycomat volt a lelkem eredetileg, de én is már átalakítva vettem.) Vonóhorog van rajta, 4 új gumi alatta, hattyúnyak, a tornyok, amik az első teleszkópot tartják, és a küszöbök cserélve voltak, egyébként nem nagyon rozsdás. Külsőleg nem túl jól néz ki, viszont nagyon megbízható. Műszakilag nagyon rendben van.(Munkaautó, munkába járni használom. 5 éve megvan.)
Műszaki és zöld kártya: ez év szeptemberig, és állítom, hogy 20 eFt-ból le lehet műszakiztatni.
Fékek kiválók, kerékcsapágyak, futómű kiváló.
100 eFt lenne a kikiáltási ára.
Ja, Debrecenben van a járgány.
Magánban keressetek.
Szaisztok!
Lenne egy eladó sorba került Trabant 601s, amitől fájó szívvel, de megválok! '86-ban lett gyártva, az elektromos rendszere 12V-os, és nem rég lett felújítva műszakilag. Vizsga és zöldkártya idén januárban volt így 2 és 1 év, amíg ezekkel nincs gondja az új tulajnak. Tartozik hozzá 4 nyári gumi (2 nyarat futott) és 4 db téli (1 telet futott).
Nem szép az autó, de nincs is lepukkanva. Fogyasztása nagyon jó, városban kb 8 liter, de országút + Balaton környéki autózás átlaga 7 alatt volt kicsivel.
Kikiáltási ára 85.000 Ft, alku lehet.
Érdeklődni mailen a zgyuracz@pannongsm.hu címen, ott kaphatsz mobil számot!