Keresés

Részletes keresés

hurvinek_2 Creative Commons License 1999.09.02 0 0 5
Zmac,

Nekem egy Nike Pegazus volt az elso rendes cipom (egy ket honap alatt szetesett Adidas Torsion-t nem szamitva). Ma is orzom, igaz, hogy cafatokban van. Az a cipo etalon.
Lehet, hogy beszkennelem es felteszem ide:)

Tajfutok!

Voltatok Hungaria Kupan a nyaron? Egy ismerosom azota csak arrol mesel: "Ha itt meg itt lecsurtem volna a horgasba, akkor tuti nyerek 25 masodpercet ..." es igy tovabb.

Minden versenyen van amator palya kituzve?

Zmac Creative Commons License 1999.09.02 0 0 4
Némá! Mégegy tájfutó?

Cipő: jelenleg egy Saucony Grid Shadow, még a kék-szürke változat, az újabb - szokás szerint - gyengébbnek tűnik.

Régi szép idők! Emlékszik még valaki a Nike Pegasus GX -re a 80-as évek közepéről? Egy olyanba 4500 kilométert tettem...

Lakki Creative Commons License 1999.09.02 0 0 3
Vidéken lakom és inkább terepen futok, mint aszfalton (meg a tájékozódási futáshoz az kell, arról nem is beszélve, hogy kint a természetben sokkal gyorsabban telik az idő futás közben, sokkal élvezetesebb).
Nike félmaraton meg most elmarad, mert eléggé felkészületlen vagyok, bár attól még elindulnék, csak éppen nem fogok ráérni :(. Ez lesz az első év, hogy nem futok rajta, nagyon jó buli.
hurvinek_2 Creative Commons License 1999.09.02 0 0 2
A Saucony-t sokan dicserik, mellesleg az ara is joval baratsagosabb a tobbi ciponel.

Te merre futsz?

Vasarnap Nike felmarathon! Kalandra fel.

Udv,
H

Lakki Creative Commons License 1999.09.02 0 0 1
Futni az jó, mert nem kell hozzá semmi különleges, csak láb meg egy futócipő, és egy viszonylag kipufogógázmentes környezet. A sokféle mozgás közül, úszás, bicikli, torna akármi, engem ez kapcsol ki a legjobban. Azt nem tudom hogyan kell rászokni, mert én mindig is szerettem volna futni, de több olyan embert ismerek, aki 20 éves kora után kezdett el kocogni, pedig addig nagyon utálta a futást, azóta már futott maratont, és azóta elkerüli mindenféle influenza meg megfázás nyavalya. (Ez volt a reklám :)
Cipőben meg szerintem mindenkinek más a jó, én már elég sok márkát kipróbáltam, és pár éve határozottan állítom, hogy nekem a Saucony cipői a legjobbak, eddig Jazz-ek voltak, de azokat asszem már nem gyártják, most egy Grid procyonban futok, terepre és aszfaltra is nagyon jó, és tartós is.
jeegynullas Creative Commons License 1999.09.02 0 0 0
Irjon az is, aki null sec alatt futja a szazat. Az illetot be is ajanlhatjuk rogton a Benedeket vizsgalo dopping bizottsaghoz. :-/
hurvinek_2 Creative Commons License 1999.09.02 0 0 topiknyitó
Haho,

Abbol kiindulva, hogy a bringasok milyen jol elvannak a maguk kis topicjaban, talan van letjogosultsaga egy "futo" oldalnak is.

Amirol szolhatnank:
- Amator versenyek (mi, hol, mikor)
- Jo es szep edzokorok
- Telekocsi tavoli vesenyekre
- Cipok dicserete es murvazasa (mivel az eladok tobbsege ugysem tud roluk semmit)
- Meg ami meg eszetekbe jut

Akit erdekel, jelentkezzen be.

Udv,
H

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!