Taxisok és utasok: beszélgetőtopic cégekről, dolgozókról és kollégákról, vezetőkről és (meg)vezetettekről, egymásról és másról - konkrétan bármiről, de politikamentesen.
"Nem érzi feladatának, a hiénák elleni harcot!:-("
Nem kell, nem is az a feladata. De annak a rémes "szerződésnek" amiben mi "kérjük" a drosztokat, az újrafogalmazásában deklarálni kell, hogy egyenrangú szerződő felekként mi az, amit a pénzünkért kapunk. !
ez az amiről beszélek tévedés nemlett felfüggesztve és nem lett módosítva ,beszéltem a RUSZNÁKKAL Ő azt mondta ne foglalkozzunk vele,ez az Ő dolga rendezi ,
ennek ellenére most várom FELKAI úr telefon hívását majd utánna leírom mit mondott!!GÓRÉ001
azt hiszem sőt tudom TI is nomeg FELKAI úr is tévedésben van!!
A DROSZT RENDELET NEM KERÜLT FELFÜGGESZTÉSRE!!!
a VÉGRE HAJTÁSÁBAN LETT MORATÓRIUM HÍRDETVE!!!
ezt a rendelet alkotó megteheti ,egyébként nem tudom FELKAI úr miért nem arra válaszólt amikór azt a kérdést tettem fel neki írásban,hogy
tőrvényszerü -e a rendelet különös tekintettel annak 12/5 pontja valaminta MEGÁLLAPODÁS szövege.
nyugodjatok meg ,ha valamilyen büntetéstkapna valaki vigye be a társasága vezetőjéhez ő intézi tovább. a mezitlábasokét én várom !!!!GÓRÉ001
>Felkai László elmondta, hogy csak az önkormányzat közgyűlése, vagy az Alkotmánybíróság módosíthatta, függeszthette volna fel a fővárosi taxis rendeletet.
>Lapunk beszámolt arról, hogy elmarad a Parlament elé keddre meghirdetett taxisdemonstráció, a városháza ugyanis hatvannapos moratóriumot hirdet a drosztrendelet végrehajtására
MOst akkor fel van függesztve vagy nincs felfüggesztve??? Vagy csak az én pici agyam nem képes ezt felfogni???
A rendőrök megbírságolják a drosztrendelet megszegőit
NOL • 2004. május 4. 11:24
A rendőrök továbbra is feljelenthetik a közterület-felügyelők pedig helyszíni bírságot szabhatnak ki azokra a taxisokra, akik nem tartják be a hatályos fővárosi önkormányzati taxisrendelet előírásait – nyilatkozta Felkai László a fővárosi közigazgatási hivatal vezetője kedden az MTI-nek.
Felkai László elmondta, hogy csak az önkormányzat közgyűlése, vagy az Alkotmánybíróság módosíthatta, függeszthette volna fel a fővárosi taxis rendeletet.
Ezért jogilag semmire nem kötelezi a szabálysértési ügyben eljáró szerveket az a moratórium, amit hétfőn írtak alá – tette hozzá.
Lapunk beszámolt arról, hogy elmarad a Parlament elé keddre meghirdetett taxisdemonstráció, a városháza ugyanis hatvannapos moratóriumot hirdet a drosztrendelet végrehajtására. A fővárosi kereskedelmi és turisztikai bizottság elnöke, Rusznák Imre hétfőn megállapodott a taxisszervezetek képviselőivel, mások között Horváth Pállal, aki a múlt héten tudatta: újabb és újabb autós tömegdemonstrációkat szerveznek mindaddig, amíg a szerintük elfuserált jogszabályt részben vagy egészben vissza nem vonják.
Ha még nem kezdted el intézni a papírjaid, ajánlom a Lurdy földszintjén található okmányirodát. Én hétfőn adtam be a kérvényt - új személyi, új útlevél, és csütörtökön már hozta is a postás. Próbáld meg ott, hátha
Jogsi, OTP kártya, videokölcsönző kártya és a fényképesem.
Ebből a fényképes idegesít, mert ahhoz kell erkölcsi, ha jól tudom.
A többi "csak" rohangálás.
Lerobbantam este és reggel leadtam az autót a szervízbe és ilyenkor mindent kiszedek a kocsiból.
Zuty bele a brifkóba és így egyben vannak a dolgaim.