Nem emlékszem különösebben, hogy milyen Tag figurája. Nem tettem hozzá, hogy a külsejére gondoltam. Vagy talán arra a külsejére, ami a CSI:NY-ban látható... Na jó, lehet, hogy tényleg kicsit elrugaszkodtam attól, ami a Jóbarátokhoz köthető. :)
Régen nem voltam itt, de kedvemre való téma, csatlakoznék.
Monica pasijai közül én is imádtam Richardot, de a nagyon gazdag utcai harcost is, akibe nem tudott beleszeretni.
Rachelnél talán Tag/Teg (?) jött be, a titkára, aki fiatalabb volt nála. Bár nála többnyire csak szörnyülködtem, hogy milyen rettentő pasikat tud kifogni.
Phoebe-nél nálam nyerő volt David és Mike is, és a madárlelövést leszámítva a zsaru (Michael Rapaport) is. Mégis Mike a kedvencem közülük, olyan szép, amit mond az esküvőn: "szeretem, hogy olyan csodálatosan furcsa" vagy hasonló.
nem is emlékeztem, hogy pl. Monica életében ennyi pasi volt. :-)))
a jóbaris könyvben azt írják, a stúdió kérése a legelején kifejezetten az volt, hogy Monica figuráját vegyék.. hogy is mondjam.. könnyűvérűre.
(az egyik fényképen látni egy kérdőívet, amit a tesztvetítéses közönség számára osztottak szét, és ami Moni románcáról szól a boros Paullal. ugye első randi után lefeküdt vele, és a közönséget arról kérdezték, hogy hogy viszonyul ehhez a dologhoz.. :) )
őszintén szólva nagyon örülök, hogy a sorozat kinőtte magát annyira, hogy ezt a nézettségnövelő vonalat nem kellett tovább erőltetni..
hát ha már Timothy Burke is a listán van, akkor a csini dokiknak és a diplomatakuponos tolmácsnak is ott a helye...! utóbbival ki tudja, mit csinált Monica, amíg Phoebe az american pie-ra tanított a diplomatát... :)
Ezt most ne értsétek félre, mert nagyon homonak fog hangzani, de nekem az egyik legnagyobb csalódás volt a sorozatban, hogy Phoebe nem Davidet választotta...