Keresés

Részletes keresés

Hiver Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1360
Epsilon, üdv a bolondok között!
Hogyhogy ilyenkor netezel? Otthonról, vagy még elvetemültem dolgozol?!
Az útvonaljavaslatod szerint a vadasparkban is kell futni? Ott aztán jöhetnek a medvék! (Ajánlom Zsazsi figyelmébe!)
epsilon Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1359
komolytalan utvonaljavaslat (hegyi:) felmaratonra, Zmac lehet, hogy ismeri:

budakeszi vadasparkbol indul (22-es buszmegallo mogul az erdobol vagy a laktanyatol). el a vadaspark keritesig, keritesmaszas :), fel a hegynek egeszen a katonasirokig kozben megegy keritesmaszas, le a masik oldalon, fel a vorospocsolyas-ha'tra, vegig a gerincen le adyligetit, fel a feketefejre, le majdnem a huvosvolgyi nagyretig, fel a kisharshegyre, fel a nagyharshegyre, le szepjuhaszne, fel janos hegyi kilato :), le sifuto utvonalon a laktanyahoz, at a vadasparkhoz es vege, meg lehet halni.

Ez kb. felmaraton bar meg sose mertem le, viszont felfele is kell futni 500m-t... bozot nincs sok :)

Aki nemnormalis nyugodtan fussa le, adok terkepet, aztan varjuk a beszamolot :) En most nem vallalom:)

de ennek kisebb (vizszintesebb:) darabjait erdemes beiktatni valamelyik esti kozos futasba.

Előzmény: pen (1353)
epsilon Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1358
rohamcsiga

lehet olyantot csinalni, hogy pl. a harshegyen futunk ahol van egy teljesen egyszeru kb. 4km-es kor. Elveszni nem lehet a lassuakkal a masodik korben ujra lehet talalkozni.:)
Akik meg nagyon nem birnak magukkal keressztbe futhatnak a hegyen, nem korbe:)

Előzmény: Törölt nick (1344)
epsilon Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1357
most hogy Kaktusz lekukkolozott felallok az asztalra en is.

A tegnapi futas tenyleg jo volt es sokak velemenyevel ellentetben a hegy se volt nagy es a bozot se volt suru. (konnyen jar a szam en is tajfutok :-))

Ha meg az utvonalat se jegyeztetek meg, akkor le kell fussuk megegyszer :->

Előzmény: kaktusz7 (1333)
pen Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1356
OK, akkor vasárnap!
üdv
pen
Előzmény: viktor a takarító (1354)
Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1355
Vasárnap 18:00-ra nekem is egy félmaraton rendel! (Remélem, visszaérek a Balcsiról)

gb

ps. és persze jobbulást, viktor

Előzmény: viktor a takarító (1354)
viktor a takarító Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1354
Pen!

Kösz, a homlokom már lappad.:-))

Vasárnap 18.00.
Helyet még keresek.

vat

Előzmény: pen (1353)
pen Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1353
vat,

Remélem jobban vagy már! :o)
Én még mindig vevo vagyok a hétvégi hosszúra, de sajna útvonalat nem tudok javasolni..
Ja, és mikor? Szombat kora estig vagyok szabad, vasárnap pedig egész nap, ahogy a szombati másnaposságom elmúlik ;o))

üdv
pen

Előzmény: viktor a takarító (1347)
Gedeon Bacsi Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1352
vagy esetleg Bolondgomba
Előzmény: kaktusz7 (1351)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1351
gyalogkakukkfu
Előzmény: viktor a takarító (1350)
viktor a takarító Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1350
Nem inkább, mint Futórózsi?:-))))

további ötletek:
Gyalog_kakukk (futva mi?)
robogó
"run_forest_run!"
ki_fut_a_tej
fut_bal

vat

húúú, de fáradt vagyok ma..........

Előzmény: Monkey (1349)
Monkey Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1349
Ha most jönnék ide, esküszöm, hogy Futórózsaként regisztrálnám magam. Csak így szerényen... :-))))
Előzmény: Butch Cassidy (1348)
Butch Cassidy Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1348
Miért nem valami futónövény?
Előzmény: vizinoveny (1343)
viktor a takarító Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1347
Kedves Egybegyűltek!

Örülök, hogy jó volt a tegnapi futás. Nekem már másodszor nem jött össze:-(((( (egészségügy sux, 2,3 órát várakoztam egy fül-orr-gégészre..... grrrrrr<:-<<)
Focizni azért lementem, egész más mozgás, igénybevétel.

A hétvégén mindenképpen futok egy félmarathont valahol.
Ha valaki csatlakozna (ketten már jelezték), emelje fel a kezét!..............Nem látom a kezeket! Magasabbra!:-)))
Ha útvonalat is tudnátok ajánlani, még jobb lenne, különben el kell mennem kimérni egyet. (komoly megeröltetés volna.....:-))

vat, aki most leginkább a mongol nép gyermekéhez hasonlít vagy Lugosi Bélához, de még Frankenstein is csettintene

Zmac Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1346
Kedves RCS!

Az első (2 héttel ezelőtti) futásra a HHH-en úgy tettem javaslatot, hogy abban 4 különböző hosszúságú útvonal is szerepelt. Aztán végül mindenki ugyanazt futotta. De a lehetőség él. (Tájfutó térképet is tudunk szerezni. ;-) )

Előzmény: Törölt nick (1344)
Zmac Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1345
Befuthatsz! :)))

Légy üdvözölve!

Előzmény: vizinoveny (1343)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1344
Kedves tajfuto csapat

Olyan szivesen futnek en is veletek egyszer valami mas tajon is mint a margitsziget csak mint tudjuk a tempom nem igazan teszi lehetove hogy egyutt fussunk. Azert egyszer amikor pihenni akartok szervezne valaki egy ilyen HHH futast a lassubbaknak is? Ti lazan beszelgetve kocognatok mi meg okosan figyelve probalnank nem lemaradni
Szoval ha ilyet terveztek csak szoljatok

vizinoveny Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1343
kop-kop-kop...
Hello
Egy kezdo futobolond. Bejohetek?

udv:
vizinoveny

Zmac Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1342
Köszönöm a szép szavakat, és csak halkan jegyzem meg újra, nehogy nagyképű legyek, hogy azok a bozóttal benőtt övények tájfutó szemmel még tökéletesek voltak. Legközelebb viszont tényleg elmehetünk a Csúcs-hegyen túlra, arra szép tiszta az erdő, csodálatos a kilátás a Pilisre, sőt a Dunazug-hegységre is.
Előzmény: pen (1340)
pen Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1341
dekódolás:
istetszett - is tetszett
csalás - család
:o))
pen
pen Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1340
Sziasztok!
Mindenkinek kösz a tegnapi futást, nekem istetszett! Külön köszönet Zmacnak a profi vezetésért, a Kaktusz csalásnak a fuvarozásért!
Valóban, úgy érzem a kör rekonstruálása fényévekkel meghaladja orientációs képességeimet (dunsztom sincs merre jártunk..)de nagyon szép volt :o)) Tetszett a vízszintestol eltéro dolésszögek széles skáláját felvonultató terep, melyet az akadályversenyek szokásos rutinfeladatai tettek még változatosabbá (kidolt fatörzs, bozóttal benott ösvények, kisebb letörések, stb).
Hiver és Kaktusz kulacstartója tényleg profi..
üdv
pen
Monkey Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1339
Hát, én szó szerint kérdeztem, de Kaktusz volt olyan kedves, és kielégítette az elsőként előtört kíváncsiságomat. A következő kérdésem különben az lett volna, hogy hol van Tállya, de most már azt is tudom. :-)
Előzmény: Zmac (1338)
Zmac Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1338
Vegyem szó szerint a kérdést, és magyarázzam el? :)))
Előzmény: Monkey (1336)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1337
Zmac
Valami helyi futást is be lehetne iktatni Tállyán, bár egy ilyen borozgatós hétvégén nehéz futásra alkalmas idopontot találni. :-)
Mondjuk kirándulni, azt lehetne a Zemplénben, meg érdekes köveket kopácsolni az elhagyott kobányában.

Monkey
Azt beszéltük tegnap, hogy az egyik novemberi hétvégén lehetne egy topik-borozgatást szervezni Tállyára, Zmac rendszeresen jár oda, a feleségem szülei pedig ott laknak.

Előzmény: Zmac (1335)
Monkey Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1336
Mi az a tállyai borozgatás??? :-)))
Előzmény: Zmac (1335)
Zmac Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1335
Köszönet mindenkinek a tegnapi futásért! Remélem senkinek sem feküdte meg a lábát a dimbes-dombos terep. Aki meg az aljnövényzetre panaxodik, az nem járt még igazi erdőben. ;-) De ami késik, közeleg!

A tállyai borozgatás előreláthatólag november 3. hétvégéjén lesz. (nov. 17-18 környéke) A szállás ára emlékeim szerint 1000 Ft/fő/éjszaka alatt van.

Előzmény: kaktusz7 (1333)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1334
Bécike
De ugye nem a válladon viszed a bicajt?! :-))
Előzmény: Bécike (1331)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1333
Tegnap futottunk egy kellemes kört Zmac és Butch kalauzolásával, köszönet érte. Rajtuk kívül jelen voltak: Hiver, Pen, Kaktuszné, Kukkolo II., Kaktusz. A többiek beszedték a katalógust. :-)
Hegyre fel, hegyrol le, a mi kis síkvidéki futáshoz szokott lábainkat legalább másfajta terhelés is érte. Csak azt nem értem, miért mentünk rá arra az ösvényre, ahol ki volt téve a tábla: behajtani tilos, kivéve vaddisznók. :-))

Rcs
Azt hiszem, Pen el fog keseríteni, szerintem többedmagunkkal sem biztos, hogy pontosan rekonstruálni tudnánk az utat.

Zmac
A tállyai borozgatást jó lenne jó elore megszervezni, az általad ismert címeken tudsz érdeklodni a feltételekrol (ár, kapacitás, szobaelosztás)?

Előzmény: Monkey (1332)
Monkey Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1332
Csak hogy az enyém legyen az 1333-as, írok valamit. :-)
Szolidaritásból ma én is hegynek fel futottam, 15 percet. :-)) Távot nem mértem... :-) Ez csak egy próba volt, és az is eredmény, hogy nem ment el a kedvem! Jó éjszakát!
Bécike Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1331
Heyyy! Deérdekes! Biciklivek valahogy gyorsabban végzek azzal a körrel, amit futni szoktam!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!