Taxisok és utasok: beszélgetőtopic cégekről, dolgozókról és kollégákról, vezetőkről és (meg)vezetettekről, egymásról és másról - konkrétan bármiről, de politikamentesen.
én a zolit jó embernek tartottam csak hát az íróasztal rossz irányba vitte,sok beválalhatattlan dolgot csinált és ezt ő is belátta és önként távozott. szerintem neki nem való az íróasztal!!
de vitatthatatlan NAGY NÉV A SZAKMÁBAN valószinüleg józsinak is ezért kellett!!
csakhát az ídő elmúlt az ujdonság elmúlt aki tovább nem kell az mehet -/hát ez nem szép és jó cselekedet/
nem hiszem ,hogy igy kell használni embereket vagy kihasználni.GÓRÉ001
Azért, ha jól emlékszem, a királyfinak te is adtál 3-as kódot, és egy pár év királyságot, tök fölöslegesen!
Hiszen akkor, neked, már igazán ismerned kellett volna!!!:-(
azt gondolom egyrészt jó EMBER vagyok/ezt már néha mások is elismerik/másrészről , ha folyton mindenkivel harcolúnk akkor az érdemi munkáról veszi el a figyelmet és az erőt!!
én az ördöggel is kezet fogok csak érjük el ,hogy bármilyen hatalmi ágazat szakmánkról csak és kizárólag VELÜNK együtt dönthessen!!
azt gondolom ö nem az ördög csak rossz uton jár,dehát majd megtapasztalja,ha szakmai árúlóvá válik akkor ez a kis nagy közösség hamar partvonalon kívűl helyezi.
aTAXISOK bizalmát csak egyszer lehet eljátszani, aztán jön a vég!
az embernek lehetnek rövid távú sőt hosszabb távú bajai de akkor is EMBER-nek kell maradnia.
van aki mások segítségével vagy mások gyötrelmeivel,munkálataival akar napfényre kerülni ezért hajlandó még köpönyeget is forgatni/van ilyen a politikában is bőven/de ezek csak pillanatnyi síkerek ez hosszú távon ugysem megy mert hitelét vesztett ember ha soha semmilyen pozitív eredményt nem tud felmutatni magára marad.
nézd meg , hol vannak mellölle a nagy harcos társak a CAINKÓ, aSAPKA /ö még ha jól hallom a taxizásból is kiesett rövid úton vajon most miből él??-nem irigylem sőt sajnálom!!
barátokat igaziBARÁTOKAT nem könnyü szerezni elveszíteni meg borzasztóan könnyü!!az élet majd ezt is megoldja mint annyi mindent aki ide való az megmarad aki nem az elbukik!!az élet már csak ilyen!!!!!!GÓRÉ001.
"ne cseszegess senkit mert nem a részedmények számítanak hanem a végeredmény!! "
És a végeredménytől tesszük függővé, hogy melyik oldalra állunk???:-(((
Merakkó így könnyű mindig győztesnek lenni!:-)))
Amikor aláírtátok, te nem kérdezted meg tőle, hogy Ő mit keres ott?????
Mert mifelénk, egy megállapodást azok írnak alá, akiknek volt valami vitás ügyük, és abban végre meg tudtak állapodni!
Nna most vitás ügye van a mi Józsinknak elég, de ezzel a rendelettel eddig valahogy nem volt baja!:-(
Mármint TGFSz. elnökként!:-(
A szövegen is van elemezni való, de ahhoz most fáradt vagyok:-)))
Viszont megakadt az aláírókon a szemem!!!
Az alsó három úrral, nem találkoztam egyik tüntetésen sem!:-)))
Nem láttam, hallottamn őket, hogy kiálltak volna a nyilvánosság elé, és érveltek volna a rendelet ellen!!!
Leginkább, a Bakucz úr támogatása értékes, hiszen eddigi információink alapján, Ő teljes mellszélességgel "A RENDELET" mellett állt!!!
Józsi! Most akkó mi van???:-)))
Te most szaxervezeti elnök vagy, vagy a TAXIM / nem az enyém sajnos:-) / szakmai vezetője???:-)))
Mermint szaxervezet, már régen nem szólaltál meg!:-(((
Tomajer ebben nagyon spiller és hááát úgyis nappalos. Egyszer bemehetne a Palihoz és 1-2 dolgot megmutathatna neki:)
Közben beszélgetnek is és talán így tomajer is tanul vmit:)
Van a billentyűzeteden egy olyan gomb aminek a neve "Alt Gr", azt tartsd lenyomva és közben nyomd le egyszer az Í-t, majd nyomj egy sima b betűt majd megint az Alt Gr billentyűzetett és utána nyomj egy y betűt, így kapsz egy "kacsacsőrbe" zárt b betűt.