Keresés

Részletes keresés

vat-2 Creative Commons License 2000.07.25 0 0 859
Zmac!

Én a 11,5km-t vagy fölötte.

viktor a takarító=vat=vat-2

ui: a régi nickem az éjjel elszállt, gondolom egy szerverrel/adatbázissal/stb együtt:-(((

Előzmény: Zmac (858)
Zmac Creative Commons License 2000.07.25 0 0 858
Örülök hogy ekkora érdeklődés nyilvánul meg a közös futás iránt! Valószínűleg autóval megyek, lehet nálam ruhát hagyni. Azt nem ajánlom, hogy vki velem jöjjön fel, mert jóval hamarabb ott leszek.

Ki melyik távot választja?

kiseszter Creative Commons License 2000.07.25 0 0 857
Sziasztok Kedves Futósorstársaim!
A szerdai nagy, közös futáshoz egy kis adalék annak, aki nem autóval jön: a Kolosy térről 18:50-kor indul fel a 65-ös busz a hegyre, így épp oda tudunk érni 7 órára a Fenyőgyöngye parkolóhoz.
Annak, aki autóval jön: ugye megengeditek, hogy amíg futunk, addig a kocsitokban hagyjuk pulóvereinket :-)?

Hiver!
Akkor ma este 7-kor várlak a Margitszigeten!

Előzmény: ssneci (853)
szerencsefel Creative Commons License 2000.07.25 0 0 856
Kipedola!

A könyvet az Október 6. utcai boltban vettem.
Te mióta futsz hogy már képes vagy a 6 km-re.
A plusz oldalát most tanulmányozni fogom.

Előzmény: kipedola (855)
kipedola Creative Commons License 2000.07.25 0 0 855
Bécike!
Nem akartam én rejtőzködni,a nevemet is könnyen megfejtheted, ha így írom le: KPDL. Nos ?
A bokádra vigyázz, ha nagyon fáj, ajánlom a Ben Gay nevű krémet, gyógy és sport kivitelben. Meg nem gyógyít, de hatásosan csillapítja a fájdalmat. Egyébként a derékfájósaknak is ajánlom, szinte azonnal hat és sokáig.

Szerencsefel !
Hurrá, nem csak én vagyok kezdő ! A Plusssz honlapján (www.plusssz.hu) is vannak edzéstervek, én a már nem egészen kezdőknek való 12 hetes programot kezdtem el csinálni. Tegnap már 6 kilométert futottam, három hete még 3-at is csak több részletben sikerült. Olvasgasd a Futóbolondokat, jótékonyan hat a futókedvre.A könyvet hol vetted ?
Üdv mindenkinek !
KPDL

Előzmény: Bécike (854)
Bécike Creative Commons License 2000.07.24 0 0 854
Hurráhurráhurrrrrrá! Ma futottam!!!
Igaz, csak óvatosan, és csak kétszer 5 kilométert, de ment, nem is akartam verni a fejem az aszfalthoz, hogy jobban fájjon, mint a bokám...
Sajnos szerdán nem érek rá, mert sajnos nyaralni megyek, de majd gondolok rátok egy kicsikét. Nyaralás közben úgy tervezem, hogy rendesen fogom pusztítani a hideg házisöröket, és csak azért, hogy annak szárazanyag tartalmától nehogy elhízzak, néha-néha, mondjuk nap mint nap futikázom majd egy keveset.
27-én pedig CSATLAKOZNI fogok a Sipihez! Ti nem tettétek még meg? Avagy nem is tervezitek?

http://www.kor2000.hu

szerencsefel: a könyv jó, van benne sok hasznos ötlet, de felhívnám a figyelmedet a köny után küldött "edzésnapló" aranyköpéseire! Na azokban van ám sok igazság:-))) Azért ne vegyél mindent készpénznek, mert a könyvbeli dolgok lehet hogy rád nem állnak, vagy mondjuk nem úgy állnak, ahogyan ott le vannak írva. Az 5 fő sérülési formát ajánlom tanulmányozd, hogy amikor a kezdeti jelek megjönnek azonnal tudd, hogy le kell kicsit állnod...

Hölgyeim! Melltartó témában illetékesség hiányában sajnos nem tudok hozzászólani, ám az bizonyos, hogy nekünk is lötyög kicsikét, és a sókristályok rendesen ki tudják kezdeni a végződését, ha elfelejtjük hosszabb távon leragasztani. Ti hogy vagytok ezzel? (kedvenc ragasztóm a 3M, mert az nem szörtelenít)

kipedola: gyanús vagy nekem, nagyon gyanúúúúúúús!:-))) Attól tartok, Téged én már ismerlek régesrégen óta!:-)) Szóval lebuktál, pedig szuper nevet választottál magadnak. Majd szeptember harmadik hétvégéjén elmesélheted Bogácson,(vagy augusztus valamely hétvégéjén a Tisza partján, (még meglátjuk)) hogy hogy találtad ki:-)) JA a Szivi lenyomta a MATAV Vivicsittát a tavasszal! A 12 kilométer Tőle, szép teljesítmény volt, egyből kitalálta, hogy ősszel félmaratonozni fog. Most jöttünk tőlük, már meggondolta:-)
Neked, de csak neked ajánlom a következőt: vedd rá hites uradat, hogy fusson veled mögötted, és legyen Ő a melltartó:-D

Adalékként a frissítésről:

A nejt már több alkalommal megkértem, hogy amikor én futva, Ő pedig kocsival közlekedik, akkor az általam meghatározott időben induljon el, és itt és itt érjen engem utól, hozza a kanisztert, és itasson. Na ebben a felállásban kutak hiányában már rég elpusztultam volna a teljes kiszáradástól. Idén, hogy nem autózik, hanem kerekezik, már tudtam frissíteni is, mert azzal valahogy utólér...

NNna holnaptól süt a nap, és kánikula van, mert nyaralok, úgyhogy nem írok 1 hétig az tutti!
Sziasztok, és ne edzétek túl magatokat!

ssneci Creative Commons License 2000.07.24 0 0 853
Sziasztok
Ha lehet, valószínű én is elmennék a szerdai futásra-ha már pont szabadnapos leszek-

VAT
Én meg folyamatos műszakban dolizom(e hóban páros napokon vagyok szabad)
ssneci

Előzmény: kaktusz7 (851)
szerencsefel Creative Commons License 2000.07.24 0 0 852
Sziasztok!

Olvasgatva a topicot kedvet csináltatok a futáshoz. Persze a túlsúlyom leadása sem mellékes.
Ez a harmadik hét, hogy elkezdtem a futást. Megvettem a Futók könyve című könyvet és az abban található kezdőknek készült edzésterv alapján futok. Egyre könnyebben megy. Alig várom a 10 hetet v. a 11-et mert ha minden jól megy addigra képes leszek egyfolytában 30 percet futni. : ) Ezt egyelőre még el sem tudom képzelni. Az nagy szó lenne a számomra.
Nem tudom Ti ismeritek-e a könyvet, nekem a Fogyi-klub című topicban ajálotta valaki még régebben. Rengeteg hasznos infó van benne kezdőtől a maratoni futókig.
Ha már szóba került akkor bocs. Folyamatosan olvasom a topicot, de elég hosszú, még nem értem a végére.

kaktusz7 Creative Commons License 2000.07.24 0 0 851
VAT
Lehet, hogy kocsival megyek, és akkor abban lehet hagyni cuccokat, illetve fel is tudok vinni valakiket a Fenyőgyöngyéhez. Holnap este eldől a dolog, szerdán reggel tudok biztosat mondani.
Előzmény: viktor a takarító (848)
Zsazsi Creative Commons License 2000.07.24 0 0 850
A találkozó a Fenyőgyöngyénél van, ami a 65-ös busz végállomása is egyben. Ott van egy parkoló.
Előzmény: viktor a takarító (848)
Monkey Creative Commons License 2000.07.24 0 0 849
Kipedola,
én is irigylem a budapestieket a közös futásért. :-( Sajnos én ugyan a Duna partján futok, de 50 km-rel északabbra. Én alapvetően szeretek egyedül futni, de azért néha jó lenne a társaság "húzóereje". A beszélgetés viszont rengeteg energiát elvisz.
Melltartó-téma: Én próbáltam azokat a bizonyos sportmelltartókat, hát, nekem nagyon kényelmetlenek. Nem tudom Neked mennyire "lötyög" ;-)) nekem (sajnos) elég egy szűk sporttrikó, vagy dressz, ami kissé lenyom, és tart. Én ilyesmikben futok. :-)
Előzmény: kipedola (845)
viktor a takarító Creative Commons License 2000.07.24 0 0 848
Kipedola!
A Tisza partján?
Esetleg egy gátőrt rá tudsz venni.:-))

Futás közben futni szoktam, levegőt venni, néha inni és homlokot törölgetni, de beszélgetni nem igazán.
Azt inkább egy jó sör mellett...:-)))

A szerdai futásról:
Hogy lehet odajutni(tömegközeledéssel)?
Le tudom valahova tenni az egyéb holmijaimat, táskát, vagy eleve futáshoz öltözve érdemes érkezni?

Üdv,

vat

kaktusz7 Creative Commons License 2000.07.24 0 0 847
Kipedola
Bocs, hogy belelocsogok a női dolgokba...
A feleségemmel bementünk egy Aranypókba, háromféle sport-melltartót is mutattak. Megvettük a legkényelmesebbet, sajnos drága, 4-5 ezer Ft. Viszont egy ideig eltart.

Zsazsi
"De azért az élet szép!!!!! :o)"

Az élet olyan, amilyenné teszed. Ha szép, azt magadnak köszönd.

Zmac hét órára hirdette meg a futást, de ezt csak később tudja megerősíteni, amikor hazaért ma este a függőleges sportok hazájából.

Előzmény: kipedola (845)
Zsazsi Creative Commons License 2000.07.24 0 0 846
Hát éppen ez az, hogy nincs nekem ekkora szerencsém! :o(
De azért az élet szép!!!!! :o)
Ui: Hánytól is futunk szerdán?
Előzmény: kaktusz7 (844)
kipedola Creative Commons License 2000.07.24 0 0 845
Irigylem a bp-ieket a közös futásért. Tényleg, nem fut valaki a kies Tisza partján ? Én egyébként szeretek egyedül futni, mert akkor magam vagyok a szenvedésemmel. De jó közösen is futni, mert akkor jobban telik az idő, csak a tüdőmet köpöm ki a dumálástól.
Nálam tapasztaltabb lányok ! Adjatok tanácsot. Nem szeretek melltartóban futni, mert vág. Anélkül meg lötyög. Ti miben futtok ? Van valami spéci sportmelltartó, vagy mit tudom én mi. Tudjátok, én még soha semmit nem sportoltam életemben az iskolai tornaórák óta, igy nincs e téren semmi információm.
kaktusz7 Creative Commons License 2000.07.24 0 0 844
Zsazsi
Nincs olyan szerencséd, hogy összefuss egy nőfaló medvével. :-)) Ha mégis, hát hívd el őt is fagyizni! :-)
Egyébként nekem ez a Zmac(i) gyanús! :-)))

Bécike
A bokám egy éjszakai kosarazás közben kiment, és erősen izgultam, hogy nehogy törés, vagy szalagszakadás legyen. Mert volt már hat hétig gipsz rajtam hasonló előzménnyel, és nem éreztem jól benne magam. Most mázlim volt, annyira, hogy egy hét után már tudtam futni vele. Szerencsére a futásnál nincs oldal irányú terhelés, ahogy gördült a talpam, nem éreztem a sérülést.

Előzmény: Zsazsi (837)
Fondista Creative Commons License 2000.07.24 0 0 843
Bécike
Köszi az aggódást, de természetesen a 30 fok körüli esetekre értettem és 75 percen felüli futásokra. Nem is a mennyiség,hanem a módszer a lényeg vagyis lehetőség szerint megelőzni a kiszáradást.
Most csillapodni látszik az ivás téma egyenes arányban a meleggel, de jön még futóra nyár.
Előzmény: Bécike (839)
viktor a takarító Creative Commons License 2000.07.23 0 0 842
Hello!

ssneci!
Jobb lenne nem egyedül futni, az tuti, de az az igazság, hogy teljesen kiszámíthatatlan időpontokban futok. Ahogy hazaérek munka után, esetleg befigyel valami egyéb program, sörözés, stb, vagy reggel, ha fel tudok kelni...
A hétvégék viszont tervezhetők, majd megbeszélhetünk valamit a következőre. Én örülnék neki:-))

Ma hazafutottam egy kellemes helyről (Máriaremete). A táv (odafele lemértük autóval) 14,7 km volt, az idő kellemes koradélutáni, a terep pedig dimbes-dombos. Egyszóval kellemes körülmények. Az időm viszont gyengébbre sikerült, mint vártam (74p50mp).:-((
Két napja jobban ment, igaz, akkor csak 13,5km-t futottam sík terepen (64p40mp).

nnna, jó éjszakát mindenkinek,

vat

ssneci Creative Commons License 2000.07.23 0 0 841
sziasztok
VAT
Azért is, mert éccakás voltam(különben is olyan későn csak akkor tudok a gépre szabadulni, ha elmegy valahova a fiam)
Egyébként, ha úgy gondolod 1x2x futhatunk együtt. Néha úgyis fárasztó egyedül futni.

Bécike
Tudom, hogy nem komoly, de azóta ha nem férek a géphez,vagy pl. valamelyik nap mikor elszállt a vinyónk(még szerencse, hogy pár nappal előbb vett a srác egy nagyobbat) a formatálással, és telepitésekkel kb 23 órára lett kész, és ide engedett 15 percre-Te jutottál az eszembe!

Csak úgy ..
Tegnap kimentem a feleségemmel a szigetre. Lezavartam 2 nagy kört 50'25 alatt. Előtte az asszonyt elhelyetem egy padra,és csak arra kellett figyelnie, hogy mire odaérek, a kulacsot a kezembe nyomja(közben olvasgatott)
Így is megoldható ivás!!!! he-he-he
Utána bebarangoltuk a területet, és tényleg szomorú ez a vízhiány.A locsolócsapokat leszámítva(ezekhez le kéne hasalni) a belső úton láttam 1 vagy 2 működő csapot.
ss

Előzmény: viktor a takarító (838)
viktor a takarító Creative Commons License 2000.07.23 0 0 840
Hello!

Nálunk is sok kutat lezártak, de idén megint működik néhány a játszótereken. Megjött az eszük?

Legutóbbi futásomat nehezen bírta a lábam. Az egyik lábujjam - talán megrándult, de mitől? - feldagadt a duplájára és a talpcsontom is fáj. (biztos a hatalmas tempó miatt:-)))
Nálam tapasztaltabb egyéneknél is előfordul ilyesmi?

Zsazsi!
A medve ritka állatfajta kis hazánkban, tehát megnyugodhatsz. Maximum kígyókkal találkozhatsz vagy farkasokkal táncolhatsz.
A kígyóknál gyorsabban futsz, a farkasoknál meg biztos, hogy jobban táncolsz.:-))

A Budapest Sportiroda nyitvatartását nem dolgozó embernek találták ki. Reggel 8-tól du 4-5-ig, na persze, én meg ismerem a térugrás művészetét.:-PPP
Azért hétfő reggel ott kezdek.

jó vasárnapot mindenkinek,

vat

Bécike Creative Commons License 2000.07.22 0 0 839
Fagyizgatunk? Fagyizgatunk???? Töltögettyük a kalóriákat???:-)
Hááát aki futni tud annak nem rossz dolog az...
Szóval kerékpáros lettem, mert a bokám nem enged futni még mindíg:-((( Képzeljétek, még ki sem próbáltam az új cipőmet, úgy fáj a bokám. Na talán majd hétfőn...
Szóval, slágvoltokban:
IVkercsaj: azért nincsenek már kutak, mert leszerelték azokat, ugyanis drága az a fránya víz, és nem fizeti senki. Más magyarázatot nem tudok. Amúgy hóban futni szerintem szuper, én is csak az elmúlt télen csináltam először, de nekem nagyon megtetszett, és az sem mellékles, hogy a cipőt szépen kitisztítja:-) A lényeg az, hogy hó legyen, ne jég, mert azon max. a nyakadat tudod kitörni, futni nem tuccccc.
ssneci: dehogy káröröm! Nekem is volt már benne részem, sőt évente egy alkalommal magamtól követem el. (ha a c:\windows\system mérete eléri a 250 Mb-t)A kutak által szegélyezett út jó dolog, főleg a rekkenőben, de én azt vettem észre, hogy évről évre csökken a kutak száma, illetve hogy egyre több lesz használhatatlan, mert sokeszű embernek nem nevezhető egyének leszerelik róla a nyomókart. Arról már nem is beszélek, hogy a használható kitámasztó kavics az utóbbi időben fellelhetetlen. Tudod mi az igazi káröröm? A Napokben volt benne részem: 40-el robogtam, mert a tábal mondta, hogy lassan, mögöttem izzadt egy ladás, és bírta a tempót vagy 25 másodpercig, majd gázt adott, és elsuhant mellettem. Amikor éppen mellém ért belevillant az orcájába a trafipax vakuja, és kb 150 méterre le is állította a pénzbeszedő rendőr. Na itt éreztem át igazán a káröröm ízét:-)
Fondista: Rajt - 120 perccel lenyomsz apránként 1.5 litert? A békák hogy érzik magukat?:-)
Kaktusz7: neked mit adott elő a bokád?

Ez ugyan nem futás téma, de az office 97 beépíttett trükkjei (rep. szimulátor az Excelben, flipper a Wordben)után íme egy érdekesség a win 98-ból:

win98 meglepetés, avagy miért ekkora a program…

Kattints az Asztalra a jobb egérgombbal, a menüből válaszd ki az Új | Parancsikon parancsot. Írd be, hogy "C:\WINDOWS\Application Data\Microsoft\WELCOME\WELDATA.EXE" You_are_a_real_rascal, ezután kattints a Tovább, majd a Befejezés gombra. Kattints jobb egérgombbal az így létrejött ikonra, és válaszd a Tulajdonságok parancsot. A megjelenő ablakban a Parancsikon fülnél a Futtatás résznél a legördülő menüből válaszd ki, hogy Kis méretű. Kattints az OK-ra, majd kattints az ikonra, amit készítettél! A Windows 98 készítő csapatát fogod látni és a Microsoft otthonát képekben.

Na ezt most rendesen közkinccsé tettem:-)

Kellemes hétvégét nektek!

viktor a takarító Creative Commons License 2000.07.21 0 0 838
...gondolom azért nincs itt senki, mert még nem értetek vissza a futásból...:-)))
Zsazsi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 837
De másnap 10-kor megint kinyit, addigra talán én is ott leszek. :o))) Hacsak meg nem esznek a medvék!
Addig Ti csak fogyasszatok nyugodtan! :o)
Amúgy megbeszéltük, hogy hánykor találkozunk?
Előzmény: kaktusz7 (835)
Zmac Creative Commons License 2000.07.21 0 0 836
Óh, a tájfutók alapvetően vidámak, úgyhogy egy cukrászda segítségével szerintem könnyen megmenthetőek a mélabútól! :)))
Előzmény: Zsazsi (832)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.07.21 0 0 835
Nem is beszélve arról, hogy - ha jól tudom - a Daubner 8-kor bezár.
Nem baj, majd futunk egy optimált 3 perces km-ekkel, és azértis odaérünk. :-)))
Előzmény: Zsazsi (834)
Zsazsi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 834
Látod, hogy milyen neveleletlen vagyok? :o(
Majd hagyjatok jól ott az erdőben, hogy csak nézzek!!
Előzmény: kaktusz7 (833)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.07.21 0 0 833
Zsazsi
Csak a TÁJFUTÓK? :-(( Mi ez a kirekesztő politika? :-)))
Előzmény: Zsazsi (832)
Zsazsi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 832
Kedves szomorú TÁJFUTÓK!
A szerdai futás után felvidíthatlak Benneteket néhány gombóc fagyival a Daubner-ben? :o)
Zsazsi
Előzmény: Zmac (820)
Zsazsi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 831
Kedves szomorú TÁJFUTÓK!
A szerdai futás után felvidíthatlak Benneteket néhány gombóc fagyival a Daubner-ben?
Zsazsi
Előzmény: Zmac (820)
Hiver Creative Commons License 2000.07.21 0 0 830
Ma én vagyok az első!!!!!!!!
Kiseszter!
Kedd 7 OK, ott leszek!
Meg a szerdain is!
Végre beindult a dolog... Tegnap 2x is voltam futni: 2-kor 10 km, 8-kor 7km. Ez nagy hülyeség volt?

Előzmény: kiseszter (826)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!