Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

csogu Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5965
És kár, hogy te valahogy erre el tudtál menni, a szakszervezeti toborzókra, meg nem:-(

Tomajer, nagy esélyed van arra, hogy te leszel az első férfi, aki anyaszerepben fog a kamerák elé állni.

Hányszor írjam le neked, hogy amiben nem látok fantáziát az nem érdekel. Nem tudom, hogy te hány taxist beszéltél rá az elején, hogy lépjen be a szakszervezetbe. Én nem keveset, de hamar ráéreztem az ízére. Azt amit takar. Már megint arról kezdett ott szó lenni, hogy valaki, valakik ellen legyünk. Eszközt akartak belőlünk faragni. Én nem akarok senki bábuja lenni és addig nem is megyek, amíg az lesz a "legnemesebb" cél, hogy szívasuk meg azokat akiknek a tányérjából eszünk. Én ilyen "ételt" nem kérek, mert kidobja a gyomrom!!!!!!!!!!
ÉN OLYAN TAXIS PRÓBÁLOK LENNI, AKIBEN MEGMARADTAK AZOK AZ ÉRTÉKEK, AMIKET MÉG ÉRTÉKNEK LEHET NEVEZNI!!!!!!!!

Előzmény: tomajer (5961)
góré001 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5964
tomajer ez egyszerűen nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!!
góré001 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5963
a tgfsz saját magát nyírta ki .saját vezetői akik senkivel nem akartak együtt dolgozni ,működni.

ne sajnáld mert ebben a formában ugysem volt működö képes. most ha lecseng ez a droszt rendelet dolog akkor remélem fogok tudni alternatívát ajánlani a TAXISOKNAK!!remélem most már azt fogják támogatni aki tesz is értük valamit .nem azt aki minden megmozdulásával frontokat nyít mindenkivel háborúzik és nem összefogásra buzdít hanem ellentéteket szül!!GÓRÉ001.

tomajer Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5962
"bele mart mindenkibe feljelentett mindenkit ,össze vissza nyilatkozgatott minden fajta butaságot és ez az egyszerű taxisnak tetszett végre valaki neki mer ugrani EZEKNEK"

Igen-igen!!!
És én egy egyszerű taxis vagyok!!!:-)
Ha ezt folytatta volna, akkor én most is mögötte állnék!!!:-(

Hiszen "EZEKKEL" /veled is:-) / sok a baj!!!
Sok mindenben mások az érdekeink!!!

Szükség lenne már valakire, aki az "egyszerü taxist" képviseli! :-(

Előzmény: góré001 (5957)
tomajer Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5961
Szép ez a történet!
Kár, hogy én ezekről a toborzókról nem tudtam:-)))
És kár, hogy te valahogy erre el tudtál menni, a szakszervezeti toborzókra, meg nem:-(

Én rettenetesen sajnálom, hogy megint elúszott egy esély a taxisok összefogására:-(((

Mert az én szivemnek, még mindig a TGFSZ. kinyírása fáj!!!:-(

Előzmény: csogu (5956)
csogu Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5960
Azt azért ne feledd, hogy itt te mint tomajer írsz, a Pali meg Pali.
Szerintem egy ásványvíz mellett másként beszélne mindenki. Vagyis kicsit több tényekkel:)

Tényleg nem érdemes tovább ragozni, hiszen tényeket itt nem szabad írni, mást meg fölösleges!:-(

Előzmény: tomajer (5959)
tomajer Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5959
Én elhiszem, hogy a királyfit jobban ismered mint én!
Ennyivel vagyok fiatalabb:-)
Én csak, mint kis-budás, hallgattam az üvöltözését, és ittam a levét, a tevékenységüknek!:-(
Szerintem a Taxistársadalom, semmit az ég világon nem köszönhet neki, az első magántaxitársaság, /egyáltalán nem önzetlen/ létrehozásán kívül!!!
Jól kigömbölyödtek ők a többi taxis zsírján, aztán amikor baj volt otthagyták őket a toszba!!!:-(
Tényleg nem érdemes tovább ragozni, hiszen tényeket itt nem szabad írni, mást meg fölösleges!:-(
Pont ugyanúgy tudsz mindent mint én, csak rajtad már megint másik szemüveg van:-)))
Előzmény: góré001 (5953)
csogu Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5958
*amit most tesz az tisztességtelen*

Ma de finom vagy Pali:))

Előzmény: góré001 (5957)
góré001 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5957
sok mindenben egyet értek veled ,bár megfogadtam nem beszélek többet a józsiról ,de most ,hogy írtál néhány dolgot mégis.

kezdetben még bírtam is mert azt hittem ő majd átveszi a staféta botot tölünk öregektől,de aztán elkezdett furcsán viselkedni akkor még nem értettem miért -mostanra kiderült.

ő főnök akart lenni magától ez nem ment hát keresett szövetségeseket és elkezdte áldásos tevékenységét.

bele mart mindenkibe feljelentett mindenkit ,össze vissza nyilatkozgatott minden fajta butaságot és ez az egyszerű taxisnak tetszett végre valaki neki mer ugrani EZEKNEK- most aztán ö is bekerült az ezek táborába.

magának csinálta csak ö tud kimászni is belölle. amit most tesz az tisztességtelen.GÓRÉ001

csogu Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5956
Sőt, tovább megyek.
Ő lett a vörös posztó a fiúk szemében.
Tudom, mert kérdezgetem és hallom a véleményeket.

Ha sikereket szeretne valaki elérni és az emberek bizalmat megszerezni, akkor tuti nem kellene még a lehetőséget sem megadni arra, hogy egy napon említsék a nevét a Józsiéval. Az a legrosszabb, hogy Józsi kajakra közülünk való volt. Hittek (tünk) benne, ki rövidebb, ki hosszabb ideig és mélyen csalódtunk benne. Nekem személyszerint azt állították, hogy lehet egyszerre 2 cégnél lenni, hogy senkinek nem lesz ez zavaró, mert így mi is jobban keresünk és így könnyebben tudjuk fizetni, amit fizetni kell. Én is elmentem meghallgatni, hogy mik a feltételek. Vagyis én azt hittem, hogy erről lesz szó. Közben mit találtam ott. Egy Józsi úrat. Nem a "mi Józsinkat", hanem egy főnököt, aki kampányolt stb.... Aki szinte (igen, leírom mert én így éreztem) szinte zsarolta az embert, mert azt akarta elhitetni, hogy aki most nem lép az vmi nagyon nagy dologból marad ki. Láttam és éreztem, hogy itt már semmi másról nincs szó csak önös érdekről van szó. Már nem érdekli őt, hogy miből tartjuk el a családot, nem érdekelte, hogy minket ezért kirúghatnak stb... csak az eredmények a pénz dominált. Úg ytudnám jellemezni a Józsit, mint egy türelmetlen horgászt. Ügyesen beetetett, de túl hirtelen rántott be a "halnak". A tapasztaltabb "hal" megérezte, hogy ez nem jó neki, de a naív és kíváncsi "hal" horogra akadt. Sajnálom, mert lehetett volna okosan csinálni és agrasszívan, neki ez nem sikerült. Nem sikerült, mert csak annyi maradt meg abból amit igért, hogy itt a mi bőrünk a tét. Igaza lett, de ő is csak lenyúzni akarta a maradékot. Ott hibázott, hogy már nincs maradék. Józsi egy betonon haladt, egy erős kemény betonon, most elkezdett visszafelé táncólni, de közben a beton jéggé változott. Nem hiszek a Télapóban, nem hiszek a Jézuskában, nem hiszek a Józsiban. Pedig mindenkinek mennyivel jobb lenne, ha ezek valóban léteznének.

Előzmény: csogu (5955)
csogu Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5955
Sok igazságot írtál itt le Pali.
Szerintem a Józsinak nagy lehetőségei voltak, de már vége. Nem hinném, hogy mégegyszer osztanának neki a fiúk lapot az utcán.
Előzmény: góré001 (5949)
csogu Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5954
Az olyan általáno volt és nem volt neked címezve, de ha neked megfelel. akkor nekem is:)
Előzmény: Fáradt Vándor (5948)
góré001 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5953
tomajer én azt gondolom a zolit jobban ismerem,hidd el ő egy keménynek látszó de de kenyérre kenhető ember csak bánni kell tudni vele ,én tudtam kezelni .

azt nem hiszem ,hogy ő hirhedt ember ő az elsök közötti nagyvezír amúltban lehetett hallgatni rá!! ma már azt gondolom az ídő tulhaladta a jelenlegi tudását de a szakmai tudása, tapasztalata elvitatthatattlan!!ezért használta a józsi is addig amig ember toborzóként höbörgőként szügsége volt rá sajnos mára őt is dobta ezért a zolit sajnálom mert nem tudta felmérni mi a helyes irány neki mihez szabad adni nevét.

tomajer Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5952
"én a zolit jó embernek tartottam "

Nna ennyit már megint az emberismeretedről:-(

Nna meg a memóriádról!!!

Én már 88-90 körülról is emlékszem "bevállalhatatlan" dolgokra körülötte:-(
/ és ismerek embert, aki már a hetvenes évekből is tudna mesélni:-))) /

"de vitatthatatlan NAGY NÉV A SZAKMÁBAN " Háát, ígyiss lehet értelmezni:-)))
Ha a híreset, és a hírhedtet összekeverjük!!!:-)))

Előzmény: góré001 (5951)
góré001 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5951
én a zolit jó embernek tartottam csak hát az íróasztal rossz irányba vitte,sok beválalhatattlan dolgot csinált és ezt ő is belátta és önként távozott. szerintem neki nem való az íróasztal!!

de vitatthatatlan NAGY NÉV A SZAKMÁBAN valószinüleg józsinak is ezért kellett!!

csakhát az ídő elmúlt az ujdonság elmúlt aki tovább nem kell az mehet -/hát ez nem szép és jó cselekedet/

nem hiszem ,hogy igy kell használni embereket vagy kihasználni.GÓRÉ001

tomajer Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5950
Jóreggeltet!

Azért, ha jól emlékszem, a királyfinak te is adtál 3-as kódot, és egy pár év királyságot, tök fölöslegesen!
Hiszen akkor, neked, már igazán ismerned kellett volna!!!:-(

Előzmény: góré001 (5949)
góré001 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5949
sziasztok jóreggelt!!

azt gondolom egyrészt jó EMBER vagyok/ezt már néha mások is elismerik/másrészről , ha folyton mindenkivel harcolúnk akkor az érdemi munkáról veszi el a figyelmet és az erőt!!

én az ördöggel is kezet fogok csak érjük el ,hogy bármilyen hatalmi ágazat szakmánkról csak és kizárólag VELÜNK együtt dönthessen!!

azt gondolom ö nem az ördög csak rossz uton jár,dehát majd megtapasztalja,ha szakmai árúlóvá válik akkor ez a kis nagy közösség hamar partvonalon kívűl helyezi.

aTAXISOK bizalmát csak egyszer lehet eljátszani, aztán jön a vég!

az embernek lehetnek rövid távú sőt hosszabb távú bajai de akkor is EMBER-nek kell maradnia.

van aki mások segítségével vagy mások gyötrelmeivel,munkálataival akar napfényre kerülni ezért hajlandó még köpönyeget is forgatni/van ilyen a politikában is bőven/de ezek csak pillanatnyi síkerek ez hosszú távon ugysem megy mert hitelét vesztett ember ha soha semmilyen pozitív eredményt nem tud felmutatni magára marad.

nézd meg , hol vannak mellölle a nagy harcos társak a CAINKÓ, aSAPKA /ö még ha jól hallom a taxizásból is kiesett rövid úton vajon most miből él??-nem irigylem sőt sajnálom!!
barátokat igaziBARÁTOKAT nem könnyü szerezni elveszíteni meg borzasztóan könnyü!!az élet majd ezt is megoldja mint annyi mindent aki ide való az megmarad aki nem az elbukik!!az élet már csak ilyen!!!!!!GÓRÉ001.

Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5948
5929-es eleje középen, vastag nagybetűkkel megfelel? Mert nekem igen... ;-)
Előzmény: csogu (5946)
csogu Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5947
a végére legalább rátalált a helyes ösvényre legalább is remélem.

??????????

Pali, te vagy nagyon jó ember vagy és könnyen bocsájtasz meg az ellened (ellenünk) vétkezőnek, vagy nincs más lehetőség jelenleg.

Melyik?

Előzmény: góré001 (5944)
csogu Creative Commons License 2004.05.06 0 0 5946
Tomajer, egy köszönöm elfért volna Fáradtnak, nem?
tomajer Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5945
A "dokumentumok" útjai kifürkészhetetlenek!:-)))

"ne cseszegess senkit mert nem a részedmények számítanak hanem a végeredmény!! "

És a végeredménytől tesszük függővé, hogy melyik oldalra állunk???:-(((

Merakkó így könnyű mindig győztesnek lenni!:-)))

Amikor aláírtátok, te nem kérdezted meg tőle, hogy Ő mit keres ott?????
Mert mifelénk, egy megállapodást azok írnak alá, akiknek volt valami vitás ügyük, és abban végre meg tudtak állapodni!
Nna most vitás ügye van a mi Józsinknak elég, de ezzel a rendelettel eddig valahogy nem volt baja!:-(
Mármint TGFSz. elnökként!:-(

Előzmény: góré001 (5944)
góré001 Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5944
légy üdvözölve ismét tomajer!

ez meg honnan az úristenből került hozzád????????

bár igaz ami igaz jópár újságíró megkapta a helyszinen de azért!!!??

milyen körökben pörögsz te!!!

ne cseszegess senkit mert nem a részedmények számítanak hanem a végeredmény!!

a végére legalább rátalált a helyes ösvényre legalább is remélem.

van itt bőven akit képvíselni kellene hát nosza!!
GÓRÉ001.

tomajer Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5943
A szövegen is van elemezni való, de ahhoz most fáradt vagyok:-)))

Viszont megakadt az aláírókon a szemem!!!

Az alsó három úrral, nem találkoztam egyik tüntetésen sem!:-)))
Nem láttam, hallottamn őket, hogy kiálltak volna a nyilvánosság elé, és érveltek volna a rendelet ellen!!!

Leginkább, a Bakucz úr támogatása értékes, hiszen eddigi információink alapján, Ő teljes mellszélességgel "A RENDELET" mellett állt!!!

Józsi! Most akkó mi van???:-)))
Te most szaxervezeti elnök vagy, vagy a TAXIM / nem az enyém sajnos:-) / szakmai vezetője???:-)))

Mermint szaxervezet, már régen nem szólaltál meg!:-(((

Pedig vártuk ám!!!

Előzmény: tomajer (5939)
tomajer Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5942
Biztos, hogy nem:-(
Előzmény: Fáradt Vándor (5941)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5941
Én nem vagyok eléggé képzett ideológiailag, mint Pelikán elvtárs, de biztos hogy ez a dokumentum a nyilvánosság számára készült???

Egyébként szívesen, és legközelebb vigyázz rá, nehogy életfogytos legyen... ;-)

Előzmény: tomajer (5939)
MEREV UJJ Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5940
WELCOME tomajer! :-)))

HTML suli

Előzmény: csogu (5934)
tomajer Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5939
Köszönöm köszönöm!:-)))

Hálából, kicsit kutakodtattam, ujságíró ismerőseimmel!:-)

Érdemes volt!

Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5938
tomajer!

Én itt visszaszerzem a nicked idő előtt, aztán isde se szagolsz? Szép... :-/

Fáradt Vándor Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5937
Node ne offoljunk.... :-)
Előzmény: csogu (5936)
csogu Creative Commons License 2004.05.05 0 0 5936
Nem tudom, mert nekem az egész gépem rossz most és örülök, hogy egyáltalán netezni tudok.
Kaptam annyi vírust, hogy az egy elefántot leterítene:)
Előzmény: Fáradt Vándor (5935)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!