Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
- 2013 év elejei Panasonic DMC-GH3 váz minden tartozékával, dobozával (akkut és töltőt kivéve minden bontatlan), magyar garis: 250e Ft - pár hetes Zoom H6 hangfelvevő, amit össze lehet kötni pl a GH3-mal és frankó hangminőséget rögzíthetsz a videóhoz (magyar garis): 90e Ft
Olympus E-1 váz, MO-i vásárlás, első tulaj vagyok, minden papír, doboz megvan. 52 ezer expo. Távkioldó, 2 db CF kártya van hozzá. Hibátlan darab. Ára: 30 000 Ft Képek: http://www.flickr.com/photos/16986502@N04/sets/72157638855906454/ (már csak a váz eladó, a képen lévő obi elkelt már.)
táska (gyári, nagyon egyben van),napellenző,első-hátsó sapka, állványgyűrű szóval minden gyári tartozákával + ajándék hoya uv szűrő és egy polár szűrő
átvétel szegeden bármikor, ezen kívül: budapest népliget, nyugati szeged-budapest vasutállomásokon, valamint székesfehérváron és várpalotán kb 3 hetente
a gyorscseretalp nem tartozék alapból, de ha neked is olyan állványod van akkor megdumálható vagyok
Hello, engem érdelek az obi , ámbár nem ismerem, .. a 2,8 fényerő állandó ? A tubus hossza változik zoom esetén ? Eredetileg egy Pana 2,8 12-35 obit keresetem...
Eladó, itt vásárolt kollégától, egy új Olympus M.Zuiko Digital 14-42mm 1:3.5-5.6 II R MSC 23-ért, még nem volt vázon sem. 3 év garival. Közben kaptam egy másikat, kettő meg nem kell. Posta, vagy futár nem gond!
Kihasználatlanság miatt eladnám Panasonic gf2 vázam, 14/f2.5 -ös objektívvel. Az objektív és a váz is hibátlan, szép állapotú. A váz fehér színű, magyar menüvel rendelkezik. Eredeti doboza, papírjai megvannak. Jár hozzá akksi, töltő és 8gb -os sd kártya.
Külön is eladó a váz és a lencse, 35.000, 50.000 Ft-os áron.
Irányár 85.000 Ft.
Érdeklődni lehet a nagyadam_@hotmail.com email címen lehet.
Eladó Olympus OMD EM-5 ezüst váz szép állapotban. Olympus márkabolt vásárlás. 2015 júl 05ig garis. Doboz minden tartozék megvan (Kipróbálható Bp. XI ker) ia: 185K email public + tel:70/három hatvannyolc5680
Olympus FL-50-es vaku. Olympus márkaszervízben egyszer volt javítva, mert nem mindig villant. MO-i vásárlás, első tulaj vagyok, minden papír, doboz megvan. A kis fehér fényterelő lemeze le van törve, de hibátlanul működik. Ára: 30 000 Ft