a kondom a kordon használatának vagy a célszerűségét látja be valaki, vagy másféle élvezeti értékéért kezdi birizgálni :) a dokumentumfotó mindkét esetben indokolt :)
eccer majd esetleg felhasználtatik Az igazi Mao című örökbecsűhöz hasonlatosban ;-)))
Nagy vizekhez közel könnyű jó felhőket elcsípni. Alacsonyan jönnek, elég vastagok ahhoz, hogy magukban is sötétet csináljanak. Itt pedig elég sok víz van a környéken. Több képet készítettem, de nem kellett egészen rátekerni a szűrőt, mert akkor élvezhetetlenül kontrasztos lett volna a kép, majdnem mint amikor képet fénymásol az ember, vagy esetleg 27 dines ff filmről extrakemény papírra nagyít.
Nemsokára lebányászom a fotóstáskát. Akkor kiderül, mi van íva a filterre. Ezt a szűrőt egyszer régen Páriszban vettem, mert úgy éreztem, hogy az ottani égbolthoz nekem az kell. Nekem valami más szűrő rongált egyszer képet, valami miatt az akkor automatika meghülyült tőle.
Nekem csak egy, úgy húszéves darab van, az akkori átmérőkkel és csak a nagy filmes gépekre jó. A mini DV miatt viszont kokettáltam ezzel a rendszerrel. Hatalmas drámákat lehet vele csinálni.
A disznó egy okos és intelligens állat. Azt hallottam, ha belépünk az unióba, még játékokat is kötelező lesz tenni az ólba. De azóta erről nem beszélnek.
ha nem is macska, de egy döglött gyesznó akadt a horgomra (:-)) ma az utcán, hamarost a gyilkosai is előkerültek és örömest felkaszabolták, miközben anatómiai tanulmányokban részesítettek :-)))