Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 303

Ez azért több mint jóképú!

 

Steak

Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.05 0 0 302
pedig biztos finomak :)
nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 301
Hát nem valami szépek de biztos finomabbak :)
Előzmény: Törölt nick (300)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 300
Elég ócskának néznek ki ezek a halak.. :)
Előzmény: Tepedt_ (299)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.05 0 0 299
1
nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 298
Az is egy megoldás :) De nálunk itt a sarkon csak egy kocsma van és ott a max kaja amit megcsinálnak az a két napos piritós.
Előzmény: Törölt nick (297)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 297

Jól felszerelt konyhátok lehet a cégnél..

 

Én inkább leugrok a sarki török kölökhöz, h dobjon össze nekem valami okosságot.

Előzmény: nandan (296)
nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 296
Nem lenne belőle galiba, csak megennék itt nekem :) Inkább otthon:P
Előzmény: Törölt nick (295)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 295
Munkahelyeden gyártasz gyorsan 1 laza gyrost?
Előzmény: nandan (294)
nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 294
Igen azt én is ismerem, mármint a Kotányisat. Ettől függetlenűl szerintem sima itelízesítővel vegyitve még jobbá lehet tenni ezeket az ételeket is.

Én is megéheztem :) Az a baj, hogy nálunk nem lehet finom Gyrosst venni, úgyhogy csinálnom kell :D
Előzmény: Tepedt_ (292)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 293

Fene egyen meg.. :)

Biztos nem halok éhen.

Ki is osonok gyorsan, muszáj tolnom valami eledelt.

Előzmény: Tepedt_ (292)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.05 0 0 292
Van is asszem vmi Kotányi vagy valami Gyros fűszersó :)
Marhából és csirkéből is jó.
Annyit beszélünk róla hogy megéheztem :)

s
Előzmény: nandan (291)
nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 291
Ez nem teljesen igaz ebben a formában :D A Pizza batyut meg lehet. De ott van a Gyross. Imádom, csípősen hmmm. És pitát mindenhol lehet már kapni, a husit meg bele lehet grillenteni.
Előzmény: Tepedt_ (290)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.05 0 0 290
Grill pizza :D
Csak kissé nehézkes lenne megfordítani :)
Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 289

Mirelit pizza az kevésbé klassz.

Akkor már inkább gyárts magadnak pizzát vagy rendelj.

 

Előzmény: Tepedt_ (288)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.05 0 0 288
Nekem marad a micro meg a mirelit pizza de mindenféle ötletre nyitott vagyok :)
Előzmény: Törölt nick (286)
nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 287
Otthon a konyhában elektromos grillen? Kinyitod az ablakot és a finom eső illat is bejön :)
Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 286

Hellókkaaa!

 

Na ki jön grillezni ebben a remek időben?

nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 285
Sziasztok
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.05 0 0 284
Jó reggelt :)
ZsuR Creative Commons License 2007.09.04 0 0 283
Miert nem olvasol vissza?
Előzmény: Tepedt_ (267)
Zitka Creative Commons License 2007.09.04 0 0 282
Ha ugyanaz van benne, mint a korábbi hengeres papírdobozosban, akkor a grillezett zöldség fűszere nagyon finom. :-)
Előzmény: Tepedt_ (272)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 281
Nem mindegy :)
Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 280
Tényleg.. :D:D
Harcsa volt, sorry.. :P
Előzmény: vizizé (279)
vizizé Creative Commons License 2007.09.04 0 0 279
ÖÖÖÖ Nem akarok vitatkozni, de nem harcsa volt az az afrikai? :-))
Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 278
Afrikai pontyhoz, nagyon finom lett.
Előzmény: Tepedt_ (274)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 277
Köszi szépen, megfogadom a tanácsaid :)
Előzmény: szysssz (276)
szysssz Creative Commons License 2007.09.04 0 0 276

Inkább a budai hegyekben gondolkozz. Pl Hűvösvölgyben a gyerekvesút végállomásánál biztos, hogy találsz tűzrakó helyet és az erdőben parázs alapjául szolgáló keményfát.

 

A parázson sütheted pecsenyédet, de csinálhatsz saslikot is: hagyma, húsos szalonna, paprika közé a nyársra felszúrhatsz gombát, hústerméket vagy vékony, előre pácolt hússzeleteket, esetleg májat.

A nyársat becsomagolhatod alufóliába, s amikor megpárolódott parázson átsütöd. Nekem a fólia nélkül gyege parázson sült hús/saslik az igazi. Persze ehhez nagyobb türelem szükségeltetik.

 

Ha húsokat sütsz parázson, a parázs alá rejts el néhány alufóliába xsomsgolt krumplit. Fínom köret a húsok mellé.

Előzmény: nandan (263)
vizizé Creative Commons License 2007.09.04 0 0 275

Só, bors, citrom..:-)

Bár a bors sem diétás..

 

Megmondom őszintén, nekem az utóbbi időben az egyszerűbb pácok jönnek be.

Szeretem a pikáns ételeket, de grillezésnél inkább a visszafogottabb fűszerezést választom. Jobban kijön a hús igazi íze. Esetleg ízlés szerint fűszervajat lehet rátenni.

Előzmény: Tepedt_ (270)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 274
Milyen halhoz próbáltad?
Előzmény: Törölt nick (273)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!