Keresés

Részletes keresés

annahorvath72 Creative Commons License 2013.11.17 0 0 290

Kedves Éva.

 

itt is szeretném megköszönni, hogy megosztottad a tapasztalatod velünk. én eljutottam a Józsefhez, és csak csatlakozni tudok a véleményedhez, ajánlásodhoz. tényleg nagyon odafigyel mindenre, alapos, nem kapkod el semmit, és roppant barátságos ember. nagyon jól éreztem magam nála, és nagyon sokat segített. és ami nem utolsó szempont, szerintem egyáltalán nem drága. az előző helyek, ahol megfordultam a szakmabelieknél, kezelésenként 15-20 percet szántak rám, jóval drágábban. a Józsefnél majdnem 2 órát voltam egy kezelésen. nagyon jól kombinálja a keleti gyógymasszőr fogásokat a csontkovácsolással. mire eljutottunk oda, hogy ropogtatta az ízületeimet, annyira ki voltam lazulva, hogy minimális mozdulatokkal elérte a célt. legszívesebben kitenném az elérhetőségét ide, de nem tudom, hogy mit szólna hozzá...  bár te úgyis megadod azoknak, akiknek szükségük van rá. még egyszer köszönöm, hogy hozzá segítettél, és csak ajállani tudom mindenkinek, aki ide benéz.

üdvözöllek kedves Éva, és köszönöm! :)

gotti eva Creative Commons License 2013.10.08 0 0 289

Tudom, mindenkinek vannak irigyesei, gondolom te is azért fikáznád egyből. talán te is épp ezzel foglalkozol? különben nem értem a reakciód. nem véletlenül nem írom ki a nevét, nem publikus. csak gondoltam megosztom, hogy találkoztam olyannal is a szakmátokból, aki nem csak ámít, meg kábít mint a legtöbb, és próbál trükkös dolgokat minimális idő alatt elsütni, és mindenáron ráerőltetni az emberre, hogy ennyi, meg annyi kezelés szükséges még, hanem NORMÁLISAN ÁLL AZ EMBERHEZ! de gondolom neked ez a kifejezés magas. de kár is neked írnom erről... biztosra venném hogy szakmabéli lehetsz! megnézném egyszer, hogy te mit tudsz?! és utána azt is kitenném ide, amit nálad tapasztalnék. sokan járnak hozzá, aktív sportoló, és táncos, és szinte csak onnan azokból a körökből telített az ideje. de van hogy vállal másokat is. sőt volt már nála másik csontkovács is, mert kíváncsi volt mit csinál, és hogyan. és őt is elvállalta, nem csinált titkot a munkájából, pedig tudta hogy szakmabeli az illető. vajon te be mernél vállalni ilyent?

maximális tisztelettel üdvözöllek: Éva.

Előzmény: macokka (288)
macokka Creative Commons License 2013.10.06 0 0 288

Belső körökben, titokban kezel, milyen csontkovács az ilyen!? Viccelsz?!!  A nevét sem mered kiírni?!!  Hmmm, hmmm.....!

Jó kis ajánlás!

 

gotti eva Creative Commons License 2013.09.29 0 0 287

sziasztok.   én elég sok csontkovácsot kipróbáltam már, és hát meg kell mondanom, óriási különbségek vannak. végül egy olyan embernél vöksoltam végleg, aki nem hivatás szerűen csinálja a csontkovácsolást, csak szinte belső körökben, de azért néha be lehet jutni hozzá. sportolókkal, és táncosokkal dolgozik java részt, itthon tette le a csontkovácsolás iskolát, majd egy nevesebb embernél is tanult, utána meg egy ukrán csontkovácsnál képezte magát tovább. és még folyamatosan fejleszti a tudását, mert úgy véli, ezt mindig tanulni kell. nem hírdeti magát, szolíd környezetben dolgozik, nem látsz nála nagy keleti mesterek képeit a falakon, soha nem áll neki egyből az ember izületeinek a gyötrésének mint sokan mások, rengeteg kérdést tesz fel, figyelmet fordít minden kis részletre a vizsgálódás során, és amit senkinél sem láttam még, egy két méteres tükörre van felrajzolva nála egy szimmetria rács is, mert hogy az ember szeme csalhat, és inkább biztosra akarja látni a dolgokat. nem esik túlzásokba, nem drága, soha nem hív vissza, hogy ennyi, meg annyi kezelést kell végig csinálni hogy eredmény legyen, mindig azzal erszt el, hogy a szervezetem érezni fogja, ha dolgozni kell rajta még. sok olyan tornát mutat, amiket otthon kell csinálni, hogy hatékonyabb legyen, és ne a pénztárcánkat kelljen mindig csak terhelni, egyszóval nem a pénzre hajtó ember kimondottan. nagyon korrektnek tartom, ügyes keze van, odafigyel mindenre, sokat kérdez, nem kockáztat bravúros műveletekkel, hogy ámítsa az embert, egyszóval érdemes megpróbálni bejutni hozzá, ha valakinek szüksége lenne rá. akit érdekel, a mail címemre írjon legyen szíves, ott megadom az ő levél címét, ahova lehet írni neki. a telefon számát nem adhatom ki a megkérdezése nélkül, elnézést. / gottieva@freemail.hu /  sziasztok.

mexikeouthoo Creative Commons License 2013.09.26 0 0 286

Én is jártam Köhler István csontkovácsnál. Fantasztikus ember, és nagyon nagytudású. Rajtam valóban sokat segített. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.22 0 0 285

Az miért fontos hogy nő legyen?

Nincsenek túl sokan...

Előzmény: warda7 (284)
warda7 Creative Commons License 2013.09.20 0 0 284

Sziasztok,

hozzáértő, NŐI csontkovácsot keresek Budapesten. Ha tud valaki segteni, kérem írjon. Köszönöm!

Wiktória4 Creative Commons License 2013.09.17 0 0 283

Üdv! Én innen szoktam választani orvosokat:  http://www.docplanner.hu/ortoped-orvos Mindneki figyelmébe ajánlom az oldalt. Az ortopéd orvos probléma esetén ajánlhat szükség szerint egyéb kezeléseket!  

mexikeouthoo Creative Commons License 2013.09.03 0 0 282

Én is jártam Köhler Istvánnál, köszönet annak, aki ajánlotta. Csak jót mondhatok Róla. Végtelenül lelkiismeretes és nagyon nagytudású. Sokat segített rajtam, nekem a derekammal volt komoly gondom. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Tamara Kis Creative Commons License 2013.06.22 0 0 281

Kedves Cattani1982!

Én  Köhler István nevű csontkovácsnál jártam. Ő nagyon jó szakember, már több ismerősömet is kezelte, és mindenki jót mondott róla. Tényleg hatékonyan masszírozva kezel, egyáltalán nem fájdalmasan. A XII. kerületben dolgozik, a neve alapján biztos megtalálod a neten az elérhetőségét!

Előzmény: Cattani1982 (279)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.16 0 0 280

Küldj nekem egy emailt és irok.

Előzmény: Cattani1982 (279)
Cattani1982 Creative Commons License 2013.06.15 0 0 279

Sziasztok!

 

Tud valaki ajánlani nekem jó csontkovácsot, olyat aki tapasztalt és hatékonyan kezel?  Budán, lehetőleg a metró közelében.

 

Előre is köszi!

babaji Creative Commons License 2012.05.31 0 0 278

Magam is a masszirozás és csontkovácsolás szintézisének vagyok a hive ! Egymást kiegészitve jobb hatásu.

Előzmény: géza012 (266)
babaji Creative Commons License 2012.05.31 0 0 277

http://csontkovacs.lapozz.hu/

Rengeteg kiropraktőr-csontkovács dolgozik hazánkban,megtapasztalás u t á n érdemes róluk vélekedni.

Előzmény: Veritas3 (276)
Veritas3 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 276

Üdv Mindenkinek!

 

 

Egy kis segítségre lenne szükségem.Egy Szilvia nevű csontkovács elérhetőségét keresem,nemrég megkaptam a számát, de mielőtt beszélni tudtam volna vele elhagytam.

A kersztnevét tudom, és annyit hogy Zuglóban a Stefánia úton rendel.

Valaki nem ismeri véletlenűl?Nagyon örülnék újra az elérhetőségének.

Előre is köszönöm!

inwear Creative Commons License 2012.05.18 0 0 275

hallott már valaki ecsenszki mártonról? és mit tud róla?

nervin50 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 274

Sziasztok!

Már rég figyelemmel kísérem az oldalt, de csak most jutottam arra az elhatározásra, hogy közzétegyek egy fantasztikus megtapasztalást a csontkovácsolásról! Ha nem velünk történik meg talán el sem hiszem, hogy olyan gyógyulást és  energiákat tud megmozgatni ami már szinte a csoda határát súrolja. Az orvosok (több egyöntetű véleménye) szerint a nővérem számára elkerülhetetlen a fájdalmai miatt előbb-utóbb, a csípőprotézis beültetése. Ezt elkerülve végső kétségbeesésében fordult a csontkovácsoláshoz. Többszöri kezelés olyan eredményt hozott, hogy mostmár tünetmentes, vigan kertészkedik és mindent  tud csinálni mint régen!! Itt ragadom meg az alkalmat és mindenkinek javaslom, hogy próbáljon meg mindent, és oda menjen akiben hisz és megbízik, mielőtt sebészeti beavatkozásra lenne szükség. Sok "isteni" kezű mester van nekünk a "masszázsdoktor" oldalon lévő hozta el a jobbulást. Hálás szívvel gondolunk rá azóta is.

üdv. mindenkinek Nervin

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 273

Igen. Jó. Bár van, aki nehezen bírja, h a fejébe megy a vér, annak nem szabad, főleg nem egyből, teljesen átfordítani, hanem szoktatni. (Éppen ezért pl magas vérnyomásnál...!!!)

Előzmény: ottofon (272)
ottofon Creative Commons License 2012.04.06 0 0 272

Van valakinek tapasztalata a denevérpad használatáról? HA igen megoszthatná velünk. Ilyet tervezek most venni: http://bolthely.hu/wellimpex/id/00927_WELLIMPEX_Fitt_Plus_gravitacios_es_gerincnyujto_keszulek__keret__allvany__pad__agy

wonderbra Creative Commons License 2012.04.05 0 0 271

Kedves ötfelezős!

 

Látom, nagy szakértő vagy a témábam, szívesen hagyatkoznék rád. Bizonyára csak elkerülte a figyelmemet, de ki az a 2 csontkovács, akiket bátran mernél ajánlani?

Az egyikük az itt sokat dicsért Szí Márton tanítványa, ha jól gondolom, ő lenne a Kopf László? Próbáltam a Kelenvölgyi Közösségi Ház oldalán is elindulni, de ott sem találtam semmi infot...

Nagy segítség lenne, előre is köszönöm!

Előzmény: ötfelezős (168)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.29 0 0 270

Há, mer reklámhuszár, csak a midik itthagyták...

Előzmény: ötfelezős (269)
ötfelezős Creative Commons License 2011.12.29 0 0 269

Azt nem tudom, hogy minek isteníti valaki a csontkovácsos topicban a masszázst? Gondolom, van masszázs topic is...

babaji Creative Commons License 2011.12.20 0 0 268

Persze hogy a  legjobb ha sokféle masszázs és csontkovácsolás és delejezés-pránaadás meg ellazitás és lélekemelgetés SZINTÉZISE  adott egy gyógyitónál.....dehát az ilyen alternativ doktor ritka .

Nagyotmondó és sokatigérő az rengeteg van :)))

géza012 Creative Commons License 2011.09.24 0 0 266

Sziasztok!

 

Nekem igazából a masszőr vált be. http://masszor-tomi.hu/ Tudta -e valaki, hogy egy gyógymasszőr nagyon jó  ízületi kimozgatásokra is képes? Megkérdeztem a gyógymasszőri vizsgán minden tétel második részében egy adott ízület kimozgatása a feladat. Amúgy nem árt ha a csontkovácsolás előtt jól át masszírozzák az embert , asszem erre szabály is van.

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.20 0 0 265

Most találtam, fogalmam sincs, ki csinálja:

 

Előadás a csontkovácsolásról - Budapest, XIV. Kerület

 

Időpont: szeptember 21. szerda, 18.00


Helyszín: Csendsziget Természetgyógyászat, 1148, Budapest, Bolgárkertész utca 13/e

Az előadás főbb témái: a csontkovácsolás története, legfontosabb gerincbetegségek, csontkovácsolás bemutató.

A részvétel teljesen INGYENES!!!

 Bejelentkezés/információ: (+361)7878849, (+36)205797967, info@csendsziget.hu

www.csendsziget.hu

ötfelezős Creative Commons License 2011.09.03 0 0 263

De mennyire igazad van. Annyit tennék hozzá, hogy számomra az már mindig más fájdalom volt. Mint  ahogy a fogfájás sem úgy fáj, mint a foghúzás utáni fájás.

Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.02 0 0 262

Olvass utana: Head-zona.

Előzmény: Dil Emma (261)
Dil Emma Creative Commons License 2011.09.02 0 0 261

Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy volt-e valaki szívritmus zavar miatt csontkovácsnál.

Olvastam, hogy a csigolyák ha nyomják a kilépő idegeket, szívproblémákat is okozhatnak.

Nekem nagyon sokat fáj a hátam, derekam, és most szívritmus zavarom is van.

Lehetséges hogy a csigolyáktól?

Köszönöm ha válaszoltok!

dendike Creative Commons License 2011.09.02 0 0 260

Aki mindenkinek segít - Kereszty András

Nagyon rövid idő alatt csodát tesz a megfáradt és összemeszesedett csontjaiddal Kereszty András, aki a Jókai utcában fogadja pácienseit. A gyors eredményt garantáló szakember egy úgynevezett energetikai gyógyítással is kiegészíti a kezelést, ami csak tovább fokozza a kínzó fájdalom helyébe lépő komfortérzetet.

Azt, hogy a terápia eredményes lesz, András sokszínű betegköre is garantálja. Páciensei között a sportolóktól az akut problémával küszködő átlagemberig mindenki megtalálható, és egyáltalán nem ritka, hogy egy bottal érkező beteg távozáskor a sarokban felejti a korábban nélkülözhetetlennek hitt segédeszközt. Ha egy megértő és profi szakemberre vágysz, akkor hívd bizalommal!

Név: Kereszty András.
Cím: 1065 Budapest, Jókai utca 13.
Telefon: 06-30/970-71-82.

Előzmény: Törölt nick (258)
dendike Creative Commons License 2011.09.02 0 0 259

Sziasztok!

 

Csak bekukkantottam,hogy járnak-e még errefelé emberek?   Én úgy tapasztaltam,hogy egy nagyobb -hosszabb beavatkozás után néhány napig kellemetlen érzések uralkodnak el a testemben. Leginkább akkor,ha kevesebbet mozgok a szokásosnál,pl. a téli hónapokban szívesebben ténykedek lakáson belül. 1 hétig is kitartanak a tünetek a kezelés után,aztán jobb lesz,de 10 nap múlva érdemes megismételni.Amúgy nem kell csontkovácsolás ahhoz,hogy izomláz szerű fájdalmat érezzünk,elég egy kiadós vizibicikli túra. Múlt héten elkövettem egy ilyent és napokig ézeztem,hogy vannak farizmaim. A meszes csigolyákkal viszont vigyázzatok,ne hagyjátok kiropogtatni,mert abból baj lehet!!!!! Orvos barátnőm óva int ettől,de a csontkovácsot nem ellenzi,jónak tartja.

Előzmény: Törölt nick (258)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!