Az egyik vasárnap láttam egy olyat, mint a kék. Fűvel pakolták meg, és kb 20 métert mentek csak vele, de azt elég lassan. Már ebből is alig látni.
Egyébként még nem is mondtam, hogy pénteken Őrmezőn a narancs Touristtól 2-3 hellyel arrébb egy Wartburg Limusin, és egy 2106-os ezerötös álltak egymás mellett.
"És ha már Ford:" És mielőtt valaki szólna, hogy az első kép itt OFF, megjegyzem: itt nem a kocsi a velünk élő történelem, hanem aki mellette áll :-)))
Szerintem is szebb egy eredeti állapotú Trabi/Waresz/Lada stb., mint egy agyontuningolt. Főleg azt utálom, ha egy Trabi úgy fel van tuningolva, hogy az elejéről nem lehet megállapítani, hogy 601 vagy 1.1.
szerintem jól néz ki, bár ezt-azt nem így csináltam volna.. tükrök pl nem tetszenek.. és hát belül ahogy elnéztem akad egy kis káosz, meg azért picit megkezdte sajnos az idő..
Több hete látok itt Györben ugyanazon a környéken állni egy szépen felujitott (annak tünö) barna platós Barkast, új EU-s rendszámmal, holnap ha lesz időm lefotózom.