Szeretném felújjítani mert egy nagyon jo és megbízható gépről van szó, de sajnos tanácstalan vagyok hogy mi lehet a probléma. A szakszervíz meg a gatyámat is leszedi olyan árban dolgoznak.
Sziasztok. Lenne egy óriási problémám. Segítsetek kérlek.
Adott egy robi 151 gép ami gyakorlatilag jó kompresszióval rendelkezik de nem akar beindulni. Kapott újj gyertyát is szikra is van de semmi. A mai nap teljesen szétszedtem, majd összeraktam, de semmi. Így gondoltam, mivel mar hallottam arról, hogy előfordult már hogy a forgásiránynak ellentétesen indul be. Így ma én is megpróbáltam visszafelé és lám csodát beindult az első rántásra. Abban kérném a segítségeteket, hogy mi lehet a gond, mit cseréljek ill mi lehet a gond. Segítségeteket előre is köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni, a múlt héten kapáltam a 151-es gépemmel, munka közben leállt, újraindítani nem tudtam, de nem is nagyon próbálkoztam, mert a kompresszió elment. Miután elhűlt leszereltem a kipufogódobot, és azonnal szembetűnt a probléma, a dugattyúgyűrű eltört és még a dugattyú is megsérült. A hengerfejet még nem szereltem le, szóval a hengerfal nem tudom milyen.
Kérdezném, hogy érdemes-e megcsinálni, mivel 30 éves gépről van szó, ami szerintem nincs túlhajtva, új kora óta nálunk van. Ha érdemes javítani, akkor honnan érdemes alkatrészt rendelni, ami jó minőségű?
Új hengert nem igazán. Nagy néha ki lehet fogni új alapméreteset de azok így-úgy sufniból, örökségből kerülnek elő, gyártani nem gyártják már.
Én mindig használtat veszek és felfuratom arra a méretre amilyen dugó létezik hozzá legközelebbi méretben. Eddig még nem volt gond a fúrt hengerekkel+új dugóval de persze sokat számít a hengerfúró mester hozzáértése is :-)
Bocsi! Mobilról írtam és hát az szereti a szavakat kijavítani..... Egyébként igen erre gondoltam.... Nagyon szépen köszönöm a tippet és már beszerzés alatt áll a karbi..... Köszi a gyors segítséget!
Üdv mindenkinek! Lenne egy hatalmas kérésem mindenkihez...... Belefutottam az új kedvesem telkén egy Robi 151-s masinába ami kb. 2 éve a pincében hever és látott már szebb napokat is..... Mivel szakmámat tekintve autószerelő vagyok úgy álltam neki a kis jószágnak, hogy mindent kitisztítok, olajakat lecserélem....stb. na pont itt jött a csavar a dologba.... Üzemanyag tartály leszedve, olajtükrös légszűrő leszedve majd a karburátor következett "AMAL 121/5" aminél meg is sikerült állapítani, hogy a pillangó szelep tengelye és az úszó tengelye is eléggé ki van kopva így nem csak hossz irányban hanem kereszt irányban is rendesen lötyög..... A fekete műanyag úszóház alján is vannak már repedések ami szintén nyugtalanít..... Gondoltam GOOGLE a barátom és veszek egy másik karbit de hamar kikerekedett a szemem..... Az AMAL 121/5 karbit nehéz szerezni de a helyettesítő MF 70 karbit ami ugyan kapható még de szemtelenül magas áron...... Szeretnék megkérni mindenkit, ha tudtok valamilyen karbit amivel a gép rendesen tudna üzemelni, akkor írjatok.... Ha valakinek esetleg van új és korrekt áron adná annak örülnék a legjobban! Válaszaitokat előre is köszönöm!
Az én véleményem kerti géppel való szántogatásnál lehetőleg a kereket kell súlyozni esetleg magát a hajtóművet,a gép elejére meg annyit hogy egyensúlyban legyen az ekével(kb mérleg)
Sziasztok! Most vagyok itt először és látom hogy vannak itt jó dolgok. Segítséget szeretnék kérni. Van egy Robi 151 Rex maxim. Szeretnék szántani vele majd ősszel. Sebességfelezőm már valamelyik nap érkezik. Az lenne a kérdésem hogy hogyan súlyozzam le? Ha valaki már csinált ilyet legyen szíves küldeni egy pár képet és leírni hogy hogyan csinálta meg. Előre is köszönöm. András
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Vettem egy 151-t,023-as motorral,minden oké vele,csak egyet nem értek.A szivató karját a meleg üzem után teljesen kinyitnàm,de akkor lefullad a gép.Miért van hogy a rendes menethez elég kb. 2 mm—t nyitni a szivató légbeömlőt??? Más gépen teljesen nyitni kell,és pont akkor fullad le ha lezárod a levegőt...Válaszokat előre is köszönöm. Ja,váltóművet is keresek ha van valakinek elfekvőben,ez sima röpsúlyos.