Pszihopelus, Dettycica ez jó, hogy mobilon meg emilen értekezni a Mikulással!!! :)))
Csimpike, majd fényképezd le amit a Bazsódnak vettetek, kíváncsi vagyok rá!!
Zalababa szegény, hogy így esett meg az az eset a múlthéten. :( Azt már akartam kérdezni, hogy az az érintett akiről kiderült, hogy szerencsére nem is érintett el lett mesélve neki, hogy micsoda tévedés esett meg?!
Pami, hát én tudom mit kellene csinálni amikor valaki vigyáz a gyerkekre el kellene menni egyet tornázni, vagy kipróbálni egy olyat, hogy fogyasztó masszázs valahol olvastam,hogy van ilyen itt Szfváron, akkor még kifáradni sem kellene. :))) Én ezt tenném, csak éppen ugyebár az egésznap nem itthon levő páromra nem tudom bízni a gyerekeket. :(
Bébirépa, nagyon rossz lehet, hogy az egyik mellet nem fogadja el és, hogy el is apadt a tej. :(
Azt is akartam még kíváncsiskodni, hogy és hogyan van a munkahelyed, minden napra kell valami akármi kis rövid cikket vagy bármit, de nyújtani valami?
Ma nálunk lesz halászlé és túróstészta ebédre, de ezekkel nem én dicsekedhetek, mert anyukám hozta, meg én még tegnap este főztem kis lecsót, hátha valakinek nem ízlődne a fenti menü.:)
Jövőhéten hétfőn megyünk a 15 hós oltásra, megkérdeztem a védőnénit telefonon, mondta, hogy attól, hogy picit folyik a nózija nyugodtan lehet menni. Mondta, hogy két szuri és lesz kiskanalat sem felejtsek el vinni a cseppeknek!
Yorka, abba az angol turiba nekem is el kellene már jutnom, egy ismerős meg úgy kifogta, hogy tiszta jó kabit túrt a kislányának alig pénzért! De oda is hogyan jutok el?! :(((
Csimpike, én nem néztem a Szülőszobát, nem szoktam, mert olyan még depisebb hangulatba esek tőle igy egy adás megnézése utáni tapasztalatból, de ne rémísztgess szakadt a köldokzsinor?! Még ilyet sem hallottam: :O De miért, mi volt?!
Amúgy nekem úgy alapban, ha nem egész másfelé dolgoznék ugyebár és semmi közöm az egészségügyhöz na , de tetszik a szülésznők munkája, lehet pályát tévesztettem?! :)
Lovi, két kacsát és nekiállna??! Nem semmi...Nahát én se tudnék, nem is vállalnám be, hozzák a kacsákkal a nagyimat együtt és akkor menne, amúgy mi szerencsére megpucolva szoktuk kapni a nagymamámtól: :)
Bejöttem egy kicsit a konyhameszelés kozepéből/Gerő meg alszik,/ mert be lettem küldve,mondták, hogy nem kell állandóan körbesöpörgetnem Őket, mert még a leeső dolgokkal könnyebben is összesöpröm a lecsöpögő festéket majd, mert kicsit talán felfogják, na mindegy1/ be akartak már küldeni nagyon/, csak már most be van hordva a szobába. :(
B.Zsuka, gratulálok a kicsihez, aranyos nagyon! :)
Most nézem a Corában a neten a Játékuniverzum nevű akcióikat, hát be tudnék vásárolni a gyerekeknek!!!!!! Éppen csak eljutni oda. :(((( Meg egy kis pínz is hozzá se lenne rossz. :o)))
Eszteranna, nagyon aranyosak és bizti nagyon jó lehetett a szülinap!! Micsoda édes abban a turbánban is az utolsó képen a... a.. a... Fruzsid!/?/ :)
Bronco és áruljátok a házatok vagy még nem ez miatt az alapdolog miatt vagy egyáltalán fogjátok majd?
Írd majd meg, hogy mi volt a fülészeten!
Látod senki értő nem tanácsolt nekünk valami dilibogyót depi ellen, pedig még a végén így maradunk! :o)
Gabanyó, akkor nincsen meg az a vonalkódocska?
Belya, khm,khm lehetséges lenne esetleg még egy már személyes átadással valamikor akkor kreatív bulin vagy mikuláskor vagy valamikor? Meg akartam kérdezni,hogy nem állsz majd neki gyűjteni? A garantált ajándékokhoz kell tápszer és tejpép vonalkód. Mi eszünk tápszert Ti meg tejpépet és nekem lesz január végéig, míg tart a játék több tépszerkódom,mint ami most kell, már van is 1-2 azt hiszem felesleg, de tejpép meg nem, így szívesen átadom a tápikódokat!! :))
Yorka!
Dehogy költözünk....... még utánna a gázt be kell kapcsoltatni a DDGÁZ-zal , aztán az asztalosunk még nem csinálta meg a korlátot sem, pedig már azt is hetek óta ígérgeti...:((Valószínü 2 hét múlva hétvégén lesz a nagy esemény!!
Répus, akartam már kérdezni, hogy a 20-ai party-ra mit vigyünk? Meg kellene beszélni, hogy ki visz vmi rágcsálnivalót, ki innivalót, stb. Én szívesen csinálok vmi sütit:)
Bővebben: a babuci a képen Bence október elsején született 3380 grammal és 52 centivel. Azóta szépen növöget, most kicsit náthás, de már gyalogol ki belőle, amúgy jó baba, csak sokat kell vele foglalkozni.
Jó reggelt!
Csengém alszik, úgyhogy van egy kis időm írni. Szerencsére mostanában éjszaka olyan jól alszik, nyolckor leteszem és reggel hat, fél hét körül ébred. Remélem, nem szóltam el magam:)))
A héten kipróbáltuk a húst, egyelőre csak bolti cuccost adtam neki, de szerette nagyon, majdnem egy üveggel bepusszantott belőle. Pedig amit tegnap kapott, attól én majdnem rosszul lettem, az illata, az állaga és az íze is borzalmas volt, biztos voltam benne, hogy ez a kukában végzi. Hát nem, Csenge hatalmasra nyitogatta a száját és ügyesen bekajált belőle:) csak néztem..
Azért vettem pipihusit és készítek majd neki inkább én valami finomat, nem tudom, ezekben a bolti kajákban mennyi hús lehet..
Azt vettem észre, hogy Csenge különös vonzalmat érez az órák iránt:) imádja a karórákat, de van egy kis mutatós óra a szopiszék mellett, az asztalon, azt folyton kiszúrja magának,nyúl érte, aztán ha megkapja csak nézi-nézi sokáig és mosolyog rá:) Lehet, hogy Csenge úgy lesz az órákkal, mint Jakab a lábosokkal?:)))
Br, gratulálok a fogacskához:) Nem is viselte meg Lenkát? Mi még most is fogatlanok vagyunk, pedig Csenge vasárnap már hét hónapos lesz:)
Na, most megpróbálok visszaolvasni, aztán jövök még.
B.
Eszteranna, nagyon jó kis szülinap lehetett! Emlékszem a lányok is hogy marcangolták a tortájukat...
Dettycica, akkor jövőhéten költöztök?
Tegnap voltunk az angol turiban hát lányok, tele van Levis farmerekkel, apának is vettünk egy tök új (szerintem) 501-est, meg még volt egy csomó 501-es csak már nem volt időm próbálni mert anyukám is ott volt, valakinek meg a lányokkal kellett sétálgatni, egy óránk volt csak, kár hogy 5-kor bezár. Azért vettem magamnak egy jó vastag pulcsit 600Ft volt. Gyerekruhák ki voltak fosztva.
A lányok már nagyon várják a Mikulást, csak csomagot kértek, legyen benne: kinderbújó, kindertojás, kindercsoki.
Gabanyó, a Plusszba mi is hétfő reggel szoktunk menni csak most Minkének néztünk huzatfogót.
Jajj én a tegnapi Szülőszobán úgy kiakadtam. Mikor szerencsétlen csajból úgy rántották ki szinte a babát, aztán a köldökzsinór is elszakadt, minden csupa vér volt.... Brrrrrrr......
barrix Kristófjának mi is Boldog Szülinapot kívánunk! :)
B. Zsuka: Édes! :) Kicsit bővebben is írhatnál azért kit is látunk a képen tulképpen?! :) (azt ugye tudjuk, hogy kicsiny gyermeked, de részleteket légyszí! :) )
Eszteranna: aranyosak a gyerekek! :)
Mikulásnak már mi is írtunk párszor ! Az egyik levél emígyen szól: "Mikulás! Légyszíves hozzál a Bazsónak egy utánfutós aratógépet, amihez búza is van. Bazsónak még egy autópályát ilyen autókkal (itt egy kis krikszkraksz rajz látható). Gergőnek fogkrémet." :D A másik levélke csak készülőben (még csak magának "írta" le Bazsi) és valami ilyesmi áll benne majd, hogy Édes Drága Mikulás! Én nagyon imádlak Téged! Engem Balázsnak hívnak és Magyarországon élek és oviba járok..." Olyan édes volt ahogy ezt magában mondogatta. :)
Eszteranna! Ez aztán igazán klassz buli lehetett! Nagyon aranyosak a kölkök! Az etetőszék a kádban landolt a gyerekek után? :)))
Br! Gratula a fogacskához! Peti is nagyon szenved megint! Szerintem fönnt is lennt is jön neki, fönnt meg van dagadva, lennt pedig már fehérlik, és nagyon csorog a nyála szegénykémnek!
Dettycica! Én is kipróbáltam ezt a citromailt! Nekem tetszik a grafikája és egyenlőre jó gyors, aztán nem tudom meddig, mert ha oda is a fél ország regisztrál, már biztos nem fog úgy pörögni, viszont vonzó a 20 MB-os tárhelye! Klassz kis citromos Smile-kat is be lehet szúrni a levélbe! :)
Pami! Engem is érdekelne a fajátékos honlapotok!
Alvásról csak annyit, hogy én aztán most hiába adok fél 8-kor és még 11 körül is tápit mégis kelünk 2-3-szor, de szerintem a foga miatt, még is úgy esik a cicire mindig, mint aki még sosem evett, de szerintem csak vígaszt keres, hiszen hajnalra már nincs is benne semmi. El sem hiszem, hogy volt olyan időszak, amikor végig aludta az éjszakát!
Apósom mindjárt jön! Hoz 2 kacsát! Meg van pucolva, de nekem kell szétszedni! Jajajaj! Azt sem tudom hogy álljak neki! Én a panel lakó! :(
Talán összejön a 20-a, még mindig nem jelentkeztek unokatesómék! :))))))
Pami, az jutott eszembe, hogy esetleg ha lenne, lett volna egy keresztszemes klub, többen hódoltak volna ennek a hobbinak, több vásárolója lett volna a boltnak és nem zárt volna be. Persze mindez csak fejtegetés, nem biztos hogy lett volna összefüggés. A klub szerintem ettől függetlenül jó lehet, ha összejöttötk annyian, legfeljebb majd postán rendelitek a hozzávalókat.
neszike, még régebben írtam, de szerintem nem olvastad,mert akkor pont sokáig nem voltál, hogy a www.egyszervolt.hu könyvajánlójában találtam egy magyar mesekönyvet, az volt a címe, hogy Patti kalandjai. Egyből rátok gondoltam!!! Amúgy meg lehet venni ezt a könyvet, bizony!
Ppelus, azért remélem, nem tűnsz ez az "alvégen" a szolgáltató miatt! Ugye,nem? Ha mégsem kapnád meg a katalógust, szóljál ám!
Hát én ezt az érzést nem ismerem, mivel nálunk eddig nem volt visszalépés (egyébként Jakabnál sem!), kettő helyett hathónaposan egyszer ébredt, aztán később egyszer sem, és azóta sem soha. Ha erre gondolok, kicsit jobban bírom az éjszakázást, bár most persze megint taknyos vagyok, most már a köhögés fázisában. Szerencsére van Dr Theiss tengervizes orrspry-m, hát ez nagyon jó találmány, simán tudom fújni az orrom, elmulasztja a dugulást.
Mikulásbuli helyszínével még én lógok, sajna itt a családi egészségügyi események elsodortak, kedden akartam rákérdezni, de ugye nem mentünk baba-mama klubba. Tényleg, volt valaki?
Eszteranna, micsoda jó kis buli lehetett! A torták fantasztikusak, te csináltad? Látom, az ajándékoknak nagyon örültek a picik! Még kér ilyen gyönyörű gyereket, mindig elfog a lelkesedés,mikor meglátom őket!
Zalababa, örülök, hogy már nem szomorkodsz. Ne hidd, hogy elfeledkeztem rólad, csak most úgy gondoltam, megvárom, míg túljutsz rajta, nem zargatlak. A könyvből, amit ígértem, idézek mindenképpen.
Most meg egy olyan érdekes film megy a Spektrumon a sziámi ikrekről, egyszerűen muszáj nézni.
Pami, biztos megtalállak Benneteket a fajátékok alapján.
Zalababa, köszönöm a mailt, melyre háromszor is küldtem választ, amint azt utólag észrevettem, mert ez a piszok gép hibát jelzett és azt hittem elveszett a levél. Most mint láttam két verzióban is átment.
Szerintem az én párom mindkét gyerköcöt bevállalná, csak hova menjen? Vagy én hova menjek?
Eszteranna!
Nagyon arik a képek!
Csajok,
Nézem ezt a szülőszobát. Hallani semmit nem hallok, mert le van halkitva, csak néha ránézek. Olyan érdekes volt a csaszit nézni. Kicsit felháborodtam, hogy mikor megvolt a baba, rögtön nem mutatták meg anyukának. Nekem azonnal megutatták Marcit.:)
Az a rossz ilyenkor, hogy az ember úgy megsimogatná, vagy valami, de le van kötözve mind a két keze...:(
Világi, még neked akartam írni, hogy biztosan nagyon nehéz, én a napokban azt is megkönnyeztem majdnem, hogy Máté maholnap egy évesen nélkülem feküdt le aludni este, nem is értettem hogyan, hisz az esti szopi még megvan. Fél 9-re értem haza a fülészet ügyeletről, addigra anyu megfürdette, berakta a kiságyba és elaludt. Még soha nem aludt szopi nélkül és egy kicsit rosszul is esett, hogy már nem kellek az esti alváshoz :-((((( De Gábornak nagyon örülj, szerintem ha csak itt tartanál egy gyors közvélemény kutatást, hogy kinek a párja vállalna be egy ekkora gyereket több napra, szerintem nem sokan jelentkeznének. Aztán ha rosszul gondolom, szóljatok.....
Bébirépa, gratulálok a fogacskához, megszenvedte Lenka? Kata elég furcsa dolgokat csinál mostanában. Például már hetek óta éjszaka többször kelt, szopott, visszaaludt, nappal is gyakrabban evett, most meg, hogy végre több a tejem, nem szopizza ki. Már majdnem elcsábultam, hogy este adok neki tápszert szopi után, csak aludjon újra "jól", még kitartok. Na, mindegy, ő tudja... Én is tapasztalok olyat, hogy a bal kevésbé kell neki, Bálinttal is volt ilyen. Attól kezdve, hogy egyszer még az elsőnél begyulladt. A homeos prospektussal még ne fáradj, köszönöm, mert bemegyek az általatok javasolt Liszt F. utcai patikába, ha ott nem tudnak adni, akkor még mindig lehet postázni. Majd jelzem, sikerrel jártam-e. Zsugorkát feltétlenül kipróbálom!
Vilagi, a baba-mama klub hol működik Pákozdon és mikor? Ajánlanám, egy Pákozdon lakó kétgyerekes barátnőmnek. Szerintem nem ismeri.
Tulpe, bocs, hogy Tücsökzenén nem tudtunk beszélni, de kezdődött a foglalkozás, várom a mailedet mondóka ügyben.
Bronco, nem tudom, mit szólsz hozzá, de tudok egy képzett, nagy gyakorlattal rendelkező és valóban hiteles asztrológust, aki pszichológus is egyben. Busdapesten dolgozik, több ismerősöm járt nála, olyanok is meg voltak elégedve a tapasztaltakkal, akiktől távol állnak az okkult tudományok. Érdekel?
Bálint ma megkért, hogy lennék szíves felhívni a Mikulást a mobilján, hogy hozzon neki sok matricát... Mobilon!? én még levelet írtam anno, hiába, ez a XXI. század.
Nem tudom, hogy meddig tudok jönni, mert telefonnal internetezem és várhatóan gond lesz a szolgáltatásommal. Csak jelzem előre, ne gondoljátok majd, hogy felszívódtam.:((
Megvagyok, csak a múlt héten elkövettem egy malört és utána nem volt kedvem írni. Br és még páran tudják a többieknek meg majd elmesélem a bulin, hát jókat fogtok nevetni rajtam, bár én jókat bőgtem miatta.
Zanót válaszoltam neked.
Br örülnék a kivonatnak, sajna nem sok változás van még. Várok még 3 hónapot akkor lesz két és fl, és ha nem lesz jelentős változás, komolyabb lépéseket teszek. De miért ne lenne? Igaz? megvettem a másik könyvet is amiről már írtál.
Gabanyó én is szívesen kiprobálnám a termékeket, kiváncsian vároma katalógust.
Világi
Megcsináltam ma a cannallonit, hát valami b...mi fincsi, nagyon megérte a szöszmötölést, már csak az üres tepsi kacsingat rám.
Babo
Én is elvoltam tiltva a tejtől, majd még írok róla.
Pami
Nem felejtettelek el csak Zalus megint náthás és így nem akartam menni, elküldenéd az oldalad címét. Megpróbálok elmenni a börzére is.