Ha készvagy a 12-vel írj majd, hogy hogy sikerült. Én meg megvettem azt a null kilómétereset amit mondtam. A jövő héten hozom el majd beszámolok róla, ha érdekel.
Alapjáraton a gáz lassan bandukol vissza...erre van valami tapasztalatod? Nagyobb fordulaton nincs baj csak kis fordulatszámon nem marad helyben a gázkar valahol meg lehet húzni vagy ilyesmi?
Itt va egy fal azt simán vasfűrésszel egymás mellé benyesed utánna oda illő körreszelő és kész. A jelzőfuraton a fisilés nem lesz olyan intenzív, de a hűtés tökéletes a henger kézmeleg.
Sziasztok! Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, ma du. elindult a 8 éve garázsban porosodó Vetyerok 8E. Minden csapágy szimering kicserélve, olajcsere, új gyertyák. Klasszul indul és a hűtés is tökéletes. Az orosz oldalon dumcsiztam egy úrral ők átvágták az egyik oldali vízgátat, hát én is megtettem és tökéletesen működik. Mindent magam csináltam jó kis tanulópénz volt az össze és szétszerelés, de megérte! Egy szó mint száz köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szia.Koszi,hogy jelentkeztél,de szeretném tudni, hogy kb. milyen árban lennének.Tudnál kuldeni fotót is? Az árakat írhatod forintban vagy euróban is.koszi
szia.érdeklodni szeretnék,hogy a neptun 23-hoz volna-e vizház es vizkerék.ha igen akkor kuldhetnél fotot es árajánlatot. és nemgond ha szlovákiábol vagyok?koszi. hello . (fecser1@zoznam.sk)
mondjuk néztem a motor felfogatását simán össze lehet csavarozni egy négyütemü motorral, vagy esetleg egy vízszintes tengejű diesellel blokkal. Szabványnak tünik.
Mondom ez egy minimalista motor. Gyártani egy üreges öntvényt sokkal nehezebb mint ezeket a léghütéses hengereket.Úgy a maga módján nem volna rossz (illettve uj korában nem volt rossz).És ami nincs benne ( szivattyu ,irányváltó) az nem is romlik el.És ha belegondoltok néha akcioban 19999huf-ért négyütemü fünyirot is kapni.Igaz az is nikasilos.Én is azért tartogattam ,hogy épitek egyet magamnak. Aztán megszaladt és vettem egy Parsunt . Zsir ujjan.
Igen a Tomost komolyabbnak tartom ,de bonyolultabb is. A torlónyomás az a csizmát hüti ami egyben a kipufogo dob is. A becsatlakozása a hütőviznek a henger kipufogása után van .Magát a hengert és hengerfejet a levegő hüti. Ott is látható a zsákfuratos henger.
Ezt régen Aspera fünyiró motorból csinálták. (olasz).Emlékeim szerint nikasilos hengeres és nem öntöttvas hüvelyes. van a padlásomon egy burkolat nélküli darab. Ez egy minimalista motor .mindenből a legkevesebb van rajta.
Kösz. Csak fényképen láttam, állítólag mindössze 13 kg. az egész, lehet, hogy nagyrészt müanyag mert ha fém akkor nehezen tudom elképzelni hogy csak 13 kg. A Tomossal mi a helyzet bowden ügyben?