Keresés

Részletes keresés

MC Snake Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57381

mindent leirtatok, osszegzes

- megvolt a nap johire, profi a korites is - nekem legalabbis tetszik, mondjuk a tegnapi szegyent gyorsan feledtetnj kell... Lanzaval azert mar komolyabb ambicioink lehetnek

- Toth Ivan (vagy az olasz kapusedzo) pedig kicsit foglalkozzon Berlaval, hogy a kapu ele belott labdakra, beadasokra hatarozottabban tudjon kimozdulni, mert Paksonaz elso felido rohadt neccess volt

- Kukoc onmagat multa alul most hetvegen, meddig teheti meg? tamadasban/vedekezesben is nulla, Supkat ezerrel szidtam Reszben Tonci jatszatasa miatt, nem igaz, hogy minden edzo vak...

 

Doctor Morreau Creative Commons License 2019.08.12 -1 1 57380

Itt nemcsak arról van szó, hogy hendikeppel indulnak, vagy sem... Ez ennél bonyolultabb történet.

Mintha szándékos lenne a cél, hogy politikailag mindent társadalmi közeget lefedjenek.. Miért?

 

Kispesten pl. 2006 óta a szoci Gajdos a polgármester és a Fidesz - viszonylagosan - sosem volt népszerű. A Honvéd szurkolói között is elég nagy az ellenzékiskedés.. Vagy szélsőjobbosok, vagy sokan balosok.

 

Orbán pontosan rájött arra, hogy a neki nem kell minden embert külön intellektuális vita útján meggyőznie az igazáról. Elég, ha a társadalmi szférák vezetőit az érdekszférájába vonja. Pl. most a tudományos világot, az egyetemeket, korábban az egyházakat, zsidó egyházak, hitgyüli (ATV), stb.

 

A sport ugyanerről szól.. 

 

Itt ez a Lanzafame-sztori.. Miért ad oda egy ilyen szintű játékost a Ferencváros?? Ha arabok is érdeklődtek, milyen ok áll a háttérben, hogy nem akár két fillérért mondjuk Arábiába, vagy Kínába adják el?

Miért mozog hirtelen két arc Paks irányából a Honvéd felé? Mik ezek a mozgások?

 

Miért folyik hirtelen óriási szabadságharc-kommunikáció a Honvéd óvása körül? A Honvéd mintha azokban a napokban hirtelen az origo meghosszabbított karja lett volna..

 

Miért jön ide hirtelen egy Azurák?

 

 

Aki ezeket a kis kockákat nem teszi össze, elég egyszerűen látja a világot...

 

 

Előzmény: hódember (57378)
hódember Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57379

OFF

Nem lehet a kisvárosokban, falvakban leváltani őket. Barbatrükk van.

ON

Előzmény: gabokocka82 (57375)
hódember Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57378

Nos, az biztos, hogy akinek bármi köze van a nerhez, az nálam mindenképpen erősen hendikepes és most nagyon szépen és visszafogottan írtam. Sosem tagadtam és ez már szerintem így is marad.

 

De ha nem lenne hendikepes, akkor sem nézném jó szemmel, hogy előbb igazolunk le olcsónak nem mondható kommunikációs szakembereket, mint épkézláb futballistákat. Ettől nekem amúgy olyan "kifizetőhely" érzésem van. És az sem tetszett, hogy hip-hop lecserélődött az egész edzői stáb Supkástól, Tóth Ivánostól. Értem, hogy ez még jól is elsülhet, de még Bonbon papa is kivárt, mielőtt Aldoékat eltakarította.  Nem vagyok szerelmes Supkába, de nekem furi, hogy az átadáskor méltatják a játékot, aztán mégis "szevasz". Az ilyen cseréknek akkor van értelme, ha az eredmény jobb, mint csere előtt. Eddig szerintem nem jobb, de majd meglátjuk. 

 

Azt hiszem talán nekem lett feltéve a kérdés, hogy mi lenne a megfelelő erősítés. 20-30 millió eurokat ebben az országban ilyesmire költeni szerintem konkrétan bűn lenne, de az a megfelelő erősítés, amitől erősebb lesz a csapat. Tudom, hogy ez talán irritáló válasz, de én szurkoló vagyok, az erősítés nem az én dolgom, örülök, ha nyerünk és jól játszunk és mérges vagyok, ha úgy, mint tegnap. Én örülni fogok, ha például Egerszegi beválik, de egyelőre ebben nem hiszek.

 

Lanza leigazolása is jól hangzik, aztán majd meglátjuk mi lesz. A transzfer mikéntjéről is van neres összeesküvés-elméletem, de nem írom le, nehogy az legyen, hogy nekem semmi sem jó. :D

 

Amúgy a sok sérüléssel sem stimmel szerintem valami. Még be sem indult a szezon...

 

Doctor Morreau Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57377

Adom...

Előzmény: hódember (57376)
hódember Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57376

Ahogy a felépítése is.

 

Kukoc számomra nagy kérdőjel, hogy nem látja egy edző, hogy nem focista...

Előzmény: rich.mond (57373)
gabokocka82 Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57375

Én is rühellem ezt a NER-es kócerájt, de ez van, le kell őket váltani 3 év múlva... Azt meg senki nem gondolhatja komolyan, hogy valaki majd saját pénzzel versenyez a kiapadhatatlan kincstár ellen.

Nálam a legnagyobb kérdőjel Kukoc, fogalmam sincs ő mi alapján kap ennyi szerepet most már két edzőnél is.

Majert legalább már kölcsönadtuk, illetve kötöttünk megállapodást az Ajkával (igaz, ők 3 zakóval rajtoltak az NB2-ben), szóval talán valamivel nagyobb lehetőség lesz a fejlődésre.

Szóval ja, pár ügyetlen légióst el lehetne zavarni, de nekem továbbra is az az érzésem, mint Supka alatt, hogy ebből többet ki lehetne hozni, mint amit kirakunk a pályára.

Előzmény: rich.mond (57374)
rich.mond Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57374

Mondjuk a NER-kapcsolatnak nagyon nem örülök (és akkor még visszafogott voltam) és a nyári igazolásokkal sem feltétlenül vagyok elégedett.

A tehetségeink beépítését sem látom egyelőre, bár Cipf mostanában több lehetőséget kap (meg ugye kényszerűségből Berla), de mint lentebb kifejtettem, 2-3 posztra jobb híján nyugodtan jöhetne akademista, gyengébbek nem lennénk.

 

Előzmény: gabokocka82 (57372)
rich.mond Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57373

Nyilván, de azt azért jegyezzük fel, hogy a bajnokcsapat erodálódása majd teljes szétesése még az előző tulajdonosi kör számlájára írandó.

Meg Kukoc leszerződtetése is.

Előzmény: hódember (57371)
gabokocka82 Creative Commons License 2019.08.12 0 1 57372

Nem. Szerintetek minden szar ami van, mert nem lett igazolva 10 minőségi játékos és mert Hemi eladta a klubot egy NER-es brigádnak.

Mi úgy gondoljuk, hogy van ami pozitív, ennek hangot is adunk, van ami fos, annak is.

Például a tegnapi vállalhatatlan volt, le is írta sztem mindenki.

Nyilván remek volna, ha a mienk lenne a legerősebb keret a bajnokságban, de ennek perpillanat nincs realitása. Aki úgy gondolja, hogy játékosvásárlás terén tudunk versenyezni a két kiemelt csapattal, az nem ezen a bolygón él. Én azt szeretném, hogy aránylag sok saját nevelésű játékos játsszon, és emellett minőségi légiósokkal és egyéb magyar spílerekkel versenyben legyünk a dobogóért miközben felépítünk fiatal magyar tehetségeket. Szóval valami olyasmi koncepció legyen, mint Debrecenben, vagy amivel bajnokok lettünk. Ez reálisan elérhető, megvalósítható, a kérdés, hogy Sannino mesterrel megoldható-e, ha nem akkor rövid távon picsán kell rúgni. 

 

Viszont azt nem tudom, hogy kiket kéne leigazolni, akikkel rommá vernénk mindenkit a mennyeiben.

Kipengetni 20-30 millió eurót és kimazsolázni a fradi-vidi legjobbjait, vagy hogy gondolod? Vagy jöjjön a szokásos bálás kontingens, aztán 2-3 csak beválik? Vagy mi volna a megfelelő erősítés?

A jelenlegi magyar első osztályban nem tudsz úgy leigazolni 10 játékost, hogy ők aztán qrva jók lesznek. Még annyi pénzből sem, mint amivel a Fradi meg a Vidi gazdálkodik, nem hogy annyival, amivel mi.

Most tök fölösleges lenne igazolni még 8 játékost, mert minden fos. Van egy keret, ami szerintem így Lanzával már csak néhány helyen hiányos, meg egy rakat sérült. Ebből kell főzni a stábnak, ha nem megy, hozni új edzőt.

 

Illetve a Kisvárdát mindenképp meg kell verni, mert ha nem qrva nagy szarban leszünk.

hódember Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57371

Dehogy akarok bármit a szátokba adni. Csupán azt bátorkodtam kifejezni, hogy a lényeg nélkül ezek a dolgok fabatkát sem érnek.

Előzmény: rich.mond (57362)
rich.mond Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57370

Az ő története hasonlatos Keitáéhoz -bár Ben Hatira azért néha játszott nálunk, a Fradi legyőzéért végső soron hálás leszek neki. 

Előzmény: gabokocka82 (57369)
gabokocka82 Creative Commons License 2019.08.12 0 2 57369

Ben Hatirát sztem többet nem látjuk, nekem nem is fog hiányozni...

Djibril Cisse Creative Commons License 2019.08.12 -1 0 57368

Lanza a Kispesti legenda ! Eddig 80 meccsen 39 gól 26  gólpassz . Ö lesz a csapat legnagyobb sztárja mind technikailag is a legjobbak között van. Ben Hatira felépül jó párost fognak alkotni . Ben Hatira-Lanzafame _N Gog elég ütős 3 as. 

gabokocka82 Creative Commons License 2019.08.12 0 1 57367

Bármelyik mennyei csapatba befér, a tudása nem kérdés.

A motiváció, az, hogy miként illik majd az öltözőbe, ezek nagyobb kérdések.

Abban bízok, hogy kellően bassza majd a nem kis egóját, hogy nem kellett Rebrovnak.

Előzmény: rich.mond (57365)
gabokocka82 Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57366

Így egy ilyen 4-2-3-1-et megnéznék:

Berla (Horváth Andris) - King (Kovács Nikolasz), Kamber, Batik (Niba), Niba (Uzoma) - Gazdag, Nagy Geri (Kesztyűs) - Banó-Szabó (Cipf), Lanza, Moutari (Kulacs) - N'Gog

Sztem Lanza érkezésével N'Gog teljesítménye ugrásszerűen fog javulni, de kéne még egy csatár előre, a ballasztot meg elzavarni (leginkább Kukoc...)

rich.mond Creative Commons License 2019.08.12 0 1 57365

Ez amúgy elég komoly munka lett. Remélem akar majd focizni, ebbe a Kispestbe befér, affelől szerintem nincs vita.

Előzmény: blkhfc (57364)
blkhfc Creative Commons License 2019.08.12 0 1 57364
Előzmény: gabokocka82 (57361)
rich.mond Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57363

Sokkal gyengébb volt ez, mint a Diósgyőr ellen. Ott nem volt szerencsénk (köszi, Supi!), itt meg lefociztak minket. Lovric, Kukoc, Uzoma oldalán rendre úgy jött át a Paks, mintha ott sem lettek volna.

Berla szegény ugyanúgy alapvonal kapus, mint Tóth Józsi, vagy Kemenes volt.

Két forduló alatt rúgtunk vagy 25 szögletet, az eredmény ismert - mi legalább kaptunk pontrúgásból gólt.

A Craiova ennyire szar volt, vagy most jött ki a  fáradtság a csapaton?

Kukoc, Lovric, N'Gog, Uzoma, Egerszegi (jó, várjunk még vele...), Kulacs helyett nyugodtan játszhatna akademista, vagy NB III-as fiatal, tőlük ezt még elnézném.

 

 

rich.mond Creative Commons License 2019.08.12 0 2 57362

Bocs, de azt senki nem mondta, hogy a kommunikáció mindent feledtet. Senki, ezt max te akarod most a szánkba adni.

Előzmény: hódember (57357)
gabokocka82 Creative Commons License 2019.08.12 0 0 57361

Nem kérdés innentől, hogy kell-e Lanzafame.

Sanninóhoz volna néhány kérdésem.

- Miért igazoltunk 16 középpályást, ha Uzomával bohóckodunk belül?

- Kukoc????????

- Lehet meg kéne próbálni vmi más játékrendszert, mert ehhez a kerethez már nem annyira passzol ez a 3-5-2...

 

A tábornak respekt, többet érdemelnének.

MC Snake Creative Commons License 2019.08.11 0 0 57360

most ertem haza, nem volt rossz tura, mert lattam a legjobb tabort az nb1-ben (magamat is belertve :-) ), meg az nb1 legrosszabb csapatat.... most hirtelen nincs bennem tobb

 

jovo heten kiesesi rangado a fucking Kisvarda ellen...

N.21 Creative Commons License 2019.08.11 0 0 57359

Nem láttam a meccset, de eddig ez elég kevés a bajnokságban, győzelmi kényszer van a csapaton.

Doctor Morreau Creative Commons License 2019.08.11 0 0 57358

Adom.. 

Előzmény: hódember (57357)
hódember Creative Commons License 2019.08.11 0 0 57357

Az a lényeg, hogy a kommunikáció fasza, a többi le van szarva. Szép az új honlap, jók a gólvideók, a tulajok azt mondják amit sokan akarnak hallani, minden süti.

A csálinger Creative Commons License 2019.08.11 0 0 57356

Ahogy elnézem (félidő 0:2)nem biztos hogy ez az olasz sokáig marad.

maribor Creative Commons License 2019.08.10 0 0 57355
<3
Előzmény: MC Snake (57354)
MC Snake Creative Commons License 2019.08.10 0 0 57354

hja az, nem tudtam melyikre gondolsz, hat igen hagyomanyosan erosek vagyunk fake fotosop kepekben  (Puskas Bp. Honved mezben, Lanzafame Csak a Kispest felirat elott tengerparton stb)

csutortokon valojaban csak buzbombat keszitettunk elo az mlsz szekhaz ele, csak felrement a dolog

Előzmény: maribor (57353)
maribor Creative Commons License 2019.08.10 0 0 57353
A hid ossze lett szerkesztve valami stadion koreoval.
Előzmény: MC Snake (57352)
MC Snake Creative Commons License 2019.08.09 0 0 57352

melyik?

Előzmény: maribor (57351)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!