Szerintem csak annyit hogy a Discoveryhez került Eurosport már a német piacon is szeretne Bundesligát közvetíteni 2017-től. Természetesen ott a legdrágább a Bundesliga, a Sky Deutschland horrorpénzt fizetett érte és horroráron is értékesíti a német előfizetőknek.
Most néztem hogy Romániában az Eurosporté lesz a PL 2016-2019 között. Viszont ott is övéké a Bundesliga. Időben sok átfedés van a két liga között. Hogyan oldják meg? ES 3-mal?
" kiemelt olimpiai sportágak (úszás, atlétika, kajak-kenu, súlyemelés, evezés) Eb illetve vb-ivel."
Már bocsánat, de ebben az évben olimpia lesz, nem? És mivel erről az olimpiáról még nem közvetíthet az Eurosport 1-2 , így azért szvsz elég nehéz lesz feltölteni a nyári programot.
Egyelőre nem lehet észrevenni, hogy csökkent volna a téli sportágak óraszáma. 2016-ban is nagyjából ugyanaz a programkínálat várható, mint a korábbi években. Márciusig a téli sport világkupák dominálnak, utána beindul az országúti kerékpáros szezon és az autó- és motorsportok, kiegészítve 3 nagy Grand Slammel, egész évben snooker versenyekkel és kiemelt olimpiai sportágak (úszás, atlétika, kajak-kenu, súlyemelés, evezés) Eb illetve vb-ivel. Foci terén Bundesliga, Ekstraklasa, MLS és az UEFA és FIFA U- és női tornák kapnak nagyobb hangsúlyt.
Remélem nem tűnnek el a téli sportok az Eurosportról! Nekem a 90-es évek óta meghatározó műsoraim voltak, ezért vártam mindig a téli időszakot! Ráadásul az Eurosport magyar kommentátorai jól értenek hozzá, sok versenyt láttak már!
A csatorna elsődleges célcsoportja a fiatal férfiak, így a műsorok fő elemei a sebesség, az adrenalin és az extremitás. A szórakoztató csatorna a Discovery és az Eurosport stílusát elegyíti, és elhozza a nézőknek a motorsport olyan nagy eseményeit, mint a Superbike és a Rally világbajnokság.
Azt szeretném kérdezni Kuruc Lászlótól,hogy miért van ott?Azért ,hogy közvetítsen vagy azért,hogy azt lökje a játékos a golyókat?Ha ön jobban tudja,akkor miért nem áll oda az asztalhoz és játszik?
2021-ig az Eurosportnál az Australian Open kizárólagos közvetítési joga. 2017-től kiegészülve a az ATP 250-es Brisbane és Sydney tornával, a Hopman Kupával és a World Tennis Challenge bemutató tornával.