Kérdés, hogy mik a terveid vele. Néhány évre jó lesz, de ha tovább meg akarod tartani akkor egy komolyabb karosszériázás elkerülhetetlen. Mindenképp nézd meg alulról mert ott is lesz rozsda bőven.
Első BMW-m lenne, mindenképp 1.8-as fiatalabb E36-ost néztem, a touring csak külön jó, főleg, hogy egy seicentoról váltok és nagyon kéne a nagyobb autó :)
75%-ban országúton, autópályán lenne használva.
Rólam annyit, hogy 10 évig kispolszkiztam, 3 éve seicentozok, de hiányzik a hátsókerékhajtás :) Közlekedni megtanultam ezen a két autón elég rendesen.
A kinézett autó a képeken elég jó állapotúnak tűnik, megnézve viszont sok rozsdát találtam, csatolok párat. Érdemes vajon foglalkozni vele?
Le kellett cserélnem a vezető oldali ajtót, mert megsérült. Sajnos "élben" szépen lefényezni nem sikerült, elütött a szín, bár nem volt vészes. Mindenki azt mondta, hogy ő ezért hozzá nem nyúlna, én viszont nem vagyok mindenki, engem zavart, legyen tökéletes megint.
Olyan helyre vittem, ahol minden körülmény adott: tapasztalt, fiatal, ügyes fényező, standox rendszer, profi felszerelés... ha itt is elbasszák, akkor már tényleg úgy marad. Ma kiderül.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni,hogy merre induljak el a a témában. Esőzèskor nedves/vizes a kèt első lábtèr,főkènt az utas oldali. Nem tudom mitől,ès hogy hol ázhat be. Bmw e46 touring. Ha valaki tudna tippeket adni,hogy mit vagy hol keressek/nèzzek meg,azt nagyon megköszönnèm!
Nekem hasonló volt.Tel. fölvesz. pont a fix alatt..Óbazmeg majd leejt.és nem jött semmi.
De most tényleg ez alapján? A fülemet vakartam.Vagy épp meg izatítottam a bloutoothos tel kihangosítómat. Hiszen jogkövető állampolgár vagyok.Igaz ez az M1/M7 fix tudománynál volt.Üllöin nem fixek ezek a Véda vagy mik. Ha jól tudom.
Épp Én is az első fék cserét, felújítást, tuningot nyomom, ha mindent itt is megcsinál az ember faszán/patentül szép összeg a vége...
Na de meg kell tudni állni a következő Euroringes talin, az új Konikat is ott fogom majd tesztelni a kocsi alatt 4 R888-al, meg ha időbe belefér gyártok toronymerevítőket is.
Én még a tankolást is írom, az autómosót, alkatrészeket a ráfordított üzemanyagot, kaját mindent, évenkénti bontásban :) :)