tudtommal volt x összeg a felújitásra autónként. (hangsúlyozom, én így tudom)
namost ha a gjsz meg a fikabusz meg tudta csinálni belül is a buszokat (najó ez kicsit barokkos, de mondjuk úgy, hogy látszik, hogy csináltak belül is valamit), akkor - az eddig méltán a legjobbnak tartott - mezőtúr vajon mért nem csinált szinte semmit?
"a 11-32 inkább ne a kuksiba, hanem a felújitodába menjen, de ha lehet ne mőzőtúrra... a 435-ösök többségét elég fütyi módon csinálták meg"
Amit megrandelnek azt megcsinálják!
Hacsak foltozgatást rendelnek nem akkor azt csinálnak.
Azért a (F)Ika-Bus is össze tudja kapni a 435-ösöket, ha nagyon akarja... Pl. egyre jobban tetszik a 05-75. Az a mocsok 05-37 meg megintcsak szembe jött velem....
11-32 -> KUKA! Aki nem látott még "Egyéb vázproblémát" az nézze meg ezt a buszt. 159-esen csinálta a hullámvasút fílinget, nem volt 1szerű. Nem tudom mi tartja a tetőt fent, mert a kocsitól teljesen függetlenül zötykölődik... Azért ezek is megnézhetnék, hátha van üres parkoló mezőtúron....
Más: 17-87 ajtós oldali B tengelyén olyan szinten eldurrant a gumi... hogy még. Vészvillog az Áruház téren.
Megenmás: Úgylátszik a 19-re végződő autók nagyon jók itt Délpesten. Aki gyönyörű 260-ast akar látni, és azon utazni, ajánlom Nekik a BPI-619-et. Nagyon szépre csinálták, és nagyon megy.
mai 69V kocsik: 18-08,17-98,00-24,11-86,11-96
a 11-96-nak a féklámpa kapcsolója nem jó,vagy levegönyomás próbléma miatt világit állandóan a féklámpája??
a 96gy megkapta állandóra a BPI-192,962?
voltam fényképezni.de ma is kint van a BPI-168.
vmint ismerös volt a soför a BPO-470-el tegnap és Ő mondta annyira gyenge a motorja -04-70-,hogy a 78É nem lehet tartani vele a menetidöt.:-)nem is viszi ki senki,csak Ő.
ma a Pongrácztól a BPO-442 volt kint.
Vmint Óbuda ad 3 kocsit,amiböl az egyik szerintem kisbeugró lehet.
a BPI-197 jó kocsi kivülről,belülről :olajnyomás próbléma,tele van elektromos hibával,de a könyve:javitva rendben becsétes mindig:-((
Ez így van szerintem is mezőtúr. Még a Békás- Batyi hévpótláskor láttam vasárnap és akkor írtam be(10.03 -kor). Nagyon sirály lett. Sajnos ma se tudtam vele menni de ami késik az nem múlik.