Taxisok és utasok: beszélgetőtopic cégekről, dolgozókról és kollégákról, vezetőkről és (meg)vezetettekről, egymásról és másról - konkrétan bármiről, de politikamentesen.
Nincs mit erről már mit beszélnem, nem állunk egy gondolkodási szinten.
Te azt hiszed, hogy a kocsmában vagyunk és itt mindenkivel lehet cimbizni, mintha már bennünk lenne 5 fröcs.
Ez nem így van, mert ha olyanok is olvassák ezt a topikot, akikhez majd a Pali szerződést menne kötni, akkor a tekintélye csorbul.
Ezt nem engedheti meg magának, és ha ennek az az ára, hogy egy tomajerrel ne "beszélgesen" egy internetes nyílvános topikon, akkor nem teszi.
Igaza is van.
Nem várom el, hogy ezt megértsd, mert sajnos még bele sem tudod élni magadat egy ilyen ember helyzetébe.
Ezért vagy te a J1-en és ő egy cég élén.
Én igen is egyenrangúnak tekintem a Palit!
Te viszont azt várod tőlem, hogy istenként kezeljem!
Nem fogom!
Olyan mondatokat keress, amik a rosszindulatomat bizonyítják!!!
Amennyiben most egy politikai topikba irogatnánk és esetleg ide jönne Meggyesy, akkor elkezdenél vele poénkodni, hogy na te minyiszter MEGY vagy nem MEGY 2006-ban??
Az lehetett a probléma, hogy a mi egymással folytatott vitánkat magára vette!
Mert nem tudsz ideidézni egyetlen mondatomat se, ahol rosszindulatú lettem volna!!!
Lehet, hogy nincs igazam mindenben, de hogy lejáratni akartam volna, pontosabban hogy, én>járattam volna őt le, azt kikérem magamnak!!!
"addig a Pali nem egy egyszerű ember. "
Háááát, nem egy egyszerű ember, az biztos!:-)))
Viszont a Taxisok szószólójának hozzá kell szoknia, vagy vissza kell szoknia rá, hogy nem csak az Ő véleménye létezik!!!
Én nagyon remélem, hogy összekapja magát, és visszajön!
Elvégre nem történt semmi azon kívül, hogy megsértődött a naccságos úr!:-(
Nem vagyok hajlandó a tekintélyére tekintettel lenni!!!
Arra vigyázzon ő :-)))
Te viszont sokat segítenél, ha találnál olyan mondatokat, amiben rosszindulatú voltam, és megbántottam Őt!
Mármint neki írt mondatot!!!
Nem olyat, amit a te fejedhez vágtam:-)))
tomajer ne szépítsd, te nem fogadtad el a Palit egyenrangúnak itt.
Pont előtte írtam, megmondhatod a véleményed, amíg van kinek.
Ezzel a viselkedéssel törvényszerű volt, hogy ezt éred el.
Tessék tomajer, te csináltad a szart, akkor most csináld vissza!!!
"ezen gondolatok mentén nem viselem tovább rosszindulat ,tanulatlan,meggondolatlan ,csakazért is odamondok neki
De én ilyeneket soha nem írtam rólad!!!
Igazad van, nem írtál, de így viselkedtél.
Én soha nem voltam veled rosszindulatú!!!
De, az voltál és velem is, csak én könnyebben viselem.
Amíg mi itt egymást szívatjuk és a végén nem marad bennünk tüske, addig a Pali nem egy egyszerű ember. Amennyiben őt lejáratod, akkor te a taxisok szószolóját járatod le.
De lemerem fogadni, hogy ez megsem fordult a fejedben.
Mind1, remélem, hogy van olyan rábeszélő képességed, hogy vissza csábítsd ide a Palit, ha nem, akkor ez a veszteség a te számládat terheli!!!!
szerintem nem sertodott meg,csak rossz napja volt,+ meg itt is kapta a rizsat.
Kihagy par napot,s majd visszajon,s tala rajon,hogy igazabol nem is kell mindenre reagalni, felvenni a kesztyut, velt vagy valos beszolasokra,de ahany ember,annyi velemeny,s bizony vannak negativok is, a pozitivok mellett,csak lehet elszokott ezektol.
Ize
a droszrendeletet a fovaros hozta?
s pl. aki Gyori taxis,annak nem kell vizsganal igazolnia,hogy befizette a drosztdijjat,csak nekem pesti taxisnak??
"ezen gondolatok mentén nem viselem tovább rosszindulat ,tanulatlan,meggondolatlan ,csakazért is odamondok neki
De én ilyeneket soha nem írtam rólad!!!
Az alap probléma az, hogy egyáltalán nem vagy hozzászokva, hogy bárki kritizálni merjen!!!
Egyszerűen, a kritikát, azonnal személyes támadásként éled meg!!!:-(
Én egyszer sem gyaláztalak, egyszer sem töröltem beléd a sz@ros cipőmet, legfeljebb ironizáltam!!!
Gondoltam, egy inteligens vezető / közszereplő érti a tréfát!
TÉVEDTEM:-(
Mellékesen egész itteni szereplésed alatt én egyszer hoztam szóba konkrétan az anyagi helyzetedet, miután te ideírtad, hogy én naponta négyszer ötször megszakítok, /tehát nem dolgozok, veled ellentétben:-) / említettem, hogy én közelebb lakok mint te!:-)))
Tehát sanyarú gyermekkorod, és küzdelmes iffjúkorod idecitálása nem engem illet!
"19-éves korom óta így vagy úgy taxival foglalkozom /iskoláim alatt másodosként, + kenyér gyári kenyér pakolóként dolgoztam ,hogy ne a szegény szüleim tartsanak el!!anyám :női fodrász, apám gk./
ti még csattogó lepkét húztatok amikor én már tudtam mire való a taxióra ,mit lehet vele csinálni!!-és hogyan 18-éve VEZETŐ vagyok egyedüliként az órszágban!!!-több száz éves tervet raktam össze több száz apeh ellenőrzést /köztük feljelentésest is/éltem át!! "
Elhiszed, ha bántani akarnálak, netán:"és ezek utánn vágjak jó képet ahhoz ,hogy itt mindenki belém törölje álságos szaros cípőjét??????????- nem sértődök csak ez így engem nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " ezt tegyem veled, akkor ezen idézetek alapján megtehetném?:-(
Én soha nem voltam veled rosszindulatú!!!
"azt hittem itt mindenki azért van ,hogy még ha nem is értünk mindenben egyet akkor is megbeszéljük megoldjuk,segítsünk egymáson ,hozzuk egymáshoz közelebb gondolatainkat!!!"
Pedig így van!
Csak ez az életben úgy van, hogy nem csak te fogalmazhatsz meg ellenvéleményt, hanem más is!!!
Tudod, mi nagyon egyszerű taxisok!!!
Tehát reméljük, hogy végiggondolod ezt még, és elfogadsz bennünket egyenrangú vitapartnernek, és sokat fogunk még dumálni!!!
Van miről!
De el kell fogadnod, hogy én akkor is elmondom a saját véleményemet, ha te ezzel nem értesz egyet!
Én a TOPIK KIRÁLY!:-)))
ui: amire külön megkértél, hogy ne írjam le, nem írtam le!!!
Viszonylag sok közéleti ember ír az Indexre, van aki vállalja a nevét, van, akiről kiderül előbb-utóbb, de mindenki átesik ezen a fázison, amin te most.
Valóban aludd ki magad, és gondolkodj el azon, hogy itt valós véleményekkel találkozol, olyanokkal, amilyeneket esetleg face-to-face nem mondanának el neked.
A névtelenség szemétségeket és igazságokat is hozhat. Viszont, ha én egy szakma egyik elismert vezetője lennék, elgondolkodnék a negatív véleményeken is, annak az embernek, aki 18 órát hajtja a gépét, nem vigasz, hogy te temettetted el a kollégáját.
Ez egy olyan médium, amit nem lehet ignorálni!!
És valóban úgy tapasztalom, hogy ha esőben 10 autónak nem ég a lámpája, akkor abból 8 taxi, miközben semmi nem indokolja!
Ha ti odafigyeltek, esetleg kollégiáitok figyelmét is felhívjátok rá, az én életem is könnyebb lesz!
Pedig nem is reagált, a 6120-as hozzászólásomra!!!:-)
Palikám, az, hogy mi egymással vitázunk, téged ne zavarjon, még akkor se, ha rólad vitázunk!
Te csak törődj azokkal a hozzászólásokkal, amik neked szólnak!!!
De azokkal törődj! Lécci lécciííí:-)))
"Erre vonatkozott a zárójeles megjegyzés miszerint nem a 170-ről 180 típusú emelésre gondolok, hanem mondjuk az 1€ / km díj bevezetésére"
Igen, de mi tudjuk, hogy mi a realitás amint látod! Tehát 200.-/km.
"De könyörgöm, kapcsoljátok már fel a lámpát esőben:)"
Tényleg úgy látod, hogy mi nem kapcsoljuk fel???:-(
Nekem nem tünt föl, de ha te mondod:-)
Ezentúl igérem figyelek:-)))
"Ja, és a céges autókat nem sofőrők vezetik, hanem azok az alkalmazottak, akiket addig taxiztatott a cég..."
Nna erre mondtam, hogy képzeld el azt az autót, amit naponta öt-hat ember vezet:-)))
Meg azokat a pasasokat, akinek éppen mennie kéne, de az autó amit kiutaltak neki még nem ért vissza, vagy éppen neki kell elvinnie olajcserére:-)))
Ugye, hogy ez nem járható?
Mindenkinek nem vehetnek autót, aki mozog a városban!
"mindenről, nem vagyok én tomajer ;-)"
De megorroltam!:-)
"adjal nekem napi 700 ft -ot,koszi.
Azokon a napokon is amikor nem dolgozol,el ne feledd:))) "
Pitiáner összeg! Ő ennyivel nem foglalkozik!:-(
Xander Cage : Minden szavaddal egyetértek!
"Van 1 sanda sejtésem, hogy a cégek nem 200-zal utaztak az Est taxinál, nem hiszem, hogy egy frekventáltan taxizó multi nem az (akár 150Ft/km-es) olcsóbb tarifát választja... "
Ennek a részleteiről hozzánk nem jut el igazán információ!
A Pali biztos tudna róla mesélni.
De engem nem is érdekel!!!
Én kapjam meg, ami a taxiórában van 200.-al, a többit intézze az aki hülye szerződéseket köt!
Én minden kézfogó, és visszapörgetés ellen vagyok!
Ha senki nem csinálná, nem lenne!!!:-(
Nna ez a demagógia:-)))
Sajnos tényleg vannak dolgok magyarországon, ami megszüntethetetlen!:-(
A helyzet az, hogy amikor megszünt az Est, akkor ránkszakadtak a megrendelései, és nem az volt a jellemző hogy a mi cégünket vagy más céget hívtak, (biztos volt arra is példa) napokon keresztül olcsobb tarifáért, hanem az Est számát és onnan kaptuk mi a megrendeléseket, amit ugye 200ft/km -el teljesitettünk, és most kp-s fuvarokról beszélek.
Ami azt illeti, tomajer eléggé... hmmm... szóval nem illendő módon viselkedett vele... lehet hogy a maga módján igaza voan, de nem biztos hogy ezt így kell más tudomására hozni...
most egy kicsit tőbb ídőm van igy megpróbálom hosszabban leírni mi is a bajom, miért is gondolom ,hogy nem való vagyok ide!!!
bármiről írok bármit is gondolok, mindig van valaki aki önimádónak hisz , aki demagógnak hisz , aki taxis sanyargatónak nevez, aki lehülyéz, és még véletlenül sem hiszi ,hogy amit mondok írok az nálam így is működik- vagy szeretném ha így működne!!-mindent meg is akarok érte tenni!!!
valóban kértem csetelési tanácsokat tomayertől mert valóban nem értek hozzá ,valóban sok mindent telefonon próbáltam megbeszélni vele mert azt gondotam úgy egyszerübb és nem ég közben senki .
sajnos hibáztam mert közlékenységem gúny tárgya lett !!-valóban jó helyen lakom bár ilyen lakása számtalan taxisnak van-édesanyám halála árán hatalmas bank hitellel /nem akarom ,hogy további gúny tárgya legyen!!/
de /és ez most nem PANASZ-és nem demagógia, és nem valótlanság!!/ nincs bankkártyám ,nincs megtakarított millióim, 1db új autóm ,volt életemben egy 125-polski,most egy 12-éves igaz mercédessel járok /sajnos ez kell az elvárt imázshoz/minden évben több milliót utalok át a gyermek inkubátor alapítványnak,házat épitettem egy mátészalkai családnak akik kis gyermekeivel 5-évig neylon sátorban éltek!!-szinte minden hősí halottunkat /TAXIS/ én temettetek el saját pénzen mindenkin segítek akin kell és lehet /korházi kezelés/
minden évben taxisaim karácsonyi ajándékot kapnak
nincs boss őltönyöm és nem mount blanc-tollal írom alá a szerződéseket
soha nem voltam nagyképű és soha nem néztem le egyetlen beszélgető partneremet,borzasztó sokat tanultam tanúlok/még 50-évesen is marketing pszhiólógiát hallgattam mert bíztos jó lesz egyszer csak!!mindig minden nap akár síkeres akár kudarcos tudtam tudom honnan índúltam hol tartok hova érkezhetek mindig mindig taxisnak tartom magamat és én már igy is fejezem be!!!
ezen gondolatok mentén nem viselem tovább rosszindulat ,tanulatlan,meggondolatlan ,csakazért is odamondok neki,megjegyzéseket mert hiába való lenne . én bármennyit is tudok aszakmáról én csak hülyébb rosszúl tájékozottabb ,demagógabb,köcsög vezető maradhatok- mert ti ezt igy gondoljátok kifelé eladni!!mert ennek van taxis körben értéke ,mert ezért tapsol az egyszerű nagyon egyszerű taxis
és mert ettől leszel TOPIK KIRÁLY!!
19-éves korom óta így vagy úgy taxival foglalkozom /iskoláim alatt másodosként, + kenyér gyári kenyér pakolóként dolgoztam ,hogy ne a szegény szüleim tartsanak el!!anyám :női fodrász, apám gk./
ti még csattogó lepkét húztatok amikor én már tudtam mire való a taxióra ,mit lehet vele csinálni!!-és hogyan 18-éve VEZETŐ vagyok egyedüliként az órszágban!!!-több száz éves tervet raktam össze több száz apeh ellenőrzést /köztük feljelentésest is/éltem át!!
és ezek utánn vágjak jó képet ahhoz ,hogy itt mindenki belém törölje álságos szaros cípőjét??????????- nem sértődök csak ez így engem nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt hittem itt mindenki azért van ,hogy még ha nem is értünk mindenben egyet akkor is megbeszéljük megoldjuk,segítsünk egymáson ,hozzuk egymáshoz közelebb gondolatainkat!!!-ez itt nem megy-NEM MEGY!!!!!
feleslegessen nem járatom le magamat feleslegessennem nevettetem ki magamat és feleslegessen nem dobom óda koncnak magam olyan emberek közé akik nem párbeszédet akarnak hanem saját síkereket olvasóik körében -én sokatokkal szemben nem TOPIK KIRÁLY akarok akartam lenni, hanem rutinommal tudásommal elfoglalt közszereplői és vezetői tudásommal segítője szakmám résztvevőinek!!!!!!
ennek nem fogadtok el másra meg nekem nincs szügségem!!
MINDEN JÓT NEKTEK TALÁLJÁTOK MEG LELKI ÉS PÉNZÜGYI NYUGALMATOKAT MERT NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK ERRE NAGY SZÜGSÉGE VAN LESZ!!!!!!!!!!GÓRÉ001.-most útóljára
Van 1 sanda sejtésem, hogy a cégek nem 200-zal utaztak az Est taxinál, nem hiszem, hogy egy frekventáltan taxizó multi nem az (akár 150Ft/km-es) olcsóbb tarifát választja...
Természetesen a 60ft/km. Fokozatasoan el lehetette volna jutni egy normális tarifához, persze hogy az utazóközönség nem veszi jó néven, ha egyből emelnek 50-70ft.-ot/km, de van olyan cég ahol 2 éve nemhogy tarifaemelés nem volt, sőt még csökkent is, így nem lehet előbbre jutni!
Amig az Est taxi volt elbírták a cégek, és magánutasok a 200ft/km-t? Pedig az nem tegnap volt, ahogy 2 éve elbírták, most is elbírnák a 250ft-ot, és nem kevés megrendelő volt ott ahoz képest hogy máshol akár 60ft-al olcsóbban is utazhatott volna.