Sziasztok, Mi jövőre megyunk Tunéziába a lányommal, idén Törökország van. Djerbát céloztam meg elsőre, aztán ha nagyobb lesz picit, és bírja a kiképzést, akkor egy körbejárós, nyaralósat. Gondolkodtam, Egyiptomon is, de még nem merem gyerekkel megkockáztatni. Majd ötödik osztály előtt, úgyis magyar-angol kéttannyelvűbe jár majd szeptembertől, ( elsős lesz) és az egyetemes törit angolul tanulják majd. Így talán könnyebb lesz neki, ha tudja kötni vmihez:)
Üdvözlöm én is a csapatot. Ma jutott eszembe, hogy tavaly ilyenkor már befizettük a tunéziai nyaralásunkat. Most kivárjuk az augusztust és egy jó kis last-al újra Tunézia. Így is kezdem már számolni a napokat. Ki hova megy????
Mielőbbi gyógyulást és addig is olvasgasd a fórumot engem is ez segít át a nehéz napokon! Ha nem is szólok hozzá de újra átélhetem mások szemüvegén és tapasztalatán keresztül a Tunéziában töltött szép napokat :)
Sziasztok Csajok! ("RÉGIEK" és Akik nemrég csatlakoztak)
Idén Egyiptom lesz..
Pedig én már lassan 1 éve vágyom vissza Tunéziába..,remélem legalább olyan jó lesz:) (dino clubosba megyünk :D ).Szóval jún.22. Hurgada, már számolom a napokat:) És ismét megszállt ez a "tunéziai-depresszió".. tegnap este előről elolvastam a fórumot,amikor még nyár volt.. és mindenki szerelmes volt, a repülőket nézegette,tunis rádiót hallgattunk stb..:) Na nem fájdítom itt a szíveket!:)
Nekem nincs bejárónőm:((((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!! Milliomos férjem sincs! De jun 25.-én megyek Egyiptomba!!!!:))))))))))))))))))))))