egye értek veled, bár az utolsó mondatoddal akad némi problémám, mert szart sem értek belőle:DDD
BUÉK:DD már feljött hozzám hat haverom és együtt ütjük el az időt délig (Heineken brothaz):D
Összesített végeredmény (2003)
1. Szabics Imre (labdarúgó) 84 pont
2. Mandula Petra (teniszezô) 61 pont
3. Tóth Krisztina (asztaliteniszezô) 55 pont
4. Cseh László (úszó) 45 pont
5. Polgár Judit (sakkozó) 41 pont
6. Risztov Éva (úszó) 39 pont
7. Deák Bárdos Mihály (birkózó) 36 pont
8. Pálinger Katalin (kézilabdázó) 35 pont"
Boki befért még 22-nek, Görbe 29-nek...
Egy focista bizti jonn volt náluk....
Ha viszont Pálingerék maradnak ki, az megint csak nem tetszett volna egyeseknek. A lényeg továbbra is az, hogy a csapat teljesítménye miatt esett rájuk a választás.
Egyértelmű. Pálinger kapusteljesítménye nagyon látványos volt. Radulovics 97 gólja szintén. Görbéért meg a fél ország rajong. Ehhez képest a szintén világklasszis teljesítményt mutató Lovász és Kulcsár játéka kevésbé volt látványos.
Pl. Kulcsi dobószázaléka erősen ráközelített a 100-ra, de ezzel együtt is másodpercekre volt csak résztvevője a játéknak. Igaz, hogy ezekben a másodpercekben mindig gólt lőtt, de ezt a felületes néző pillanatok alatt elfelejti.
én nem is igazán a hónap sportolója választásra gondoltam a többiek tekintetében. abban a kérdésben annyit gondoltam csak írni, hogy vajh' miért a három kiemelt játékos került be.
Hónap sportolójának csak egyes személyeket lehet választani, és azért furcsa lett volna, ha csak kézilabdázónő kerül oda. :) Azért persze mindannyian megérdemelnék!
gondolom, az all star csapat tagság miatt és az elvitathatatlan teljesítmény miatt voltak ők hárman benne, de egyetértek, mert szerintem nem szerencsés senkit sem kiemelni, annyira "egységben volt az erő".
Szerintem egyébként kicsit méltatlanul kevés szó esik Loviról, Kulcsiról, akik óriásit teljesítettek! jó, hogy valakiket mindig kiemelnek, de azért jó lenne akkor őket IS...
Nemzeti Sport, a hónap sportolója:
Decemberi Top 10
1. Pálinger Katalin (kézilabdázó) 25 pont
(Szinte végig fantasztikusan védett a horvátországi női világbajnokságon, melyen ezüstérmet szerzett válogatottunk.)
2. Radulovics Bojána (kézilabdázó) 20 pont
(A kitűnő jobbátlövő 97 találattal gólkirály lett a sportág legjobbjainak seregszemléjén.)
3. Görbicz Anita (kézilabdázó) 16 pont
(A győriek irányítója jól és látványosan tette a dolgát Horvátországban.)
Ez a végeredmény mindent elmond a lányok megítéléséről.
Aranyos volt az interjú, és remélem, jövőre ilyenkor egy olimpiai és Európa-bajnok hölgykoszorúnak és szurkolóinak kívánhatok nagyszerű csatákban gazdag boldog új évet:-)
Azért kicsit izgulok mert B.Zs. percenként kap vagy 20 szavazatot így éjjfél tájban. Ami vagy csalás, vagy állami pénzböl fizetett szavazók teszik. :) (ma kapott vagy 1500 szavazatot)
Jó minőségű fotó kéne nekem az éremátadásról. Értelemszerűen nem a franciák érdekelnek...
Ha bárkinek van ilyen, vagy ismer a neten bármilyen forrást, lécci ne tartsa magába, nagyon fontos lenne.