Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ROW924 Creative Commons License 2007.09.05 0 0 59

Szia!

nőtől korát és festés árat nem illik kérdezni. :)))))

Előzmény: Balu924 (58)
Balu924 Creative Commons License 2007.09.05 0 0 58
jah meg picit áll a 924 topic nem?:P ti nem úgy látjátok?:P
Balu924 Creative Commons License 2007.09.05 0 0 57
Ehhez még annyit hozzátennék hogy valóban annyit lógok a Gyurmánál hogy már kicsit kellemetlen:PP szegényeknek már alig van miattam 2 szabad percük.
Előzmény: GYURMA 944 (34)
Balu924 Creative Commons License 2007.09.05 0 0 56

Zoli ha már előjöttek a mocskos anyagiak megsúghatnád mennyibe volt ez a gyönyörűséges fényezés:))))

+ ittvan egy élesebb kép az enyimrőőőőőőőőől:)))))

(Gyurma gyengéje a sárga enyém meg a piros poros:)))))

GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 55

SRÁCOK!!!

MÉGEGYSZER LEÍROM ,MIRE LENNE SZÜKSÉGEM!!  EGY DARAB AGYONHASZNÁLT GUMI FÉKCSŐ ÉS EGY DARAB AGYONHASZNÁLT FÉM FÉKCSŐ,JOBB ELŐRE!  OKA:ELVBŐL NEM JAVÍTOK FÉKET,MERT ,HA ELREPŰLNEK VELE,AKKOR MEHETEK A SITTRE!  EZÉRT ,CSAK ANNYI IDŐRE KELLENE,AMÍG KIPRÓBÁLOM A VASAT ÉS UTÁNA BÁLINT ELVISZI FÉKJAVÍTÁSRA!   (HAVASI ZSOLTI FÉKJÉT IS KAWA CSINÁLTA)  :-)))   NE CSÜGGEDJ KAWA!  ASZONYGYÁK' FINCSI A SITTES KAJA!  :-D   TEHÁT VÁROM A CUCCOT,BÁRKINEK IS VAN ILYESMI!   KÖSZI!  (ebben az esetben új alkatrész beszerzésére nincs szükségem jelenleg,mert azt sem tudom megjósólni,hogy mikor fog az autó menni!) A motortérben levő dolgok egy kicsit kaotikusak !  Node majd!............................ :-)

GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 54

ROW!

Most látom csak!  Te tejet ajánlgatsz nekem?   Hát kefíret iszól?!  :-)))

Előzmény: ROW924 (36)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 53

Srácok!

Balu kiment ma apukájához Pestimrére és ott nincs net! :-(   Mindenkit üdvözől!!!

GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 52
EEEJJJ KOMÁM!!!  :-)  Gyönyör!!!  És sárga!!!  Tudod ,hogy állok ehez a színhez úgy-e?  :-)   Imádom!
Előzmény: nzperx24 (44)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 51

Szia Pufti!

Légy üdvözőlve itt!!!  :-)  Nagyon örülök,hogy látlak!   Gyere bármikor,csak hívj elötte!   Megvannak a gömbfejek!  Csak belső kell! Gyurma

Előzmény: Pufti924 (50)
Pufti924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 50
Sziasztok! Köszi a meghívót és a minitalit, hogy így fogadtatok. Klassz volt. Ebben a hónapban hosszabban Pesten leszek(a porossal), remélem összefuthatok minél többször mindenkivel. Külön köszi Balu és Gyurma mindent, na ÜDV mindenkinek!
ROW924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 49

Holnap biztos nem megyek! tudod műszaki vizsga, aztán megyek a tüzépre anyagbeszerzésre.

Csütörtök OPEL vectra javítás valami dugulása lehet (még a karbis 1.4-es)

aztán lehet  hogy átmenek pénteken.

Utána kiveszem a jól megérdemelt szabadságomat és pihenésképpen bepucolom nagyapámék házát..... :)))) mert gyün a zősz meg az tél.....

Előzmény: nzperx24 (48)
nzperx24 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 48
Szasz Pajti!

Köszönöm a szavaidat, nagyon jól esnek! Nekem is nagyon tetszik, és nagyon boldog vagyok, hogy végre kész! Holnap nem vagyok itthon, de azonkívül, amikor tudsz, gyere, szívesen látlak!
Előzmény: ROW924 (46)
ROW924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 47
ááááááááááááááááááááááááááááááááá GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ
ROW924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 46

Bazmeg Zoli!!!!!

Mégegyszer megnéztem a képeket és kicsurrant a könnyem..... És ezt a szó szoros értelmében mondom.......

ROW924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 45

A K..Urvaéletbe ez odabasz!!!!!!!!! asszem mindenki bekaphatja aki lemeri fikázni!!!!!!!!!!!!

Gratula. A héten ha meglesz a telefon megyek és összenyálazom a gépedet!!!!!!

Előzmény: nzperx24 (44)
nzperx24 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 44
Szevasztok!

KÉSZ A POROSOM!!! Szal, ma végre sikerült összeraknom, úgyhogy nagyon örülök ;)! Mellékelek pár képet is nektek, de előbb utóbb mindenki meglátja élőben is ;)!

ROW, én a tiszazugi dologban benne vagyok, szal akármikor összehozhatjuk részemről;)!

Balu. Előre is köszi mindent, nekem tényleg csak pár apróság kell ;), de szívesen segítek bármiben, ha tudok, nem az alkatrészekért, hanem mert jó arc vagy ;), mint mindenki itt ;)!

Gyurma. Örülök, hogy megvolt a vizsgálat, remélem rendben lesznek a leleteid is! A másik topikkal kapcsolatos dolgokatmegértem, tényleg jobb ez így! Ha bármiben tudok segíteni, szólj! Ja, holnap megyek pestre, de csak futólag, majd ha kicsit több időm lesz, és úgy megyek szólok, és összefutunk!

Kawa. Látod, csak addig addig precízeskedtél, hogy megint eltelt úgy a nyár, hogy nem volt porosod, pedig 2db is van :(. Remélem jövőre más lesz a helyzet! Feléd nem nagyon járok, de ha véletlen hugomat elviszem a suliba, szólok, és beugrok! Ha viszont megint vmi szerelgetés/tali lesz, szóljatok, megyek én is, már van kocsim ;)

ROW924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 43
ÁMEN!!!!
Előzmény: GYURMA 944 (42)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 42
Bííízzzóóónnnyyy!  Attól is függ,hogy kinek mit ér meg egy logo! :-)   Van olyan,Aki nagyon hálás tud érte!  :-))) Az elöző topicra is felraktuk ezt a képet,de ott nem hozott jó oment!  Most remélem több szerencsénk leszen! :-D
Előzmény: ROW924 (40)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 41
Anya Porsche logos sapiban?Nekem Ő a legszebb!!!
ROW924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 40
az nem is vicces....Halál komoly!!!!!!! :))))))))))))
Előzmény: GYURMA 944 (38)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 39
Bálint gépe.       Essőben nem látszik,hogy az egész jobb oldal hófehér!
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 38
Nem halhatok meg,mert van egy vicces képem és azt szeretném nézegetni,még sokáig! :-D  (Row átvesz egy bizonyos jelvényt egy senkiházitól!)  :-D
Előzmény: ROW924 (36)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 37

Szia Zoli!

Jól hiszik!  Ezt akarták,illetve egy akarta,az biztos,mert sokak felhívtak ,ill az egyik sráccal meg találkoztam és mindegyik hasonlóan reagált!  Viszont én egyáltalán nem óhajtok egy olyan közegben létezni,ahol akár egy picit is húznom kell a seggem!  Asszem nem ilyen vagyok az embertársaimmal,hogy ezt érdemelném!   És a Balu buli képét nézve,ahol ott áll öt "csórógyerek" és örömmel írta büszkén,hogy sikerűlt összehozni egy pár barátot,majd a tromf,a következő képekkel ,hát nem tudom,de igaza lehetett annak ,aki írta,hogy nem való vagyok oda!  De nem azért ,mert Ő mondta,hanem,mert én érzem így!!!   Hidd el kib...ott nagy keserűséget nyeltem le,amíg erre az elhatározásra jutottam és akkor még erről a topic-ról szó sem volt,de nem teszem ki magam a gúnyos megjegyzéseknek!  És majd megfigyelheted,hogy nincs még vége!  Csak be kell nézni a sorok mögé! Azok akiket én iritáltam,azért viselkedtek így ,mert a Szabi és késöbb a Zsolti lett a spanom és ki nem állhatják!  És ha ott ilyen a légkör,akkor én takarodok és minden rendben lesz!  Legalábbis én így gondolom!  Gyurma

Előzmény: nzperx24 (19)
ROW924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 36

Téligumit ne vegyél nekem van egy garnitúra 15"-os gumim a palláson!!!!

A tartóstejen elkondolkodhacc!!!!!!!:)))))

Majcsak nem hósz megmánnnnn

Előzmény: GYURMA 944 (32)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 35
Persze!  Majd csajt is mi hozzunk Neked Te virslihuszár! :-DDD  Meg ne húzzuk helyeted?! :-DDD
Előzmény: Kawabiker (31)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 34

Sziasztok!

Annyit el kell mondanom becsülettel,hogy Balu majd mindennap nállam van és mindenben élvezhetem a segítségét!    Nem aféle répanyalogatásnak szántam,hanem köszönetnek!  Abban meg tuti biztos vagyok,hogy bármelyikötök eljönne,ha közelebb laknátok!  Pl. ma felhívott B.ról komám,mert alig várta a vizsgálat eredményét és eljön meglátogatni a napokban!  Mal is jár ide,Szabi is és azt még nem felejtettem el,hogy a két alföldi fickó meglátogatott Tiszakécskén! Nem is fogom!  Igaz-e ROW,NZ/X? :-)   Kawának meg elég füttyenteni a telefonba és már repűl is!:-) Ez nekem a gyógyulás elöszobája!!! És Pufti is eljött hozzám,pedig a bratyója nagyon beteg!  És amikor feljött Őt meglátogatni,akkor felhívott,hogy talizzunk! (Ő vette meg a 24-ünket) És így kerűlt Ő is a multkori kisbulira!  KÖSZI! KÖSZI! KÖSZI!   Gyurma

GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 33

KAWA!

Meglesz a csapágyad!  Ha Zsóóti hazajön,beszélek vele!  Ha nem adja,akkor eljösz a Simsonnal és hozod a régit és kiszedheted az enyémből!!!  Nem vicc!!! Amúgy,ha Balunak lesz,akkor szerintem nincs akadálya a cserének!  De ezt már Ő is mondta!

Előzmény: Kawabiker (27)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 32

Szia Roland!

Ne kezd mán Te is WAZEG!  :-D  Mad szólok a Zaszonnak ,hogy kárálja el amit ideróttál!  Úgy jó-e?! :-)  Ezt a stilusot odaát sem bírtam,pedig hát az igazság odaát van aszonygyákaz okosok! :-D    Na akkor a lényeg(mármint nekem)  Amit kérdeztetek! MRI: megvót!  Félútról haza kellett jönnöm(ez tartozik még a lényeghez),mert a gyógyszernek sajna van egy nem kívánt fasza kis mellék hatása,a fejeseknek meg annyi nincs a fejükben,hogy öt folyókilóméterenként lnne egy jó kis retyó! :-)  (hát ha  már új a topic és mindent lehet ,akkor rajta!  :-) Végül is emberi dolgok,csak nem akarok senkit lehozni az én szintemre! :-)  Na  és 25' vót a vizsgálat,de mielött befektettek a makinába,aszonták',hogy ha nem sikerűl ,akkor kontraszt anyagot kell benyomni!  Hát én olyan szorosan feküdtem,hogy sikerűlt!  De mivel a melóhelyemen nagyobb zaj van,ezért még el is szundítottam! :-)  Holnaptól leletért lehet menni és 11.-én dől el,hogy vegyek-e téligumit a Porosra! :-)  Az esső miatt többet mentem körösztbe,mint hosszába!  

Előzmény: ROW924 (29)
Kawabiker Creative Commons License 2007.09.04 0 0 31
Ezek mind felesleges dolgok a vízen és a tusolón kivül! :)
Legyen víz,tusoló, sátramnak 1négyzetméter terület meg csajjjjjjjjj :))))
Jah és ha addig a poros nemkészül el akkor a simsont kéretik nem cikizni!
Nagymellű husi csaj előny,azzal jobban lehet kerekezni a simsonnal :)))))

Akkor most mondjam azt,hogy MEG HÁÁÁÁT? :)))
Előzmény: ROW924 (29)
Balu924 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 30
Nemkell semmit beleadnod sehova Kawa! És valszeg nem ifás project lesz hanem Mal rászabadul a kis boxossal a témára abba jósokminden belefér többek közt mi is multkor 4en :D:D:D:D:D: csak az volt ugye a gond hogy hátul nincs ülés elméxel Kawa?:D
Előzmény: Kawabiker (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!