Kínánál kifelejtetted Pakisztánt. Megjegyzem, hogy nem a te hibád, ugyanis a legtöbb magyar térképen nincs pakisztáni-kínai határ az alább általam már részletezett okokból.
Nem mondhatnám, hogy elhittem, csak eddig kételyeim voltak, hogy hátha csak véletlenül hagyja meg mindig a gyanús, de rossz választ.
Egyébként a Vágó kijelentette, hogy véletlengenerátor van, most már biztosnak tűnik, hogy hazudott, vagy ő sem tudja, mi az ábra és őt is átverték.
Azért eléggé tud még mindig csodálkozni az ilyen eseteknél, kérdés, hogy meddig merik ezzel tovább hülyíteni a népet.
Én azért írtam azt, amit, mert biztosan tudtam, hogy honnan a rotrweiler, pedig nem vagyok kutyatenyésztő, csak elolvastam pár kutyás könyvet, ezért azt gondoltam, nem vagyok egyedül így vele és a közönség tudta volna. Ráadásul van egy csomó kutyafajta, amit városról neveztek el, ebből is lehetett volna sejteni. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor én biztosan tudom a nekem pofon egyszerű kérdésre a választ, a versenyző meg a rosszra gyanakszik és rosszul dönt.
Az előző versenyzőre fölöslgeses lett volna a Vágónak az energiát pazarolnia, ezt látta ő is, aki azt nem tudja, mi a sólet, az nem lesz itt milliomos.
Veletlen generator?? Te ezt elhitted? A kozonseg segitseget es a computeret csak akkor szabad igenybe vennei, ha te elotte nem mondtal semmit.Ha hezitalsz, hogy a z A vagy a C a helyes es utana kered a gepet, tutti ez a ketto marad bent.
Ha a kozonseget kerdezed, azok pedig hajlamosak "befolyasolodni" altalad,(huh) es ezert lesz sokkal szubjektivebb a szavazatuk.
Hát ezen qrva jót röhögtem!!! :-)))
mármint a visszahívós sztorin.
Ja, amikor én voltam nézőnek, az egyik helyes válasz "A" volt, s a Vágó ilyet szól: Én most mondhatnám magának, hogy a válasz (...hüvelykujját mutatja mint 1-est...), de nem tehetem.
Egyébként jófej volt; egy izgi kérdés után aszongya: Hát én most majdnem besz@rtam!
Szerintem a tanar jol taktikazott, az mar mas kerdes hogy megerte-e neki. Az en eletemet nem valtoztatna meg gyokeresen 1.5 millio forint, igy ha tudom, hogy 800k biztos a markomban van, ugyanigy kockaztattam volna azert, hogy 3 milliot vagy meg tobbet nyerhessek.
Igazabol azzal ertek egyet, hogy nem hasznalta ki a ket segitseget. A kozonsegben hiaba ul 4-5 kutyatenyeszto aki tudja pontosan hogy tenyleg mitol rottweiler a rottweiler, ugyis elnyomja a tobbiek szavazata akik ugyanugy csak tippeltek volna mint a tanar. Azt pedig gondolom tudta hogy a felhivhato emberek kozul senki sem kepes valaszolni a kerdesre ezert inkabb kesobbre tartogatta.
Viszont ha mar biztos volt benne hogy keri az 50:50-et, akkor en nem mondtam volna ki azt hogy a D-re gondolok. Ugyanis ha megis van valami sumakolas a tekintetben hogy a gep melyik 2 valaszt ejti ki, akkor inkabb csondben kell maradni, mert ha rosszra tippelunk hangosan akkor csakazert is bennehagyja. Persze csak akkor ha kavarnak a geppel, mindenesetre eddig meg korrekt 50:50-eset nem lattam, mindig a jo es a masodik leghihetobb maradt bent.
Az eloszor jatszo fickon pedig latszott hogy nem szimpatikus a Vagonak, nem is eroskodott mikor a rossz valaszt mondta az elejen. Pedig ott szinte mindig rahagyja a jatekosokra ha jot mondanak es egybol akadekoskodik ha nem jot.
Én meg azt mondom, hogy aki ilyen hülye, az megérdemli, hogy élete végéig tanítson bruttó 38 ezerért.
A sivatagos volt az egyetlen nehéz kérdése, a többi magától értetődő volt. A kapzsiság lett a veszte a tanár úrnak, meg nem ártott volna, ha egy kicsit is érdeklik a kutyák. Szegény Vágó mindent elkövetett pedig.
Más kérdés, hogy most már biztos vagyok abban is, hogy szó sincs véletlengenerátorról, amikor a fifty-fiftyre kerül sor.
Következetesen meghagyják szépen a jó válasz mellett azt, amire a delikvens gyanakszik.
Én gyors voltam csak ugyebár az első gyorskérdést SENKI sem tudta rendesen sorbarakni még a hölgy sem ! (én sem )
A harmadik sorkérdésben meg már nagyon fáradt voltam idegesített a sok cigarettafüst a várakozáskor meg az hogy szemernyit sem aludtam éjjel Egyébként gratulálok Neki de azért szeritem tutira kiesett volna pl azon hogy ki volt Iluska a János Vitéz bemutatóján! :-)
Igaz, hogy a németen könnyebb kérdések voltak, azért ott is volt becsapós:
Melyik az az angol labdajáték, ahol kis kapukon kell átgurigatni a labdát?
A: krikett
B: krokett
C: golf
D: ???
De legalább tisztességes kérdés! (és egyértelmü válasz adható rá, ha tudod.)
Persze a Bajazzokon is sikerült már kiesnie valakinek 10.000 DEM-ért... :)
Alu
ui.: kiváncsi vagyok, meddig jut ma a soletes játékos...
Hirdetes formajaban tajekoztatjak felre a kozonseget? Ez azert meg a vetelkedohoz kepest sem semmi. Nincs valami torveny ami a celzott nepbutitast korlatozna? Holnap en is kitehetek egy hirdetest, hogy mondjuk a dohanyzas (vagy a marihuana, stb) hasznos az egeszsegre?
Eskuszom, nem talalom az Online-ban. A mai szam kultura rovataan az alabbi cikkek vannak:
Galériák együtt és egymás mellett
Sibelius — Zene —
Lipcse: könyvvásár kérdojelekkel
Útközben – Merényi Krisztián –
Mindent a semmibol - Módos Péter foszerkeszto az Európai Utasról
Az IQ trónfosztása — Televízió —
A legutolso az IQ kaszinorol beszel egy szo sem esik a loim-rol. Lehet hogy a fejlemenyek hatasara a webrol leszedtek?
Érdekes, akkor azért néha legalább van olyan, aki ugyanazt a kérdést kapja, ugyanis nekem is
ezt tették fel saccolósnak. (én kb. 6ezret mondtam és bejutottam, ugyhogy jó nagy lehetett a szórás...)
Amugy a menet az, amit metabolic man is leirt:
Felhivod a sokat emlegetett 06-90 -es számot (nem, nem ahol a lányok vannak!) :)
Kb 2 hét mulva visszahivnak, ha szerencséd volt. Állitolag, ha 2 héten belül nem hivnak, akkor nem sorsolt ki a gép...
Ez teljesen véletlenszerü is lehet, hogy mikor telefonálnak, engem spec. szombat délelőtt hivtak. Ezek után felteszik neked valamelyik saccolós kérdést (nem mindegyik válasz olyan könnyen kikereshető mint mm-é)
Ezek után reménykedhetsz ujabb pár hétig, ha ezt a kanyart is jól vetted, akkor megint csak felhiv egy kedves női hang, hogy gratulál, és vagy egyből bejutsz a 10 játékos közé, vagy előbb csak tartalékként.
Hogyan megy a saccolós kérdésre a válasz? (talán csak mert poénos):
Felhív a hölgy: XY vagyok az RTL Klub Legyen Ön is... stb. játékából.
- Ön-e Hacsek G.?
- Igen, én vagyok.
- Önt a gép kiválasztotta leendő játékosnak. Feltehetek-e egy saccolós kérdést?
- Persze, tessék.
- Hány ezer km2 a Földközi -tenger?
- Mennyi idő van a válaszra?
- Húsz perc.
- Hát jó, akkor pont van annyi időm, hogy hazamegyek, megnézem, és visszajövök.
- Ja, bocs, nem 20 perc, hanem 20 másodperc, és már megy az idő.
- Hát akkor vegyük úgy hogy nem tudom. De mivel kb. 30-szor akkora, mint Magyarországé, Mo. ugye 93e, vegyük az egyszerűség kedvéért 100-nak, 30 x 100e= 3M km2. Szóval 3 millió km2.
- Ez így nem jó, mert a kérdés az volt, hány ezer km2. És csak 4 karakter van beírni a computerbe
- De hölgyem, ha valami 3 millió, az nem lehet hány ezer. De ha így jobban tetszik, akoor legyen 3 ezer ezer, ennek ugyan semmi értelme, de legalább be lehet írni.
OK, jó, beírja. Kérdezget egyéb személyi adatokat (kor, foglalkozás, érdeklődési kör stb.)
Én meg kérdezem, meg tudja-e mondani, hogy mennyire tippeltem jól.
- Sajnos én azt nem tudom megmondani, egyrészt mert nem is tudom a választ, csak be kell vinnem az adatot a computerbe.
Na, du. rohanás haza, atlasz elő, tengerek felszíne, 3. legnagyobb a Földközi-tenger, felszíne 2969 ezer km2. Szóval a sacc jó volt, és akkor már kezdtem reménykedni, hogy be fognak hívni a stúdióba. Szóval ez volt a saccolás története.
Ami még poénos: ebédelünk a felvétel előtt együtt a 10 leendő játékos, és valaki szóba hozta, hogy mia volt a saccolós kérdése. És kiderült, hogy 10-ünknek legalább 3 v.4 féle volt, pl. ez a Földközi-tenger rajtam kívül senkinek sem volt, hanem pl. ilyenek voltak: Mo.-on az utóbbi 10 évben hány hektár erdőt telepítettek. Ő 350 hektárt mondott, a helyes válasz alig 150 ezer volt, mégis bekerült. (Ezt persze csak a sráctól hallottam, igazságtartalmáért nem tudok szavatolni)
Most már annyi a jelentkező, (több,mint 40 ezer)hogy annak is kicsi az esélye, hogy visszahívjanak. U.is én még akkor jelentkeztem, mikor nem ment a játék, akkor még nyilván sokkal kevesebb volt a jelentkező, és abból merítették a 100-as mintákat. Üdv. MM (HG)