Taxisok és utasok: beszélgetőtopic cégekről, dolgozókról és kollégákról, vezetőkről és (meg)vezetettekről, egymásról és másról - konkrétan bármiről, de politikamentesen.
Azt el is felejtettem leírni, hogy reggel milyen volt az utolsó kanyarom:)))
Felvettem egy címet és 4 férfi beszállt. Mint kiderült elég hamar ők ezt nem így gondolták magukról. Mármint, hogy ők férfiak:o))
Sajnálom, hogy a róluk kialakult véleményemet ilyen mértékben lerombólták, bár nagyon vigyázok, hogy ne általánosítsak. Eddigi tapasztalatom az volt (10 év), hogy az egyik legnormálisabb utazóközönség, mert mindig tiszták és rendesen fizetnek.
Soha semmilyen incidensem nem volt velük és pont ezért kedveltem őket. Látták rajtam, hogy elfogadom (ha nem is értem, de tolerálom) a másságukat és ezért nagyon értelmesen eltudtunk beszélgetni. Természetesen nem erről a témáról:o)
Ellenben ma szégyen ide, szégyen oda, de amikor kiszálltak ezek az "úrak", akkor dobtam egy menekülőt és 10 év után először letiltattam magam a címről.
Még az addigi 1200 Ft. sem sajnáltam:O)
Viszont azon gondolkodtam, hogy mi lett volna, ha egy kezdő taxis jár így, mert akkor egy olyan egészségtelen kép alakul ki benne ezekről az emberekről amit tuti, hogy szinte lehetetlen lenne helyre hozni.
Gondolom ti is találkoztatok a társadalom ezen tagjaival és nem hinném, hogy sok negatív élménnyel rendelkeznétek.
Nekem ez a mai egy rémálom volt:DDDDDDDD
De szvsz. a városnak joga van meghatározni a taxizás feltételeit, és ebből következően, lehet hogy joga van ennek ellenörzésével megbízni, a közlekedésfelügyeletet.
ezek szerint az allitolagos kormanyrendelet,szamat senki sem tudja,csak a budapesti taxisokra vonatkozik, mas varos,telepules taxisaira nem, ezt diszkriminacionak hivjak,megpedig egy vallalkozasi forman belulinek,s igy en diszkriminalva vagyok, ezt lehet???
igazan megmondhatna valaki a kormanyrendelet szamat,ami arrol szol,hogy a viszganal be kell mutatnom a drosztengedelyt, kulonben is nem az auto muszaki alkalmassagat vizsgaljak ott???
Titokban abban reménykedtem Pali, hogy hazajövök, és az fogad itt, hogy :
Bocs fiúk, kicsit túlreagáltam a dolgot, tudjátok, fáradt vagyok, sok minden összejöt,...stb-stb!
Jót tett volna az imagednek!:-)))
Persze lett volna egy egyszerűbb megoldás is!
pl: mintha misem történt volna vitába szállsz az azóta elhangzottakkal, és bebizonyítod, hogy igazad van!
Mellékesen a 6120-as hozzászólásra is reagálhatnál, ha ráérsz!!!:-)
De az a te felelősséged, hogy hova mész a gyerekeiddel!
Mert ugye, ha kocsmába mész velük, akkor......:-(
A Pali egy TAXISVEZETŐ tehát bizony el kell tudnia viselni a taxisok társaságát!!!
És azthiszem nem én vagyok a legbunkóbb taxis a világon!!!:-)))
Én elismerem az ő érdemeit!
A friss eredményekér is megdicsértem, sőt, ha jól emlékszem akkor hathatósan, sok sok tanáccsal támogattam is!!!
De tudom, látom a hibáit is! / tizenéve ! /
És amikor éppen nem kell a háta mögött állni, mert nincs harc, akkor ugye lehet, hogy szembesítsem velük, és megpróbáljam őt ezeknek a hibáknak a megmagyarázására, netán kijavítására kérni???
Az a baj, hogy te a mélységes tisztelettől, nem látod, hogy a sok sok bajunknak is Ő / Ők / az egyik okozója!!!
Tehát, rajta /is/ kell számonkérnünk, az eddig / nem véletlenül /elmulasztott nekünk fontos dolgokat!
Igenis tiszteltem, hogy idejött, és vállalta!
De már nem tisztelem, hiszen nem vállalja!:-(((
És én nem kérek elnézést!:-)))
/Már kértem!/
ui: majd íde fogom írni, hogy hány napja nem tudjuk, hogy hol, és mikor voltam rosszindulatú!!!:-(((
Igen tomajer, tiszteletlen és neveletlen voltál.
Olvasd el a többiek írását. Mindenki elmondta a véleményét, de kultúráltan.
Foxinak volt csak egy poénos megjegyzése, de azt is nekem célozta. Nem olvasok el egy ilyen vendég topikot, mert én nem tartozom azok közé az emberek közé, és így nem is ők a mércéim.
Én egy egyszerű csogu vagyok, aki megadja és elvárja a tiszteletet, mert önérzetem és önbecsülésem nekem is van.
De többet engedek meg magammal szemben egy kocsmában, egy topikon, mint amikor velem vannak a gyerekeim.
Mert amikor ott vannak, akkor te az ő apjukkal beszélsz és nem egy csoguval. Akkor elvárom a tiszteletet,mert nem engedhetem meg magamnak, hogy akkor csorbuljon.
Mert akkor és ott én egy APA vagyok és nem egy taxis, nem egy csogu.
A Palinak annyiból rosszabb, hogy ő egy közéleti személyiség.
Neki erre mindig és mindenhol figyelemmel kell lennie.
Ezt kellene megértened és akkor nem jutottunk volna ide el.
Szégyen, hogy nekem és itt kell erről téged kioktatni.
Egyetlen példát sem láttam, ahol rosszindulatú lettem volna!!!
KERESS!!!
Itt pillanatnyilag a neveletlenségemről van szó!!!
Ami ugye nem álságos szaros láb!!!:-(((
"rosszindulat ,tanulatlan,meggondolatlan ,csakazért is odamondok neki,megjegyzéseket mert hiába való lenne . én bármennyit is tudok aszakmáról én csak hülyébb rosszúl tájékozottabb ,demagógabb,köcsög vezető maradhatok
" itt mindenki belém törölje álságos szaros cípőjét??????????- nem sértődök csak ez így engem nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
Nna ezekre keress példát!!!
A net nem azért van, hogy hátravetett fejjel ......!
Olvass bele, egy indexes riportba, a vendégünk,. a....akárki, és döntsd el, hogy én voltam-e a legneveletlenebb!!!
Én, a: "mert ezért tapsol az egyszerű nagyon egyszerű taxis
és mert ettől leszel TOPIK KIRÁLY!!
>"
Mellékesen azon is elgondolkozhatsz, ki sértegetett durvább módon!:-(
Csak az egyenlőség nevében:-)))
Hát tomajer............
Ő most valóban sokat vesztett.
Remélem az elkövetkező 50 évben én is maximum ennyit fogok veszíteni és akkor boldog ember leszek.
Itt gondolkodok, de nem tudok mivel érvelni, mert nem látom értelmét. Nem látok benne fantáziát....vagyis innentől kezdve nem érdekel.
Amennyiben megadom vkinek a neki járó tiszteletet, az nem azt jelenti, hogy Istenként kezelem, hanem engem minősít, mint embert.
Én 5 éve dolgozom nála és mégsem bratyizok vele.
Vagyis nem azt teszem, amit te mondasz, hanem megadom a neki járó tiszteletet, amit azzal érdemelt ki nálam, hogy egy közel 600 embert foglalkoztató céget vezet több, mint 15 éve és ezt a semmiből teremtette elő, anno még az "átkosban". Amennyiben több hozzám hasonló ember élne, akkor a gyerekeink nem úgy nőnének fel, hogy utána egy idős embert tatának neveznének "poénosan". Lenne mit tanulnunk az Indiánoktól. Mert az az elitélt vad nép nem felejti el a gyökereit. Igaz őket nem is harmadolta anno a berberi.
Nincs mit erről már mit beszélnem, nem állunk egy gondolkodási szinten.
Te azt hiszed, hogy a kocsmában vagyunk és itt mindenkivel lehet cimbizni, mintha már bennünk lenne 5 fröcs.
Ez nem így van, mert ha olyanok is olvassák ezt a topikot, akikhez majd a Pali szerződést menne kötni, akkor a tekintélye csorbul.
Ezt nem engedheti meg magának, és ha ennek az az ára, hogy egy tomajerrel ne "beszélgesen" egy internetes nyílvános topikon, akkor nem teszi.
Igaza is van.
Nem várom el, hogy ezt megértsd, mert sajnos még bele sem tudod élni magadat egy ilyen ember helyzetébe.
Ezért vagy te a J1-en és ő egy cég élén.
Én igen is egyenrangúnak tekintem a Palit!
Te viszont azt várod tőlem, hogy istenként kezeljem!
Nem fogom!
Olyan mondatokat keress, amik a rosszindulatomat bizonyítják!!!
Amennyiben most egy politikai topikba irogatnánk és esetleg ide jönne Meggyesy, akkor elkezdenél vele poénkodni, hogy na te minyiszter MEGY vagy nem MEGY 2006-ban??
Az lehetett a probléma, hogy a mi egymással folytatott vitánkat magára vette!
Mert nem tudsz ideidézni egyetlen mondatomat se, ahol rosszindulatú lettem volna!!!
Lehet, hogy nincs igazam mindenben, de hogy lejáratni akartam volna, pontosabban hogy, én>járattam volna őt le, azt kikérem magamnak!!!
"addig a Pali nem egy egyszerű ember. "
Háááát, nem egy egyszerű ember, az biztos!:-)))
Viszont a Taxisok szószólójának hozzá kell szoknia, vagy vissza kell szoknia rá, hogy nem csak az Ő véleménye létezik!!!
Én nagyon remélem, hogy összekapja magát, és visszajön!
Elvégre nem történt semmi azon kívül, hogy megsértődött a naccságos úr!:-(
Nem vagyok hajlandó a tekintélyére tekintettel lenni!!!
Arra vigyázzon ő :-)))
Te viszont sokat segítenél, ha találnál olyan mondatokat, amiben rosszindulatú voltam, és megbántottam Őt!
Mármint neki írt mondatot!!!
Nem olyat, amit a te fejedhez vágtam:-)))
tomajer ne szépítsd, te nem fogadtad el a Palit egyenrangúnak itt.
Pont előtte írtam, megmondhatod a véleményed, amíg van kinek.
Ezzel a viselkedéssel törvényszerű volt, hogy ezt éred el.
Tessék tomajer, te csináltad a szart, akkor most csináld vissza!!!
"ezen gondolatok mentén nem viselem tovább rosszindulat ,tanulatlan,meggondolatlan ,csakazért is odamondok neki
De én ilyeneket soha nem írtam rólad!!!
Igazad van, nem írtál, de így viselkedtél.
Én soha nem voltam veled rosszindulatú!!!
De, az voltál és velem is, csak én könnyebben viselem.
Amíg mi itt egymást szívatjuk és a végén nem marad bennünk tüske, addig a Pali nem egy egyszerű ember. Amennyiben őt lejáratod, akkor te a taxisok szószolóját járatod le.
De lemerem fogadni, hogy ez megsem fordult a fejedben.
Mind1, remélem, hogy van olyan rábeszélő képességed, hogy vissza csábítsd ide a Palit, ha nem, akkor ez a veszteség a te számládat terheli!!!!