Nagyon klasszak a képek, jók vagytok így együtt, olyan mintha láttam volna már, előfordulhat, hogy valami rózsaszín cuccban pózolt már valamilyen újságban, vagy reklámban? Szerintem testhez álló lenne neki?:-))))
Így is úgy is gyönyörű!!!! Annyira cuki arcocskája van és a fotós sem utolsó, nagyon jó képek lettek róla!!
Rege a halolajat hol lehet beszerezni? Kicsit el vagyok maradva, mert a melóhelyen megdöglend a net, de azért olvasgatok,szóval az Akanában megbízhatunk?
Én azért vagyok RC párti, mert a macskáim is azt eszik és megmondom őszintén látszik rajtuk, ha mást esznek (mármint negatív értelemben) és ami a legjobb bizonyíték a házimacskálk teljesen "kipendülnek" tőle, egyszerűen gyönyörűek mikor ezt eszik. Kutyáknál nem látok akkora különbséget, mert így is fényesek mind a 8-an, csak a kicsi yorkinak szeretném a még ennél is jobbat.
Halli, egyenlőre marad a hosszú fazon, majd nyáron rövidebbre vágatom. Annyira tud szenvedni a nagy melegben...:) A tanfolyam majd április elején - szombat délutánonként - kezdődik. Itt újra a link: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=74
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Egy jó kutyakozmetikust keresek az én drága yorkiemnak. Békéscsabaiak vagyunk. A környéken keresek egy jó állatkozmetikát vagy egy jó kutyakozmetikust! Előre is köszönöm. andoca18@gmail.com
Chanel nagyon jól érzi magát ezzel a frizurával! Sokkal felszabadultabb:)
A hátán és a nyakán 2-3 hét alatt nő egy kicsit és akkor lesz tökéletes hosszúságú!
(most még nagyon friss a nyírás)
Meg nem utolsó sorban sokkal könnyebb a tisztálkodás, és nem ragad bele semmi. Főleg,hogy Chanel nagyon kényes a tisztaságára!:)
Nekem még szoknom kell,de nagyon tetszik. Olyan kis sportos így a kiscsaj:) Imádom:)))
Dagmar!
Naná,hogy készülünk:) Mikor kezdődik a suli?
Léna hogy van? Marad a hosszabb fazonja?
Cukkerborsó!
Sztem sem kell elvenni a kaját Gézától. Csökkentett energiatatalmú kajákkal simán ledobja a fölösleget. (legalábbis másnál bevált)
Én mennyire örülék,ha ilyen problémánk lenne:) Nekünk bele kell könyörögnünk az ételt:( Viszont nagy az öröm, mert híztunk 10 dkg-ot:)) Most már kereken 1,60 kg nyomunk:)))
Jó lenne egy tali! Rég láttuk egymást és a kutyukat!
Sziasztok,ma van a nagy nap nálunk!Véget ér a szobafogság,irány a nagyvilág!És hagy büszkélkedjünk el a kis fülekkel is,az első kép még a mult heti tartását mutatja,de csütin levágták róla a szőrikéjét és láss csodát!! Csapa és Junior:nagyon aranyosak a kutyusaitok,gyönyörűek! Cukkerborsó,szerintem inkább "éheztesd" egy ici-picit,az én Missymre is azt mondta a doki,hogy túl van etetve,és izületi problémái lesznek,mert a pici lábak nem bírják a nagy súlyt,ezért most kicsit kevesebbet kap és rengeteget "edzünk" a kedvenc labdájával. Még egy ?:A barátomnak van egy 56 kilós stattford keveréke,nagyon barátságos amúgy,de félek a bemutatástól,hisz Missyke meg 1 kg,van valakinek tapasztalata ilyen téren?