Néhány napja leírtam az igényeket és akkor is linkeltem egy autót, amit ki is tárgyaltunk.
Miért szeretnék BMW-t? Mert nem akarok egy szakadt G Astrával járni, pedig kb azok az igényeim, amit egy szakadt combi G astra tud. Lehessen belepakolni 2 rekesz sört. Ne kelljen lehajtani a hátsó üléseket a 2. hátizsáknál. Hazavigyen, dögös legyen, megbízható legyen, utazás nagyrészt városon kívül történik, városon belülre ott a kispolszki és a robogó.
Most egy Fiat seicentoval járok, autópályán is, kicsit kezd kicsi lenni. Évi 20 ezer km a futás. Fogyi most 5.5, ez jó lenne, ha nem menne 10 fölé. Emiatt nem keresek 2.0 feletti motorokat. Kényelmes sofőr vagyok, aki 120-szal lemegy Miskolcig :)
Keret kb 800-ig (átírás és a kötelező kisszerviz ebben nincs benne).
Ennyiből keresek kevés rozsdás E36-ot, lehetőleg benzin 1.8 vagy 2.0.
4 v 5 ajtó feltétel, compact és coupé nem kell. Gyerek nincs (még), de lesz.
Gagyituning szintén mehet a picsába, éndzsl ájz, 20-as felni, m3 matricák szerteszét nem kellenek, gyári kinézet viszont tetszik.
Semennyire? Abból még lehet baj! Mik az igényeid? Lóerő? Kinézet? Éves futás? Keret? Fogyasztás számít? Pakolászni szeretsz? Gyerekek vannak? Miért akarsz pont bmw t? A presztizs miatt? Az erő miatt? A kényelem és megbízhatóság miatt? A születési anyakönyvi kivonatod nem kérem el, de ahhoz hogy egy bmw-t ajánljunk (semmenyire hozzá nem értőnek) vannak bizonyos kérdések hogy a legjobbat ajánlhassuk.
Az lehet motorvezérlő probléma,hogy egyszer úgy megy az autóm ahogy kell,majd gondol egyet nehezen pörög fel az alapjáratom leesik 600-ra és ilyenkor már nem jön vissza az erő,ezért ilyenkor félreállok leállítom várok egy pár mp-et és újraindítom az erő visszajön! Már volt az autó diagon semmit nem ír,vákuumcsövek jók nem repedtek
Teljesen érthető, meg különben is annyit kérsz érte amennyit akarsz...
De olyan árakon mennek ezek a kis részek, hogy csak nézek. Ha nem csak 1 dolog kell gyakorlatilag olcsóbb megvenni egy kompletten és már jobban jövök ki...
Mondjuk én meg úgy vagyok, hogy csak útban van, más meg használná, akkor hadd vigye.
Tudod hogy van ez, van több mindenem polcon(28i comp, injektor, köteg, trafók, M50 szívósor), de nem vagyok bontós, szerelek, építek, van az az ár amiért eladóak, de van amiért jobb ha polcon marad, mert ha be kell tenni autóba csak felnyúlok érte a polcra és nem kell ismeretlen helyről, ismeretlen előéletű dolgokkal szerelni.
Tibi, küldhetek hozzád egy Jaguart javitàsra? XJR 4.2 kompresszor 2006ból. Valami elektromos nyűgje van talán, több hőmérséklet szenzort és vezteng jeladót is beír hibànak, vészprogramban megy csak.
Ha igen, légyszi küldd el a számod e-mailben. Bmwcucc kukac gmail.com
Szétbontódott kicsit a hűtés és kiderült, hogy tényleg 2 fokozatú a ventilátor, viszont csak a kisebbik fordulat kap áramot. Van valakinek esetleg ötlete, hogy honnan kellene elindulni? hűtőbe lévő jeladó szabályozza ezt? (e36 compact 1.9)
807 egyébként. Ma lecseréltem rajta a hátsó féktárcsákat fékbetéteket elvittem műszakira meg futóműbeállításra. Kezd összeállni. Amióta Nálad volt vákum cső tisztításon vagy min azóta sokkal jobban megy.