Szégyen az egész..kinevettettük magunkat az egész ország előtt...egy tartalékos gyenge Kaposvártól(nekik egyébként gratulálok,mert megérdemelték a győzelmet!!így kell küzdeni!)
Egyébként az egész Anderson témának annyi lenne a megoldása, hogy a honlapon kijönne egy hivatalos közlemény, hogy mi a sérülés, előre láthatóan mennyi a kihagyás, és máris tisztán látna a szurkoló, és nem hőzöngene!
Egyszerűen nem értem, hogy Magyarországon a sérülésekkel kapcsolatban miért nem szokás normálisan kommunikálni...
Persze, ez is igaz. Tény, hogy én is azok közé tartozom, akik sokkal dominánsabb játékot vártam tőle, ami eddig nem érkezett meg. Tény az is, hogy a sérülések kockázatot hordoznak, amit kezelni kell. Biztos, hogy a csapat dolgozik is ezen a lehetőségek szerint.
Én csak attól vagyok készen, hogy félinformációk alapján mindig mindenkit el akarunk zavarni...
Azt azért hozzáteszem ezek nem releváns adatok, mert ezeket meg kell tisztítani azoktól a meccsektől, amin mondjuk megsérült. Nyílván Jászberény elleni és a Szolnok elleni meccsre gondolok, amikor a kettőn együtt talán játszott 7 percet. A BL a legjobb mutató ebből a szempontból, az ottani VAL érték mutatja meg a valódi teljesítményeket. Ott nem volt meccs közben sérülés.
A magyar bajnokságban a Falco eddig 11 meccset játszott. A szezon kezdete óta itt játszó, kulcsszerepben lévő játékosok ennyi meccsen léptek pályára, zárójelben pedig az eddigi VAL-érték:
Váradi - 11 (18)
Lake - 11 (15,2)
Perl - 10 (24,1)
Benke - 9 (17)
Bruinsma - 9 (20,7)
Anderson - 8 (15,6)
Én is többet vártam Andersontól, én is azt gondoltam, hogy egyértelmű húzóember lesz. Látom benne a potenciált, de eddig nem jött elő... De azt a szakadéknyi különbséget sem látom a lejátszott meccsekben, ami miatt a fél fórum a sérülés miatt kihajítaná, illetve azt sem látom, hogy a kerékkötője lenne a csapatnak. Ok, lesérült, meghúzta magát, majd a visszatérés után egyből rásérült. Könnyen lehet, hogy ez sokkal inkább az edző-orvos-gyúró hibája, mint az övé. Volt néhány nagyon jó meccse, volt, amit gyakorlatilag egyedül nyert meg a végén, és igen, volt egy-kettő gyengébb is. A többieknek is...
Nyilván meg kell vizsgálni, nyilván át kell tekinteni a lehetőségeket egy esetleges plusz ember szerződtetésére, ha szükséges. De könyörgöm: egy ilyen alapozás, ilyen eszement félszezon után 9-2-vel, illetve nemzetközivel együtt 12-5-tel állunk, és igazából egyetlen egy olyan meccsre emlékszem, ahol tényleg védhetetlenül és gyengén játszottunk, a többi meccs rendben volt. Ehhez képest a fórumon kb. 5-6 játékost kiraktunk volna eddig...
Biztos én gondolom rosszul, de ha minden meccs után kiszavazunk valakit, akkor a szezon végén Tanai Zolinak kell játszani...
Azért szerintem joggal várhatnánk el, hogy a klub tájékoztassa a szurkolóit a játékosok állapotáról. Mondjuk ez nem az a meccs lesz, ahol bármit is számítana Anderson játéka, de azért pár szót ejthetnének róla hogy mi van.
Csak a szokásos kommunikáció a szomszédban , azért járnak Trabanttal mert a fiúk azt szeretik...mondjuk ezt az elején is tudhatta volna a vezetőségül, hogy ez a kupa is pénzbe kerül ...